-
Double Post.
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
...Βρισκεις τον ρουφιανο απο το μειλ που εστειλε στον δημo που εκανε την καταγγελια, και τον βαζεις να πληρωσει το αυτοκινητο.
Φταίει ο ρουφιάνος (αντικατέστησε το ευσυνείδητος πολίτης στα νέα ελληνικά) αν εσύ είσαι ασυνείδητος και αδιάφορος. Οκ!
εσυ εγραψες σε προηγουμενο ποστ
Μιλάμε για ρουφιάνο, όχι αστεία!
γιατι σε πειραζει? ολοι χρειαζονται σε μια κοινωνια.
-
Αυτό που με ενοχλεί δεν είναι ο χαρακτηρισμός, αλλά η λανθασμένη σου αντίληψη γύρω από το θέμα και ότι αυτό πιθανόν συνεπάγεται.
-
Άντε πάλι τα ίδια! Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό...
και σε ξαναρωταω πως θα κατασχεσεις αυτοκινητο που του 1. εκλεψαν πινακιδες?
ή αυτοκινητο που 2. του πηραν προσωρινα τις πινακιδες η τροχαια?Η διαδικασία απομάκρυνσης παίρνει χρόνο (2 μήνες περίπου). Επιπλέον, πριν από την απομάκρυνση τοποθετείτε ειδοποίηση.
- Εάν σου έκλεψαν τις πινακίδες και δεν έχεις πάει άμεσα να το δηλώσεις και να προχωρήσεις σε έκδοση νέων, είσαι επιεικώς απαράδεκτος. Ίσως η απομάκρυνση του αυτοκινήτου να σε αφυπνίσει.
- Μόλις λάβεις την ειδοποίηση της απομάκρυνσης, καταθέτεις στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ένα αντίγραφο της κλίσης. Καλού κακού τοποθετείς και ένα αντίγραφο στο παρμπρίζ, όπως ειπώθηκε παραπάνω.
καλο ειναι να απανταμε με βαση τα γραπτα δεδομενα του διαλογου....και οχι με εκεινα που εξυπηρετουνε την απαντηση που θελουμε να δωσουμε...
για το λογο αυτο παραθετω τη δημοσιευση στην οποια απαντησα....================================
MAD-MAX-13 έγραψε:
pankalos έγραψε:
**Aπινακίδωτα σταθμευμένα σε δημόσιο χώρο ανεξαρτήτως καταστάσεως και αξίας μάζεμα άνευ προειδοποίησης **και σε περίπtωση μη αναζήτησης, εκποίηση/καταστροφή τους μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα.
Αν τα αναζητήσει κάποιος παραλαβή μόνο αφού πληρώσει τα έξοδα αποκομιδής φύλαξης στο πενταπλάσιο.και αμα καποιου του εχει παρει η τροχαια τις πινακιδες?
αν καποιου του εχουν κλεψει τις πινακιδες?αρα τοσο το 1. οσο και το 2. της δημοσιευσης σου δεν εχουν σχεση με τα δεδομενα που συζηταμε...μιας και ο PANKALOS γραφει για μαζεμα ανευ προειδοποιησης....και επιπλεον γραφει οτι ανα τα αναζητησει καποιος να πληρωνει υπερβολικο προστιμο ακομα και αν δεν φταιει (περιπτωση οπου του κλεψανε τις πινακιδες η του τις αφαιρεσε η τροχαια, μιας και το μαζεμα γινεται ανευ προειδοποιησης...αρα οταν αυτος 8α προσκομισει τα εγγραφα που τον δικαιολογουν θα πρεπει παραυτα να πληρωσει ενα υπερβολικο προστιμο)
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
και που να δεις τωρα με τις ηλεκτρονικες διασταυρωσεις για τα ανασφαλιστα!
για να γλιτωσει καποιος το προστιμο -αφου δεν πληρωνε ασφαλεια ετσι κι αλλιως-
θα αναγκαστει να παραδωσει πινακιδες...
και φυσικα θα το αφησει στον δρομο.Για πείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα....
για να παραδώσεις πινακίδες δεν πρέπει να χρωστάς τέλη. Τουλάχιστον έτσι μας είχαν πει στην εφορία Ν Φιλαδέλφειας
δεδομενου οτι με τα τελη 'λυθηκε' το προβλημα -εφοσον ο μη πληρωσας τα βλεπει στο εκκαθαριστικο του- αρα και οι περισσοτεροι πλεον τα πληρωσαν, στον κοσμο εμεινε -κακως ετσι?- η μη πληρωμη των ασφαλιστρων.
με το ΤΑΧΙS λυνεται και το θεμα των ανασφαλιστων αν και κλασικα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.
τα πραγματα γινονται ετσι πανευκολα.
ή που πληρωνεις προβλεπομενα την ασφαλεια σου ή που σου ερχεται το μπουγιουρντι και αναγκαζεσαι να το πληρωσεις μαζι και με την ασφαλεια.
αν θες να αποφυγεις και τις δυο περιπτωσεις, απλα καταθετεις πινακιδες αρα και εξαιρεισαι απο την υποχρεωση καταβολης ασφαλιστρων.
και εαν καταθεσεις πινακιδες, εισαι πλεον υπολογος στο δημο και στον...γειτονα!
οσο για τις παραπανω ειδικες περιπτωσεις...- εαν σου παρει τις πινακιδες η τροχαια, δεν μπορει, καποιος σαφης νομος θα υπαρχει.
- εαν σου τις εχουν κλεψει, δηλωνεις το συμβαν αμεσως -εννοειται- και εκδιδεις καινουργιες με το χαρακτηριστικο Α τυπωμενο πανω τους
Υ.Γ. η εγκαταλειψη του συστηματος του αυτοκολλητου σηματος βολεψε οσους επιμενουν στην μη καταβολη των ΤΚ. δεν ξερεις ποιος εχει πληρωσει και ποιος οχι για να τον 'τρεξεις'.
μεχρι που εγινε το θεματακι αυτο με την διασταυρωση των ασφαλειων.... -
Καλό είναι να κουβεντιάζουμε με βάση την πραγματικότητα. Απομάκρυνση δίχως ειδοποίηση δεν υφίσταται. Αν τώρα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τις υποθέσεις του καθένα δεν πρόκειται να καταλήξουμε πουθενά...
Και στην τελική δεν απευθυνόμουν σε εσένα προσωπικά (έγραψα πνίγεστε, όχι πνίγεσαι), ούτε σκόπευα να σε προσβάλλω.
-
@MAD-MAX-13Καλό είναι να κουβεντιάζουμε με βάση την πραγματικότητα. Απομάκρυνση δίχως ειδοποίηση δεν υφίσταται. Αν τώρα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τις υποθέσεις του καθένα δεν πρόκειται να καταλήξουμε πουθενά...
Και στην τελική δεν απευθυνόμουν σε εσένα προσωπικά (έγραψα πνίγεστε, όχι πνίγεσαι), ούτε σκόπευα να σε προσβάλλω.
Απομάκρυνση δίχως ειδοποίηση δεν υφιστατε, αλλα ο ΠΑΝΚΑΛΟΣ αυτο προτεινε και η απαντηση μου ηταν σχετικη με την προταση του ΠΑΝΚΑΛΟΥ και γιατι ειναι λαθος η θεση του. γιαυτο και τον QUOTARISA ΑΚΡΙΒΩΣ
απο την αλλη εσυ πηρες αποσπασματικα μερος της κουβεντας που ειχαμε με τον ΠΑΝΚΑΛΟΣ και σχολιασες τα γραφωμενα μου αποσπωντας τα απο την αιτια γιατην οποια γραφτηκαν...δημιουργωντας ετσι λαθος εντυπωση σε οποιον δεν ειχε διαβασει την προηγουμενη δημοσιευση ατοφια...
τελος το πνιγεστε μπορει να μην περιλαμβανει μονο εμενα προσωπικα αλλα περιλαμβανει ΚΑΙ εμενα. -
Αν σου κλέψουν τις πινακίδες δεν εκδίδονται ίδιες με το χαρακτηριστικό Α όπως αναφέρθηκε. Έχει καταργηθεί αυτό. Παίρνεις πινακίδες με νέα νούμερα. Και βέβαια πρέπει αμέσως να δηλώσεις το συμβάν για να μην βρεθείς μπλεγμένος…
-
Μετά από 15 μήνες ακινησίας, πέρασε ο μπόγιας και μαζεψε το Fiatάκι που ήταν παρατημένο έξω απ΄το σπίτι μου. Τώρα μένει μόνο άλλο ένα αμάξι, 20 μέτρα πιο κάτω, στο οποίο είχαν βάλει προειδοποιητικό αυτοκόλλητο στο τζάμι και κάποιος πέρασε και έσβησε την ημερομηνία που έγραφε....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μετά από 15 μήνες ακινησίας, πέρασε ο μπόγιας και μαζεψε το Fiatάκι που ήταν παρατημένο έξω απ΄το σπίτι μου. Τώρα μένει μόνο άλλο ένα αμάξι, 20 μέτρα πιο κάτω, στο οποίο είχαν βάλει προειδοποιητικό αυτοκόλλητο στο τζάμι και κάποιος πέρασε και έσβησε την ημερομηνία που έγραφε....υποτιθεται ομως πως την αρμοδια υπηρεσια δεν την ενδιαφερει αυτο.
ξερει ηδη ποιο,που,πότε... -
Χθες μιλούσα με τη γειτόνισσα, μου είπε ότι τους πήρε τηλέφωνο στο δήμο να το μαζέψουν επιτέλους το παρατημένο χωρίς πινακίδες και της είπαν ότι πρέπει να περάσουν 3 μήνες απ' όταν του έβαλαν το προειδοποιητικό αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ.... '3 μήνες????!!!' τους λέει... 'Γιατί όχι 23, να δώσουμε λίγο χρόνο στον άνθρωπο, ρε παιδιά!'...
-
αναθερμανση του τοπικου με βαση αυτου που ειδα σημερα.
ειδοποιηση απομακρυνσης απο τον δημο πανω σε αμαξι που ΕΙΧΕ πινακιδες.
περιοχη Περιστερι.
γινεται αυτο? το λεω γιατι εχω ετοιμα 3 'ξεχασμενα' τεμαχια στον δρομο που μενω. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
περιοχη Περιστερι.
γινεται αυτο? το λεω γιατι εχω ετοιμα 3 'ξεχασμενα' τεμαχια στον δρομο που μενω.Ακόμα και πινακίδες αν έχει, αν μείνει αποδεδειγμένα ακίνητο σε ένα σημείο για κάποιο χρονικό διάστημα (δεν θυμάμαι τώρα ποσο ακριβώς ειναι το διάστημα αυτό), τοτε ναι, μπορεί να μπει ειδοποίηση.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
περιοχη Περιστερι.
γινεται αυτο? το λεω γιατι εχω ετοιμα 3 'ξεχασμενα' τεμαχια στον δρομο που μενω.Ακόμα και πινακίδες αν έχει, αν μείνει αποδεδειγμένα ακίνητο σε ένα σημείο για κάποιο χρονικό διάστημα (δεν θυμάμαι τώρα ποσο ακριβώς ειναι το διάστημα αυτό), τοτε ναι, μπορεί να μπει ειδοποίηση.
Αν έχει πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας τότε δεν μπορούν να το πειράξουν φαντάζομαι.
-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
περιοχη Περιστερι.
Αν έχει πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας τότε δεν μπορούν να το πειράξουν φαντάζομαι.
http://www.cityofathens.gr/node/475
Και θέλω να δω τώρα που δεν υπάρχει σήμα, τι θα γίνεται!
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
περιοχη Περιστερι.
πιο διαστημα ειναι αυτο και -το κυριοτερο- πως αποδεικνυεται*?
ειναι μια τυπισσα στην γειτονια μου που εχει φυγει για Αμερικη και το εχει κουκουλωμενο και παρατειμενο
μια αλλη το εχει -κλασικα- μπροστα στο σπιτι της ακινητο για σχεδον δυο χρονια (με πινακιδες κανονικα)
ενας αλλος το εχει τρακαρισμενο μπρος πισω και αφημενο κανα χρονο (με πινακιδες και αυτο)
και κατι τζιπσι πιο κατω εχουν φυγει κανα 5μηνο απο ενα χαμοσπιτο και μας αφησαν προικα ενα datsun (βασικα isuzu ειναι!) με πινακιδες also.
ολες αυτες ειναι εν δυναμει κανονικες θεσεις για παρκαρισμα περι τα 30 μετρα αριστερα-δεξια απο το σπιτι μου.*πως γινεται δηλαδη να αποδειξεις κατι που ο αλλος ανετα μπορει να σου πει πως μολις χθες -και για να μην γινομαι υπερβολικος- αντε πριν καμια 10αρια μερες, ειχε κινηθει κανονικοτατα!
-
To χαρτάκι που κολλάνε είναι εν μέρει αποδεικτικό στοιχείο. Αν βρούν τρεις μηνες μετά το αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο, με το χαρτάκι απειραχτο, ε... τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. Άσε που υπάρχουν και άλλα σημάδια παρατημένου αυτοκινήτου, ακόμα και το χώμα που έχει μαζευτεί γύρω από τα λάστιχα, είναι ένα από αυτά.
Όσο για τη θεια που το παράτησε 2 χρόνια επειδή την έκανε έξω, τον μπατίρη που το παράτησε άλλο ένα επειδή δεν μπορεί να το φτιάξει και την άσχετη και φοβισμένη κορασίδα που έχει να το κινήσει έξι μήνες, επειδή κάποιος της κόρναρε στο δρόμο μια φορά και χέστηκε πάνω της, ε... ας πρόσεχαν. Η πινακίδα και το σήμα σου δίνουν το δικαίωμα να κυκλοφορείς το αυτοκίνητό σου και να το σταθμεύεις ένα εύλογο χρονικό διάστημα, όχι να το δηλώνεις στο Ε9. Αν έχεις σκοπό να το αφήσεις ακίνητο πάνω απο κάποιο διάστημα, βρες κάπου να το βάλεις, σε ένα γκαράζ, στο κτήμα στο χωριό να γίνει κοτέτσι, δε μ' ενδιαφέρει. Αλλιώς λυπάμαι, έχασες. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
To χαρτάκι που κολλάνε είναι εν μέρει αποδεικτικό στοιχείο. Αν βρούν τρεις μηνες μετά το αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο, με το χαρτάκι απειραχτο, ε... τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. Άσε που υπάρχουν και άλλα σημάδια παρατημένου αυτοκινήτου, ακόμα και το χώμα που έχει μαζευτεί γύρω από τα λάστιχα, είναι ένα από αυτά.
Όσο για τη θεια που το παράτησε 2 χρόνια επειδή την έκανε έξω, τον μπατίρη που το παράτησε άλλο ένα επειδή δεν μπορεί να το φτιάξει και την άσχετη και φοβισμένη κορασίδα που έχει να το κινήσει έξι μήνες, επειδή κάποιος της κόρναρε στο δρόμο μια φορά και χέστηκε πάνω της, ε... ας πρόσεχαν. Η πινακίδα και το σήμα σου δίνουν το δικαίωμα να κυκλοφορείς το αυτοκίνητό σου και να το σταθμεύεις ένα εύλογο χρονικό διάστημα, όχι να το δηλώνεις στο Ε9. Αν έχεις σκοπό να το αφήσεις ακίνητο πάνω απο κάποιο διάστημα, βρες κάπου να το βάλεις, σε ένα γκαράζ, στο κτήμα στο χωριό να γίνει κοτέτσι, δε μ' ενδιαφέρει. Αλλιώς λυπάμαι, έχασες.ολα αυτα που λες ειναι καλα, χρυσα και αγια αλλα πες μου....
πως φτανεις στο σημειο να κολληθει εξ' αρχης το σχετικο χαρτακι?
δηλαδη αν ειμαι ενας απο αυτους που το εχει αραγμενο και το κοιταει, και ξαφνικα δω στο παρμπριζ μου το χαρτακι, δεν θα ψαξω να βρω ποιος 'μαγκας' εκανε την κινηση για το σταμπαρισμα για να ζητησω και τα ρεστα απο πανω?
πως θα τον βγαλω στην φορα δηλαδη για να παραδεχθει οτι το εχει ακινητο?
αυτο με το χωμα που λες, σαφως και ειναι στα πλαισια της κοινης λογικης, αλλα ελα πες μου οτι ο τυπος δεν θα πει οτι τα χωματα υπηρχαν και παρκαρε πανω τους και διαφορες τετοιες αρλουμπες υπεκφυγης.
ρε πουστη μου απορω παντως πως μπορουν και τα κρατανε τσαμπα στην ουσια, οταν -πλεον- τα μεν τελη φαινονται κατευθειαν στο εκκαθαριστικο, τα δε ασφαλιστρα φαινονται μεσω ΤΑΧΙS (αμφοτερα οταν δεν τα πληρωνεις). -
Παίρνεις τηλέφωνο το δήμο, το δηλώνεις ως ακινητοποιημένο. Περνούν, κολλούν το χαρτί, τραβούν φωτογραφία (έτσι τουλάχιστον μού έχουν αναφέρει στο δήμο μου) και το φακελώνουν. Αν Χ ημέρες μετά είναι ακόμα εκεί, θεωρείται εγκαταλελειμένο
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Παίρνεις τηλέφωνο το δήμο, το δηλώνεις ως ακινητοποιημένο. Περνούν, κολλούν το χαρτί, τραβούν φωτογραφία (έτσι τουλάχιστον μού έχουν αναφέρει στο δήμο μου) και το φακελώνουν. Αν Χ ημέρες μετά είναι ακόμα εκεί, θεωρείται εγκαταλελειμένομα πως θα κολλησουν χαρτι απο την στιγμη που θα εχει πινακιδες πανω του?
επειδη θα τους πω εγω οτι ειναι ακινητοποιημενο για καποιο διαστημα?
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες