-
Δεν βρηκα κατι.Τιποτα πιο συγκεκριμενο;
-
Όλη η κουβέντα μου θυμίζει κάτι προηγούμενα τόπικ για Λ.Α.Ν.Τ.Α. 1000κάτι...
Γεια χαρά σε όλους! -
[quote='GRmAn84']Δηλαδή το Aveo είναι GTP;
Αλήθεια,τι αξίζει στο Aveo για να το αγοράσει κάποιος;
αχρηστο αυτοκίνητο το ΑVEO ούτε όπισθεν στην ευθεία δεν μπορεί να κάνει
Youtube Video -
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους!Kαποιο λαθος κανεις...δεν ειχα ξαναμπει ποτε στο 4tforum για να ρωτησω για αμαξι και εν πασει περιπτωσει,εγω δεν θα αγοραζα ποτε μου Λ.Α.Ν.Τ.Α.
Γεια σου και'σενα! -
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους!θα μας πουν οι mods αν εχουμε τριπλογραμμενους..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους!θα μας πουν οι mods αν εχουμε τριπλογραμμενους..
Δεν εχω ξαναγραφτει..αλλά πρέπει να πω οτι εμπνεύστηκα απο το topic peugeot 206+ vs renault clio campus.Με το άλλο που λέτε για λαντα δεν έχω ΚΑΜΙΑ σχέση.
Άντε,αύριο παω στην Chevrolet να δω τι λέει το και το lacetti.
Kαι μιας και τό'φερε η κουβέντα,ρώτησα σε αντιπροσωπεία της Renault αν θα φέρουν το Sandero με κινητήρα 1.200 κυβικων και 76 ιππων και μου απάντησαν οτι δεν πρόκεται να εισαχθεί μ'αυτόν τον κινητήρα.Τουλάχιστον δεν μπορούσαν να το είχαν φερει με τον 1.4 των 100 ίππων,έπρεπε να έρθει με αυτόν των 75 ίππων που είναι περίπου 21 χρονων; -
Δεν βρήκα τη διαφήμιση της Daewoo που έγινε Chevrolet,βρήκα όμως μία παλιά διαφήμιση του Aveo από την Ελλάδα:
http://www.youtube.com/watch?v=_pSN_rTtsAY
lOl! -
Περί Dacia Sandero...
Αν έφερναν ή αν υπήρχε ο 1.4/16V τότε ποιος θα ήταν ο κερδισμένος;
Η μητρική Renault πάντως όχι... Και αφού κουμάντο κάνει η Renault, η Dacia απλά εναρμονίζεται...
Το ίδιο ισχύει και με την τοπική PGA (γενικός αντιπρόσωπος Renault/Dacia) και τον 1.2/16v... -
Διάβασε και αυτό:
http://fabiatou.com/2007/06/chevrolet-l ... sx-5d.htmlΕίναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αντικειμενικό από κάποιον οδηγό που αντιλαμβάνεται την ποιότητα οδήγησης...
...Το Lacetti δεν σταμάτησε να με εντυπωσιάζει με την ελεγχόμενη υπερστροφή που παρουσιάζει στο όριο, ενώ παράλληλα το μπροστινό σύστημα έδινε την εντύπωση πως ήταν πάνω σε ράγες.. Περίεργο... Τι ευχάριστη έκπληξη! Έπαιξα αρκετή ώρα μαζί του ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν έτυχε να συμβεί αυτό, ή ότι απλά είχα κέφια. Ναι λοιπόν… θα το πω! Το πιο δυνατό σημείο-έκπληξη του Lacetti δεν είναι η χαμηλή τιμή και ο πλήρης εξοπλισμός, αλλά η αξιοπρεπής και διασκεδαστική συμπεριφορά του στις στροφές που πραγματικά με έπιασε στον ύπνο!! Το Chevrolet Lacetti είναι μια τίμια επιλογή στην κατηγορία του που μπορεί σχεδιαστικά να έχει κάποια χρόνια στην πλάτη του, αλλά η πολύ καλή οδική του συμπεριφορά θα αφαιρέσει με ευκολία μερικά χρόνια από την δική σας πλάτη!...
-
Μόλις γύρισα απο την Chevrolet.Είδα και το Aveo και το Lacetti αλλά ΚΑΙ το Aveo Sedan.Το τελευταίο μου άρεσε σχεδιαστικά,αλλά δεν ήθελα σενταν.Ρώτησα λοιπόν σχετικά με κάποια θέματα και τα παιδιά εκεί στην Chevy μου απαντήσανε:
α)Παθητική Ασφάλεια:Δεν υπάρχει καμία ανησυχία.Το Lacetti έχει δοκιμαστεί με 2 αερόσακους και πήρε 3 αστέρια.Την ίδια βαθμολογία απέσπασε και το νεο Aveo με 2 αερόσακους,ενώ τετράστερο βγήκε αυτό με τους 4 αερόσακους.Για το sedan aveo δεν ρώτησα.Μου είπαν βέβαια οτι τα hatchback είναι πάντα πιο ασφαλή απο τα sedan,ενώ μετά τα χάλια αποτελέσματα του αβεο σενταν,όλα τα υπόλοιπα μοντέλα που κατασκευάστηκαν απο τότε μέχρι και σήμερα,έχουν βελτιωθεί με σκοπό να υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες τραυματισμού.
