-
Πιστευει κανενας οτι εαν επεστρεφε με τη ferrari ας πουνε πως θα βλεπαμε κατι καλυτερο απο αυτον σε συγκριση με οτι μας εχει δειξει μεχρι τωρα με τη merc gp?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Πιστευει κανενας οτι εαν επεστρεφε με τη ferrari ας πουνε πως θα βλεπαμε κατι καλυτερο απο αυτον σε συγκριση με οτι μας εχει δειξει μεχρι τωρα με τη merc gp?Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αυτή τη σύγκριση επειδή δε ξέρεις πως θα έστηνε τη Ferrari και με τι ευκολία (ή δυσκολία), πόσο θα την εμπιστευόταν κλπ.
Τώρα είναι της Merc και πρέπει να μάθει εκεί .-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ε όχι δα...
Καλός, χρυσός, άγιος (που ανεχόταν εκείνη τη στριτζομ@υνα τη γυναίκα του) ο Χάκινεν αλλά όχι και ο γρηγορότερος που πέρασε από την F1.
Ένας καλός πιλότος ήταν που ευτυχώς πέτυχε 2-3 καλά χρόνια στη McLaren και πήρε 2 τίτλους που άξιζε, γιατί αλλιώς θα μπορούσε να είναι ένας από τους πολλούς που άξιζαν αλλά δεν πήραν.ο σουμαχερ ειπε οτι ηταν ο μονος στην μετα σεννα εποχη οπου πραγματικα ηταν ισοι..
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Όταν σας έλεγα εγώ ότι θα γίνει ρεζίλι ο schumi με λέγατε προκλητικό...Ρε μαγκα το ηξερες απο πριν; Εγω νομιζω οτι το ιδιο υπερβολικος με εσενα που ελεγες οτι θα γινει ρεζιλι θα ηταν και καποιος που ελεγε οτι θα ηταν εξαιρετικος . Ακραιες κρισεις σε επιστροφη απο τοσο μακροχρονη απουσια ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ. Μετα απο τεσσερις αγωνες και εγω θεωρω πως η αποδοση του ειναι κατω των προσδοκιων αλλα αυτο δε σημαινει πως 'εσυ τα ελεγες'. Μονιμως καποιος εχει αναγκη να πει 'εγω τα ελεγα' σε μια παρλεθοντικη θεση του για την οποια δεν μπορει να εχει αντικειμενικα επιχειρηματα. Εγω πιστευω πως πριν απο τετοιες επιστροφες καμια κριση δεν μπορει να ευσταθει γιατι ΠΟΤΕ δεν ξερεις. Προς το παρον ειναι κακος, μπορει μεχρι το τελος της χρονιας να εχει κανει προοδο, μπορει και οχι. Ξεκαβαλα απο τις δαφνες σου, δεν σου δινουν ποντους στο παντελονι!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Οχι και έλεος βρε ανθρωπε.Ηταν ταχυτατος ο Μικα.
Ουκ ολίγες φορες ξεφτιλισε τον ανταγωνισμό.Ασχετα που απο τυχη ηταν πάτος. Και λιγο σπάστης.
Α,και ο φοβος του Μιχάλη.Mιλαμε για τον ιδιο Μικα που με τη McLaren του Νιουι επαιξε το πρωταθλημα στον τελευταιο αγωνα απεναντι σε εναν μπεκρη Ιρλανδο που ξεκινησε να χτυπαει το πρωταθλημα μετά τον 8ο αγωνα; Αυτος ηταν ο ταχυερος εβερ; ΟΚ πασο...
-
*Λαγκαρισμα απο το pc και το εκανα δυο φορες!!!
Παρακαλω να διαγραφει.
-
Μαγκα μου εδω τον αδικεις. Εγω Ferrari υποστηριζω (πλεον βεβαια οχι τοσο γιατι δεν μπορω τον Αλονσο) αλλα ο Hakkinen το 99' σε 7 απο τους 16 αγωνες ειχε προβληματα. Εγκατελειψε 5 φορες ενω σε Αυστρια και Νιρμπουγκρινγκ ειχε εμποδια. Στην Αυστραλια εγκατελειψε απο μηχανικο προβλημα ενω ηταν πρωτος, στην Ιμολα ενω ηταν πρωτος εκανε λαθος στο σικειν και εφαγε σαβουρα, στην Αγγλια εμεινε με το μονοθεσιο του τρικυκλο οταν εφυγε ο ενας τροχος, στην Αυστρια τον τρακαρε ο Κουλθαρντ στη εκκινηση και βγηκε τριτος, στη Γερμανια εγκατελειψε απο αστοχια του μονοθεσιου με ενα πολυ επικινδυνο τετ α κε απο πολυ μεγαλη ταχυτητα, στη Μοντσα εκανε αναλογο λαθος με την Ιμολα επιλεγοντας πρωτη στο τοτε δευτερο (νομιζω) σικειν μετα την μεγαλη ευθεια, ενω στο χαοτικο Νιρμπουγκρινγκ τα εκανε θαλασσα η McLaren αλλα εν τελει εφτασε και περασε στους τελευταιους γυρους τον Εντι (ειχαν ξεχασει το πισω δεξι λαστιχο λαστιχο στη Ferrari) και τον Ζενε με τη Μιναρντι. Σε αυτο τον αγωνα μαλιστα ο Εντι βγηκε 7ος με 0 βαθμους και ο Μικα 5ος με 2. Αν ο Εντι ειχε τις μπαλες και τον κρατουσε πισω του θα επαιρνε αυτος ενας βαθμο και ο Μικα τιποτα οποτε θα ειχε παρει το πρωταθλημα!!! Για να συνοψισω δεν πιστευω πως ηταν ο ταχυτερος οδηγος οπως ειπε ο Coupeas πανω αλλα σιγουρα ηταν ΟΔΗΓΑΡΑ και δεν εχει καμια σχεση με τον Εντι.
-
Αλλο ειπα εγω, σε αλλο απαντας εσυ.
-
Γιατι απανταω σε αλλο; Ειπες ως επιχειρημα οτι δεν ειναι και τοσο γρηγορος επειδη με τη Mclaren του Νιουι πηρε στον τελευταιο αγωνα το πρωταθλημα με αντιπαλο τον Εντι το '99. Ε και σου θυμιζω τι επαθε σε αυτο το πρωταθλημα, οποτε δικαιολογειται που το πηρε στον τελευταιο αγωνα μιας που ο Εντι εγκατελειψε μονο στην Imola απο μοτερ και ηταν ατυχος μονο στο Νιρμπουγκρινγκ οταν ξεχασαν το πισω ελαστικο στα πιτ και εχασε καμποσα δευτερολεπτα. Ουσιαστικα ολη τη χρονια η κοντρα δεν ηταν στα ισια, αυτο λεω. Επισης πιστευω πως το '99 αν ο Σουμι δεν ειχε τραυματιστει θα το ειχε παρει ανετα με τοσα προβληματα του Μικα. Ουτε βεβαια πιστευω οτι ο τελευταιος ειναι ο ταχυτερος ολων. Για να το αποδειξεις αυτο ομως δεν ειναι επιχειρημα οτι το '99 πηρε το πρωταθλημα στον τελευταιο αγωνα με αντιπαλο τον Εντι.
-
Καποιος ειπε οτι ο Μικα ηταν ο ταχυτερος στην ιστορια του σπορ. Σ'αυτο απανταω και λεω Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!!
Τι εγινε το 99 ειναι απλα ενδεικτικο οτι 'μην τρελαθουμε κιολας'. Απεναντι σε εναν αντιπαλο που μεχρι τον 8ο αγωνα ηταν καθαρο Νο2 στην ομαδα του ιδρωσε να το παρει. Ετσι εγραψε η ιστορια και λυπαμαι, αλλα στουκες στον τοιχο ανενοχλητος, σε κανενα λεξικο δεν ονομαζεται ατυχια. Τεσπα ειμαστε οφφ-τοπικ, αλλα μπορω ανετα να αναφερω πανω απο 10 ονοματα που ηταν ταχυτεροι.
-
Πρωτον δες οτι συμφωνω μαζι σου στο οτι δεν ειναι ο ταχυτερος. Δευτερον οι στουκες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΙΕΣ, οι αλλες 3 εγκαταλειψεις, το τρακαρισμα απο τον Κουλθαρντ στη Αυστρια (μετα απο τρομερο αγωνα βγηκε τριτος) και η μαλακινση στην τακτικη της Mclaren στο Νιρμπουγκρινγκ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΙΕΣ. Οποτε εχουμε 5 ατυχιες και 2 προσωπικα λαθη, ευλογο λοιπον να εστιασω στις ατυχιες!!! Τελος τα προσωπικα λαθη δεν δειχνουν κατι για το ποσο ταχυς ειναι ενας οδηγος και εν προκειμενω του στερησαν σιγουρες πρωτες θεσεις και βαθμους. Συμφωνω οτι οταν κανεις λαθος ειναι μαλακια σου αλλα αυτο δε σε κατατασει στους αργους αλλα στους επιρρεπεις στο λαθος.
-
Αν καποιοι θεωρουν τον Mika ταχυτερο οδηγο που περασε ποτε απο την F1 τοτε μαλλον δεν εχουν ακουσει για τον Gilles Villeneuve στην μοντερνα εποχη και για τους ηρωες οδηγους των 50s και 60s!
-
Gilles Villeneuve;
Θεαματικός ναι, αγαπητός ναι, ο ταχύτερος όχι.Και όχι οι 40-50άρηδες λεφτάδες μπεκρήδες πλειμπόι των 50s και 60s δεν ήταν ήρωες.
Ξεχώριζαν οι Fangio και Mos σε μια εποχή πολύ μακρυνή για να κρίνουμε την ταχύτητά τους.Σε ταχύτητα στο πιο παλιό της επιλέγω Jim Clark.
-
Χωρίς να τον έχω δει ποτέ live, κρίνοντας από ωμή ταχύτητα ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα ψήφιζα Stefan Bellof...
-
Kοιτα greo ποσοι θα πουν και ποιους θα πουν οτι ηταν κατα την γνωμη τους οι ταχυτεροι οδηγοί.
Εγω αναφερθηκα σε εναν πρωταθλητή που ηταν ΓΡΗΓΟΡΟΣ θέλουμε δε θέλουμε.Ουτε θα συγκρινω το αρχαίο παρελθον με το σημερα για ευνόητους λόγους.
Θεωρώ τον ΜΙκα αυτον που αν συνέχιζε θα εκθρόνιζε τον Μιχλαλη.Αποψή μου και εχω δει τους αγώνες του .
Το έλεος δεν χωράει πουθενά. -
αφου τα χουμε πει, ο κιμι ειναι ο γρηγοροτερος .
(εχει γινει λιγο κουραστικο αυτο το αστειο αλλα δε μπορω να αντισταθω )anyway , στο θεμα μας , μην περιμενετε ανακαμψη σουμαχερ τουλαχιστον φετος , εχει ηδη κανει παρα πολλα χιλιομετρα για να μην μπορει να φερει το μονοθεσιο στα μετρα του. ο νικο , αν κανει καθαρο γυρο στα δοκιμαστικα ειναι εκτος εμβελειας του 7ακις.
απλα πιστευω , αν και δυσκολο , οτι μπορει σε 2-3 αγωνες που θα του κατσουν και θα του ταιριαζουν , να ανεβει στο βαθρο.γενικα , δεν πιστευω οτι οδηγος που ξεκινησε την καριερα του στις αρχες των 90s ακομα και χωρις διακοπη μπορει να σταθει σε ταχυτητα απεναντι στη νεα γενια. αυτο που καταφεραν μπαρικελλο και φισικελα ειναι πολυ δυσκολο , 2010 εχουμε.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
αφου τα χουμε πει, ο κιμι ειναι ο γρηγοροτερος .
(εχει γινει λιγο κουραστικο αυτο το αστειο αλλα δε μπορω να αντισταθω )anyway , στο θεμα μας , μην περιμενετε ανακαμψη σουμαχερ τουλαχιστον φετος , εχει ηδη κανει παρα πολλα χιλιομετρα για να μην μπορει να φερει το μονοθεσιο στα μετρα του. ο νικο , αν κανει καθαρο γυρο στα δοκιμαστικα ειναι εκτος εμβελειας του 7ακις.
απλα πιστευω , αν και δυσκολο , οτι μπορει σε 2-3 αγωνες που θα του κατσουν και θα του ταιριαζουν , να ανεβει στο βαθρο.γενικα , δεν πιστευω οτι οδηγος που ξεκινησε την καριερα του στις αρχες των 90s ακομα και χωρις διακοπη μπορει να σταθει σε ταχυτητα απεναντι στη νεα γενια. αυτο που καταφεραν μπαρικελλο και φισικελα ειναι πολυ δυσκολο , 2010 εχουμε.
μεσα σε τρια χρονια αλλαξαν πολλα κυριως οι διαστασεις των μονοθεσιων ο μπαρικελο και φισικελα ηταν μεσα σε ολα αυτα ο σουμαχερ οχι
εδω το 2009 οταν χτυπησε ο μασσα και πηρε την θεση του ο λολειμαιδοκιμαστηςφερραρι100χρονια δεν καταφερε τιποτα και το θεμα ηταν οπως ειπε ο κιμι οτι τους πηρε σχεδον ολη την μιση σεζον για να μαθουν το μονοθεσιο............................... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Kοιτα greo ποσοι θα πουν και ποιους θα πουν οτι ηταν κατα την γνωμη τους οι ταχυτεροι οδηγοί.
Εγω αναφερθηκα σε εναν πρωταθλητή που ηταν ΓΡΗΓΟΡΟΣ θέλουμε δε θέλουμε.Ουτε θα συγκρινω το αρχαίο παρελθον με το σημερα για ευνόητους λόγους.
Θεωρώ τον ΜΙκα αυτον που αν συνέχιζε θα εκθρόνιζε τον Μιχλαλη.Αποψή μου και εχω δει τους αγώνες του .
Το έλεος δεν χωράει πουθενά.Ενα πραμα και τελος: Ο Μικα δεν εκανε σχεδον καμια νικη, χωρις να ειναι το αμαξι του το ταχυτερο του γκριντ. Κατι λεει αυτο...
-
Και τώρα μόκο...
-
Tριχουλες .
Με κουραζετε.Το ΄99 ο Μικα στον τελευταιο αγωνα απο την στιγμη που ξεκινησε ηταν ηδη πρώτος και πρωταθλητης εστω και στον τελευταιο αγωνα.
Το ΄00 ομως θυμαστε τι ειχε γινει? Greo θυμάσαι? Το '01 μήπως? Και εγω να ημουν θα ειχα φύγει.Καμμια σχεση με την ταχυτητα του οδηγού. Ημαστε οφ τωρα αλλα ,,,,
Schumacher επιστροφή #2