-
Το πρώτο ΗΒΑ. ΗΒΑ 282. Άρα μπήκαμε στον νέο κλάδο. Και ΒΗΧ 939
-
YNP 5623 Mercedes A
-
@ikarus260
Έχω γενικά χρονολογίες μοτοσυκλετών.Θέλω να επισημάνω όμως ότι είναι αποτέλεσμα δικών μου παρατηρήσεων και όχι αποτέλεσμα πληροφορίας απο κάποια αρμόδια αρχή.Δηλαδή όταν τον Ιούλιο του 1997 παρατήρησα το ΚΙΑ 310, πιθανόν να είχε δοθεί και μήνες νωρίτερα ο συγκεκριμένος αριθμός.
Στο λεκανοπέδιο τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα, στην επαρχία όμως και σε νομούς απόμακρους ή με μικρό αριθμό μοτοσυκλετών τα πράγματα φυσικά δυσκολεύουν. -
Αν μπορείς βάλε ότι χρονολογίες ξέρεις γιατί έχω μεγάλες ελλείψεις στις μηχανές ειδικά. Έτσι θα βοηθήσεις να λυθούνε πολλές απορίες μας. Πάνω απ' όλα όμως ειδικά για την Αθήνα χρειάζομαι. Αλλά άμα τα βάλεις και όλα δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων πολύ . Στο Κιλκίς η τελευταία διγράμματη στις μηχανές δόθηκε το 1991. Μπορεί άρα να δόθηκε και πιο νωρίς. Αν θες μέχρι το 1997 έχω αρκετές πληροφορίες και γω σχετικά με μηχανές κλπ. Το ΚΙΑ 310 τελικά δόθηκε το 1992
-
παλιοτερα ειχα αναφερει οτι δεν εχω δει καθολου νουμμερα απο ΧΝΧ-8001 εως ΧΝΧ-8040, και επειδη ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε, και επειδη εδω μου ειχατε πει πως απλα ισως να μην τα προσεχω, απο τοτε εκατσα και σημειωσα ολα τα ΧΝΧ απο 8000 εως 8100 τα οποια πετυχαινω...
απο το ΧΝΧ-8040 εως το ΧΝΧ-8099, δηλαδη 59 νουμμερα, εχω πετυχει και σημειωσει τα 47, ενω
απο το ΧΝΧ-8000 εως το ΧΝΧ-8040 δηλαδη 40 νουμμερα εχω πετυχει και σημειωσει τα 2
το ΧΝΧ-8000 που ειχε δοθει πολυ πριν απο την ωρα του σε εκτος σειρας καμενη lamborghini και τωρα προσφατα το ΧΝΧ-8001 σε qashqaiπου πηγαν οι πινακιδες οεο..?
-
HBA 318, MET 60 σε πλαίσιο Ναυπάκτου.
-
ΙΜΡ 5982 σε Mitsubishi ASX ClearTec χθες στον Κηφισσο.
-
Καλό μεσημέρι τρελαμένοι!!! Ένας απο εσάς κι εγώ αλλά μου πήρε χρόνια να σας βρώ μιάς και δεν είμαι φανατικός του αυτοκινήτου. Είμαι απο Ρόδο και παρακολουθώ την αριθμοδότηση απο το ΡΟΕ (1994) τοπικά και απο το 1997 που πήγα φοιτητής για την υπόλοιπη Ελλάδα. Στο νησί δεν έχω και ιδιαίτερο παράπονο καθώς έχει πινακίδες απο όλα τα μέρη της χώρας ωστόσο μια καθυστέρηση στα νούμερα υπάρχει.
Στη Ρόδο λοιπόν έχει πέσει τεράστια ξεραίλα αφού μετά το ρεκόρ εξάντλησης του ΡΟΡ μέσα σε 1 1/2 χρόνο, τα ΡΟΤ έχουν 'κατσικωθεί' εδώ και 27 μήνες κι όπως πάνε θα 32αρίσουν . Μια απ' τα ίδια και στις μηχανές όπου απ' τα 2 γράμματα τον χρόνο έπεσαν στο ένα μετα βίας...
Οι δικές μου παρατηρήσεις:
ΡΥΖ-41* και το τελευταίο ΚΧΥ-9849 σε ένα VW.
ΡΟΤ πάνω απο 881* δεν έχω πετύχει, απορώ πώς έχει θεαθεί το 8880. Ψάχνω εντατικά απ' την περασμένη Δευτέρα (που σας ανακάλυψα) αλλά nada...Αυτά για αρχή, καλώς σας βρήκα και θα τα λέμε...
-
Aυξανόμαστε σιγά σιγά. Πινακιδολάγνοι όλης της Ελλάδας μαζευτείτε ΕΔΩ!!! καλώς ήρθες και συ φίλε
-
@DrHouse
Καλώς ήρθες συντοπίτη
Για το ΡΟΤ 8880 σκέφτηκα ότι ίσως ήταν εκτός σειράς, δεδομένου ότι έχει δοθεί το 8888 (σε mercedes ), όμως επειδή ήταν σε απλό αυτοκίνητο (swift κόκκινο) και είχα δει και αυτό, καθώς έψαχνα κάτι μεταχειρισμένα τελικά θεώρησα ότι ήταν εντός... Αλλά μάλλον έκανα λάθος.
Προσωπικά πιστεύω ότι τα ΡΟΧ θα εμφανιστούν σε 7μήνες, όχι σε 5 (150 νούμερα/μήνα υπολογίζω).
Σε δίκυκλα ΡΥΖ 311 είχα δει 12/8, αν είναι τώρα στο 41*, 100 νούμερα/μήνα, οπότε ΡΥΗ μέσα Μαρτίου του 11, το νωρίτερο (αν και λόγω της πτώσης των ρυθμών θα εμφανιστεί λογικά μετά το Πάσχα). -
NIP-246* μεταλλική σε golf
ΝΗΧ-150* επίσης μεταλλική σε hyundai -
YNΡ 9020 σε αυτό http://leoforeia.gr/photos2/displayimage.php?pid=7576
-
Ωπα! Καινουργια λεωφορεια?? Να φανταστω αντικαθιστουν τα αλλα πρασινα που ειχαμε?
Α ξεχασα να γραψω και ενα AHM 6392 σε Astra!!!
-
ΑΗΜ-6388 χθες.
@DrHouse: καλωσόρισες κι εσύ! Θα μας λύσεις ίσως την απορία με τα ΡΟΖ και τα ΚΧΑ, δηλαδή πότε
σταμάτησαν και σε ποιο σημείο τα ΡΟΖ, πόσα ΚΧΑ και με ποια σειρά δόθηκαν στη Ρόδο.Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ωπα! Καινουργια λεωφορεια?? Να φανταστω αντικαθιστουν τα αλλα πρασινα που ειχαμε?Όχι, είναι πολύ πρόσφατα τα άλλα πράσινα, οι πιο παλιές γκαζιέρες (Renault Agora) είναι του 2001 αν δε με
απατά η μνήμη μου. Δεν πρέπει να αντικαθιστούν κάποιο συγκεκριμένο τύπο λεωφορείων (όπως γίνεται
συνήθως στη Θεσσαλονίκη) αν και κάποια λεωφορεία της γενιάς 1993-4 ίσως αποσυρθούν πια.Πολύ ενδιαφέρουσα η λίστα του dg57, ομολογώ πως δεν είχα υπόψη μου κάποιες από τις ανακατανομές. Ό,τι
γνωρίζω το έχω γράψει στη wikipedia, δυστυχώς δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Θα προσπαθήσω όμως να μάθω
εν καιρώ.@dg57: Για τα Γιάννενα έχουμε πει πως προσπαθούν να δώσουν αλφαβητικά τους συνδυασμούς, ανάκατα
την κανονική σειρά με τους (αρχικά) εξαιρούμενους. Αυτό που θα γίνει με το ΙΝΧ-1000 μετά το ΙΝΝ-2999
προσωπικά μου θυμίζει το άλμα μετά το ΗΡΙ-4999 στο ΗΡΚ-1000, που τότε δε μπορούσα να το
αιτιολογήσω αλλά αργότερα κατάλαβα πως τα πρώτα ΗΡΙ είχαν τυπωθεί αρκετά μετά τα ΗΡΚ... -
3 παπακια (μεγαλυτερα απο 50 κεκ για να εχουν τριγραμματες ) ντελιβερι με πινακιδα ΤΡΗ 98* .
-
Τα Renault είναι του 2001 και τα irisbus φυσικού αερίου του 2005. Αποσύρονται Daf του 1994.
-
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα όλα τα μέλη
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Για το ΡΟΤ 8880 σκέφτηκα ότι ίσως ήταν εκτός σειράς, δεδομένου ότι έχει δοθεί το 8888 (σε mercedes ), όμως επειδή ήταν σε απλό αυτοκίνητο (swift κόκκινο) και είχα δει και αυτό, καθώς έψαχνα κάτι μεταχειρισμένα τελικά θεώρησα ότι ήταν εντός... Αλλά μάλλον έκανα λάθος.
Προσωπικά πιστεύω ότι τα ΡΟΧ θα εμφανιστούν σε 7μήνες, όχι σε 5 (150 νούμερα/μήνα υπολογίζω).
Σε δίκυκλα ΡΥΖ 311 είχα δει 12/8, αν είναι τώρα στο 41*, 100 νούμερα/μήνα, οπότε ΡΥΗ μέσα Μαρτίου του 11, το νωρίτερο (αν και λόγω της πτώσης των ρυθμών θα εμφανιστεί λογικά μετά το Πάσχα).Κοίταξε, μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά επειδή ζώ, δουλεύω και κινούμαι almost αποκλειστικά στην πόλη κάτι θα είχα δεί. Anyway θα το παρακολουθώ το θέμα. Η λιγάκι αισιόδοξη πρόβλεψη μου αφορά πάντα μια ελαφρά αυξησούλα στις ταξινομήσεις με το πέρας της σεζόν. Μακάρι, γιατί κακομάθαμε τα τελευταία χρόνια και τώρα μας πήρε ο ύπνος ...
Για το ΡΥΖ-41* είμαι 1415135% σίγουρος αφού ήταν παρκαρισμένο στην είσοδο της πολυκατοικίας μου και το τριπλοτσέκαρα. Τα ΡΥΗ κι εγώ για την άνοιξη του '11 τα κόβω αφού οι ταξινομήσεις στις μηχανές πέφτουν τον χειμώνα...@DrHouse: καλωσόρισες κι εσύ! Θα μας λύσεις ίσως την απορία με τα ΡΟΖ και τα ΚΧΑ, δηλαδή πότε
σταμάτησαν και σε ποιο σημείο τα ΡΟΖ, πόσα ΚΧΑ και με ποια σειρά δόθηκαν στη Ρόδο.Είσαι λιγάκι άτυχος γιατί 9/96 με 3/97 έκανα ένα (αποτυχημένο ) πέρασμα απ' το εξωτερικό για σπουδές. Κι εγώ απ' τη wiki έμαθα περισσότερες λεπτομέρειες. Τα ΡΟΖ πάντως πήγαιναν κανονικά έως και το 2*** ενώ ΚΧΑ έχω δεί απο 73** έως 81**. Έχω συγγενή με 76** οπότε ίσως μάθω μία ημερομηνία. Επίσης έχω μια αμυδρή εντύπωση ότι δεν τα έδωσαν με την ακριβή σειρά αλλά συμπλήρωσαν με πισωγύρισμα...
Το άλλο φοβερό ήταν με τα ΡΟΜ που έδωσαν μέχρι 69**, μετά έδωσαν ΜΥΖ-1000/2999 κι όταν παρέλαβαν τις euro έδωσαν και τις τελευταίες παλιές 69** έως 72**... -
OΒT 935
EMO 487 σε πλαίσιο Πάρου, ΕΜΡ 265 σε πλαίσιο Τήνου, προ ετών βεβαίως αλλά ίσως να ενδιαφέρουν κάποιους ( στις Κυκλάδες γίνεται χαμός ).
Στην Λέσβο μετά το ΜΤΕ πήγαμε στο ΜΤΗ ή κάνω λάθος ;
@DrHouse:καλωσόρισες στην παρέα μας έστω και καθυστερημένα και εγώ από τους καθυστερημένους είμαι,
εύχομαι καλές παρατηρήσεις -
ΒΟΙ 7364
@DrHouse καλωσήρθες -
Nαι είναι εξαιρούμενος συνδυασμός της Μυτιλήνης
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010