-
'Στη διπλανη μας πορτα', 'καποτε' περιελαμβανε και Ελλαδα...
Jean-Louis Schlesser at the start of 'Balkan Marathon Rally'
http://www.balkanmarathon.com/News/Jean ... thon-Rally
17/07/2014 11:09:51
Two-time winner of the 'Dakar' and multiple world champion Jean-Louis Schlesser at the start of the biggest off-road race in Bulgaria - 'Balkan Marathon Rally 2014' which started in September in Bulgaria.
-
Στο< χερι σας> νομιζω οτι ειναι fokion_sportage να ξαναπεριλαμβανει !
Η πιο πολυμελη επιτροπη ειναι η 4χ4 ..... αν πρεπει να γινει κατι τετοιο , θα το γνωριζουν οι αρμοδιοι σας !
-
Κυριε Χρηστο με ολο το σεβασμό οταν σε καποιο σεμιναριο τεχνικων εφορων γνωριστουμε απο κοντα....
Προς το παρόν επιτρεψτε μου το 'Χμ.... Ιδωμεν...'
-
Κυριοι , φιλοι του σπορ , και αγωνιζομενοι !
Ετοιμαζεται μια αγωνιστικη εκδηλωση στις αρχες του δεκεμβρη που θα σας φυγει το κλαπετο
Αν ολα πανε καλα , η διαφημιση του αθληματος μας , η ικανοποιηση των αγωνιζμενων και του κοσμου , θα παει στα υψη !
Πιστευω οτι θα την αγγαλιασουν οσοι πραγματικα αγαπουν το σπορ , κι αυτο να ειναι η αρχη για την αναγεννηση του αθληματος !
Πειτε και στους φιλους σας , εδω θα μαθαινετε νεοτερα ! φιλακια
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Κυριοι , φιλοι του σπορ , και αγωνιζομενοι !Ετοιμαζεται μια αγωνιστικη εκδηλωση στις αρχες του δεκεμβρη που θα σας φυγει το κλαπετο
Αν ολα πανε καλα , η διαφημιση του αθληματος μας , η ικανοποιηση των αγωνιζμενων και του κοσμου , θα παει στα υψη !
Πιστευω οτι θα την αγγαλιασουν οσοι πραγματικα αγαπουν το σπορ , κι αυτο να ειναι η αρχη για την αναγεννηση του αθληματος !
Πειτε και στους φιλους σας , εδω θα μαθαινετε νεοτερα ! φιλακια
Αγαπητε APR,
Με ολο το θαρος, και χωρις να θελω στο ελαχιστο να τσακωθουμε παλι, μπορεις να μας πεις σαν τι βγαινεις και κανεις τετοιες ανακοινωσεις ?
1.Σαν ΕΠΑ ?
2.Σαν πατερας Προεδρου Σωματειου ?
3.Σαν μηχανικος του χωρου ?
Εαν ειναι το πρωτο, απο οσο ειμαι εις θεσιν να γνωριζω, δεν σου εχει κανεις αναθεσει να εκπροσωπεις την ΕΠΑ χρησιμοποιωντας τετοιου επιπεδου λογο. Σαν ενα μικρο κομματι της ΕΠΑ και εγω, προσβαλομαι οποτε πεφτει στην αντιληψη μου οτι εκπροσωπουμαι με τετοιο τροπο.
Εαν ειναι το δευτερο, παλι υπαρχει το ασυμβιβαστο.
Εαν ειναι το τριτο, ειχες υποχρεωση να περιμενεις να γινουν πρωτα οι επισημες ανακοινωσεις και μετα να τοποθετηθεις προς το κυκλωμα σου, αναλογως.Φιλικα,
'el-em'
-
Ρε λου μου δεν πα να ...................
Σαν apr το εγραψα και σιγα να μην σου ζητησω και την αδεια ............ αντε γραψε καμια παπαρια εκει με τα παιδακια στο WRC και μην ασχολεισαι με εμενα .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ρε λου μου δεν πα να ...................Σαν apr το εγραψα και σιγα να μην σου ζητησω και την αδεια ............ αντε γραψε καμια παπαρια εκει με τα παιδακια στο WRC και μην ασχολεισαι με εμενα .
Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεις το ανωτατο επιπεδο σου!!!
Ευγε !!!'el-em'
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:ysterical:Για αλλη μια φορα εκτιθεσαι σαν mod εδω μεσα.
Ευγε και σε εσενα.
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
:ysterical:
Για αλλη μια φορα εκτιθεσαι σαν mod εδω μεσα.
Ευγε και σε εσενα.
'el-em'
Εσύ μίλησες για επίπεδο
Το ποιος εκτίθεται άστο να το αποφασίσουν αυτοί που μας διαβάζουν.
Ευγε σε ολους μας
-
3 ζήτω για τους ελληνικούς αγώνες λοιπον..
-
Oxi gamoto , φτουουου ,πανω που ειχαμε ησυχασει ........ ξαναεμφανιστηκε το απεριγραπτο ουφο ! κι αρχισε τις απαντησεις σ'ολα τα θεματα η ροζιτα σωκου .................................
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:slap:Oxi gamoto , φτουουου ,πανω που ειχαμε ησυχασει ........ ξαναεμφανιστηκε το απεριγραπτο ουφο ! κι αρχισε τις απαντησεις σ'ολα τα θεματα η ροζιτα σωκου .................................
Σαν να του ειχαν κρυψει το πληκτρολογιο ενα πραγμα και ξαφνικα το βρηκε στο βαθος της ντουλαπας και ξεσπαθωσε !!!
'el-em'
-
ΦΕΚ B 2408 - 10.09.2014
Μέγαρα ως 8-2-2015...
'Παρατείνουμε την προθεσμία που ορίζεται στις παρα−
γράφους 2, 4 κα 5 του άρθρου 16 της κοινής υπουργι−
κής απόφασης 46596/22−11−2004 (ΦΕΚ Β΄ 1793/6−12−2004)
όπως αυτή .................. έως 8.2.2015, διότι δεν κατέστη
δυνατό να τηρηθεί από τις Δημοτικές Αρχές η καταλη−
κτική ημερομηνία που είχε τεθεί για τις αδειοδοτήσεις
των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων συνεπεία
της ισχύος των διατάξεων του αρθρ. 65 παρ. 5 του
Ν. 3852/2010 και προκειμένου να εναρμονιστεί με τη
καταληκτική προθεσμία που τέθηκε με το άρθρο 28
του Ν. 4178/8−8−2013.'Γνωρίζει κανείς ποιές είναι αυτές ελλείψεις που δε αφηνουν να αδειοδοτηθουν μονιμα τα μεγαρα?
-
Υπαρχει ενα θεμα, νομιζω πολεοδομικό με την ευρεια εννοια οτι διαφορα σταδια δεν πληρουν τις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ πολεοδομικες διαταξεις παρολο που χτηστικαν απο τον ΟΣΚ τα περισότερα( και για πυρασφαλεια κ.λ.π.)
πολλά δημοτικά σταδια ηταν μεχρι προσφατα κλειστα στο δημο μου εξαιτιας αυτου... -
Aναβαση Πορταριας με 100+ συμμετοχες αληθευει;
-
L.M ...Θα βαλεις ποστ του ραλλυ Αμαρυνθου εδω , η απαξιεις ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
L.M ...Θα βαλεις ποστ του ραλλυ Αμαρυνθου εδω , η απαξιεις ?Από το περσινό βίντεο είχα αποκτήσει τη χειρότερη εικόνα για τις ειδικές. Πήγα και τις είδα. Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που φαίνεται στο βίντεο. Είναι και οι δύο εξαιρετικές.
Υ.Γ. Νομίζω ότι έχουμε χάσει την μπάλα με τη διαίρεση του φόρουμ. Επιεικώς παγωμάρα.
-
Θα βαλω post για την Αμαρυνθο, αλλα σε αντιθεση με αλλους, το post δεν ειναι αυτοσκοπος.
'el-em'
-
...................................................
https://www.youtube.com/watch?v=TSj9_qv6dHg ......................................
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !