-
Γνωρίζει κανείς αν το BMW 135i διαθέτει κόφτη τελικής(στα 250 χλμ δίνει το εργοστάσιο) γιατί εγώ πρόσφατα είδα στο κοντέρ 270χλμ.και στην αντιπροσωπεία δεν έχουν ιδέα.....
-
Γνωρίζει κανείς αν το BMW 135i διαθέτει κόφτη τελικής(στα 250 χλμ δίνει το εργοστάσιο) γιατί εγώ πρόσφατα είδα στο κοντέρ 270χλμ.και στην αντιπροσωπεία δεν έχουν ιδέα.....
-
-
Ο χρήστης krej έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν το BMW 135i διαθέτει κόφτη τελικής(στα 250 χλμ δίνει το εργοστάσιο) γιατί εγώ πρόσφατα είδα στο κοντέρ 270χλμ.και στην αντιπροσωπεία δεν έχουν ιδέα.....Απ'ότι ξέρω γενικώς τα BMW και συγκεκριμένα τα *35i έχουν κόφτη στα 254κμ/ω.
Μπορείς να το βγάλεις όμως...πως δε ξέρω.
-
ξαναπροσπαθησε, δειχνει και 280....
-
Ο χρήστης krej έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν το BMW 135i διαθέτει κόφτη τελικής(στα 250 χλμ δίνει το εργοστάσιο) γιατί εγώ πρόσφατα είδα στο κοντέρ 270χλμ.και στην αντιπροσωπεία δεν έχουν ιδέα.....μαλλον εννοει πραγματικα χλμ.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ξαναπροσπαθησε, δειχνει και 280.... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ξαναπροσπαθησε, δειχνει και 280....
κοντά 270 δείχνουν τα περισσότερα με κόφτη στα 255... γερμανικά ή μη! Το ταχύμετρο πουλάει τρέλα εκεί πάνω
-
Μετρα με ενα GPS!
-
Ο κόφτης πως αντιδρά στο όριο, ρετάρει το αμάξι η απλά αρνείται να επιταχύνει?
-
μπες μεσα βαλε δευτερα πατα τερμα γκαζι να πανε οι στροφες στο κοκκινο και θα δεις.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μπες μεσα βαλε δευτερα πατα τερμα γκαζι να πανε οι στροφες στο κοκκινο και θα δεις.Εχω δεί πως αντιδρά με δευτέρα στο κόκκινο, αλλο όμως ο κόφτης στροφών και άλλο ο κόφτης τελικής που δεν την πιάνει στον κόφτη στροφών έτσι κι αλλοιώς.
-
Ο χρήστης krej έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν το BMW 135i διαθέτει κόφτη τελικής(στα 250 χλμ δίνει το εργοστάσιο) γιατί εγώ πρόσφατα είδα στο κοντέρ 270χλμ.και στην αντιπροσωπεία δεν έχουν ιδέα.....Όλες οι BMW έχουν κόφτη τελικής στα 250 χ.α.ω...πραγματική ταχύτητα, όχι στο κοντέρ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Όλες οι BMW έχουν κόφτη τελικής στα 250 χ.α.ω...πραγματική ταχύτητα, όχι στο κοντέρ.
Αυτό που ρωτάω είναι το πώς πρέπει να αντιδρά το μοτέρ στον κόφτη τελικής αν ξέρει κάποιος απο πρώτο χέρι.Εγώ οταν είδα 270 κοντερίσια χιλιόμετρα το αμάξι έδειχνε να έχει τερματίσει, αλλά δεν έκανε κάποιο ρετάρισμα όπως ενα SUBARU STI που είχα οδηγήσει κάποτε.
-
και το δικο μου παει 265-270 , προφανως χανει το κοντερ
-
Ειχα την συγκλονιστικη εμπειρια να ζησω πως ειναι ο κοφτης τελικης κινουμενος στην δεξια λωριδα της αττικης οδου με 85 kmh.... Ναι ηταν φορτηγο και ουχι αυτοκινητο! Φανταζομαι οτι ο περιοριστης ταχυτητας ειναι παρομοιος και στα αυτοκινητα και η αισθηση που εχεις εκεινη τη στιγμη ειναι οτι απλα δεν παει παραπανω. Καμια σχεση με τον κοφτη στροφων, μοιαζει σαν να εχεις βαλει cruise control και να οδηγας με σταθερη ταχυτητα ακομα κι αν ειναι κατηφορα.
-
Ο χρήστης papadodi έγραψε:
Ειχα την συγκλονιστικη εμπειρια να ζησω πως ειναι ο κοφτης τελικης κινουμενος στην δεξια λωριδα της αττικης οδου με 85 kmh.... Ναι ηταν φορτηγο και ουχι αυτοκινητο! Φανταζομαι οτι ο περιοριστης ταχυτητας ειναι παρομοιος και στα αυτοκινητα και η αισθηση που εχεις εκεινη τη στιγμη ειναι οτι απλα δεν παει παραπανω. Καμια σχεση με τον κοφτη στροφων, μοιαζει σαν να εχεις βαλει cruise control και να οδηγας με σταθερη ταχυτητα ακομα κι αν ειναι κατηφορα.Τσιτα τα γκαζια λεμε Που να το ζησεις σε νταλικες Και σε λεωφορεια Αν θελεις περνας το κοφτη για λιγο ομως χωρις να πατησεις γκαζι με πμ, μπορει και να το γνωριζεις αλλα δεν βαριεσαι
-
Ο χρήστης krej έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν το BMW 135i διαθέτει κόφτη τελικής(στα 250 χλμ δίνει το εργοστάσιο) γιατί εγώ πρόσφατα είδα στο κοντέρ 270χλμ.και στην αντιπροσωπεία δεν έχουν ιδέα.....Στη συμφωνία 'κυρίων' (η κυριών! ) υπάρχει μια σημείωση που λέει ότι έχουν δικαίωμα για ένα +5% στα 250. Άρα (απλά μαθηματικά, μη μπερδεύεστε!) 250*5%=262.5 πραγματικά οπότε περίπου 270 στο ταχύμετρο.
Άλλωστε τα ταχύμετρα πάντα 'κλέβουν', όχι γιατί δεν μπορούν να είναι ακριβή αλλά γιατι πάλι είναι υποχρεωμένοι να τα κάνουν να δείχνουν πιο πολλά από τα πραγματικά για ευνόητους λόγους.
Στη Hayabusa ο κόφτης των 300 είναι 'βάρβαρος' δηλαδή σου κάνει έντονα βηξήματα όπως π.χ. αν είσαι με 3η και μπεις στον κόφτη. Νομίζω ότι στις BMW και γενικότερα στα αυτοκίνητα είναι πιο 'απαλός'.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Στη συμφωνία 'κυρίων' (η κυριών! ) υπάρχει μια σημείωση που λέει ότι έχουν δικαίωμα για ένα +5% στα 250. Άρα (απλά μαθηματικά, μη μπερδεύεστε!) 250*5%=262.5 πραγματικά οπότε περίπου 270 στο ταχύμετρο.
Δλδ το κοντέρ κλέβει μόνο 7.5χλμ στα 270???
-
Φαίνεται λίγο το κλέψιμο αλλά μπορεί να πάει και 280 όπως είπε και συνφορουμίστας προηγουμένως.
Πάντως το κλέψιμο γενικά είναι πονεμένη ιστορία. Στο Γκολφ με 270 τελική στο κοντερ (σε μεγάλη κατηφόρα, μην τρελαίνομαστε! ) είναι 243-244 στο GPS και δεν θυμάμαι πόσα στο κρυφό μενού του κλιματισμού. Στο vag com έχει και επιλογή για το πόσο % θέλεις να σου 'διορθώνει' στο ταχύμετρο από την πραηματική ταχύτητα.
BMW 135i ΚΑΙ ΚΟΦΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ.