-
Αθλιότητες
-
-
-
'Michael let me past which was nice as he was on used rubber against my new tyres.'
Nico Rosberg.
-
Μπράβο στον Michael πάντως.
-
Πάντως άσχετα με το αν είναι ανταγωνιστικός ή όχι, είναι σίγουρα καλύτερος στο 2ο μισό του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μισο δε βλεπόταν.
Επίσης (προσωπικά) μου αρέσει να υπάρχουν και ψιλοβετεράνοι στο άθλημα όπως και σε άλλα (π.χ. ποδόσφαιρο). Είναι ενδιαφέρον να βλέπεις πως καλύπτουν (έστω και όχι 100%) τη φυσική τους αδυναμία με άλλους τρόπους. Για τον αν δεν ανοίγει ο δρόμος για νεότερους πλέον δε με απασχολεί γιατί βλέπουμε διάφορα νέα κουμάσια που μένουν αιώνια ταλέντα με το τσουβάλι. Ο καλός ο νέος οδηγός θα τη βρεί τη θέση του και δε θα του τη φάει ο Σούμι αλλά άλλοι λόγοι. Θα ήθελα να τρέχανε μερικοί ακόμα παλιοι οδηγοί.
-
-
Χρειάζονται φυσικά νέα ταλέντα άλλα πάντα χρειάζονται και αυτοί με την εμπειρία για να δειδάξουν και τους νεότερους ώστε μια μέρα να φτάσουν και αυτοί να πανυγυρίζουν τίτλους νίκες ρεκόρ. Και αν M.Schumacher δεν είναι κάτι περισσότερο από βασιλιάς του αθλήματος τότε... Ξέρω αν ο M.Schumacher έιναι ο βασιλιάς τότε ο A.Senna τι είναι;;;;;;;
-
...νομίζω ότι η χρονιά του Schumacher αντικατοπτρίζεται από τις απαντήσεις των χρηστών σε αυτό το θέμα με τη λήξη του πρωταθλήματος, και μάλιστα σε έναν αγώνα που κινδύνεψε σοβαρά. Κανείς δεν ένιωσε την ανάγκη να μπει και να γράψει κάτι σαν conclusion.
...και να συμπληρώσω κάτι που σκέφτομαι εδώ και καιρό που τον βλέπω έτσι να προσπαθεί, κάτι που περίμενα οι υποστηρικτές της επιστροφής του να γράψουν, αλλά...δεν!
Φέτος ο Schumacher ήταν ανθρώπινος. Ήταν ο πιλότος που έχανε. Κάτι που δεν βλέπαμε ποτέ στο παρελθόν, παρά μόνο ακούγαμε για μονοθέσια στημένα στα μέτρα του, για βολική κατάσταση με τους team-mates του, για περίεργους όρους στα συμβόλαια κλπ κλπ. Φέτος ο 7κις αποδεικνύει ότι στην Formula 1 τίποτα δε χαρίζεται, τίποτα δεν κατακτιέται μόνο με το όνομα. Δεν έχει την ταχύτητα; Χάνει. Άρα όλα αυτά τα χρόνια που κέρδιζε, ήταν γιατί απλώς ήταν πολύ ανώτερος όλων των υπολοίπων.-
Μου 'χει μείνει πάρα πολύ η δήλωση του Irvine (η οποία βέβαια ήρθε για να διαφωνήσει με το ότι ο Schumi βοηθούσε την εξέλιξη των μονοθεσίων, αλλά ήταν νομίζω μια γενικότερη αλήθεια) ότι και μια βαλίτσα με 4 ρόδες να έδινες στο Γερμανό, θα την οδηγούσε ταχύτερα από όλους τους άλλους.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
...νομίζω ότι η χρονιά του Schumacher αντικατοπτρίζεται από τις απαντήσεις των χρηστών σε αυτό το θέμα με τη λήξη του πρωταθλήματος, και μάλιστα σε έναν αγώνα που κινδύνεψε σοβαρά. Κανείς δεν ένιωσε την ανάγκη να μπει και να γράψει κάτι σαν conclusion.Tι να γράψουν... Όλοι κοιτάν να παν με το μέρος των νικητών έτσι ώστε να μπορούν να τη λεν στους άλλους.
-
Ανεκαθεν τον θαυμαζα ασχετα αν δεν τον υποστηριζα.
Φετος ηταν μετριος με καποιες εκλαμψεις..Ειδικα σε μαχες τον εβλεπα πιο νωθρο με λιγες εξαιρεσεις (Ουγγαρια )
Δεχομαι οτι αυτη η χρονια ειναι προσαρμογης..μεγαλο διαστημα δεν λεω για εναν 7ακις αλλα ναι για μενα ειναι προσαρμογη.
Του χρονου ολοι ξεκινουν απο το 0, με τα νεα ελαστικα..
Του χρονου λοιπον καμια δικαιολογια...Αλλα οτι εμφανιση και να κανει το 2011 δεν αναιρει οτι εχει πετυχει τοσα χρονια.
Εβλεπα χθες καποιους αγωνες του 92 (φιλος, μου εκανε δωρακι εναν σκληρο με ολους τους αγωνες απο το 1979 μεχρι το 2006) και ελεγα... Κοιτατον ρε συ...18 χρονια μετα, και τρεχει ακομα...Γενιες πιλοτων (Πικε Προστ Σεννα Μανσελλ Μπεργεκ Αλεζι,Χιλλ Κουλτχαρντ Ηακκινεν ,Μοντογια Ραλφ Ραικκονεν Μπαρι Αλονσο Γουεμπερ Βεττελ,και τα φετινα πιτσιρικια...εχει αντιμετωπισει!!!
Τον θελω διεκδικητη του χρονου!!
-
Aγαπητέ Sparticle σαν υποστηρικτής της επιστροφής του Σουμάχερ έχω γράψει πως ότι και να γινόταν φέτος με τον γερμανό σε επίπεδο απόδοσης αυτό δεν μειώνει καθόλου τα πρωταθλήματα που έχει πάρει ούτε τη φήμη του.
Ισως τον εγωισμό του στο τέλος και μέχρι εκεί αυστηρά θα έλεγα .Αν ήταν δε και κάποιος στυλ Vettel πχ στη θέση του ίσως να είχαμε και σπασίματα ,γκρίνιες,κλάματα κτλ.Το γιατι νομίζω είναι περιτό και αυτονόητο να το αναλύσουμε.
Οπότε δε χρειάστηκε να σταθώ στην πορεία του φέτος αφού στην ουσία όλοι οι φίλοι του -όπως και αυτός φυσικά- περιμένουμε την επόμενη χρονιά που τεχνικά θα είναι διαφορετική για την ομάδα.
Στο θέμε της ψυχολογίας εξακολουθεί να είναι ψηλά.
Είναι ο μόνος που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει εκεί μέσα απο το Α ως το Ω!
Γιατί να ασχοληθώ!
Απο του χρόνου με τον γερμανό! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
φιλος, μου εκανε δωρακι εναν σκληρο με ολους τους αγωνες απο το 1979 μεχρι το 2006Λέγε ποσα θες!
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Πάντως άσχετα με το αν είναι ανταγωνιστικός ή όχι, είναι σίγουρα καλύτερος στο 2ο μισό του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μισο δε βλεπόταν.Λογικό νομίζω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
φιλος, μου εκανε δωρακι εναν σκληρο με ολους τους αγωνες απο το 1979 μεχρι το 2006
Λέγε ποσα θες!
Τιποτα βρε.Εναν αδειο σκληρο και στα περναω.
Ασε πριν 2 χρονια ο φ1 disc drive χαλασε και δεν γινοταν με τιποτα ανακτηση.Οποτε 500+ gb χαθηκανΕ και ειχα πεσει σε καταθλιψη ( ) και σαν καλος κολλητος μου τα κατεβασε..Ψαχνω πολλα ακομα αλλα θα τα καταφερουμε!
Σορρυ για το οφφ
-
λογικο ειναι αφου δεν ηξερε ουτε λαστιχα ουτε τιποτα και πανω απ ολα δεν εμπιστευοταν το μονοθεσιο μετα αφου ειδε οτι χειροτερεψε με τα Upgrades δεν ειχε αλλη λυση απο το να κανει οτι μπορει με αυτο
βεβαια overall ειναι παλι μεσα στο top 10 εστω και μετα απο 3 χρονια απουσιας αυτο στην τελικη λεει πολλα -
Απο τα upgrades που ο ιδιος ζητησε να υπενθυμισω και οχι ο Ντι Καπριο, ο οποιος Ντι Καπριο εδειξε να χανει ακομα περισσοτερο με τα upgrades χανοντας την επαφη με τις αλλες 3 ομαδες, αλλα επεμενε να βρισκεται μπροστα απο τον μεγαλειοτατο
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τιποτα βρε.Εναν αδειο σκληρο και στα περναω.
Ασε πριν 2 χρονια ο φ1 disc drive χαλασε και δεν γινοταν με τιποτα ανακτηση.Οποτε 500+ gb χαθηκανΕ και ειχα πεσει σε καταθλιψη ( ) και σαν καλος κολλητος μου τα κατεβασε..Ψαχνω πολλα ακομα αλλα θα τα καταφερουμε!
Σορρυ για το οφφ
Αγαπημένο γειτονάκι
Οπαδέ του τρισμέγιστου πολυπρωταθλητή Alonso
Πότε να περάσω;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
...του τρισμέγιστου πολυπρωταθλητή Alonso -
http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/34662.html
Το βαζω εδω λογω των τελευταιων γραμμων
Schumacher επιστροφή #2