-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Παρεπιπτόντως www2000 ωραίο avatarthanx
θα συμφωνήσω μαζί σου για τον καζαμία, στο μέτρο βέβαια που αυτός είναι δυνατόν να δημιουργηθεί (γιατί από ταξινομήσεις πάμε πλέον αργά).
Ίσως δίνει από 2001/2300, αλλά μια βόλτα έξω θα μας διαφωτίσει
@D1FF μόνο τζιπ volvo αγοράζουν οι κάτοικοι της Εύβοιας?ΥΓ έγινε μια 'μικρή' ανανέωση στο πρώτο ποστ. Επειδή ήταν αρκετά αυτά που περάστηκαν, όσο και να το έψαξα, ίσως υπάρχει κάποιο λάθος (είτε δομής, είτε παρατήρησης). Όποιος ρίξει μια ματιά και εντοπίσει κάτι τέτοιο, ας το αναφέρει! Επίσης, αν έχετε κάποια πρόταση σχετικά με τον πίνακα στις κόκκινες και πως θα μπορούσαμε να τον τροποποιήσουμε για να γίνει κατανοητότερος...
-
Θα πρότεινα φίλε www2000 να φτιάχνεις τις πινακίδες στο αρχείο σου (αν κρατάς) κάπως έτσι (δλδ όπως εγώ)
2010
- Αθήνα: ΙΚΧ 5862/9999, IMO 1000/3650, 3850/9999, ΙΜΡ 1000/1101 Επαγγελματικά: ΙΚΕ 6960/7100, ΙΜΟ 3651/3911, Κόκκινες: ΚΧΧ 1000/1050, ΚΧΧ 9900/9999
- Νότια Αθήνα: ΙΜΙ 6961/9999, ΙΟΕ 1000/6400, 7451/8801 Επαγγελματικά: ΙΚΥ 7275/7600, ΙΟΕ 6401/6701, Κόκκινες: ΚΧΟ 9801/9852
και πάει λέγοντας... αυτό με έχει βοηθήσει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό για το τι πινακίδες κυκλοφόρησαν που, και σε ποιο νούμερο είμαστε. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξέρεις κάθε ώρα σε όλες τις πινακίδες που είμαστε και ποια ήταν η τελευταία παρατήρηση. Εγώ δεν γράφω ημερομηνία, εσύ βάζε και ημερομηνία στο τελευταίο νούμερο και θα είσαι μέσα
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΥΓ έγινε μια 'μικρή' ανανέωση στο πρώτο ποστ. Επειδή ήταν αρκετά αυτά που περάστηκαν, όσο και να το έψαξα, ίσως υπάρχει κάποιο λάθος (είτε δομής, είτε παρατήρησης). Όποιος ρίξει μια ματιά και εντοπίσει κάτι τέτοιο, ας το αναφέρει! Επίσης, αν έχετε κάποια πρόταση σχετικά με τον πίνακα στις κόκκινες και πως θα μπορούσαμε να τον τροποποιήσουμε για να γίνει κατανοητότερος...Δεν περάστηκε ένα ΕΥΒ-**** αναφερθέν στις 27-5 . Είχε γίνει μια αναφορά παλιότερα για δημιουργία ιστολογίου;
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
ΥΓ έγινε μια 'μικρή' ανανέωση στο πρώτο ποστ. Επειδή ήταν αρκετά αυτά που περάστηκαν, όσο και να το έψαξα, ίσως υπάρχει κάποιο λάθος (είτε δομής, είτε παρατήρησης). Όποιος ρίξει μια ματιά και εντοπίσει κάτι τέτοιο, ας το αναφέρει! Επίσης, αν έχετε κάποια πρόταση σχετικά με τον πίνακα στις κόκκινες και πως θα μπορούσαμε να τον τροποποιήσουμε για να γίνει κατανοητότερος...
Δεν περάστηκε ένα ΕΥΒ-**** αναφερθέν στις 27-5 . Είχε γίνει μια αναφορά παλιότερα για δημιουργία ιστολογίου;
οκ, θα περαστεί! Κάτι είχε ειπωθεί αλλά εγκαταλείφθηκε λόγω έλλειψης χρόνου και ενδιαφερομένων που μπορούν να βοηθήσουν. Αν υπάρχει όμως ενδιαφέρον, ίσως μπορέσουμε να ξεκινήσουμε κάτι...
@ikarus260 εμένα θα με βοηθήσει αυτό; αλλά τους υπόλοιπους εδώ, πως θα τους βοηθήσει; ένα τρόπο να τα εμφανίζουμε και εδώ με ημ/νιες. Εγώ λίγο-πολύ τα κρατάω.
-
Δεν είπα να εμφανίζονται έτσι οι παρατηρήσεις, ο πίνακας όπως είναι φτιαγμένος είναι μια χαρά. Τον πρότεινα τον πίνακα για δική σου χρήση και σαν βοήθεια ώστε να βάζεις πιο εύκολα τις παρατηρήσεις εδώ
-
BHY 127
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@D1FF μόνο τζιπ volvo αγοράζουν οι κάτοικοι της Εύβοιας?Και το προηγούμενο Volvo ήταν που είχες δει ?
Κάτι τέτοια βλέπουν τα βενζινάδικα εδώ και μας (Μην με πάρετε στο ψιλό , βάζω ακόμη Shell Racing με 1,897/λίτρο την τελευταία φορά αν και θα την σταματήσω όπως πάνε τα πράγματα)
Άντε στην Ιστιαία και γενικά στην Βόρεια Εύβοια τους δικαιολογώ να θέλουν SUV με τους δρόμους που έχει (ειδικά χειμώνα πιάνει χιόνι σε πάρα πολλά σημεία) στην Χαλκίδα μέσα με στα κωλόστενα να βλέπεις Cayenne,Range κλπ δεν μπορώ να το καταλάβω
BTW : Έχει αρχίσει και μου αρέσει πάρα πολύ το Toyota IQ , αν είχα την δυνατότητα για δεύτερο αυτοκίνητο το έπαιρνα με κλειστά μάτια! -
Αν είναι δυνατόν. BAN HIM.....
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
BTW : Έχει αρχίσει και μου αρέσει πάρα πολύ το Toyota IQ , αν είχα την δυνατότητα για δεύτερο αυτοκίνητο το έπαιρνα με κλειστά μάτια!
Oταν τα ανοιξεις ομως ;
-
ΕΕΕ 2343 σε BMW X1 την Κυριακη
-
Μη βαράτε ρε παιδιά για την πόλη το θέλω , ξέρω γω μου κάνει πιο πολύ 'αυτοκίνητο' από το Smart , αν και με βλέπω πιο πολύ για κανένα δίκυκλο (παπάκι)!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΕΕΕ 2343 σε BMW X1 την ΚυριακηΕχω δώσει την ίδια σελίδα 68! Χεχε!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
ΕΕΕ 2343 σε BMW X1 την Κυριακη
Εχω δώσει την ίδια σελίδα 68! Χεχε!
Συγγνωμη επειδη το ειδα το σημειωσα και ειπα να το γραψω
-
Φεύγοντας για αεροδρόμιο (τώρα είμαι ήδη αεροδρόμιο Καβάλας):
ΙΟΡ-757* και ΕΕΕ-3023.Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, μου δίνουν θάρρος να συνεχίσω, έστω και κατά περιόδους,
να ασχολούμαι με το κοινό μας περίεργο χόμπι.@pjathan: Δεν το ξέρω, λογικά ΕΕΕ αν και το παράδειγμα της Χίου και των διευθύνσεων που
ξεκίνησαν πρόσφατα να δίνουν ΚΧΧ δείχνει πως ΜΗΟ και ΚΧΧ δεν έχουν πει την τελευταία τους
λέξη και μπορεί να τα δούμε κάπου είτε λόγω ανακατανομής από γειτονικό νομό είτε επειδή
απλώς άργησαν να ξεκινήσουν.@D1FF: δεν έχει σημασία τι λέει η διαίσθησή μου, τα τελευταία νούμερα δείχνουν μία πτωτική
πορεία που είναι εύκολο να ρίξει έξω οποιαδήποτε πρόβλεψη. Λογικά και οι δύο κλάδοι θα
τελειώσουν μέσα στο 2010 αλλά πολύ αργότερα απ΄ό,τι θα περιμέναμε παλιότερα. Τους
κόβω για ΧΑΙ-9*** ή αρχή του ΧΑΟ. Θα δείξει! -
ΕΕΕ 1898 σε Peugeot 4007 μάλλον
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Μη βαράτε ρε παιδιά για την πόλη το θέλω , ξέρω γω μου κάνει πιο πολύ 'αυτοκίνητο' από το Smart , αν και με βλέπω πιο πολύ για κανένα δίκυκλο (παπάκι)!πολη=σκουτερ. ΤΕΡΜΑ!! (sorry για το off topic αλλα δεν..αντεξα!!)
-
NIO-778* χαρτινο σε fabia
-
+1000 edmond για εκεί είμαι , δεν παίζει για δεύτερο αμάξι (αν υπήρχαν money ίσως)!
-
ΕΕΕ 3035, ΙΚΑ 8888 . Το ΒΗΥ παίζει να είδα και γω το ίδιο, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Όταν θα φορτίσω το κινητο όπου έχω την σημείωση θα έχετε και την παρατήρηση
-
ΧΑΙ 6203 Corsa
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010