-
Πηρε και ο νεοπας τον τιτλο του ΜΒΕ?
Εγω παντως εννοω τον all time classic τυπακο που το κρεμασε και στο μονοθεσιο του
-
ετσι για να το χωνευουμε σιγα σιγα!!!
Εντομεταξυ κανεις δεν σχολιασε αυτο
The seven-time champion has signed a three-year deal to join Mercedes GP for next season, marking an F1 comeback after three years on the sidelines.
Μεχρι τα 44 δλδ!!!Μια χαρα!!!Ρε το ρομποτ!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
The seven-time champion has signed a three-year deal to join Mercedes GP for next season, marking an F1 comeback after three years on the sidelines.
Δεν λέει και πολλά πράγματα. Με τα σημερινά δεδομένα ήτοι τους 'αναιμικούς' κινητήρες των 700 ίππων, τα πολύ πιο σκληρά ελαστικά (για να αντέχουν τα πολλά καύσιμα) τα οποία και δεν θα έχουν εξέλιξη φέτος καθώς η Bridge φεύγει, τους αεροδυναμικούς περιορισμούς και τις απαιτήσεις αξιοπιστίας σιγά τα φοβερά G που θα έχει να αντιμετωπίσει ο οδηγός. Αν λάβουμε υπόψη ότι δοκιμές δεν υπάρχουν (που πρακτικά ήταν και το 80% των χιλιομέτρων ενός οδηγού παλαιότερα) τότε δεν βλέπω γιατί να μην αντέξει ο Γερμανός ως και τα 45. Το θέμα είναι αν τον αντέξει η ομάδα....
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
στο καλό και από το πεζοδρόμιο.
Αυτό, πρέπει να είναι ένα από τα πιο άκυρα ποστ που έχουν γίνει ποτέ.
Ο νέος κυρίαρχος της Formula 1 ακούει στο όνομα Lewis Hamilton.
Βασικα cavallino το απο πανω το ξεπερνα..
Αναμικτα συναισθηματα,θελω ομως πολυ να ειναι ισαξια οσο το δυνατον ferrari-mercedes για να δουμε τη μαχη που ολοι περιμενουμε.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Ο νέος κυρίαρχος της Formula 1 ακούει στο όνομα Lewis Hamilton.μα που ειναι αυτη η ψυχη ο φν1μ; Που ειναι και ο νεος κυριαρχος της Φ1, ο ΜΒΕ; Μα που πηγαν ολοι;;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
yes yes yes yes yes....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
στο καλό και από το πεζοδρόμιο.
Αυτό, πρέπει να είναι ένα από τα πιο άκυρα ποστ που έχουν γίνει ποτέ.
Ο νέος κυρίαρχος της Formula 1 ακούει στο όνομα Lewis Hamilton.
Βασικα cavallino το απο πανω το ξεπερνα..
Γελάτε, γελάτε. Όταν θα ξεσκίζει ο μεγάλος Lewis Hamilton τη νέα μεταγραφή της Mercedes, δεν θα ξέρετε από που να κρυφτείτε, ντεμέκ οπαδοί της Ferrari. Ο σωστός φεραρίστι πρέπει να λέει 'θέλω το 1-2 και τρίτος δεν με νοιάζει ποιος θα βγει'. Όλοι οι άλλοι είναι ΟΦΑ.*
- Όπου φυσάει ο άνεμος
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Γελάτε, γελάτε. Όταν θα ξεσκίζει ο μεγάλος Lewis Hamilton τη νέα μεταγραφή της Mercedes, δεν θα ξέρετε από που να κρυφτείτε, ντεμέκ οπαδοί της Ferrari. Ο σωστός φεραρίστι πρέπει να λέει 'θέλω το 1-2 και τρίτος δεν με νοιάζει ποιος θα βγει'. Όλοι οι άλλοι είναι ΟΦΑ.*
- Όπου φυσάει ο άνεμος
Το πρωτο δεν το σχολιαζω καν, γιατι δε θα συγκρινω τη καριερα του Schumacher με εκεινη (μεχρι τωρα) του Hamilton. Και αν χρειαζεται για να τον ξεσκισει οπως λες να ειναι ο ενας 24 με 1 παγκοσμιο πρωταθλημα και ο αλλος 41 και να κανει την επιστροφη του μετα απο 7 παγκοσμια πρωταθληματα, με γεια του.. Αλλα πολυ συγουρος εισαι και προσεχε. [edit]
Προσέξτε τους χαρακτηρισμούς σας......
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Αλλα πολυ συγουρος εισαι και προσεχε.Θα δεις...
Οσο για το δευτερο : αντε τραβα ρε που θα μας πεις εσυ το πως θα φερεται ο σωστος υποστηρικτης της Ferrari.
Δεν με ξέρεις προσωπικά οπότε να μου μιλάς με μεγαλύτερο σεβασμό. Και ναι, ξέρω πως πρέπει να φέρεται ένας σωστός υποστηρικτής μιας ομάδας.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Πηρε και ο νεοπας τον τιτλο του ΜΒΕ?Εγω παντως εννοω τον all time classic τυπακο που το κρεμασε και στο μονοθεσιο του
Ναι, ο Button είναι στην φετινή Christmas Honour List της Η.Μ. Queen Elisabeth Regina II.
Συμφωνώ απόλυτα με τον fn 1m! Ο σωστός Ferrarista θέλει το 1-2 και όλοι οι άλλοι να πάνε να κουρεφτούν, να τρακάρουν, να μείνουν! Προσωπικά όταν εγκαταλείπουν οι Ferrari ή είναι σε μη βαθμολογούμενες θέσεις κλείνω την τηλεόραση και ξεχνάω τον αγώνα (αν μπορώ από τα νεύρα μου να τον ξεχάσω)!
-
.... 1on ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ KAI ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μην κάνετε quote σε άτομα που 'υποπτεύεστε' ότι έχουν μπει σε ignore list κάποιων μελών. Το quote σας εμφανίζει το μήνυμα του 'ακατανόμαστου' και σε αυτούς που έχουν επιλέξει να τον αγνοήσουν ...
... 2ον ... επειδή τα DVD και video δεν έχουν live timing προτείνω σε πολλούς να παρακολουθούν τους φετινούς αγώνες από την αντίστοιχη υπηρεσία του f1.com ... και εκεί θα καταλάβουν τι θα πει Σουμι.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Βέβαια ΚΑΙ φέτος θέλω πρωταθλητές τους κόκκινους. Ο Μάσσα και ο Ναντο ( όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά ) θα είναι οι οδηγοί μας φέτος και η επιτυχία αυτών των οδηγών θα είναι επιτυχία για την Φερραρι.
Και ο Σούμι ? ... μα ο Σούμι δεν θα οδηγεί για εμάς.
Θα είναι αντίπαλος ?... ΝΑΙ
Θα είναι ο 'μισητός' αντίπαλος ? ... ΟΧΙ ( στα 38 μου θέλω να πιστεύω ότι ωριμάζω )
Θα είναι ο 'αγαπημένος αντίπαλος' ? .... ΟΥΤΕΒασικά δεν περιμένω να επιβεβαιώσω τις τοποθετήσεις μου για τις ικανότητες του ( ή τον εγωισμό μου ) μέσα από την επίδοση του Σούμι στα 40+++ μετά από 3 χρόνια απουσίας .
Όσοι το ψάχνουν ( ή επιδιώκουν ) αυτό , είναι μάλλον εκτός τόπου και χρόνου ( το δεύτερο κυριολεκτικά ).
Υπάρχουν άτομα που περιμένουν την φετινή χρονιά ( ) του Σούμι για να επιχειρηματολογήσουν σε επίπεδο 'στο'λεγα' ... Μόνο εαν παρακολουθείς Φ1 τα τελευταία 3 χρόνια μπορείς να το πείς αυτό ...
Ποιοι λοιπόν περιμένουν την φετινή χρονιά του Σουμι ? .... μόνο αυτοί που δεν πείστηκαν για τις οδηγητικές του ικανότητες την 15ετία που πέρασε. Και εάν δεν πείστηκαν από αυτά τα χρόνια , ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι περιμένουν να δούν φέτος .
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... 1on ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ KAI ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μην κάνετε quote σε άτομα που 'υποπτεύεστε' ότι έχουν μπει σε ignore list κάποιων μελών. Το quote σας εμφανίζει το μήνυμα του 'ακατανόμαστου' και σε αυτούς που έχουν επιλέξει να τον αγνοήσουν ... -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Θα είναι ο 'αγαπημένος αντίπαλος' ? .... ΟΥΤΕ
Λίγο πιο δίπλα γράφει
- 1 .... μονο που δεν τον υποστηρίζουμε πια .... απλά δεν θα μας στεναχωρήσουν πολύ οι επιτυχίες του
viewtopic.php?p=1717314#p1717314
Καταλαβαίνετε πόσο δεν θα είναι αγαπημένος αντίπαλος.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
.... 1on ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ KAI ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μην κάνετε quote σε άτομα που 'υποπτεύεστε' ότι έχουν μπει σε ignore list κάποιων μελών. Το quote σας εμφανίζει το μήνυμα του 'ακατανόμαστου' και σε αυτούς που έχουν επιλέξει να τον αγνοήσουν ...
-
ααα τωρα ειδα οτι ειχαμε επιλογη για εχθρους σε αυτο το φορουμ
Επιτελους δεν θα βλεπω τα ανουσια spam posts απο τον μοναδικο φανατικο του ΜΒΕ στην Ελλαδα
-
ααα τωρα ειδα οτι ειχαμε επιλογη για εχθρους σε αυτο το φορουμΕπιτελους δεν θα βλεπω τα ανουσια spam posts απο τον μοναδικο φανατικο του ΜΒΕ στην Ελλαδα
Εγώ θα συνεχίσω να βλέπω τα δικά σου γιατί με διασκεδάζουν αφάνταστα.
-
Πρεπει να σε πληρωνει καλα ο μβε εσενα
-
Πρεπει να σε πληρωνει καλα ο μβε εσεναEίναι που θα σταματούσες να βλέπεις τα ποστ μου.
-
Σταματηστε τα offtopic και επιστρεψτε στο θεμα [mod]
-
Ο ρολος του Ροσμπεργκ τωρα ποιος θα ειναι αραγε??Μπαριτσελλο νο 2??
Schumacher επιστροφή #2