-
Η αλήθεια είναι πέρνω στις διάφορες περιοχές για να μάθω για συνδυασμούς κλπ. αλλά οι υπάλληλοι είνσι άσχετοι και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν θέλω να φανώ μισογύνης (το αντίθετο είμαι μάλιστα), αλλά οι πιο πολλές είναι γυναίκες και μάλιστα πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν τι τους ζητάω. Το μόνο που έμαθα είναι ότι στην Καβάλα δίνουν κόκκινες ΚΧΧ με άγνωστο τον συνδυασμό. Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά, πήρα τουλάχιστον σε 10 νομούς
-
HAN 2425
HAO 367
YPX 3855 -
ΧΑΙ 3774 σε Opel Astra new
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Η αλήθεια είναι πέρνω στις διάφορες περιοχές για να μάθω για συνδυασμούς κλπ. αλλά οι υπάλληλοι είνσι άσχετοι και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν θέλω να φανώ μισογύνης (το αντίθετο είμαι μάλιστα), αλλά οι πιο πολλές είναι γυναίκες και μάλιστα πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν τι τους ζητάω. Το μόνο που έμαθα είναι ότι στην Καβάλα δίνουν κόκκινες ΚΧΧ με άγνωστο τον συνδυασμό. Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά, πήρα τουλάχιστον σε 10 νομούςΕίναι Παρασκευή και δεν κάνει να ενοχλούμε τους υπαλλήλους !
-
ΑΗΜ-5427
Πολύ λογικό το ΚΧΧ-8367 του D1FF να είναι από Εύβοια, ιδίως αν το είδε εκεί.
-
Είδα άλλα 2 ΗΚΤ 783*, ένα IQ και ένα... Dacia Logan
-
IMI 9357 σε Fiat Punto Evo στο εξώφυλλο του τελευταίου autobild.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είδα άλλα 2 ΗΚΤ 783*, ένα IQ και ένα... Dacia LoganΈχεις την τάση να επαναλαμβάνεσαι ή μου φαίνεται?
Πάντως όλοι έχουμε κολλήσει από σένα megane. Λάθη στις πινακίδες, τα ίδια και τα ίδια λέμε... που να κάνουμε και παιδιά . Εννοείται βέβαια ότι πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθούμε. Μια παρέα είμαστε στο κάτω κάτω. Στα δικά μας ΟΙΕ 170 -
ΧΝΙ-2468 206+
-
ΥΝΟ 8485
-
ΥΝΟ 85** ibiza bocanegra λευκο.
ΑΖΕ 49** ford ranger λευκο απλη καροτσα.
για περισσοτερες πληροφοριες και λυσιμο αποριων, πατηστε google, πινακιδες αυτοκινητων, και ανοιξτε μαλλον την πρωτη προταση που σας βαζει στο wikipedia. -
Από χθες το βράδυ, HAN 2435 και HAM 4788
-
ΙΟΟ 9016 sirocco και ΧΥΡ 205
Ο χρήστης edmond έγραψε:
για περισσοτερες πληροφοριες και λυσιμο αποριων, πατηστε google, πινακιδες αυτοκινητων, και ανοιξτε μαλλον την πρωτη προταση που σας βαζει στο wikipedia.Εδώ το φτιάξαμε. Αυτές οι πληροφορίες είναι και στην πρώτη σελίδα...
Στη wikipedia θα βρείτε πολλά στοιχεία για όλους τους συνδυασμούς που δόθηκαν, δίνονται ή θα δοθούν
τόσο στα αυτοκίνητα, όσο και στα δίκυκλα. Επίσης στοιχεία για τους παλιότερους συνδυασμούς με δύο
γράμματα (που δόθηκαν ποιοι) πάλι για αυτοκίνητα και δίκυκλα, αλλά και κάποια στοιχεία για τους
ακόμα πιο παλιούς συνδυασμούς με πέντε ή έξι ψηφία, δηλαδή τις πινακίδες που δίνονταν ως το 1972
που ξεκίνησε το σύστημα με τα δύο γράμματα και τους τρεις ή τέσσερεις αριθμούς. -
σημερα βρηκα κατι
ΟΡΖ 3068 σε Fiesta
και ΚΟΜ 4287 σε ενα απο τα πρωτα νεα Astra στην πολη!!!!
-
ΗΑΜ 4807 σε Corsa.
-
ΗΚΤ 802* BMW 318
-
HAO 369 πάπια
-
AZE 5615 Ford fiesta
-
ΙΚΑ 5961
ΥΝΟ 8552
ΖΧΚ 8668 σε Χ5
ΙΚΥ 7276 επαγγελματικό
ΚΑΜ 3414
ΧΙΕ 8143
και **ΒΗΡ **35 -
AIN-4122 σε νεο Οpel Astra
-
ΑΗΜ-5446 έτοιμο να παραδοθεί προ ολίγου.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010