-
Το (αν)αποτέλεσμα με το τηλέφωνο και τις 'μαϊμουνιές' του καθενός ιδιοκτήτη , τα έζησα -σε άλλη περίπτωση- πέρσι.
Αλλού το πάω ..... -
από μικρές βολτες κέντρο και τούμπα θεσ/νικης γίνεται χαμός...καινούρια δεν είδα αλλά απο 7ετια και πάνω πολλά...τα συγχαρητήρια μου στο Υπ. Οικ.
-
θα επρεπε να πανε στα Δικαστηρια ολοι αυτοι οι φωστηρες των υπουργειων, που εκτος των αλλων, στερησαν απο το κρατος τοσα πολλα λεφτα!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
μετα απο μια βολτα στα γυρω τετραγωνα...
οργιο απο διχως πινακιδες αυτοκινητα.......Ολα αυτά σωστά και λυπηρά, αλλά εγώ κόβοντας άλλα έξοδά μου:
ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ. **ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΙΡΌ ΥΠΟΜΟΝΗ!!! **Ε, φαντασου οτι πολλοι δεν ειχαν καν αυτη την δυνατοτητα
Καταλαβαινετε πού εχει φτασει η κατασταση κι οτι η κριτικη μας θα επρεπε να ειναι αλλου προσανατολισμενη πιστευω.. -
ενας τυπος βαζει κατι μηχανακια χρεπια για να κραταει θεσεις.
αυτα επειδη δεν εχουν πινακιδες θεωρουνται σκουπιδια?
δηλαδη σαν να χει βαλει καρεκλα?
αμα τα σηκωσω και τα πεταξω η τα πατησω με το αμαξι θα χω θεμα? -
χαζευοντας το θεμα,ειδα διαφορους να κραζουν αυτους που δεν εχουν πινακιδες, και εχουν αφησει τα αμαξια ετσι, ρε ειστε σοβαροι ? οι ανθρωποι δεν εχουν λεφτα και τους κραζετε? να δω εσας καμαρια μου σε λιγο καιρο τι θα κανετε, το συστημα αυτο, σε αυτη την φαση εχει για ολους μας! και μην αρχισετε να μου λετε για τους νομους κτλ κτλ, υπαρχει και μια γαμημενη ηθικη! τεσπα, η απορια μου ειναι η εξης, καποιος εχει αφησει το αμαξι του χωρις πινακιδες, και το πουλαει, εστω οτι εγω θελω να το αγορασω, τι ακριβως θα πρεπει να πληρωσω (εκτος της τιμης του αυτοκινητου) ? και ποια ειναι η διαδικασια ?
-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
χαζευοντας το θεμα,ειδα διαφορους να κραζουν αυτους που δεν εχουν πινακιδες, και εχουν αφησει τα αμαξια ετσι, ρε ειστε σοβαροι ? οι ανθρωποι δεν εχουν λεφτα και τους κραζετε? να δω εσας καμαρια μου σε λιγο καιρο τι θα κανετε, το συστημα αυτο, σε αυτη την φαση εχει για ολους μας! και μην αρχισετε να μου λετε για τους νομους κτλ κτλ, υπαρχει και μια γαμημενη ηθικη! τεσπα, η απορια μου ειναι η εξης, καποιος εχει αφησει το αμαξι του χωρις πινακιδες, και το πουλαει, εστω οτι εγω θελω να το αγορασω, τι ακριβως θα πρεπει να πληρωσω (εκτος της τιμης του αυτοκινητου) ? και ποια ειναι η διαδικασια ?H ηθική είναι μονόπλευρη; Γιατί και αυτός που ενδεχομένως πλήρωσε με τα κόπων και βασάνων το αυτοκίνητο του για να κάνει τις δουλειές του και ψάχνει 20 και 30 λεπτά θέση να παρκάρει, δεν υπάρχει ηθική εδώ; Εκτός από τους νόμους υπάρχει και ο σεβασμός.. Πάμε καλά ή να βάλω τις φωνές; Δεν έχεις πινακίδες; Οκ, στην αυλή σου, δεν έχεις αυλή; Βρες έναν φίλο/γνωστό/συγγενή_στο_χωριό που έχει.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
χαζευοντας το θεμα,ειδα διαφορους να κραζουν αυτους που δεν εχουν πινακιδες, και εχουν αφησει τα αμαξια ετσι, ρε ειστε σοβαροι ? οι ανθρωποι δεν εχουν λεφτα και τους κραζετε? να δω εσας καμαρια μου σε λιγο καιρο τι θα κανετε, το συστημα αυτο, σε αυτη την φαση εχει για ολους μας! και μην αρχισετε να μου λετε για τους νομους κτλ κτλ, υπαρχει και μια γαμημενη ηθικη! τεσπα, η απορια μου ειναι η εξης, καποιος εχει αφησει το αμαξι του χωρις πινακιδες, και το πουλαει, εστω οτι εγω θελω να το αγορασω, τι ακριβως θα πρεπει να πληρωσω (εκτος της τιμης του αυτοκινητου) ? και ποια ειναι η διαδικασια ?
H ηθική είναι μονόπλευρη; Γιατί και αυτός που ενδεχομένως πλήρωσε με τα κόπων και βασάνων το αυτοκίνητο του για να κάνει τις δουλειές του και ψάχνει 20 και 30 λεπτά θέση να παρκάρει, δεν υπάρχει ηθική εδώ; Εκτός από τους νόμους υπάρχει και ο σεβασμός.. Πάμε καλά ή να βάλω τις φωνές; Δεν έχεις πινακίδες; Οκ, στην αυλή σου, δεν έχεις αυλή; Βρες έναν φίλο/γνωστό/συγγενή_στο_χωριό που έχει.
δεκτο, απλα μπορεις απλουστατα, εαν μιλαμε για την γειτονια σου, να συνενοηθεις μαζι του, δεν νομιζω πως θα ηταν οτι πιο ηθικο να τον καταγγελεις!ας ειμαστε αλληλεγγυοι!
επισης στην δικη μου γειτονια, σε ενα νορμαλ προαστιο της αθηνας μενω, δεν εχω δει σχεδον κανενα!
το γεγονος οτι δεν βρισκεις να παρκαρεις, δεν σημαινει πως απαραιτητα φταινε αυτοι που δεν πληρωσανε τελη! δηλαδη τι? αμα πληρωνανε θα φτιαχνοντας νεες θεσεις ε? -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ενας τυπος βαζει κατι μηχανακια χρεπια για να κραταει θεσεις.
αυτα επειδη δεν εχουν πινακιδες θεωρουνται σκουπιδια?
δηλαδη σαν να χει βαλει καρεκλα?
αμα τα σηκωσω και τα πεταξω η τα πατησω με το αμαξι θα χω θεμα?Υπαρχει το viewtopic.php?f=5&t=39866 ,διαβασε το .Θα σου λυθουν πολλες αποριες.
-
δεκτο, απλα μπορεις απλουστατα, εαν μιλαμε για την γειτονια σου, να συνενοηθεις μαζι του, δεν νομιζω πως θα ηταν οτι πιο ηθικο να τον καταγγελεις!ας ειμαστε αλληλεγγυοι!
Γιατί δεν είναι ηθικό να τον καταγγείλεις;
Και από ποια παράβαση και πάνω μπορεί να θεωρηθεί ηθικό να κάνεις καταγγελία; -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
μετα απο μια βολτα στα γυρω τετραγωνα...
οργιο απο διχως πινακιδες αυτοκινητα.......Ολα αυτά σωστά και λυπηρά, αλλά εγώ κόβοντας άλλα έξοδά μου:
ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ. **ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΙΡΌ ΥΠΟΜΟΝΗ!!! **ευτυχως το προαστιο μου ειναι ακομα λιγοτερο αστικοποιημενο σε σχεση με Καλλιθεα-Πατησια πχ και λιγο πολυ παντα εχεις να παρκαρεις μπρος απο το σπιτι σου, καθως υπαρχει μια ατυπη συμφωνια κυριων περι αυτου....
ετσι πχ ο ας πουμε Βασιλης σε εμας τουλαχιστον δεν θα ενοχληθει, τουλαχιστον μεχρι να ξαναβρει δουλεια.
-
Εντάξει αν το πάρει και για καμιά βόλτα στο μη-αστικοποιημένο προάστιο δεν έγινε και κάτι, εκτός αν αυτό δε συμπεριλαμβάνεται στην άτυπη συμφωνία σας.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εντάξει αν το πάρει και για καμιά βόλτα στο μη-αστικοποιημένο προάστιο δεν έγινε και κάτι, εκτός αν αυτό δε συμπεριλαμβάνεται στην άτυπη συμφωνία σας.καταλαβαινω οτι πρεπει να εχεις απελπιστει παρα πολυ με την κατασταση....
-
Άν στην συγκεκριμένη θέση επιτρέπεται το παρκάρισμα οι κανόνες είναι οι ίδιοι για τα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, οτι απαγορεύεται να κυκλοφορήσουν δέν σημαίνει οτι απαγορεύεται να είναι παρκαρισμένα κάπου που επιτρέπεται το πάρκιγκ. Συνήθως οι πινακίδες αφαιρούνται απο την τροχαία σε αυτοκίνητα παρκαρισμένα σε απαγορευμένες θέσεις η μόνη διαδρομή που επιτρέπεται στην συνέχεια είναι η συντομότερη απο το σημείο παράβασης στο γκαράζ του ιδιοκτήτη του οχήματος, άν στο μεταξύ βρεί θέση που επιτρέπεται μόνιμα το παρκάρισμα μπορεί να το αφήσει εκεί μέχρι να ξαναπάρει τις πινακίδες.
-
H ηθική είναι μονόπλευρη; Γιατί και αυτός που ενδεχομένως πλήρωσε με τα κόπων και βασάνων το αυτοκίνητο του για να κάνει τις δουλειές του και ψάχνει 20 και 30 λεπτά θέση να παρκάρει, δεν υπάρχει ηθική εδώ; Εκτός από τους νόμους υπάρχει και ο σεβασμός.. Πάμε καλά ή να βάλω τις φωνές; Δεν έχεις πινακίδες; Οκ, στην αυλή σου, δεν έχεις αυλή; Βρες έναν φίλο/γνωστό/συγγενή_στο_χωριό που έχει.
επισης στην δικη μου γειτονια, σε ενα νορμαλ προαστιο της αθηνας μενω, δεν εχω δει σχεδον κανενα!
το γεγονος οτι δεν βρισκεις να παρκαρεις, δεν σημαινει πως απαραιτητα φταινε αυτοι που δεν πληρωσανε τελη! δηλαδη τι? αμα πληρωνανε θα φτιαχνοντας νεες θεσεις ε?Γιατί η αλληλεγγύη πρέπει πάντα να είναι προς τον παρανομούντα;
Είναι παράνομο αυτοκίνητο χωρίς τέλη και πινακίδες να βρίσκεται σε δημόσιο χώρο/ δρόμο. Πρέπει ο δήμος (προφανώς μετά από καταγγελία) να ακολουθήσει τη διαδικασία (αυτοκόλλητο ειδοποίηση, διορία, απομάκρυνση).
Ποια είναι η ηθική στο παράδειγμά σου; Καταθέτω πινακίδες δεν πληρώνω τέλη, αλλά παρατώ τα αυτοκίνητό μου και εμποδίζω τους άλλους (νόμιμους) να παρκάρουν… -
Ο χρήστης Zithos έγραψε:
Άν στην συγκεκριμένη θέση επιτρέπεται το παρκάρισμα οι κανόνες είναι οι ίδιοι για τα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, οτι απαγορεύεται να κυκλοφορήσουν δέν σημαίνει οτι απαγορεύεται να είναι παρκαρισμένα κάπου που επιτρέπεται το πάρκιγκ. Συνήθως οι πινακίδες αφαιρούνται απο την τροχαία σε αυτοκίνητα παρκαρισμένα σε απαγορευμένες θέσεις η μόνη διαδρομή που επιτρέπεται στην συνέχεια είναι η συντομότερη απο το σημείο παράβασης στο γκαράζ του ιδιοκτήτη του οχήματος, άν στο μεταξύ βρεί θέση που επιτρέπεται μόνιμα το παρκάρισμα μπορεί να το αφήσει εκεί μέχρι να ξαναπάρει τις πινακίδες.Τότε όσο καιρό σου κρατάει η τροχαία τις πινακίδες να σου κόβουν και το τεκμήριο.
Επίσης αν καταθέσω τις πινακίδες στον παπά της ενορίας να απαλλαγώ από τεκμήριο και τέλη κυκλοφορίας. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τότε όσο καιρό σου κρατάει η τροχαία τις πινακίδες να σου κόβουν και το τεκμήριο.
Επίσης αν καταθέσω τις πινακίδες στον παπά της ενορίας να απαλλαγώ από τεκμήριο και τέλη κυκλοφορίας.Γι'αυτό δέν μπορείς να ξεχωρίσεις ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες σε ποιά περίπτωση ανήκει, άν έχεις καταθέσει τις πινακίδες και δέν πληρώνεις τέλη πρέπει υποχρεωτικά να το βάλεις στο γκαράζ του σπιτιού σου ή άν δέν έχεις σε κάποιο εγκαταλειμένο χωράφι χωρίς να εμποδίζει τους άλλους που πληρώνουν τέλη να κάνουν την δουλειά τους.
-
Ο χρήστης Zithos έγραψε:
Άν στην συγκεκριμένη θέση επιτρέπεται το παρκάρισμα οι κανόνες είναι οι ίδιοι για τα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, οτι απαγορεύεται να κυκλοφορήσουν δέν σημαίνει οτι απαγορεύεται να είναι παρκαρισμένα κάπου που επιτρέπεται το πάρκιγκ. Συνήθως οι πινακίδες αφαιρούνται απο την τροχαία σε αυτοκίνητα παρκαρισμένα σε απαγορευμένες θέσεις η μόνη διαδρομή που επιτρέπεται στην συνέχεια είναι η συντομότερη απο το σημείο παράβασης στο γκαράζ του ιδιοκτήτη του οχήματος, άν στο μεταξύ βρεί θέση που επιτρέπεται μόνιμα το παρκάρισμα μπορεί να το αφήσει εκεί μέχρι να ξαναπάρει τις πινακίδες.Σε ικετεύω, μην το επαναλάβεις αυτό πουθενά αλλού.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Στην προηγούμενη σελίδα έχω γράψει τα του σχετικού νόμου.
Αν δεν έχεις πληρώσει τέλη, και δεν έχεις πινακίδες, τότε μπορείς να το αφήσεις ΜΟΝΟ σε ιδιωτικό δρόμο. Μας αρέσει δεν μας αρέσει. Για αυτό υπογράφεις και υπεύθυνη δήλωση.Γιατί η αλληλεγγύη πρέπει πάντα να είναι προς τον παρανομούντα;
Είναι παράνομο αυτοκίνητο χωρίς τέλη και πινακίδες να βρίσκεται σε δημόσιο χώρο/ δρόμο. Πρέπει ο δήμος (προφανώς μετά από καταγγελία) να ακολουθήσει τη διαδικασία (αυτοκόλλητο ειδοποίηση, διορία, απομάκρυνση).
Ποια είναι η ηθική στο παράδειγμά σου; Καταθέτω πινακίδες δεν πληρώνω τέλη, αλλά παρατώ τα αυτοκίνητό μου και εμποδίζω τους άλλους (νόμιμους) να παρκάρουν…Ακριβώς όπως τα λες, εκτός από τα χρωματισμένα. Κανονικά ο δήμος έπρεπε να μπορεί να εντοπίσει τα παρανομούντα οχήματα χωρίς καταγγελία. Η δημοτική αστυνομία, έως και τα σκουπιδιάρικα είναι υποχρεωμένα να εντιοπίζουν ζημιές, παρατημένα κτλ. Δεδομένου όμως ότι στην Ελλάδα δεν ισχύει τίποτα, και μπορεί το κάθε τσογλάνι να βγάζει γλώσσα καλυπτόμενος από τα λαμόγια τους συνδικαλιστές, τίποτα δεν λειτουργεί!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Σε ικετεύω, μην το επαναλάβεις αυτό πουθενά αλλού.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Στην προηγούμενη σελίδα έχω γράψει τα του σχετικού νόμου.
Αν δεν έχεις πληρώσει τέλη, και δεν έχεις πινακίδες, τότε μπορείς να το αφήσεις ΜΟΝΟ σε ιδιωτικό δρόμο. Μας αρέσει δεν μας αρέσει. Για αυτό υπογράφεις και υπεύθυνη δήλωση.Δέν αμφιβάλλω καθόλου εννοούσα την περίπτωση που έχεις πληρώσει τέλη αλλά σου έχει αφαιρέσει λόγω παράβασης η τροχαία τις πινακίδες για κάποιο χρονικό διάστημα.
Άν δέν έχεις πληρώσει τα τέλη και το έχεις αποσύρει απο την κυκλοφορία δέν θεωρείται κάν αυτοκίνητο είναι ένα αχρησιμοποίειτο αντικείμενο που δέν έχει λόγο να βρίσκεται σε κάποια θέση προορισμένη για αυτοκίνητα. -
Ειναι απλο... δεν εχει πινακιδες αλλα εχει σημα τελων = εχει παρει τις πινακιδες η τροχαια... αλλοιως δεν πρεπει να ειναι εκει.. εξω στους δρομους...
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες