-
Aααα δεν γνώριζα ότι θα πάει μέχρι το 2015. Έχεις δίκιο αυτό θα κάνω
-
Για κάποιους τελειώνουν.
Νομίζω αυτοί που πιάνουν μόνο τις κεραίες από Φιλίππειο.Πήρα ένα δέκτη με 100 ευρώ (εγκεκριμένο από digea) και τα γράμματα με HDMI είναι θολά (καθαρά από SCART) ενώ παίζει άθλια από USB (mp3 με δυνατά τσικ κάθε τόσο και κολλάει η εικόνα στις συμπιεσμένες ταινίες).
Αφού τον βάλω στο κουτί του θα είναι καλό δώρο για την αδελφή μου.
Ποιοι δέκτες παίζουν καλά τα αρχεία από USB? -
2012 σταματάει η αναλογική εκπομπή από όσο ξέρω.
Έμεις εδώ πάνω Πέμπτη αρχίζουμε να πιάνουμε τα ψηφιακά.
Το ότι θα πάμε σε Mpeg-4 είναι γνωστό έδώ και 1 χρόνο περίπου και έχουμε άλλα 3 χρόνια για να συντονιστούμε αν θέλουμε.
Δωρεάν αναβάθμιση γίνεται στον τομέα της τηλεόρασης έστω και καθυστηρημένα.
Μπορούμε να μην γκρινιάζουμε και για αυτό; Έλεος δηλαδής -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
2012 σταματάει η αναλογική εκπομπή από όσο ξέρω.Οχι για μας... κλασσικα... εμεις ειμαστε με παραταση μερικων ετων ακομα... Ουτως η αλλως ειναι ανεφικτο για μας το Switch Off το 2012...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οχι για μας... κλασσικα... εμεις ειμαστε με παραταση μερικων ετων ακομα... Ουτως η αλλως ειναι ανεφικτο για μας το Switch Off το 2012...
ο λόγος (πέρα του οτι είμαστε καθυστερημένοι)
υγ
DAB radio ρεεεε -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Οχι για μας... κλασσικα... εμεις ειμαστε με παραταση μερικων ετων ακομα... Ουτως η αλλως ειναι ανεφικτο για μας το Switch Off το 2012...
ο λόγος (πέρα του οτι είμαστε καθυστερημένοι)
υγ
DAB radio ρεεεεΑυτο που ειπες... καθυστερημενοι ηδη και ως γνωστον κινουμαστε εξαιρετικα αργα. Δεν ειναι ουτε η Αθηνα ουτε η Θεσσαλονικη που πρεπει να καλυφθει.... Αιγαιο, ακριτικες περιοχες... παμε τοσο αργα...
-
Ουτε οι Mpeg3 θα παιζουν?
ε?
Ποιο mpeg3????????????Τι?!Δεν υπαρχει?
Και θα εβαζα στοιχημα οτι η TV μου εχει Mpeg 3... -
Ειδα ενα διαφημιστικο που εγραφε 'τιμες απο χχ,χχ'
Τι παραπανω προσφερουν ακριβοτερα μοντελα ; -
Το βασικο αυτη την στιγμη νομιζω ειναι η εξοδος HDMI! Οταν με το καλο ξεκινησουν να εκπεμπουν σε HD το scart η τα καλωδια RCA δεν θα μπορουν να αποδωσουν την ποιοτητα του σηματος...
Απο εκει και περα και μια υποδοχη για ενα USB Stick δεν θα με πειραζε για να βλεπαμε και καμια σειρα στην τηλεοραση που ειναι μακρυα απο το Pc! -
τελικα ειστε απιστευτα οπισθοδρομικοι και γκρινιαρηδες....Αν δεν σας δινανε DVB θα λεγατε πως ειμαστε στην κοσμαρα μας, αν σας δινανε mpeg2 θα τους κατηγορουσατε για ανικανοτητα γιατι ολοι οι αλλοι διαλεξαν το 4, τωρα σας δινουνε την τεχνικα καλυτερη λυση και παλι μυξοκλαιγεστε...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Καλά ρε, δεν καταλαβαίνεις πραγματικά ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;;;;
Είπε κανείς να μην γίνει ψηφιακή;;;;
Το πρόβλημα είναι ότι θα γίνει υποχρεωτικά ψηφιακή (σε κάποιες περιοχές από αύριο ΜΟΝΟ ψηφιακό σήμα) και υποχρεωτικά θα πρέπει να πληρώσεις για κάτι που για πολύ κόσμο είναι εντελώς αδιάφορο!
Άποψή μου: Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει παράλληλη εκπομπή για αρκετό καιρό παραπάνω (παντού!) για να μην αναγκαστείς καλά και ντε να πάρεις επιπλέον εξοπλισμό! Επιχειρήματα του στυλ 'αν δεν θέτε μην βλέπετε' πολύ απλά είναι αστεία, γιατί για πολύ κόσμο η τηλεόραση καλώς ή κακώς είναι πολύ σημαντική παρέα!
Βέβαια, μπροστά στα λοιπά θέματα αυτά είναι ψίχουλα, απλά κάποιοι είναι πολύ large με τα χρήματα. Αυτοί ας βάλουν ότι θέλουν. Οι υπόλοιποι τι φταίνε να πληρώσουν;;;;
-
Μαρκο... αν καποιος δεν θελει να αλλαξει ποτε... δεν τον εμποδιζει ΚΑΝΕΙΣ! Ας παει στη Ζαμπια.... δλδ λιγακι ελεος τωρα... τι κουλα ειναι αυτα? Εννοειτε πως τον νοιαζει γιατι θα λαμβανει καθαρο σημα και θα εχει EPG, furthermore οι συχνοτητες χρειαζονται και θα δοθουν γι αλλους σκοπους... δεν ειναι ατελειωτες...
Τωρα... απο εκει και περα:
-
Αυτά τα tv tuners για τους υπολογιστές που λένε ότι υποστηρίζουν ψηφιακό σήμα DVB-T είναι MPEG-4 ή θα φάμε κανέναν παπά;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αυτά τα tv tuners για τους υπολογιστές που λένε ότι υποστηρίζουν ψηφιακό σήμα DVB-T είναι MPEG-4 ή θα φάμε κανέναν παπά;Ένα TV-Tuner που είχα αγοράσει ως δώρο στον ξάδερφό μου μάρκας Gigabyte με DVB-T είναι Mpeg-4, το είχα ψάξει πριν το αγοράσω Έκανε ~45 € (δε θυμάμαι ακριβές ποσό)
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αυτά τα tv tuners για τους υπολογιστές που λένε ότι υποστηρίζουν ψηφιακό σήμα DVB-T είναι MPEG-4 ή θα φάμε κανέναν παπά;
Ένα TV-Tuner που είχα αγοράσει ως δώρο στον ξάδερφό μου μάρκας Gigabyte με DVB-T είναι Mpeg-4, το είχα ψάξει πριν το αγοράσω Έκανε ~45 € (δε θυμάμαι ακριβές ποσό)
και μενα με απασχολει αυτο
νομιζω οτι ειναι , εγω σκεφτομουν ενα gigabyte εξωτερικο για να μπορω να το μεταφερω
(μπορει να λεμε και το ιδιο δες)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516133
πιο αναλυτικα τα τεχνικα στο site της εταιρειας..
http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVC ... e=GT-U8000επειδη καπου το χανω, αυτη θα παιζει mpeg4?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ένα TV-Tuner που είχα αγοράσει ως δώρο στον ξάδερφό μου μάρκας Gigabyte με DVB-T είναι Mpeg-4, το είχα ψάξει πριν το αγοράσω Έκανε ~45 € (δε θυμάμαι ακριβές ποσό)
και μενα με απασχολει αυτο
νομιζω οτι ειναι , εγω σκεφτομουν ενα gigabyte εξωτερικο για να μπορω να το μεταφερω
(μπορει να λεμε και το ιδιο δες)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516133
πιο αναλυτικα τα τεχνικα στο site της εταιρειας..
http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVC ... e=GT-U8000επειδη καπου το χανω, αυτη θα παιζει mpeg4?
Αυτό πρέπει να ήταν (από το e-shop το είχα αγοράσει και γω), να πω την αλήθεια μπερδεύτηκα όμως τώρα...
'Watch Digital TV (DVB-T) '
'Support recording Analog TV in the formats of MPEG1/ MPEG2/ MPEG 4 / IPod / PSP and Digital TV in MPEG2'Ο ξα μου είπε πάντως ότι στα χαρακτηριστικά του γράφει κανονικά ότι παίζει MPEG4
-
κι εγω μολις διαβασα τα χαρακτηριστικα απο το site τους μπερδευτηκα
μαλλον θα παιζει και μαλλον θα το τσιμπησω καποια στιγμη να το βαζω οποτε θελω και στο λαπτοπ , αλλα θελω να ειμαι σιγουρος μην πεταξω (τελειως) τα λεφτα μου
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
'Watch Digital TV (DVB-T) '
'Support recording Analog TV in the formats of MPEG1/ MPEG2/ MPEG 4 / IPod / PSP and Digital TV in MPEG2'Ο ξα μου είπε πάντως ότι στα χαρακτηριστικά του γράφει κανονικά ότι παίζει MPEG4
Οπως ακριβως το γραφεις κατα πασα πιθανοτητα ΔΕΝ υποστηριζει Mpeg 4! Πολλοι ξεγελιουνται επειδη αναφερει στο RECORDING FORMAT το Mpeg4...
Απο tuners www.terratec.com και ΔΕΝ θα το μετανιωσετε.... Εχω κανει Phd σε αυτα μιας και τα εχω αγορασει ολα σχεδον
-
αρα μαπα το καρπουζι..
-
Μαρκο... αν καποιος δεν θελει να αλλαξει ποτε... δεν τον εμποδιζει ΚΑΝΕΙΣ! Ας παει στη Ζαμπια.... δλδ λιγακι ελεος τωρα... τι κουλα ειναι αυτα? Εννοειτε πως τον νοιαζει γιατι θα λαμβανει καθαρο σημα και θα εχει EPG, furthermore οι συχνοτητες χρειαζονται και θα δοθουν γι αλλους σκοπους... δεν ειναι ατελειωτες...Τωρα... απο εκει και περα:
Που ακριβώς είναι το κουλό όταν σου λέω ότι η γιαγιά των 80 ετών (και όχι μόνο αυτό, το ίδιο ισχύει και για τους γονείς μου πχ που είναι πάνω κάτω 60, αλλά και για εμένα) ΔΕΝ νοιάζεται για το αν θα βλέπει crystal clear τη Λαμπίρη;;;;; Αφού παίζει, εντάξει και με κανένα χιονάκι, χεστήκαμε, είναι μια χαρά. Εξάλλου συχνά, απλά παίζει για να ακούγεται...
Ωραία, θα μεταναστεύσουμε στην Ζάμπια...
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι η ντε και καλά απόφαση να καταργηθεί η παράλληλη εκπομπή ΚΑΙ αναλογικού σήματος είναι κακή και θίγει σημαντικές ομάδες του πληθυσμού, για τις οποίες τα 50 ευρώ είναι λεφτά και οι οποίες ΔΕΝ ενδιαφέρονται για όσα ενδιαφέρεσαι εσύ. Εάν υπάρχει ταυτόχρονη εκπομπή μπορείς και εσύ που θέλεις wide screen, hd Λαμπίρη να βλέπεις, αλλά και η γιαγιά με την τηλεόραση που πήρε όταν ο Άλκης Στέας δεν είχε βγάλει μουστάκι...
Μην κρίνετε τα πάντα με βάση τα δικά σας γούστα / προτιμήσεις...
Αλήθεια, τι θα λέγατε αν αύριο έβγαινε νόμος που θα έλεγε ότι θα πρέπει ΟΛΟΙ να έχουν ζάντες ελαφρού κράμματος στ' αυτοκίνητα κι όποιος δεν έχει ΠΡΕΠΕΙ να βάλει;;;;
Για πολύ κόσμο, η υποχρεωτική αγορά αποκωδικοποιητή είναι το ίδιο με την υποχρεωτική αγορά ζαντολάστιχων για το αμάξι => άχρηστη.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι η ντε και καλά απόφαση να καταργηθεί η παράλληλη εκπομπή ΚΑΙ αναλογικού σήματος είναι κακή και θίγει σημαντικές ομάδες του πληθυσμού, για τις οποίες τα 50 ευρώ είναι λεφτά και οι οποίες ΔΕΝ ενδιαφέρονται για όσα ενδιαφέρεσαι εσύ. Εάν υπάρχει ταυτόχρονη εκπομπή μπορείς και εσύ που θέλεις wide screen, hd Λαμπίρη να βλέπεις, αλλά και η γιαγιά με την τηλεόραση που πήρε όταν ο Άλκης Στέας δεν είχε βγάλει μουστάκι...Μην κρίνετε τα πάντα με βάση τα δικά σας γούστα / προτιμήσεις...
Αλήθεια, τι θα λέγατε αν αύριο έβγαινε νόμος που θα έλεγε ότι θα πρέπει ΟΛΟΙ να έχουν ζάντες ελαφρού κράμματος στ' αυτοκίνητα κι όποιος δεν έχει ΠΡΕΠΕΙ να βάλει;;;;
Για πολύ κόσμο, η υποχρεωτική αγορά αποκωδικοποιητή είναι το ίδιο με την υποχρεωτική αγορά ζαντολάστιχων για το αμάξι => άχρηστη.
θα συμφωνήσω απόλυτα...
(παρότι προσωπικά θέλω την Λαμπίρη σε HD. )
Ψηφιακή τηλεόραση - Αυτό που δεν λένε οι διαφημίσεις