-
Εpic fail θα είναι...όχι του Haug όμως, αλλά του ίδιου.
Δεν νομίζω πως ούτε καν ο ίδιος ο Schumacher πιστεύει βαθιά μέσα του ότι είναι ικανός (σωματικά και πνευματικά)να κινηθεί και μάλιστα με το καλήμερα στους προ πενταετίας ρυθμούς του.Αν τα νούμερα του συμβολαίου ισχύουν,ο Haug δεν πιάστηκε και κορόιδο.Αν του καθόταν το υπερμονοθέσιο,θα είχε μεγάλες πιθανότητες να κάνει το colpo grosso με οδηγό τον συμπατριώτη του.Τώρα που μάλλον δεν του κάθησε,αν μη τι άλλο, εξασφαλίζει πολλαπλάσια διαφήμιση και μπλουζάκια με το κιλό....ενώ πολύ πιθανόν θα απαλλαγεί εύκολα από το 'γερόντιο',αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θέλουν και οι δύο (δεν πιστεύω ότι αν ο Schumacher δει πως δεν μπορεί να κινηθεί ανταγωνιστικά σε βάθος χρόνου,θα συνεχίσει και του χρόνου....διαφορετικά θα έχει ξεμωραθεί).
Προς το παρόν δίνω ένα περιθώριο τριών τεσσάρων αγώνων ακόμα,για να μπορέσω να βγάλω ένα ασφαλέστερο συμπέρασμα γύρω από τους ρύθμους που μπορεί να κινηθεί.Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο,είτε οι λόγοι αφορούν τον ίδιο,είτε το μονοθέσιο-ομάδα,φοβάμαι ότι θα έχει επιβεβαιώσει τους φόβους μου περί του λάθους του να επιστρέψει.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
οπως και να εχει ο κυριος webber τις εφαγε... η μηπῶς περιμενε να ηταν και αυτος 8ος; επαιξε και στοιχημα...;Ελα τωρα, δεν ειναι επιχειρημα αυτο, δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις. Ο Αυστραλος πληρωσε την κακη του αποδοση στα προκριματικα, καμια αντιρηση, αλλα στα ελευθερα ηταν σταθερα πιο γρηγορος απο τον Vettel με εξαιρεση τα 2α που ειχε μηχανικο προβλημα. Ειναι μια νορμαλ κατασταση αναμεσα σε δυο ισαξιους οδηγους, οποιος ειναι σε καλυτερη ημερα κερδιζει. Ο Σουμαχερ ηταν σταθερα 2-4 δεκατα πισω απο τον Rosberg σε ολα μα ολα τα sessions.
@Alba - δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι ο MS θα τα παρατησει ακομη και αν η σεζον δεν ειναι αυτη που ολοι θα περιμεναν. Εξαλλου ουτε στα τελευταια του στη Φεραρι ειχε δειξει οτι η λογικη του υπερτερουσε του εγωισμου του. Θα δειξει βεβαια. Το θεμα ειναι οτι ο Haug θα επρεπε να ξερει καλυτερα.
Και κατι ακομα που το ειδαν οσοι ηταν στο BBC: πριν τον αγωνα ειχε συνεντευξη του MS στην οποια αφενως το υφος του ηταν κρυο (λογια του παρουσιαστη, οχι δικα μου), αφετερου αρχισε κατι θεωριες για το ποσο δυσκολα ηταν τα μονοθεσια οταν κερδιζε σε αντιθεση με τωρα που ειναι τοσο ευκολα ωστε να επιτρεπουν σε οκτω οδηγους να πρωταγωνιστουν (προφανως εννοωντας οτι και οι οκτω δεν ειναι τοπ). Ακουστηκε πολυ, μα πολυ ασχημα.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Τώρα που μάλλον δεν του κάθησε.γιατι τοση σιγουρια...;
και ετσι να ειναι οπως σωστα λες μετα πρεπει να περιμενουμε... >>οπως και να εχει ο κυριος webber τις εφαγε... η μηπῶς περιμενε να ηταν και αυτος 8ος; επαιξε και στοιχημα...;
Ελα τωρα, δεν ειναι επιχειρημα αυτο, δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις. Ο Αυστραλος πληρωσε την κακη του αποδοση στα προκριματικα, καμια αντιρηση, αλλα στα ελευθερα ηταν σταθερα πιο γρηγορος απο τον Vettel με εξαιρεση τα 2α που ειχε μηχανικο προβλημα. Ειναι μια νορμαλ κατασταση αναμεσα σε δυο ισαξιους οδηγους, οποιος ειναι σε καλυτερη ημερα κερδιζει. Ο Σουμαχερ ηταν σταθερα 2-4 δεκατα πισω απο τον Rosberg σε ολα μα ολα τα sessions.
στον αγωνα ομως δεν ειδα το Νικο να ειναι ποτε πιο γρηγορος..
οπως και να εχει σωστο ειναι να περιμενουμε να δουμε τις σωστες πιστες οχι αυτην εδω που ειναι ᾽ἐιδικη᾽᾽και οχι αντιπροσωπευτικη...
τωρα αν ειναι η οχι επιχειρημα εγω αναφερθηκα στο δικο σου επιχειρημα που μου λες τι ειπα ο Webber...αν δε κανω λαθος..
και κατι χαριτωμενο...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
@Alba - δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι ο MS θα τα παρατησει ακομη και αν η σεζον δεν ειναι αυτη που ολοι θα περιμεναν. Εξαλλου ουτε στα τελευταια του στη Φεραρι ειχε δειξει οτι η λογικη του υπερτερουσε του εγωισμου του. Θα δειξει βεβαια. Το θεμα ειναι οτι ο Haug θα επρεπε να ξερει καλυτερα.
Στο θέμα του πείσματος μπορεί να έχεις μεγάλο δίκιο.....και τότε θα προκύψουν τα ευτράπελα δίχως τέλος.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι υπάρχει μέσα στο μυαλό του γερμανού και κυρίως αν,τι και σε ποιούς ίσως αισθανθεί ότι πρέπει να δώσει απαντήσεις στο μέλλον.
Αν είναι αλήθεια όσα λέει ο manager του,τότε τα μυαλά του γερμανού τα ξεσήκωσε ο Montezemolo,που του υποσχόταν να του εξασφαλίσει τρίτο μονοθέσιο...για να φάει τελικά πόρτα από τη Ferrari,όταν το τρίτο μονοθέσιο δεν έγινε πραγματικότητα.Μετά το ρόλο της ξεμυαλίστρας μάλλον ανέλαβε ο Brawn....που ίσως τελικά πήρε στο λαιμό του και τον Haug και το Schumacher.Αν τα θαλασσώσει φέτος...θα αισθανεθεί την ανάγκη να απαντήσει με πράξεις σε όλους αυτούς στο μέλλον;
-
Το ζητημα δεν πιστευω πως ειναι να περιμενουμε σε περιπτωση που δεν παει καλα ο Σουμι να βγουμε και να τον κραξουμε η να βγουμε σαν μετα χριστον προφητες για να πουμε οτι ηταν λαθος η επιλογη του να επιστρεψει στην F1.
-
O Webber έχει κατά καιρούς δείξει αδικαιολόγητη εμπάθεια σε οδηγούς καλύτερους από αυτόν. Ο Vettel διεκδικούσε νίκη με ίδιο όχημα, οι δύο Mercedes ήταν σαφώς αργότερες σαν μονοθέσια κι ο Webber όταν ήταν πίσω από τον Schumacher δεν κατάφερε να κουνήσει ούτε μια από τις άσπρες τρίχες του Γερμανού. Δυστυχώς για τον Αυστραλό και αρκετούς άλλους, αυτή η... ταπεινή εμφάνιση ήταν μόλις η πρώτη του Schumacher στη φετινή σαιζόν. Κι ενώ δεν αναμένεται όντως να τα ταρακουνήσει όλα, το να κινείται στους ίδιους ρυθμούς με τους υπόλοιπους είναι μάλλον κάτι που πρέπει να ανησυχήσει τους ίδιους κι όχι τον MS.
-
Αυτό που ειναι σίγουρο για μένα ειναι ότι και ο Brawn και ο Schumacher θα βρούν το σωστό στήσιμο και την ταχύτητα που χρειάζονται.Αν ηταν καποιος αλλος απο τους δυο τοτε δεν νομιζω!
Ξερουν απο συνεργασίες! -
Το θεμα ειναι τι γινεται στην περιπτωση που ο σουμι δεν αποδωσει τα αναμενομενα γενικως αλλα πολυ περισσοτερο σε σχεση με τον ροσμπεργκ,ποια θα ειναι η αντιμετωπιση της mercedes gp και του brawn αν δει οτι ο μικρος συνεχιζει να ειναι πιο γρηγορος του σουμι και να παιρνει καλυτερες θεσεις.
-
έχεις δίκιο φίλε μου
γι΄αυτό πρέπει να κόψουν τον βήχα στον μικρό τώρα στην αρχή -
Ο χρήστης LHnigger2008 έγραψε:
έχεις δίκιο φίλε μου
γι΄αυτό πρέπει να κόψουν τον βήχα στον μικρό τώρα στην αρχήΟχι,κανενας δεν ειπε να κοψουν τον βηχα στον ροσμπεργκ,ισα ισα ο ροσμπεργκ εχει την ευκαιρια με ενα καλο μονοθεσιο και ανταγωνιστικο να δειξει το ταλεντο που δεν καταφερε να δειξει στις προηγουμενες ομαδες του γιατι ειχε μετρια μονοθεσια.
-
Δε νομίζω ότι ο Σουμάχερ βρίσκεται στην ηλικία και στη φάση για να απαιτήσει ή να του δώσουν a priori καθαρό status No 1 στην ομάδα. Πόσο μάλλον όταν ο έταιρος οδηγός της, είναι νέος, ωραίος, Γερμανός, ταλαντούχος και υποσχόμενος.
Μην τυχόν βρεθούμε και προ εκλήξεων δηλαδή. Διότι ο Brawn είναι της λογικής 'σπρώχνω τον έναν οδηγό'. Αλλά πάντα το έκανε δίχως συναισθηματισμούς. Αν δει ότι ο Schumi απλώς δεν μπορεί σ' αυτή την ηλικία ? Τι θα κάνει μετά ?.. Ειδικά αν το μονοθέσιο μπορεί για το κάτι παραπάνω...
-
Αυτη η ηλικία βρε παιδί μου.!
Εντάξει παίζει ρόλο δε λέω αλλά το να μπορείς απο μονος σου να δίνει σωστες κατευθύνσεις στους μηχανικούς ειναι πιο εύκολο για τον Γερμανό και μεγαλο ατού!
Πάντος αν υπερτερήσει ο Ροσμπερκγ σε χρονους και θέσεις δεν βλέπω τον λόγο γιατι να μην πάρει το Νο1 στην ομάδα.
Ο Γερμανος παλαίμαχος θα του δωσει και βοήθεια γιατι δεν έχει να χασει τίποτα.Αλλά μην ξεχνιόμαστε ο Schumi δεν ηρθε για τουρισμό και θα το δούμε στη συνέχεια.
Μπορεί οι κανονισμοί να μην τον βοηθούν ουτε ίσως και το team,αλλά θα προσπαθήσει.Προς όφελος του ανταγωνισμού φυσικα και των ταλαιπωρημενων τηλεθεατων ! -
Ισως δεν εχεις ακουσει οτι απο τις δοκιμες τα πιτς της Mercedes GP ειναι ερμητικα χωρισμενα στα δυο και δεν ειναι επιλογη του Ροζμπεργκ αυτο.
-
ΟΚ ,και δεν μου κάνει εντύπωση .
Θέλει δε θελει μπορεί δε μπορεί ο μικρος θα βαλει τα δυνατα του σε ολα.
΄Πιστεύω οτι σε καλό θα του βγεί ,,,,,,στο μέλλον! -
Ισως δεν εχεις ακουσει οτι απο τις δοκιμες τα πιτς της Mercedes GP ειναι ερμητικα χωρισμενα στα δυο και δεν ειναι επιλογη του Ροζμπεργκ αυτο.O Schumacher έμαθε από το πάθημα του Alonso ??
-
Ισως δεν εχεις ακουσει οτι απο τις δοκιμες τα πιτς της Mercedes GP ειναι ερμητικα χωρισμενα στα δυο και δεν ειναι επιλογη του Ροζμπεργκ αυτο.Auto den simainei tpt... Kai pali oi mixanikoi antallazoun plirofories kai oi odigoi milane metaksu tous. Oi sxeseis MS and Rosberg einai polu kales. Pantws sumfwnw me ton coupea oti an o Rosberg pigainei kalutera tha ton voithisei o MS oso mporei. To xei ksanakanei allwste
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες mod -
ναι ειναι αργος (σε σχεση με τι ομως..)και ναι ειναι σκουριασμενος αλλα..
http://www.f1matrix.it/gp_2010_eng/01/pc.htmlγια δειτε γυρους και απολαυστε..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ναι ειναι αργος (σε σχεση με τι ομως..)και ναι ειναι σκουριασμενος αλλα..
http://www.f1matrix.it/gp_2010_eng/01/pc.htmlγια δειτε γυρους και απολαυστε..
Ωραίο λινκ!!
-
Οντως ωραιο link! Συγκριτικα με τον Rosberg ειναι περιπου 0.5 και κατω αργοτερος που δεν ειναι καθολου ασχημα για 1ο GP μετα απο τοσα χρονια και μ ενα μονοθεσιο που δεν ειναι οπως το θελει.
Mr Mod, Ελληνικα γραφω παντα απλα τοτε ετυχε να μην ειχα το δικο μου PC. Sorry που δεν ειπα κατι στο post
-
Ψιλορεζιλεύεται ο schumacher με την πολυδιαφημιζόμενη επιστροφή του ή είναι ιδέα μου;
Schumacher επιστροφή #2