Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !
    • 1
    • 2
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 37
    • 38
    • 24 / 38
    Ελληνικοί Αγώνες
    82
    755
    3459
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      scn last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:
      Και αυτά (συγκεκριμένα λάστιχα και περιορισμός στον αριθμό τους) έχουν κατά καιρούς προταθεί και απορριφθεί...
      Προφανώς η FIA που έχει ενιαίο λάστιχο και περιορισμό στον αριθμό δεν γνωρίζει

Αυτούς που τα απέρριψαν γιατί δεν τους κατονομάζεις; Έχουν όνομα και επώνυμο, σωστά;

Παρεμπιπτόντως, αν πρόσεξες, στη λίστα είναι όλα φτηνά λάστιχα και σχεδόν μόνο all-around. Εκτός από την εντυπωσιακή απουσία των Michelin και Pirelli, είναι χαρακτηριστικό ότι απουσιάζουν το επίσης οικονομικό Kumho R800 το οποίο είναι πιο ειδικό λάστιχο από το R700, σχεδόν όλοι οι τύποι mud-tyres όπως και οι πιο ειδικοί και ακριβοί τύποι της Dunlop. Το σκεπτικό τους είναι καθαρά η συγκράτηση του κόστους και η εξίσωση των όρων του συναγωνισμού. Ακριβώς το αντίθετο από την Ελλάδα.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        g_sev last edited by

Ο χρήστης scn έγραψε:

Και αυτά (συγκεκριμένα λάστιχα και περιορισμός στον αριθμό τους) έχουν κατά καιρούς προταθεί και απορριφθεί...
        Προφανώς η FIA που έχει ενιαίο λάστιχο και περιορισμό στον αριθμό δεν γνωρίζει

Αυτούς που τα απέρριψαν γιατί δεν τους κατονομάζεις; Έχουν όνομα και επώνυμο, σωστά;

Αυτοι τα απεριψαν γιατι εχουν χρηματα και 'πρεπει' να κερδισουν (κατα την λαική ρήση 'με τον παρά μου, γ@μω και την κυρα μου')
        Τι το παραξενο βλεπεις?
        Το θεμα ειναι πως αντιδρουν αυτοι που δεν εχουν χρηματα αλλα γουσταρουν να τρεχουν για να κερδιζουν οι 'ακατανομαστοι' που λες...

• A
          antonis-team last edited by

«Το θεμα ειναι πως αντιδρουν αυτοι που δεν εχουν χρηματα αλλα γουσταρουν να τρεχουν για να κερδιζουν οι 'ακατανομαστοι' που λες...»

Και εδώ επικεντρώνομαι Γιώργο μου!.
          Μα στο μόνο που καταλήγω είναι, ότι τους αγωνιζόμενους τους φορτώνουν στης νταλίκες ως ‘ζώντα ζώα’ και του οδηγούν στην σφαγή. Μα είναι απορίας άξιο, πόσο έτσι αισθάνονται οι φίλοι αγωνιζόμενοι….
          Διότι οι ‘ματσοι’, εδώ παύουν ανθρώπους, δεν θα πάψουν λάστιχα που δεν τους συμφέρουν….
          Φαίνετε ότι ορισμένοι από αυτούς που εκδίδουν τα ‘φιρμάνια’, ξεχρεώνουν γραμμάτια….
          Α.

• A
            apr last edited by

Tελικα , ειδατε που κοροιδευετε ολοι τους πολιτικαντιδες της νουδου και του πασοκ ...... **ολοι **μπορουν να γινουν γραφικοι σ'αυτην την χωρα με το να δικαιολογουν τις .............. τα εργα τους

υ.γ. εχει κι αλλα ωραια πιο κατω ,το κειμενο αυτο , βρητε το και διαβαστε ...............

υ.γ2 καπου διαβασα οτι εχουν δηλωσει και 7 Ελληνες !!!!

• L
              lef205 last edited by

http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=8412

Οι 7 Ελληνικες συμμετοχες αναβαθμιζουν το πρωταθλημα και την καριερα (καλα εδω σκαω στα γελια) των οδηγων?
              Ενας απο ολους αυτους που διοικουν να εχει τα κοτσια να πει τι πιστευει οτι παραδιδει στις επομενες γενιες οδηγων, τι εργο πιστευει πως παραδιδει.

Υγ πως να ερθουνοι χορηγοι οταν στο βασικο περιοδικο αυτοκινητου (4τροχοι) που συμπληρωσε 500 τευχη, η αναφορα για το φιωτιδος ειναι μια σελιδα με 1,5 φωτογραφια ενω για το Φιλιππος ειναι ενα μονοστηλο!
              Ευχομαι να τα 1000ασετε τα τευχη αλλα οι καριερες θελουν στηριξη και με μονοστηλα δεν χτιζονται σχεσεις μεταξυ οδηγων-χορηγων-θεατων.

• P
                pyrgiotisrs last edited by

Ο χρήστης Lef205 έγραψε:

Υγ πως να ερθουνοι χορηγοι οταν στο βασικο περιοδικο αυτοκινητου (4τροχοι) που συμπληρωσε 500 τευχη, η αναφορα για το φιωτιδος ειναι μια σελιδα με 1,5 φωτογραφια ενω για το Φιλιππος ειναι ενα μονοστηλο!
                Ευχομαι να τα 1000ασετε τα τευχη αλλα οι καριερες θελουν στηριξη και με μονοστηλα δεν χτιζονται σχεσεις μεταξυ οδηγων-χορηγων-θεατων.

¨Οταν πριν 3 χρόνια περιπου έιχα στείλει mail σε ΟΛΑ τα περιοδικά αυτοκινήτου μιλώντας για το θέμα της προβολής των Ελληνικών πρωταθλημάτων ΚΑΝΕΝΑ δεν το δημοσίευσε στη στήλη της αλληλογραφίας ΠΟΤΕ

Και μετά μιλάμε για επιτροπή προβολής κλπ.
                Γιατί αυτή η γ@μημένη Αθλητική Κυριακή να μην έχει μια μικρή αναφορά στους ελληνικούς αγώνες?

• A
                  apr last edited by

http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-e ... opis_0.doc

Γιατι βρε κανιβαλοι το στεναχωρητε το παιδι (ενταξει τροπος του λεγειν το παιδι )

Τι περιμενατε ? με πορδες να σας βαψει ολα τα αυγα σας ?

Σωπα Στρατουλη μου , κι αυτα που κανεις ...πολλα , πλεον , ειναι .....................

Μονο , gamo to kerato μου , δεν εχω δει καμια εκπομπη φετος , παρα μονον μια δυο επαναληψεις (α ..καλα η μια με τον τρισθεωρατο ) , κατα τυχη κανοντας καναλοτσαρκα ........

• P
                    platis last edited by

Τουλαχιστον γι αυτο
                    Μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής ήρθαμε σε επαφή με τον πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου του (Κανάλι 1) και μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Πειραιά σχετικά με τη διοργάνωση αγώνα ταχύτητας στην πόλη του Πειραιά. Ακολούθησαν συναντήσεις με τους κ. Μιχαλολιάκο και Καριάκατζη εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και της Δημοτικής Επιχείρησης αντίστοιχα, μια από τις οποίες μάλιστα έγινε παρουσία του μέλους της ΕΘΕΑ και αρμοδίου για ανάλογα θέματα κ. Επαμεινώνδα Φατούρου. Στη συγκεκριμένη συνάντηση υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και η υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη

ειχατε την ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΕΣΕΙΣ, Ο κ ΦΑΤΟΥΡΟΣ και η ΟΜΑΕ -ΕΛΠΑ ΣΑΣ, να φωναξετε τους Χωματινο, Βελανη, Κουρτεση, Βασιλοπουλο, Καλαφατά,Ζακχαίο, Πλατή και τα άλλα παιδια της μακαριτισσας ΟΕΠΑ , να τους τιμησετε για τα ξενυχτια που εκαναν για να διοργανωσουν εκεινη τη γιορτη που ποτε δεν αξιωθηκε να υλοποιηθει, να εξιλεωθειτε για την απαραδεκτη σταση που τηρησατε τοτε σαμποταροντας τα παντα, να ζητησετε συγγνωμη γιατι τους εκθεσατε σε υπουργους-δημαρχους -επιχειρηματιες-διευθυντες καναλιων-δημοσιογραφους και αστυνομους και τελικα να μαθετε πως γινονται αυτα τα πραγματα με ποιοτητα κι αξιοπρεπεια.

Ηρθε η ωρα να μιλησουμε ε? Εμ βεβαια, ξεχειλιζει το γαμημενο το ποτηρι οταν βουτας το δαχτυλο μεσα Στρατουλη μου. Ξεχειλιζει. . Και τι μας λετε? Κανατε κι εκφωνηση τζαμπα σε αγωνα? Σωπατε μωρε. Μηπως πληρωσατε και το φαι και το ξενοδοχειο σας? Δε θα ξαναδωσει χιλιαρικακια ο κ. Βασιλης για 'ενισχυση του καναλιου?' Ε ρε κατι εθελοντες...

• C
                      crn-gr last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                      ...

Γιατρέ, μίλησες και ... ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
                      ... ε ρε κάτι εθελοντές

• A
                        antonis-team last edited by

Τότε ρωτήσαμε και δεν μαθαίναμε!... μας κοιτούσαν και ειρωνικά. Σήμερα που πέρασαν και ελπίδα δεν έχουν…. τα βγάζουν σιγά σιγά στην φόρα. Τώρα είναι αργά…. «μακαρίτισσα», γιατί τότε κάνατε ότι οι άλλοι σήμερα, ψαρεύατε δόξα…..
                        Α.

• P
                          platis last edited by

Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:

¨Οταν πριν 3 χρόνια περιπου έιχα στείλει mail σε ΟΛΑ τα περιοδικά αυτοκινήτου μιλώντας για το θέμα της προβολής των Ελληνικών πρωταθλημάτων ΚΑΝΕΝΑ δεν το δημοσίευσε στη στήλη της αλληλογραφίας ΠΟΤΕ

Και μετά μιλάμε για επιτροπή προβολής κλπ.
                          Γιατί αυτή η γ@μημένη Αθλητική Κυριακή να μην έχει μια μικρή αναφορά στους ελληνικούς αγώνες?

Θα σου απαντησω εγω αδερφε μου. Γιατι ειχαμε κανονισει τοτε με τον αξιοπρεπεστατο επαγγελματια Κυριο Κωστουρο, να μας ετοιμαζει καθε βδομαδα ενα 3λεπτο-4λεπτο ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ CD καλης ποιοτητας και να το δινουμε στα καναλια ΤΖΑΜΠΑ για να το προβαλουν. Αυτο μας ζητησαν τα καναλια (ΚΑΙ η αθλητικη Κυριακη), αυτο ετοιμαστηκαμε να δωσουμε. Πηγαμε λοιπον την προταση στην ΕΘΕΑ, η οποια τοτε την ενεκρινε. Τομαθε ομως ο κ. Φωτεινελης, ο οποιος ουτε λιγο ουτε πολυ αρχισε να διαδιδει οτιτα παιρναμε απο τον κ. Κωστουρο. Μαλιστα ενα βραδυ ηρθε και μας τα ειπε και καταμουτρα, και μας ειπε οτι αυτος θα εκανε την ιδια δουλεια με 200 Ευρω! Της ιδιας γνωστης ποιοτητας...
                          Ετσι, ουτε λιγο ουτε πολυ, η Εθεα ποτέ δεν πληρωσε τα 600, το σχεδιο ναυαγησε, η ΟΕΠΑ σαμποταριστηκε, κι ο κ. Φωτ. διοριστηκε ο επομενος κ. Προβολη. Κατοπιν αιτησεως του τελικα.
                          Κι εκει που δεν ειχαμε λεφτα να κλεισουμε το ΣΕΦ για την εκδηλωση στον Πειραια (με χορηγους, απ ευθειας τηλεοραση και ραδιοφωνα, Δημαρχο απικο και Ολυμπιακο ΠΑΕ να δινει και το Καραισκακη,κι αφου γιναμε ρεζιλι, ο μπαρμπα Βασιλης εβαλε το χερι στην τσεπη και 'ενισχυσε' το καναλι του Στρατουλη (ή τον Στρατουλη μηπως?-δεν ξερω, και τα δυο ψιθυριζονται) με 12 χιλιαρικακια για να συνεχισει να διαφημιζει την ΕΛΠΑ και το σπορ.
                          Η επομενη κινηση μου ηταν να βρω τον Μπαρμπα Βασιλη στον διαδρομο και να διαμαρτυρηθω εντονα, οπότε κι αρχισε η μαρμαγκα (κι η παραγκα) να τρωει την ΟΕΠΑ.
                          Εχει κι αλλα η ιστορια θειε Αντωνη, ομως αν αγαπας, κρατιεσαι, καταπινεις την αδικια και πας σπιτι σου με το κεφαλι ψηλά, αντι να βγεις να φωναζεις 'Ρεεεε αυτοι ειναι ξυπολυτοι, δεν εχουν ενημεροτητα' και να τιναξεις το σπορ στον αερα! Καταλαβες γερο μου?
                          Και γιατι τα λες τωρα? Γιατι 1.Η ελλειψη τσιπας ξεπερασε τα ορια, 2.η κακοδιοικηση συνεχιζεται και 3. Τωρα πια πιο κατω δεν παει, οποτε ας μαθουμε ολοι ιστορια, να μην ξαναγινουν τα ιδια λαθη απο σχετικους και ασχετους. Κατανοητον?
                          Εθελοντεεεες μουουουου

Υ.Γ.
                          Ο Αντωνακης ο Μεγας εγραψε κι αυτο

γιατί τότε κάνατε ότι οι άλλοι σήμερα, ψαρεύατε δόξα

Απαντηση στα Γαλλικα:

RE AEI STO DIAOLO VRADIATIKO...

• M
                            michaliscorsa last edited by

Συγνώμη κ.Πλατή αλλα αυτά που γράφετε είναι ΠΟΛΥ σοβαρα. Δεν τα έχω ξανα ακούσει και πραγματικά μένω έκπληκτος που δεν βγηκατε να τα φωνάξετε τότε, μαζί με όσους έθιξε η συμπεριφορά αυτή, για να τους γιαουρτόσουμε ΟΛΟΙ μαζι. Για να αναφέρετε και ποσά σημαίνει οτι υπάρχουν στοιχεία γι'αυτο. Πείτε τα ανοιχτά μπας και φάνε επιτέλους πόδι!!!!!

• S
                              sp0 last edited by

Πες τα doc, χρυσόστομε!!!!!!!

• P
                                platis last edited by

Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
                                Συγνώμη κ.Πλατή αλλα αυτά που γράφετε είναι ΠΟΛΥ σοβαρα. Δεν τα έχω ξανα ακούσει και πραγματικά μένω έκπληκτος που δεν βγηκατε να τα φωνάξετε τότε, μαζί με όσους έθιξε η συμπεριφορά αυτή, για να τους γιαουρτόσουμε ΟΛΟΙ μαζι. Για να αναφέρετε και ποσά σημαίνει οτι υπάρχουν στοιχεία γι'αυτο. Πείτε τα ανοιχτά μπας και φάνε επιτέλους πόδι!!!!!

Και βεβαια ειναι σοβαρα, κι εξηγησα γιατι δεν ειπωθηκαν τοτε και πηρα ολη την ευθυνη πανω μου. Το γιαουρτωμα δεν ειναι ουτε λυση, ουτε μου ταιριαζει. Τα δε ποσά ειναι πραγματικα, παραδεδεγμενα ως προς το υψος τους κι οχι ξεκαθαρα ως προς τον παραληπτη.
                                Ας γινουμε πιο συγκεκριμενοι. Χρειαζοντουσαν 18000 για να κλεισουμε ΟΛΟ το ΣΕΦ. Συνεδριο αναπτυξης στην αιθουσα Μελινα Μερκουρη, εκθεση ιστορικων μεσα στην Αρενα, αγωνας στους δρομους του και στην Καστελλα, εκθεση αγωνιστικων στο πανω διαζωμα του Καραισκακη, ντριφτ στο παρκινγκ του Καραισκακη, επιδειξη χωματος στην διπλανη αλανα των Ολυμπιακων Ακινητων. Στα χερια μας η επιταγη του Κυριου Χορηγου ALUSET , οποια ωρα θελαμε, ελα ομως που μας ειχαν αποκρυψει οτι υπηρχαν φορολογικα θεματα και δεν μπορουσε να εισπραχθει!!! Κι οταν εφτασε η ωρα να ρωταω 'που να καταθεσω ρε παιδια την επιταγη του χορηγου?', μουγγα στη στρουγγα. Μα εχουμε υπογραψει με την ΕΡΤ, τι θα κανουμε τωρα? Μουγγα. Μα εχουμε δεσμευθει στον Φασουλα, τον Βροντο, τον Τροχαιο και την αστυνομια, τι θα κανουμε? Μουγγα ξανα. Μα εχουμε κλεισει ραδιοφωνα, sites και περιοδικα. Τι να τους πουμε? Ξανα μουγγα. Κι ετσι γιναμε εμεις ρεζιλι. Ο χωματινος, εγω, κι ολοι οι αλλοι. Ε, μετα ηρθε ο Φωτεινελης να μας σωσει...
                                Καλημερα.

Υ.Γ. Καποια μερα, ο μπαρμπα Βασιλης μου ειπε στο γραφειο του 'Βρε παιδι μου, εσυ οταν καταπιανεσαι με κατι τα δινεις ολα! Ηρεμα, δεν μπορουν ολοι ν ακολουθησουν' . Ε γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε Προεδρε. Γιατι αν δεν μπορουν ν ακολουθησουν, ας βρουν το δρομο για το σπιτι τους!

Συμπληρωση. Ολα τα παραπανω δεν σημαινουν οτι δεν ευχομαι απο καρδιας να γινει οποιαδηποτε ΣΩΣΤΗ εκδηλωση οπουδηποτε, για το καλο του σπορ. Ομως ΜΟΝΟ για το καλο του σπορ ετσι??? 'αρπαχταί' δεν γινονται δεκταί...

• A
                                  apr last edited by

Ωραια τα λες doc μου (τοτε Τρουλη ) , τωρα ,σαν καποιους δημοσιογραφους βεβαια που μετα μια πενταετια σκαλιζουν και βγαζουν ολη την οπως παιζοταν , για γνωστους λογους (δημοσιογραφικης κουλτουρας ισως ).......

Ειχες προχωρησει περισσοτερο απ'οτι ειχα φανταστει (και μαθαινα και τωρα εξηγειται η αποτομη εκρηξη σου εναντιον μου τοτε ) , οταν τοτε φωναζα σταματααααα θα σε αδειασει ο γκασμας μην συνεχιζεις να προσπαθεις για αυτους που δεν αξιζει οχι το σπορ να εχουν στα χερια τους .... ουτε μανταλακια να πουλανε .

Αδικεις κατα καποιο τροπο ομως τωρα ... τον Στρατουλη , κι αυτο το λεω ,γιατι ειναι ο μονος που δεν φταιει ,οταν ο ανθρωπος εχει κανει επαγγελμα του και ζει την οικογενεια του με αντικειμενο την οποια κι αν ειναι αυτη ,( κι οπως μπορει και την βλεπει ο καθενας) κι αυτο σημαινει (για καποιους επαγγελματιες )οτι θα εκανε και θα ελεγε οτι τον βολευε , εκει που !

Οταν κι εσυ ο ιδιος δεν μπορουσες να την ανικανοτητα και την ηλιθιοτητα αυτων που αποφασιζαν !

Την πατησες , και παραδεξου το , γιατι για αλλη μια φορα ειχες πονταρει σε αστραχαν που τους θεωρουσες σοβαρα και εξυπνα ατομα , κι οχι βολεψακιδες της νεοτερας Ελλδας που μονον το Ακροπολις τους ενδιαφερε στην ζωη τους γιατι εκει ηταν και το ........ψωμι(παντεσπανι?) τους !

ΦΙΛΑΚΙΑ DOCακο μου , και μην συγχυζεσαι ....

• V
                                    van last edited by

Τι λέτε μωρέ τώρα...!Τώρα διαπιστώσατε οι υπόλοιποι το πόσο σοβαρά ήταν και ειναι τα πράγματα στους Ελληνικούς αγώνες? Επειδή χρησιμοποιούν οι'αχρηστοι' την καραμέλα οτι το κάνουν και αυτοί απο χόμπι, εσείς το πιστεψατε? Και για την δόξα το κάνουν και για την καρέκλα και για την 'μασα'.
                                    Ο κ.Πλατης και ο κάθε Πλατής, τι ανάγκη εχει να δοξαστεί ανάμεσα σε 100-200 αγωνιζόμενους? απο αυτό θα φάει και θα ζήσει αυριο?Τον ενδιαφέρει να 'δοξαστει' απο την δουλειά του και το πελατολόγιό του. Αυτό του δίνει τα προς το ζειν και οσο καλύτερος γίνετε τόσο τον μαθαίνει κόσμος....Χέστηκε αν θα κάνει 50 σφραγίσματα παραπάνω απο τον χώρο των αγώνων...Στην αλλη περίπτωση ομως, ολοι αυτοί που είχαν τις καρεκλες και διοικούσαν το σπορ ή χώθηκαν, τι θα ήταν αν δεν ειχαν θρονιαστει? Ενα Τιποτα.Μηδεν. Κάποιοι θα παρέμεναν υπαλληλίσκοι του κερατά, και αλλοι αποτυχημένοι επιχειρηματίες. Χωρίς ιχνος αυτοεκτίμησης και προσπάθειας προόδευσης. Εμφανίζετε λοιπόν κάποιος(ο κ.Χρήστος) και τους χαλάει την μαγιά? Βρίσκουν τρόπο να του τραβήξουν το χαλί κάτω απο τα πόδια...Οσο και να σας φαίνεται περίεργο, οι καρεκλάτοι αντιμετωπίζουν τους αγώνες σαν μια ωραία εκδρομή στο Πήλιο-πληρωμένοι απο αλλους- και με προνόμια εξουσίας. Ο κυρ Χρήστος και ο κάθε σοβαρός Πλατής, Χέστηκε αν θα πάει εκδρομή στο μαγευτικό Πήλιο με την γυναίκα του - πληρωμένα τα εξοδα για να ασκήσει εξουσία...και να νιώσει αρχοντας... Δεν θέλει-δεν το ανέχεται.Παίρνει την γυναικούλα του και την κόρη του και ανεβαίνει στο μαγευτικό Πήλιο, οταν κάνει αυτός κέφι...
                                    Οι προσπάθειες ορισμένων, είναι μόνο για να λειτουργήσει επιτέλους το σύστημα-να πάρει ανάσες Ευρώπης και να κατακτήσουν οι αγώνες αυτοκινήτου την θέση που τους ανήκει. Και εδώ είναι που ξεκινάει το πρόβλημα.Διοτι αν αναπτυχθούν οι αγώνες, απο ανθρώπους που τους αγαπούν και δεν τους βλέπουν σαν μέσω αυτοπροβολής, τότε τι ρόλο θα εχουν -ειχαν- ολοι αυτοί που εχουν αναλάβει να τους διοικούν?
                                    Πριν απο χρόνια, μου ειχε κάνει εντύπωση το πόση ηρεμία και απροθυμία υπάρχει στα γραφεία της ΕΘΕΑ.Το ιδιο και σήμερα.΄Φανταστήτε εικόνα, εξω στην μεσογείων να γίνετε πανικός - της π...ανας και οταν μπεις μέσα, νομίζεις οτι μπήκες σε ησυχαστήριο....Αλλος κόσμος-αλλος πλανήτης...Βήματα αργά...'Ελα αυριο να το πάρεις...' και τα αγωνιστικά θέματα του προηγούμενου και του επόμενου Σαβατοκύριακου να τρέχουν...νομίζω οτι και το δημόσιο θα ζήλευε αυτή την κατάσταση...ποιοι λοιπόν θα ακολουθούσαν τον Πλατή?

Μην σας φαίνεται περίεργο λοιπόν αυτό που σας ανέφερε ο κ.Χρήστος.Εμένα θα μου φαινόταν περίεργο αν θα πετύχαινε...

Κυρ Χρήστο...Εχεις και εσύ μερίδιο Ευθύνης, διοτι κάποτε πήγες να τους στηρίξεις,...Αλλο είναι ομως η Ταβέρνα και η καλή παρέα και αλλο οι σοβαροι-σωστοί ανθρωποι που εχουν δυνατότητες και οραμα...Δεν σημαίνει οτι απαραίτητα και τα δύο συνυπάρχουν...

• P
                                      platis last edited by

Ευχαριστω για την κατανοηση, μπαμπα και γυιο. Η αληθεια για τα σφραγισματα ειναι οτι με την εμπλοκη μου οπως την εκανα, εχασα κι αυτα τα 50 που ειχα . Δοξα τω θεω, τρωει ο κοσμος γλυκα. (ετρωγε για να ειμαι ακριβης )
                                      Δυστυχως Βασιλη ειναι τοσο καλα ριζωμενες οι καταστασεις, που με ανθρωπινα μεσα δεν ξεριζωνονται. Προσφατα , αφου απηυδησα με τον χωρο μας κι επειδη οπως ξερεις με τρωει ο κωλος μου, αποφασισα με τους ιδιους τροπους ν ασχοληθω με την αλλη αγαπη μου, τη θαλασσα και τον ναυταθλητισμο. Μπηκα σ εναν ομιλο, οργανωσα τη γραμματεια, εφτιαξα power point φακελο,βρηκα χορηγο στην παιδικη ομαδα, ξεκινησα την διοργανωση εκδηλωσεων και σε τρεις μηνες εσκασα και τα παρατησα. Γιατι πας να κανεις το κεφι σου, και κινδυνευεις να πας φυλακη. Παντου τα ιδια. Η λαμογιά, η αρπαχτη, ο παραγοντισμος.Ο ενας ηθελε να βγαλει, ο αλλος να κανει το γυιο του δημοτικο συμβουλο και χαριζε γη και υδωρ, ο τριτος αγοραζε ψηφαλακια στη συνελευση, πουλωντας εξυπηρετηση κι εκπτωσεις επι δημοσιας περιουσιας, ο τεταρτος ελεγε 'αφου τα πηραμε τα λεφτα, γιατι να παμε στον αγωνα, ποιος θα το παρει χαμπαρι'?
                                      Ακουστε ιστορια να βγειτε απ τα ρουχα σας. Καθε χρονο η εισοδος του λιμανιου γεμιζε προσχωσεις απο βοτσαλα κι επρεπε να καθαριζεται με μπουλντοζα. Στο βιβλιο του ταμειου εμφανιζοταν σταθερα, ετησια, εξοδο 1000 ευρω γι αυτο, πληρωμενο. Τηλεφωνω στον μπουλντοζιερη. 'Ποσα θες φετος για το καθαρισμα? ' Απαντηση 'ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ' (5-6 φορτηγα)!!!!! Ελα ομως που μπαινω και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και βλεπω δημοτικο προυπολογισμο για τη συγκεκριμενη δουλεια ...8000 Ευρω!!!!! Συνολο 'αδηλων' πορων 9000 Ευρω. Τα συμπερασματα δικα σας. Θα σωθουμε ποτε?
                                      Ηταν για μια ακομα φορα που βρεθηκα σε κριση συνειδησης. Γιατι εγινα οδοντογιατρος κι οχι εισαγγελεας γμτ μου?
                                      ΑΥΤΑ.

• D
                                        dimos last edited by

Η ΛΑΒΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΧΛΑΖΕΙ...... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ?????

• V
                                          van last edited by

Και για να δώσω μια διάστσση στην επιστολή του κ.Φωτεινέλη...διοτι μου θυμίζει λίγο, σαν προεκλογικός λόγος πολιτικού-που ειναι και της μόδας...

Οι προσπάθειες και οι συμφωνειες που λέει και που αναφέρει εγιναν με σταθμούς και τηλεόραση, που ανήκουν στην κατηγορία 2, δλδ τηλεοπτικά κανάλια ή εκπομπές κάτω του 1%. Και επειδή είναι δύσκολα μετρισημα, χαριστικά τις βάζουν εκεί.Μπορεί να είναι και λιγότερο...Οποιος ψάξει στο internet, τα βρίσκει...

Ε, ,μην τρελαθούμε κιολας... Σε αυτά τα κανάλια δεν θέλει και πολύ προσπάθεια να μπεις....

Για τα αλλα ομως τι εχει να πει? Η προβολή των αγώνων είναι μόνο η τηλεόραση και το ράδιο? Η τοπική κοινωνία?

Αντί λοιπόν, να ζητήσει συγνώμη που εδώ και 6 μήνες δεν εχει κατορθώσει για το κάτι παραπάνω και να υποσχεθεί οτι θα προσπαθήσει περισσότερο με στόχους για το μελλον, ζητάει και τα ρέστα...Ε, οχι κυριε Στράτο...ο εαυτός μου δεν ανήκει στο -1% και θα περίμενα λίγο περισσότερη αξιοπρέπεια και απο την επιτροπή, να μην καταδέχετε και αυτή να ανηκει στο λιγότερο απο 1%.

Στο παρακάτω video, μην σταθείτε στα αγωνιστικά, αλλα στον κόσμο, στα party στην εκκίνηση, στην Super ειδική...ε κατι τους εκανε να παρακολουθήσουν ολο αυτο το πανηγύρι...και δεν ειναι το ραλλυ μόνο...
                                          Youtube Video

Το Ραλλυ αυτό δεν ειναι κανενας αγώνας του Παγκοσμίου, αλλα ραλλάκι 'τοπικό'...μετρουσε και στο κυπελλο ασφάλτου.

οι χορηγοί εδωσαν...και εισέπραξαν...Δεν μπήκαν στο παντελόνι...
                                          Το λιγότερο απο 1%, ειναι πολύ ευκολο να το φτάσεις(αλλωστε το εχουν κάνει πολλοί...).Δεν χρειάζεται προσπάθεια...Για το παραπάνω τι γίνετε...

Μην τρελαθούμε κιολας... οτι ιδρώσανε...

ΥΓ: Η United Bussines Εκτός απο την Κροατία, αναλαμβάνει και την Βουλγαρία...Μήπως είρθε η ωρα να τους πλησιάσουμε να μαθουμε τι ζητάνε? Λέω εγώ... και να αφήσουμε τα ημίμετρα στην ακρη? Η συμβαίνει αυτο που αναφέρει πιο πάνω ο κ.Χρήστος?

• A
                                            apr last edited by

«Νέος» πρόεδρος στην ΕΛΠΑ ηλικίας **81 ετών! **

Με ξαφνική ανακοίνωσή της, η ΕΛΠΑ έκανε γνωστό ότι αλλάζει η διάταξη του Δ.Σ., από το οποίο αποχωρεί ο πρόσφατα εκλεγμένος πρόεδρος, Βασίλης Δεσποτόπουλος. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, η σύνθεση του νέου προεδρείου έχει ως εξής:

• πρόεδρος: Γεώργιος Γκουρτσούλης
                                            • αντιπρόεδροι: Θόδωρος Βουκύδης, Μάριος Σταφυλοπάτης, Στράτης Χατζηπαναγιώτου και Χρίστος Αποστολίδης
                                            • γεν. γραμματέας: Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Γεώργιος Γκουρτσούλης, υπήρξε Α’ αντιπρόεδρος στα Δ.Σ. τα τελευταία 12 χρόνια. Ωστόσο, από εκεί και πέρα, πολλά ερωτήματα προκαλεί η ξαφνική τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου, καθώς στα 81 του χρόνια «αποφάσισε» να αναλάβει τα ηνία της προβληματικής και υπερχρεωμένης ΕΛΠΑ.

Μάλιστα, φωνές μέσα από την ΕΛΠΑ κάνουν λόγο για αλλαγή-εξπρές, που οφείλεται στα υπέρογκα χρέη του μη κερδοσκοπικού σωματείου προς το ΙΚΑ, που μεταφράζονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Για όσους μάλιστα δεν το γνωρίζουν, η απάντηση βρίσκεται στο παρακάτω σημείο του ποινικού κώδικα, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η δυνατότητα κατ’ οίκον έκτισης της ποινής προβλέπεται ήδη για άτομα που έχουν καταδικασθεί σε ποινές φυλάκισης για οφειλές προς το Δημόσιο ή προς νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και έχουν υπερβεί το 75ο έτος της ηλικίας τους».

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνες με πληροφορίες της zougla.gr, παρά το νομικό… τερτίπι, άτυπος πρόεδρος παραμένει ο Βασίλης Δεσποτόπουλος.

..................
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 37