-
Nέα οδηγός ψάχνει, και η short list αποτελείται από τα :
-
Fiesta 1.250, 82 ίππων
-
Polo 1.400
-
Jazz 1.200
Zητούμενα η οικονομία, αξιοπιστία, ευκολία χρήσης, σχετική ασφάλεια.
Επιδόσεις, σπορ συμπεριφορά, δυνατότητα φτιαξίματος, αεροτομές, ζαντικά 25,5 ιντσών, δυνατότητα μεταπώλησης σε 3 χρόνια κ.α. , παγερά αδιάφορα.
Χρήση : 75% Λεκανοπέδιο και δακτύλιος, 25% μικρά ταξίδια.
Πληρωμή μετρητοίς, δυνατότητα ανταλλαγής με το παλιό ενδιαφέρει.Να δω απόψεις (μόνο γι' αυτά τα 3).
-
-
-
Fiesta 1.250, 82 ίππων
-
Polo 1.400
-
Jazz 1.200
Επιδόσεις, σπορ συμπεριφορά, δυνατότητα φτιαξίματος, αεροτομές, ζαντικά 25,5 ιντσών, δυνατότητα μεταπώλησης σε 3 χρόνια κ.α. , παγερά αδιάφορα.
Πληρωμή μετρητοίς, δυνατότητα ανταλλαγής με το παλιό ενδιαφέρει.Να δω απόψεις (μόνο γι' αυτά τα 3).
-
-
-
Fiesta 1.250, 82 ίππων
-
Polo 1.400
-
Jazz 1.200
-
-
Καλορίζικη η Jazzάρα!
-
Jazzια (ή Polo 1,2T)
-
Το φθηνο ετσι οπως το θετεις..
-
Αφου θελεις το αμαξακι σου για βελτιωσουλα και τετοια προσωπικα θα κοιταζα το fiesta και μετα το polo.Πιστευω ειναι πολυ ομορφο για μικρο και ο 1.25 ειναι κομπλε για χρηση μεσα στη πολη και γενικα το fiesta και το polo τα κοβω πολυ ποιο νεανικα απο οτι ενα γεροντιστικο κουτι σαν το jazz.Εγω μιας και fordakias fiesta θα εβλεπα.Δες τιμες και συγκρινε!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αφου θελεις το αμαξακι σου για βελτιωσουλα και τετοια προσωπικα θα κοιταζα το fiesta και μετα το polo.Πιστευω ειναι πολυ ομορφο για μικρο και ο 1.25 ειναι κομπλε για χρηση μεσα στη πολη και γενικα το fiesta και το polo τα κοβω πολυ ποιο νεανικα απο οτι ενα γεροντιστικο κουτι σαν το jazz.Εγω μιας και fordakias fiesta θα εβλεπα.Δες τιμες και συγκρινε!Επιδόσεις, σπορ συμπεριφορά, δυνατότητα φτιαξίματος, αεροτομές, ζαντικά 25,5 ιντσών, δυνατότητα μεταπώλησης σε 3 χρόνια κ.α. , παγερά αδιάφορα
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αφου θελεις το αμαξακι σου για βελτιωσουλα και τετοια προσωπικα θα κοιταζα το fiesta και μετα το polo.Πιστευω ειναι πολυ ομορφο για μικρο και ο 1.25 ειναι κομπλε για χρηση μεσα στη πολη και γενικα το fiesta και το polo τα κοβω πολυ ποιο νεανικα απο οτι ενα γεροντιστικο κουτι σαν το jazz.Εγω μιας και fordakias fiesta θα εβλεπα.Δες τιμες και συγκρινε!comprehension FTW
μάλλον jazz σε αυτόματο
-
θα τα κοίταγα και τα 3. Θα έκανα test drive, θα κοίταγα όλα τα test που υπάρχουν στον τύπο και στο net και τελικά θα αγόραζα το Jazz
-
Jazz 1.200
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Επιδόσεις, σπορ συμπεριφορά,** δυνατότητα φτιαξίματος**, αεροτομές, ζαντικά 25,5 ιντσών, δυνατότητα μεταπώλησης σε 3 χρόνια κ.α.
παγερά αδιάφορα
Anyway, ,
το Jazz θα επέλεγα,για το οικονομικό μοτέρ του και γιατί είναι πολύ πρακτικό αυτοκίνητο-mini mpv. -
Polo 1.2 tsi.
To fiesta μπορει να ειναι πολυ πιο ωραιο αλλα με το 1.2 εχεις οικονομια σε καυσιμα,τελη,ασφαλεια και ταυτοχρονα καλυτερες επιδοσεις, ΟΚ δεν τον ενδιαφερουν αλλα σε μια προσπεραση αυτες σε σωζουν...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
θα τα κοίταγα και τα 3. Θα έκανα test drive, θα κοίταγα όλα τα test που υπάρχουν στον τύπο και στο net και τελικά θα αγόραζα το Jazz+1.
Ένα ψάξιμο και μια δοκιμή και των 3 πριν την τελική επιλογή του ... Jazz.Προσωπική μου καταταξη στις συγκεκριμένες εκδόσεις είναι Jazz 1,2 (χώροι, αξιοπιστία, μοντέρνα εμφάνιση), Polo (σοβαρή εμφάνιση και ... δεν του βρίσκω του συγκεκριμένου κάτι άλλο εκτός απο το στανταρ ESP) και Fiesta (προσωπικά το βρίσκω άσχημο και τον κινητήρα λίγο).
-
Μακαρι να ειχα τα χρηματα για το jazz!!!Tα αλλα δυο για μενα δεν υπαρχουν.Εναλλακτικα i20...
-
Λοιπόν να τα πάρουμε από την αρχή.
Τσι και λοιπά παρόμοια αποκλείονται, μιλάμε για γυναίκα που πηγαίνει το πολύ με 120 χαω στην εθνική.
Το ψάξιμό της ξεκίνησε, και παρολίγο να τελειώσει με το Φιέστα και το Κόρσα. Το πρώτο της άρεσε, το δεύτερο όχι, και μάλλον θα έκλεινε το Φιέστα με το νέο έτος αν δεν με ρώταγε σαν συγγενή και σχετικά γνώστη κάποιων πραγμάτων.
Εκτίμησή μου είναι ότι το Φιέστα είναι καλή επιλογή, αλλά της είπα να δει τα Πόλο και Τζαζ. Μόνο αυτά, τίποτα άλλο.
Πήγε και είδε το Πόλο, δεν νομίζω ότι ενθουσιάστηκε, και απ' ότι κατάλαβα ο πωλητής της την έπεσε και για το διαβόητο DSG. Δεν πολυτσίμπησε.
Δεν πήγε, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να δει το Τζαζ το οποίο είναι και το περισσότερο προτεινόμενο στο φόρουμ.
Εκτίμησή μου είναι ότι η καλύτερη σειρά επιλογής θα ήταν το Τζαζ με το Φιέστα να ακολουθεί, και τελευταίο το Πόλο με DSG .
Το Τζαζ έχει άπαιχτους χώρους και ορατότητα εμπρός και πλάγια, είναι αξιόπιστο και πρακτικό. Μείον του η περιορισμένη ορατότητά του πίσω, κάποια κοστολόγια και ο Σαρακάκης.
Το Πόλο είναι ολοκαίνουργιο, προσεγμένο στη λεπτομέρεια και με καλό αυτόματο. Μείον του τα κοστολόγια .
Το Φιέστα κάνει τα πάντα καλά, αλλά δεν έχει τους χώρους και την πρακτικότητα του Τζαζ.
Το δίλημμα είναι μεγάλο για κάποιον που θέλει απλά και μόνο να κάνει όσο το δυνατό καλύτερα και οικονομικότερα της δουλειά του για τα επόμενα 10 χρόνια, και τίποτε άλλο σχετικό με την μούρη ή τα γκάζια. -
Σόρρυ αν γίνομαι πιεστικός, αλλά γιατί αποκλείεται το τσι; Λιγότερα τέλη, μικρότερη κατανάλωση εφόσον δεν το πατάει, καλύτερη μεταπώληση λογικά μετά.
-
Να πάει να δει και να οδηγήσει τα Fiesta και Jazz και να πάρει όποιο της αρέσει περισσότερο. Δεν υπάρχει λόγος να πάει στα 1400 κυβικά εκατοστά.
-
**Jazz ** και από μένα μεταξύ των τριών.
Γενικότερα στα χαρακτηριστικά που αναφέρονται εγώ θα έβαζα στη shortlist και το i20.
-
Σόρρυ αν γίνομαι πιεστικός, αλλά γιατί αποκλείεται το τσι; Λιγότερα τέλη, μικρότερη κατανάλωση εφόσον δεν το πατάει, καλύτερη μεταπώληση λογικά μετά.
Κοστολογικώς 90% , υποψίες περί αξιοπιστίας 10% .
Έχει π.χ. προσφορά για Φιέστα με 13.500 φορτωμένο κάργα και τους έχει βάλει να κοιτάξουν αν μπορούν να πάρουν και την παλιά ψαροκασσέλα για ανταλλαγή.
Επίσης δεν το πατάει, την περνάνε και τα χιλιάρια Τσέρι, τα πάλαι ποτέ Βολιώτικα.
Fiesta, Polo ή Jazz?