-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ας έρθουν να με φάνε , κακό του κεφαλιού τους. Εγώ πάντως θα βάλω την κουκούλα του Αρτέμη από ΔευτέραΣυναδελφος?? Εχω μια χαρτοσακουλα με τρυπες για τα ματια
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ας έρθουν να με φάνε , κακό του κεφαλιού τους. Εγώ πάντως θα βάλω την κουκούλα του Αρτέμη από Δευτέρα
Συναδελφος?? Εχω μια χαρτοσακουλα με τρυπες για τα ματια
Πφφφ... ερασιτέχνη! Κανονική πάνινη μαύρη από Μοναστηράκι. Όχι παίζουμε!
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ας έρθουν να με φάνε , κακό του κεφαλιού τους. Εγώ πάντως θα βάλω την κουκούλα του Αρτέμη από Δευτέρα
Συναδελφος?? Εχω μια χαρτοσακουλα με τρυπες για τα ματια
Πφφφ... ερασιτέχνη! Κανονική πάνινη μαύρη από Μοναστηράκι. Όχι παίζουμε!
Δεν ειμαστε για να πληρωνουμε, μια χαρα ειναι και της λαικης.
-
Μια απορία ...
Τα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες μπορούν να συνεχίζουν να ασφαλίζονται?
Αντε για πυρός ή κλοπή, τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικές καταστροφές το κατανοώ αλλά μπορούν να συνεχίσουν να διαθέτουν όλο το πακέτο σαν 'εν κυκλοφορία' ΙΧ? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μια απορία ...
Τα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες μπορούν να συνεχίζουν να ασφαλίζονται?
Αντε για πυρός ή κλοπή, τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικές καταστροφές το κατανοώ αλλά μπορούν να συνεχίσουν να διαθέτουν όλο το πακέτο σαν 'εν κυκλοφορία' ΙΧ?Στην ζουλα μαλλον ,αν δεν ενημερωσεις την ασφαλεια οτι κατεθεσες πινακιδες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στην ζουλα μαλλον ,αν δεν ενημερωσεις την ασφαλεια οτι κατεθεσες πινακιδες.Αρα και σ' αυτό ανοργάνωτοι!
Θα έπρεπε να ζητάνε οι ΔΟΥ και μια βεβαίωση διαγραφης απο την ασφαλιστική εταιρία!Βασικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν έστω και υπόνοιες, υποψίες ... μαζικής 'κουτοπονηριάς' του Έλληνα θα έπρεπε το κράτος να είναι πέρα από οργανωμένο, διασφαλισμένο απο νόμους στη παραμικρή λεπτομέρεια έως και ... γραφειοκρατικό!
Και όλα αυτά συνδυασμένα με την κάθε περίπτωση μεμονομένα ... άλλη η περίπτωση επιστροφής πινακίδων ενός Land Rover 20 ετών, άλλη ενός Cherry 1,0, άλλη ενός προς χαρακτηρισμό 'ιστορικού' κοκ. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην ζουλα μαλλον ,αν δεν ενημερωσεις την ασφαλεια οτι κατεθεσες πινακιδες.
Αρα και σ' αυτό ανοργάνωτοι!
Θα έπρεπε να ζητάνε οι ΔΟΥ και μια βεβαίωση διαγραφης απο την ασφαλιστική εταιρία!μπορείς να ασφαλίσεις το αμάξι (όπως έγραψα και παραπίσω) με βάση αριθμό πλαισίου.
Επίσης το ότι το ασφαλίζεις για κλοπή (και υποχρεωτικά και για ατυχήματα κτλ γιατί έτσι είναι τα πακέτα ) δε σημαίνει ότι το κινείς κιόλας.Γενικά...τρύπες υπάρχουν και μάλιστα ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην ζουλα μαλλον ,αν δεν ενημερωσεις την ασφαλεια οτι κατεθεσες πινακιδες.
Αρα και σ' αυτό ανοργάνωτοι!
Θα έπρεπε να ζητάνε οι ΔΟΥ και μια βεβαίωση διαγραφης απο την ασφαλιστική εταιρία!Δεν ξερω τι ισχυει ,ειναι δικη μου σκεψη.
Βασικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν έστω και υπόνοιες, υποψίες ... μαζικής 'κουτοπονηριάς' του Έλληνα θα έπρεπε το κράτος να είναι πέρα από οργανωμένο, διασφαλισμένο απο νόμους στη παραμικρή λεπτομέρεια έως και ... γραφειοκρατικό!
Και όλα αυτά συνδυασμένα με την κάθε περίπτωση μεμονομένα ... άλλη η περίπτωση επιστροφής πινακίδων ενός Land Rover 20 ετών, άλλη ενός Cherry 1,0, άλλη ενός προς χαρακτηρισμό 'ιστορικού' κοκ.Δεν λες παλι καλα που αποφασισαν για τα τελη πριν μπει το 2010;
-
σωστό και αυτό
-
για το δημο πειραια το τηλ ειναι 2104236128,υπηρεσια ΟΤΚΖ (οχηματα τελου κυκλου ζωης)
απο δευτερα τηλεφωνα..οσο γι αυτους που θα πεσουν να μας φανε, δικαιωμα να παρκαρουν αυτοκινητο χωρις πινακιδες εχουν οσο εχουν να βαζουν ζαρντινιερες κ καφασια στο δρομο. κ βεβαια, ενα ακινητοποιημενο αυτοκινητο, που το παρκαρεις μια φορα κ το παρατας, καιροφυλακτεις κ το παρκαρεις νομιμα, κ παρκαρει παρανομα πανω σε πεζοδρομιο κ κλεινοντας διαβασεις ο φουκαρας που γυρνα σπιτι στισ 10 κ φευγει το πρωι στις 7.00...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σαν αστειο το ειπαπου ομως θα μου αρεσε να συμβαινει ,απ οτην στιγμη που ο καθενας κοροιδευει το κρατος .
Όταν το κράτος σε κοροϊδεύει (με τα νέα τέλη), το κοροϊδεύεις κι εσύ.
Έτσι έχουμε μάθει να ζούμε εδώ, δούναι και λαβείν λέγαμε, κλέβεις όποτε μπορείς για να σε κλέψουν αργότερα.Γιατί δεν είναι δυνατόν το αυτοκίνητό μου (1400) να πληρώνει περιβαλλοντικό φόρο όσο ένα 1.8 20VT.
Μην τρελαθούμε!! Απλά συγκρίνετε τις εκπομπές! -
σαν αστειο το ειπαπου ομως θα μου αρεσε να συμβαινει ,απ οτην στιγμη που ο καθενας κοροιδευει το κρατος .
ενώ το κράτος είναι πολύ σοβαρό και δεν κοροϊδεύει κανέναν !!!
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
για το δημο πειραια το τηλ ειναι 2104236128,υπηρεσια ΟΤΚΖ (οχηματα τελου κυκλου ζωης)
απο δευτερα τηλεφωνα..οσο γι αυτους που θα πεσουν να μας φανε, δικαιωμα να παρκαρουν αυτοκινητο χωρις πινακιδες εχουν οσο εχουν να βαζουν ζαρντινιερες κ καφασια στο δρομο. κ βεβαια, ενα ακινητοποιημενο αυτοκινητο, που το παρκαρεις μια φορα κ το παρατας, καιροφυλακτεις κ το παρκαρεις νομιμα, κ παρκαρει παρανομα πανω σε πεζοδρομιο κ κλεινοντας διαβασεις ο φουκαρας που γυρνα σπιτι στισ 10 κ φευγει το πρωι στις 7.00...
μακάρι οι δήμοι να κάνουν την δουλειά τους ...... για να δούμε .....
-
Στους λοιπούς Δήμους ... που τηλεφωνούμε?
Καθαριότητα, Μηχανολογία/Τεχνικές υπηρεσίες, Δημοτική Αστυνομία?ΥΓ. Ας έχουμε πίσω στο κεφάλι μας πάντως και το δεδομένο ότι το 2010 θα έχουμε και ... δημοτικές εκλογές και ... 'δυσαρεστημένος δημότης ... κακή ψήφος'
-
Αν τους καλέσεις, και πεις για εγκαταλελειμένα, θα σε προωθήσουν στην κατάλληλη υπηρεσία (νομίζω οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας έχουν την ευθύνη)
Πρίν χρόνια πάντως που είχα καλέσει στο Δήμο Χαλανδρίου, μετά από μερικές μέρες τα συγκεκριμένα εγκα/μένα αυτοκίνητα για τα οποία τους κάλεσα, είχαν εξαφανισθεί από τον δρόμο
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
σαν αστειο το ειπα
που ομως θα μου αρεσε να συμβαινει ,απ οτην στιγμη που ο καθενας κοροιδευει το κρατος .
μονο το μπαλακι ξερετε να ριχνετε απο δω κι εκει.
-
σαν αστειο το ειπα
που ομως θα μου αρεσε να συμβαινει ,απ οτην στιγμη που ο καθενας κοροιδευει το κρατος .
Μπα κανονικά τα σκάσαμε, απλά δεν τρώμε το σανό
(περιβαλλοντικό σανό στην προκειμένη περίπτωση) -
σαν αστειο το ειπα
εσύ κράτησε το. Αφού είσαι ικανοποιημένος από τις κρατικές παροχές και υπηρεσίες.
ξέρουμε ότι τα οικονομικά του κράτους ίσως δεν είναι και στην καλύτερη τους, αλλά δεν ανέχομαι να με δουλεύει, η κυβέρνηση μαζί με τα ΜΜΕ .... φτάνει πια .... Αν ιταλάκια σε χειραγωγούν τόσο εύκολα, πάω πάσο.
-
και τι θες να κανει το κρατος;
να ρωταει τον καθενα ,κυριε johnkyr ειστε ευχαριστημενος απο το κρατος;
αν ναι θα μπορουσατε να πληρωσετε να πληρωσετε τελη ;
αν οχι δεν πειραζει του χρονου θα σας ξαναρωτησουμε. -
και τι θες να κανει το κρατος;να ρωταει τον καθενα ,κυριε johnkyr ειστε ευχαριστημενος απο το κρατος;
αν ναι θα μπορουσατε να πληρωσετε να πληρωσετε τελη ;
αν οχι δεν πειραζει του χρονου θα σας ξαναρωτησουμε.πολύ φοβάμαι, πως ότι δεν κατάφερε η Γερμανια στον 2π Π.Π θα το καταφέρει με την Οικονομική ένωση.
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες