-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Νομίζω ότι έχουμε χάσει την μπάλα με τη διαίρεση του φόρουμ. Επιεικώς παγωμάρα.Λογικό δεν είναι;
-
Ποια διαιρεση ρε παιδια ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ποια διαιρεση ρε παιδια ?Αν δεν το έχεις προσέξει, οι nass, Hannibal, glf και διάφοροι άλλοι γράφουν στο 'αποσχισθέν' φόρουμ και όχι εδώ. Τις αιτίες της απόσχισης δεν τις ξέρω γιατί δεν είμαι μέσα στα πράγματα. Αν και φοβάμαι ότι δεν είναι αδικαιολόγητη. Σίγουρα, πάντως, δεν είναι ευχάριστη.
-
Aααα ....αυτο με τους πιτσιρικαδες ?
Ε...ποσο θα κρατησει .........................
Ευτυχως το ανακαλυψε ο ληγμενος
Aυτον τον καιρο δεν προλαβαινω να γραφω εδω (πρεπει να τελειωσω ενα αγωνιστικουλι που θα αρκετα ) κι εχω και τον Nass με τα πρεσινκ του , αλλα μολις λασκαρω να δειτε τι θα διαβασετε ........και τι θα εχετε να απαντησετε
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aααα ....αυτο με τους πιτσιρικαδες ?Ε...ποσο θα κρατησει .........................
Γενικά οι πιτσιρικάδες έχoυν την τάση να κρατάνε πολύ.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aααα ....αυτο με τους πιτσιρικαδες ?nass, Hannibal, glf, hyperion πιτσιρικάδες;;;;;;;
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
nass, Hannibal, glf, hyperion πιτσιρικάδες;;;;;;;
Πιτσιρικάδες στην καρδιά ...
-
Tα πιτσιρικια που το εφτιαξαν λεω, οχι οι πληκτρολογοι 24ωρου βασης
Εχει εξηγησει κανεις γιατι εγινε αντιγραφη αυτου εδω του site ? γιατι μου κανει κατι σαν το ποταμι του Θοδωρακη .......... οπου ....Ν.Δημου = toniantoni !
-
Οποιος δει τις φωτογραφιες απ'τα αγωνιστικα της Πορταριας .....σιγουρα θα φανταστει οτι η αγωνιζομενη νεολαια μας ειναι η πλουσιοτερη του κοσμου !
Μονο για βαψιματα φρου φρου κι αρωματα θα πρεπει ο καθενας να εχει χαλασει πανω απο τριχιλιαρο !
Απο ......τυγανιτα ? ενας παππους τους παιρνει τα στριγκακια μονιμως στα 1600αρια που υποτιθεται οτι ειναι η κλαση της πυρκα@λης ηλικιας !
Υπαρχει προβλημα σοβαρο πλεον , με τετοιο χαλι στους νεους που γιαυτους υποτιθεται φτιαχνει το μελλον η νεα διοικηση , ετσι οπως φαινεται ....τσαμπα καιει η λαμπα !
Η χωρα του πουλ μουρ απο τα γενοφασκια μας , του δηθεν , τον Loeb τον εχουμε για τα ........ μας , και κλαααααααμα το σκασμενο .
Θα αρχιΣω να μην κοροιδευω τα καγκουρια , τουλαχιστον εκεινοι δεν λενε οτι ειναι ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ..........
-
Γενικα ο αγωνας πως σου φανηκε;
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Ποια διαιρεση ρε παιδια ?
Αν δεν το έχεις προσέξει, οι nass, Hannibal, glf και διάφοροι άλλοι γράφουν στο 'αποσχισθέν' φόρουμ και όχι εδώ. Τις αιτίες της απόσχισης δεν τις ξέρω γιατί δεν είμαι μέσα στα πράγματα. Αν και φοβάμαι ότι δεν είναι αδικαιολόγητη. Σίγουρα, πάντως, δεν είναι ευχάριστη.
O Hannibal και γραφει και διαβαζει και εδω μεσα. Δεν γλυτωνετε τοσο ευκολα.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
nass, Hannibal, glf, hyperion πιτσιρικάδες;;;;;;;
Του ετοιμαζουμε να του στειλουμε λουλουδια για την προσφωνηση.
-
Το παρακάτω απόσπασμα είναι από τους όρους των ασφαλιστικών συμβολαίων που γίνονται με το σημερινό νομικό πλαίσιο. Σε αυτό μπορείτε να διαβάσετε γιατί ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα αγωνιστικά είναι ανασφάλιστα, ακόμα κι αν έχουν πληρώσει ασφάλεια και έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Σύμφωνα με το νομοθέτη, αν το αυτοκίνητο δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ ή έχει γίνει μετατροπή της ιπποδύναμης, η ασφαλιστική δε σε καλύπτει σε κανένα ατύχημα.
Οι παρακάτω εξαιρέσεις ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις προαιρετικών καλύψεων και δεν θα αποζημιωθούν σε περίπτωση ζημιάς, εκτός εάν έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της εταιρίας και του ασφαλισμένου και αναγράφονται στην πρώτη σελίδα του ασφαλιστηρίου συμβολαίου:
............- ζημιά όταν το αυτοκίνητο δεν έχει υποστεί τον προβλεπόμενο από το νόμο τεχνικό έλεγχο (Κ.Τ.Ε.Ο.) ή έχει υποστεί και έχει κριθεί ακατάλληλο προς κυκλοφορία, ανεξάρτητα από την ύπαρξη αιτιώδους συνάφειας μεταξύ της παράλειψης και του αποτελέσματος που έχει επέλθει
............ - όταν, χωρίς να έχει τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία, έχει λάβει χώρα μετατροπή του κυβισμού ή της ιπποδύναμης του κινητήρα του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από την ύπαρξη αιτιώδους συνάφειας μεταξύ της παράτυπης μετατροπής και του αποτελέσματος που έχει επέλθει,
Το να τίθενται απλώς ερωτήματα δε νομίζω ότι φτάνει πλέον. Μετά την πλήρη απραξία και αδιαφορία δεκαετιών, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κάτι.
- ζημιά όταν το αυτοκίνητο δεν έχει υποστεί τον προβλεπόμενο από το νόμο τεχνικό έλεγχο (Κ.Τ.Ε.Ο.) ή έχει υποστεί και έχει κριθεί ακατάλληλο προς κυκλοφορία, ανεξάρτητα από την ύπαρξη αιτιώδους συνάφειας μεταξύ της παράλειψης και του αποτελέσματος που έχει επέλθει
-
I scn !
-
Aυτα τα βλεπετε να ειναι ο τους χωρος να τρεχουνε σε ασφαλτινες διαδρομες , εστω τυπου σλαλομ ?
Εγω το βλεπω , οτι το επομανο βημα ειναι να βαλουμε ροδες σε καταμαραν και να τρεχουμε σιρκουι !
-
Όχι, όχι και πάλι όχι
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Όχι, όχι και πάλι όχιΚαι εγω τρελο το βλεπω , λες και εχουμε εξαντλισει σ'αυτην την χωρα τα εξειδικευμενα οχηματα για καθε τυπο ταπιτα .....και μας λειπουν τα εξτριμ ακροβατικα !
-
Τζαμπα αγχωνεστε, παμε για 2η χρονια διχως αγωνες πιστας...
Παντως με αφισα αυτά και από κατω Bouzouki night + sexy girls στις Σερρες θα είναι σουπερακι...
-
Θα έχουν και πλεονέκτημα οι χοντροί, θα μαζεύουν φόρα.
Για να καταλάβω, ό,τι έχει ρόδες κάνει και αγώνες και πρέπει να το εξετάζουμε για να είμαστε up to date ?
Τα μισά αγωνιστικά είναι κλειδωμένα, από εκεί δεν πρέπει να ξεκινήσουμε ? -
Ακουγεται οτι θα επιτραπουν τα roadster σε αναβασεις.
Ισχυει ή ραδιο αρβυλα?
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !