-
ΚΟΜ 4403 C30 (οχι fl)
-
ΙΟΕ 1678
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...Συμπτωματικά μου έστειλε ο pjathan σε sms τα εξής: ΙΜΟ-3693 ως 3702 σε Isuzu
D-MAX τα περισσότερα στη ΔΕΗ Πύργου...Προσθέστε και ένα ΙΜΟ-3749, στη ΔΕΗ Πύργου και αυτό
-
ΖΧΚ 9636 και 9819
ΟΙΕ 737
ΟΒΡ 258Ο χρήστης rafi έγραψε:
ΖΑΖ-5410 colt flΑπό τα πλέον άσχημα αυτοκίνητα.
Πριν το fl είχε το ασχημότερο εσωτερικό, τώρα κατάφεραν να το κάνουν αποκρουστικό και από έξω. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Από τα πλέον άσχημα αυτοκίνητα.
Πριν το fl είχε το ασχημότερο εσωτερικό, τώρα κατάφεραν να το κάνουν αποκρουστικό και από έξω.+1 Τα έχουν μπερδέψει εκεί στην Mitsubishi , και το Evo ρε γμτ 50Κ κάνει και έχει ένα εσωτερικό (βέβαια το αγοράζεις για άλλα πράγματα , τα οποία όμως το 10άρι δεν τα κάνει και τόσο καλά όπως οι προκάτοχοι του) , μετά κράζουν το εσωτερικό το Scirocco (που έχει και λιγότερο από τα μισά λεφτά)!
Τελειώνω το offtopic λέγοντας ότι αδελφή φίλου που πήρε το Colt το καλοκαίρι που πέρασε τσίμπησε αρκετό λαδάκι κατά το στρώσιμο (εντάξει δεν του έκανε και το καλύτερο στρώσιμο που υπάρχει με αποκορύφωμα ένα Χαλκίδα-Τρίπολη με κάτι 160άρες-170άρες την πρώτη εβδομάδα)
-
Αν τελειώσει το Ι στην Αττική...που πάμε μετά?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αν τελειώσει το Ι στην Αττική...που πάμε μετά?Λογικά πρώτα Χ** και Ο*** και Β** όπως στα δίκυκλα
-
IMI 6571 new polo
IMO 1974 terios
IOP 1096
IKX 9277 RAV4 -
Το αμεσως επομενο απο το c30 που εγραψα: KOM 4404 σε Fiesta και ΕΒΜ 1259 σε (νοικιαρικο νομιζω) Corsa
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
...Συμπτωματικά μου έστειλε ο pjathan σε sms τα εξής: ΙΜΟ-3693 ως 3702 σε Isuzu
D-MAX τα περισσότερα στη ΔΕΗ Πύργου...Προσθέστε και ένα ΙΜΟ-3749, στη ΔΕΗ Πύργου και αυτό
ειναι ταξινομησεις Ιανουαριου επαγγελαμτικών στην Αθήνα..
η Isuzu ειχε τον Ιανουαριο 111 ταξινομησεις στην Αθηνα, μαλλον η πλειοψηφεια (τα 100 απο αυτα?? ) αφορα αυτην την προμηθεια της ΔΕΗοσο για το colt fl, προ fl το colt δε μου αρεσε καθόλου εμφανισιακα... τωρα μετα το fl δεν μπορω να πω οτι με τρελαινει, αλλά τουλάχιστον δεν γυρνάω το βλέμμα μου αλλού από βαρεμαρα.. για το εσωτερικο
-
APM 8810 λευκο fabia
-
HAM 4861 μεταχειρισμένη μπέμπα
-
ΙΜΟ 2054 στην κάθοδο της Αλεξάνδρας
ΙΚΑ 6737 στο χίλτον σε κάποιο ενοικιαζόμενο από αυτά που έχει στο γκαράζ.Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Από τα πλέον άσχημα αυτοκίνητα.
Πριν το fl είχε το ασχημότερο εσωτερικό, τώρα κατάφεραν να το κάνουν αποκρουστικό και από έξω.+1 Τα έχουν μπερδέψει εκεί στην Mitsubishi , και το Evo ρε γμτ 50Κ κάνει και έχει ένα εσωτερικό (βέβαια το αγοράζεις για άλλα πράγματα , τα οποία όμως το 10άρι δεν τα κάνει και τόσο καλά όπως οι προκάτοχοι του) , μετά κράζουν το εσωτερικό το Scirocco (που έχει και λιγότερο από τα μισά λεφτά)!
Τελειώνω το offtopic λέγοντας ότι αδελφή φίλου που πήρε το Colt το καλοκαίρι που πέρασε τσίμπησε αρκετό λαδάκι κατά το στρώσιμο (εντάξει δεν του έκανε και το καλύτερο στρώσιμο που υπάρχει με αποκορύφωμα ένα Χαλκίδα-Τρίπολη με κάτι 160άρες-170άρες την πρώτη εβδομάδα)
Ούτε οι πλέον φανατικοί της Mitsubishi δε θα τολμούσαν να τη συγκρίνουν με τη vw. Τουλάχιστον η vw αν και έχει τα ίδια εσωτερικά, εξωτερικά, κινητήρες κλπ κλπ σε όλη τη γκάμα, όλα αυτά είναι σε πολύ καλό επίπεδο (για να μην πω άριστο για αυτά που πληρώνεις) .
Η Mitsubishi τώρα -
HKO 481* προηγούμενο μοντέλο L200 4πορτο
-
NIO-431* σε passat cc
-
Η Εvros car rental αγορασε Corsa. Τα ειδα σημερα στο αεροδρομιο της Αλεξ/πολης. Το τελευταιο που ειδα απο αυτα ειχε ΕΒΜ 1261. Ηρθα Αθηνα οποτε ωρα για Αθηναικο platespotting
-
ΙΟΕ 1956 . Λίγα για το Colt πάντως γιατί είμαι κάτοχος Mitsubishi Colt limited edition μοντ. 2007 και πρέπει να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Και οκ, το εσωτερικό του είναι αρκετά λιτό, αλλά εξωτερικά μ' αρέσει σαν αμάξι. Και οι επιδόσεις του για 1350 είναι πάρα πολύ καλές παιδιά, κακά τα ψέμματα, βάζει πολλά αμάξια κάτω σε επιτάχυνση στο φανάρι, αποδεδειγμένα. Είναι πολύ καλό και υποτιμημένο αμάξι, γι' αυτό καλύτερα να ακούτε και την γνώμη ενός κατόχου του.
Φιλικά πάντα -
@ikarus260 :
Καλό αμάξι για την κατηγορία του , απλώς εμείς είπαμε ότι δεν μας αρέσει εσωτερικά-εξωτερικά ,
τεσπά για να μην καταντήσουμε σαν τα άλλα τόπικ που μέσα σε 2 σελίδες γίνεται της πο@τανας καλοτάξιδο , και να το χαίρεσαι Για την επιτάχυνση έχεις δίκιο , είναι υπέρ το δέον ζωηρό για τα κυβικά του
Αλήθεια εσένα κανένα θέμα με κάψιμο λαδιού σου έτυχε ? end of -
Όχι φίλε d1ff ποτέ δεν μου έτυχε τέτοιο θέμα. Το μόνο πρόβλημα που παρουσίασε στα 3 χρόνι που το έχω και έχει κάνει 31000 χλμ, ήταν προβληματικό ψυγείο απ' την μάνα του και του καλοριφέρ επίσης το ψυγείο. Φυσικά ήταν στην εγγύηση και από τότε δεν έχει παρουσιάσει ξανά κανένα πρόβλημα, δόξα σοι ο Θεός μας πάει καλά. Το μόνο κακό του είναι ότι, παρ' όλο που είναι μικρό σε κυβικά, έχει αρκετή κατανάλωση βενζίνης, ενώ το almera του 1996 που είναι 1600, καίει πολύ λιγότερο. Και το έχω εξακριβώσει κάνοντας με φουλαρισμένο ρεζερβουάρ το ίδιο ταξίδι σε αρκετές περιπτώσεις
-
NHY-908* σε fiat panda
EEN-994* σε νεο vw polo
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010