-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:ysterical:Για αλλη μια φορα εκτιθεσαι σαν mod εδω μεσα.
Ευγε και σε εσενα.
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
:ysterical:
Για αλλη μια φορα εκτιθεσαι σαν mod εδω μεσα.
Ευγε και σε εσενα.
'el-em'
Εσύ μίλησες για επίπεδο
Το ποιος εκτίθεται άστο να το αποφασίσουν αυτοί που μας διαβάζουν.
Ευγε σε ολους μας
-
3 ζήτω για τους ελληνικούς αγώνες λοιπον..
-
Oxi gamoto , φτουουου ,πανω που ειχαμε ησυχασει ........ ξαναεμφανιστηκε το απεριγραπτο ουφο ! κι αρχισε τις απαντησεις σ'ολα τα θεματα η ροζιτα σωκου .................................
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:slap:Oxi gamoto , φτουουου ,πανω που ειχαμε ησυχασει ........ ξαναεμφανιστηκε το απεριγραπτο ουφο ! κι αρχισε τις απαντησεις σ'ολα τα θεματα η ροζιτα σωκου .................................
Σαν να του ειχαν κρυψει το πληκτρολογιο ενα πραγμα και ξαφνικα το βρηκε στο βαθος της ντουλαπας και ξεσπαθωσε !!!
'el-em'
-
ΦΕΚ B 2408 - 10.09.2014
Μέγαρα ως 8-2-2015...
'Παρατείνουμε την προθεσμία που ορίζεται στις παρα−
γράφους 2, 4 κα 5 του άρθρου 16 της κοινής υπουργι−
κής απόφασης 46596/22−11−2004 (ΦΕΚ Β΄ 1793/6−12−2004)
όπως αυτή .................. έως 8.2.2015, διότι δεν κατέστη
δυνατό να τηρηθεί από τις Δημοτικές Αρχές η καταλη−
κτική ημερομηνία που είχε τεθεί για τις αδειοδοτήσεις
των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων συνεπεία
της ισχύος των διατάξεων του αρθρ. 65 παρ. 5 του
Ν. 3852/2010 και προκειμένου να εναρμονιστεί με τη
καταληκτική προθεσμία που τέθηκε με το άρθρο 28
του Ν. 4178/8−8−2013.'Γνωρίζει κανείς ποιές είναι αυτές ελλείψεις που δε αφηνουν να αδειοδοτηθουν μονιμα τα μεγαρα?
-
Υπαρχει ενα θεμα, νομιζω πολεοδομικό με την ευρεια εννοια οτι διαφορα σταδια δεν πληρουν τις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ πολεοδομικες διαταξεις παρολο που χτηστικαν απο τον ΟΣΚ τα περισότερα( και για πυρασφαλεια κ.λ.π.)
πολλά δημοτικά σταδια ηταν μεχρι προσφατα κλειστα στο δημο μου εξαιτιας αυτου... -
Aναβαση Πορταριας με 100+ συμμετοχες αληθευει;
-
L.M ...Θα βαλεις ποστ του ραλλυ Αμαρυνθου εδω , η απαξιεις ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
L.M ...Θα βαλεις ποστ του ραλλυ Αμαρυνθου εδω , η απαξιεις ?Από το περσινό βίντεο είχα αποκτήσει τη χειρότερη εικόνα για τις ειδικές. Πήγα και τις είδα. Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που φαίνεται στο βίντεο. Είναι και οι δύο εξαιρετικές.
Υ.Γ. Νομίζω ότι έχουμε χάσει την μπάλα με τη διαίρεση του φόρουμ. Επιεικώς παγωμάρα.
-
Θα βαλω post για την Αμαρυνθο, αλλα σε αντιθεση με αλλους, το post δεν ειναι αυτοσκοπος.
'el-em'
-
...................................................
https://www.youtube.com/watch?v=TSj9_qv6dHg ......................................
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Νομίζω ότι έχουμε χάσει την μπάλα με τη διαίρεση του φόρουμ. Επιεικώς παγωμάρα.Λογικό δεν είναι;
-
Ποια διαιρεση ρε παιδια ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ποια διαιρεση ρε παιδια ?Αν δεν το έχεις προσέξει, οι nass, Hannibal, glf και διάφοροι άλλοι γράφουν στο 'αποσχισθέν' φόρουμ και όχι εδώ. Τις αιτίες της απόσχισης δεν τις ξέρω γιατί δεν είμαι μέσα στα πράγματα. Αν και φοβάμαι ότι δεν είναι αδικαιολόγητη. Σίγουρα, πάντως, δεν είναι ευχάριστη.
-
Aααα ....αυτο με τους πιτσιρικαδες ?
Ε...ποσο θα κρατησει .........................
Ευτυχως το ανακαλυψε ο ληγμενος
Aυτον τον καιρο δεν προλαβαινω να γραφω εδω (πρεπει να τελειωσω ενα αγωνιστικουλι που θα αρκετα ) κι εχω και τον Nass με τα πρεσινκ του , αλλα μολις λασκαρω να δειτε τι θα διαβασετε ........και τι θα εχετε να απαντησετε
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aααα ....αυτο με τους πιτσιρικαδες ?Ε...ποσο θα κρατησει .........................
Γενικά οι πιτσιρικάδες έχoυν την τάση να κρατάνε πολύ.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aααα ....αυτο με τους πιτσιρικαδες ?nass, Hannibal, glf, hyperion πιτσιρικάδες;;;;;;;
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Aααα ....αυτο με τους πιτσιρικαδες ?
nass, Hannibal, glf, hyperion πιτσιρικάδες;;;;;;;
Πιτσιρικάδες στην καρδιά ...
-
Tα πιτσιρικια που το εφτιαξαν λεω, οχι οι πληκτρολογοι 24ωρου βασης
Εχει εξηγησει κανεις γιατι εγινε αντιγραφη αυτου εδω του site ? γιατι μου κανει κατι σαν το ποταμι του Θοδωρακη .......... οπου ....Ν.Δημου = toniantoni !
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !