-
Μονο εγω εχω την αισθηση του deja vu?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μονο εγω εχω την αισθηση του deja vu?οχι
-
Ο χρήστης GreekManiac έγραψε:
E,δεν πρέπει να κοιτάμε και πόσο ασφαλές είναι ενα αμαξι;
Καμια φορά ομως τα φαινόμενα απατουν.Μπορεί να **τρακάρεις **με αμάξι 2 αστεριών και να βγεις αγρατζούνιστος και να **τρακάρεις **μ ενα πενταστερο και να σκοτωθεις.Βεβαια βαζουμε παντα ζωνη ασφαλειας.Ο πατέρας μου κάνει μόνο λίγα χιλιόμετρα την μέρα και έτσι δεν τον απασχολούν και πάρα πολλά.
Πολύ ντόρος για τρακάρισμα έχει πέσει ξαφνικά στο χώρο...
Τι να πω εγώ τώρα για αυτό;
Προσωπικά ποτέ δεν αγόρασα αυτοκίνητο με την λογική του 'αν τρακάρω' και 'τι θα γίνει αν τρακάρω' και 'αστέρια' και 'κομήτες' ... Πάντα αγόραζα αυτό που ήθελα χωρίς να σκέφτομαι 'τρακαρίσματα' ... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μονο εγω εχω την αισθηση του deja vu?Το τσεκαρες να δεις αν ειναι νομιμος..?
-
To Citroen AX πουλήθηκε 700 ευρώ.Το αγόρασε ένας πιτσιρικάς.
Τελικώς ο πατέρας μου θα αγοράσει Chevrolet,αλλά όχι το Aveo.
Yπάρχουν ακόμα μερικά Lacetti χατσμπακ που πωλουνται λίγο φθηνότερα απο οτι αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα και έτσι θα πάρει ένα απο αυτά.
Έχει ήδη 10200 euros και θα βάλει και μερικά ακόμα αν χρειαστεί.
Ας ελπίσουμε οτι το Lacetti θα είναι καλό. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μονο εγω εχω την αισθηση του deja vu?Το οτι ρωτάω κάτι που είχε ξαναρωτηθέι στο παρελθόν δεν σημαίνει οτι είμαι ο ίδιος τύπος αλλά με άλλο username.
-
Μονο εγω εχω την αισθηση του deja vu?
Το οτι ρωτάω κάτι που είχε ξαναρωτηθέι στο παρελθόν δεν σημαίνει οτι είμαι ο ίδιος τύπος αλλά με άλλο username.
Δεν ειπα οτι εισαι ο ιδιος ή καποιος αλλος.Απλα σε δυο θεματα γυρναμε γυρω απο τα αστερια του Αβεο και το τι θα γινει αν τρακαρει (μακρυα απο εμας).
Καλοταξιδο το Λανσετι
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο λοιπόν να ευχηθούμε
-
Ευχαριστώ για το καλοτάξιδο.
Τον άλλο μήνα θα πάρω και εγώ το Chevrolet Cruze και επιτέλους το Getz μου θα αποκτήσει παρέα. -
Ευχαριστώ για το καλοτάξιδο.
Τον άλλο μήνα θα πάρω και εγώ το Chevrolet Cruze και επιτέλους το Getz μου θα αποκτήσει παρέα.Mην φοβάσαι τα Chevrolet.Εμένα όλη η οικογένειά μου έχει Daewoo και Chevrolet και ποτέ δεν εμφανίσανε ούτε ένα μηχανικό και όχι μόνο πρόβλημα.
Αναλυτικά:
Daewoo Lanos 5d του 2001 ο πατέρας μου
Daewoo Matiz του 2001 η μητέρα μου
Chevrolet Matiz του 2009 η αδερφή μου
Chevrolet Aveo 3d του 2009 εγώ.Και έιναι και Chevrolet!Lol!
-
BTW,έχει ειπωθεί οτι το Αveo sedan έχασε πόντους στο euro ncap επειδή το δεξί πόδι του συνοδηγού 'έβρισκε' στο ταμπλό.Πως στο καλό το δεξί μου πόδι στο τρίθυρο aveo που έχω δεν 'βρίσκει' καθόλου και είμαι και γίγαντας;
Βλέπετε είμαι 1.88 και 100 κιλά.Μήπως αυτό που λένε οτι το Aveo Sedan δεν έχει σχέση με το hatchback παρά μόνο στο όνομα αληθεύει;
Αν και εμένα αυτό μου φαίνεται λογικό,αφού το σενταν έχει ακόμα τους παλιούς κινητήρες 1.2 και 1.4 με 74 και 95 ιππους αντίστοιχα ενω το hatchback έχει τον 1.2 με 84 ίππους και τον 1.4 με 101 ίππους.
Κατά την άποψή μου το hatchback aveo είναι σουπερμίνι ενω το sedan είναι subcompact δηλαδή μεγαλύτερο απο σουπερμίνι και μικρότερο απο μικρομεσαίο.Ένα πράγμα σαν το Hyundai Accent και το Dacia Logan δηλαδή.
Σχετικά με Dacia Sandero