-
ΙΟΕ 1041 σε Toyota IQ
-
Επιτέλους!
ΕΒΜ 101* σε ολοκαίνουργιο SWIFT στις Φέρες. -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Επιτέλους!
ΕΒΜ 101* σε ολοκαίνουργιο SWIFT στις Φέρες.Ακομα περιμενω να δω. Προς το παρον εχω δει ΕΒΚ 9984 (ή 86, δεν θυμαμαι) σε SX4
-
ΚΧΧ 8370 Leon , μάλλον ο κλάδος αφορά Χαλκίδα
-
KTE - 909* σε Fiat Panda
-
Ο χρήστης pgk έγραψε:
επισης ξεχασα να αναφερω...Απο πού ξεφύτρωσες εσυ πάλι? Ξέχασες να αναφέρεις? Αυτές είναι εκφράσεις μελών που είναι καιρό στο φόρουμ?
-
APM 9014 VW...
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
επισης ξεχασα να αναφερω...
Απο πού ξεφύτρωσες εσυ πάλι? Ξέχασες να αναφέρεις? Αυτές είναι εκφράσεις μελών που είναι καιρό στο φόρουμ?
Χάθηκε η αποκλειστικότητα των παρατηρήσεων
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
ΚΧΧ 8370 Leon , μάλλον ο κλάδος αφορά ΧαλκίδαΕφόσον στις 26/12 παρατηρήθηκε το ΚΧΧ-8341 μου φάνηκε τραβηγμένο να πήγε στο ΚΧΧ-8367 η Χαλκίδα ήδη. Εφόσον είδες όμως και το ΚΧΧ-8367 και το ΚΧΧ-8370, μάλλον από ΚΧΧ-8365 είναι Χαλκίδα, με τα ΚΧΧ-8345/8354 και ΚΧΧ 8355/8364 να έχουν πάει σε Αλιβέρι/Ιστιαία. Ίσως ο thaliarque μπορεί να καταλάβει τι γίνεται καλύτερα!
Κατά τα άλλα τίποτα
-
Aσχολουμαι καιρο με το σπορ plate spotting και παρακολουθω το forum. Aπλα τωρα τελευταια ειπα να γινω και εγω ενεργο μελος...
χθες βραδυ ΗΚΤ-829* αλλα δεν προσεξα μαρκα (ηταν και νυχτα... ) -
ΝΙΟ 2240 Cruze
-
ΗΑΝ-2460 μεταχειρισμένο ibiza και ΡΖΗ-8884 golf. Το χθεσινό ΑΡΜ 9014 είναι σε νέο astra και όχι σε VW
-
Ερωτηση :μηπως ξερει κανεις ποτε βγηκαν και σταματησαν (περιπου) οι πινακιδες ΝΙΚ???
-
ξεχασα να αναφερω ενα ΧΝΙ-2512 σε suzuki SX4
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ερωτηση :μηπως ξερει κανεις ποτε βγηκαν και σταματησαν (περιπου) οι πινακιδες ΝΙΚ???Ξεκίνησαν λίγο πριν την αλλαγή του έτους πέρσι και τελείωσαν περίπου το Πάσχα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ερωτηση :μηπως ξερει κανεις ποτε βγηκαν και σταματησαν (περιπου) οι πινακιδες ΝΙΚ???
Ξεκίνησαν λίγο πριν την αλλαγή του έτους πέρσι και τελείωσαν περίπου το Πάσχα.
Ευχαριστω πολυ!!!!!!
-
Eπειδή είμαι καινούριος στο φόρουμ, ποιά είναι η σημασία αυτού του τοπικίου; Και γιατί αναφέρονται πινακίδες και μάρκες αυτοκινήτων;
-
Είναι μία ανίατη ασθένεια. Μόνο αν έχεις το μικρόβιο μπορείς να καταλάβεις.
You either love it or hate it. -
Και δεν φαίνεται να υπάρχει θεραπεία θα συμπληρώσω
ΧΑΙ 3823 δεν θυμάμαι σε τι!
@www2000 : Θα μας πει ο thaliarque λογικά για τις κατανομές στις κόκκινες
-
KMP 3166
-
Καλά, πολλές απορίες δεν μας τις λύνει η αλήθεια είναι, αν και δεν πιστεύω να θέλει να ασχοληθεί κιόλας... thaliarque ελπίζουμε σε σύντομη επάνοδό σου με παρατηρήσεις και με τους συνδυασμούς τους καινούργιους των κόκκινων. Δεν έχουμε και άλλη πηγή...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010