β)Ανταλλακτικά:Πανεύκολα να τα βρείς,πολύ φθηνά να τα αγοράσεις.Μπορούν να μπούν και ανταλλακτικά απο daewoo.
γ)αξιοπιστία-κόστος συντήρησης.Πολύ χαμηλό κόστος,υψηλή αξιοπιστία.Το Αβεο το οδήγησα κι'ολας και μου φάνηκε ΟΚ.Τώρα τι λέτε εσείς δεν ξέρω.
Έτσι λοιπόν,για το chevy aveo θα πω αυτό:
μπιμπ-μπιμπ μπιμπ-μπιμπ-μπιμπ μπιμπ-μπιμπ-μπιμπ-μπιμπ-μπιμπ
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ! -
Πως σου φάνηκε το αυτοκίνητο μέσα; Η ποιότητα; Στο δρόμο; Από άνεση;
-
Ο χρήστης GRmAn84 έγραψε:
Μου είπαν βέβαια οτι τα hatchback είναι πάντα πιο ασφαλή απο τα sedanΒάσει ποίας λογικής;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πως σου φάνηκε το αυτοκίνητο μέσα; Η ποιότητα; Στο δρόμο; Από άνεση;Μέσα:Πολύ καλή ποιότητα πλαστικών(λιγο σκληρά βέβαια),άνετα καθίσματα,πολύ καλή εργονομιά,πολλοί αποθηκευτικοί χώροι και βέβαια πλήρης πίνακας οργάνων.
Ποιότητα Κατασκευής:Πολύ καλή ποιότητα μέσα-έξω.Δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση αυτοκίνητο.
Στον Δρόμο:Καλή οδική συμπεριφορά,πολύ καλά φρένα(θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερα βέβαια).Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ΟΚ,χωρίς να συναρπάζει όμως.Η υποβοήθηση του τιμονιού είναι πολύ καλη.
Άνεση:Είχα την τύχη να οδηγήσω την έκδοση 1.4 LT.Όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες,air condition,άνετα καθίσματα,ηχοσύστημα με 36 μνήμες ραδιοφώνου και πολύ καλή ποιότητα ήχου(το δοκίμασα και αυτό),δυνατό καλοριφέρ,το a/c δεν το δοκίμασα λόγω εποχής(!),φώτα ομίχλης και πάρα πολλές ευκολίες.
Το πορτ μπαγκαζ είναι βέβαια 225 λίτρα,άλλα το πίσω κάθισμα είναι διαιρούμενο 60/40 και αναδιπλούμενο και έτσι θα έχω οσο χώρο χρειάζομαι.
Κλείνοντας,να αναφερθώ στο σενταν.Το αβεο σενταν δοκιμάστηκε στην Ρωσια σε κρας τεστ και πήρε 3 αστέρια.Πως σκ@τ@ στο euroncap πήρε 2;Μήπως ήταν του EuroNcap για να σαμποτάρει την Chevrolet? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μου είπαν βέβαια οτι τα hatchback είναι πάντα πιο ασφαλή απο τα sedan
Βάσει ποίας λογικής;
Λόγω αμαξώματος και λόγω του οτι τα σενταν κατασκευάζονται κυρίως για αναπτυσσόμενες αγορές και έτσι δεν δίνουν και πολύ σημασία στην ποιότητα κατασκευής.
Επίσης μου είπαν οτι το Aveo hatchback έχει καλύτερη μάσκα απο το σενταν και είναι και πιο ανθεκτική σε συγκρούσεις. -
Το AVEO είναι ένα καλό αυτοκίνητο, αξιοπρεπέστατο και για το κόστος του προσφέρει αρκετά πράγματα...!...
Αφού σε ικανοποιεί και σε καλύπτει, καλοτάξιδο να είναι...υ.γ. και μεταξύ μας και εμένα το AVEO μου αρέσει περισσότερο σε σχέση με το i20... Βίτσια!!...
-
Το 'λόγω αμαξώματος' δεν ισχύει επ' ουδενί! Τα hatchbacks γενικά δηλαδή δεν είναι δομικά ανώτερα από τα saloons. Τώρα αν η Chevrolet δεν τα εξοπλίζει με τα ίδια συστήματα ασφαλείας που τοποθετεί στα hatchbacks είναι δικό της πρόβλημα (και μέγα λάθος αν συμβαίνει).
-
GRmAn84 Επίσης μου είπαν οτι το Aveo hatchback έχει καλύτερη μάσκα απο το σενταν
http://en.wikipedia.org/wiki/Aveo
πως ένα ασχημο αυτοκίνητο μπορεί να γίνει με αλλαγή μάσκας σχεδόν συμπαθητικό. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το 'λόγω αμαξώματος' δεν ισχύει επ' ουδενί! Τα hatchbacks γενικά δηλαδή δεν είναι δομικά ανώτερα από τα saloons. Τώρα αν η Chevrolet δεν τα εξοπλίζει με τα ίδια συστήματα ασφαλείας που τοποθετεί στα hatchbacks είναι δικό της πρόβλημα (και μέγα λάθος αν συμβαίνει).Ε,ενταξει,για σενταν Daewoo μιλαμε,αφου τα σηματα της Chevy ειναι το μονο στοιχειο απο την τελευταια.Δεν μιλησαμε και για Audi A4 ουτε για BMW 316.
Kαι ειλικρινα ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αβεο σενταν πηρε τοσο χαμηλη βαθμολογια. -
γιαυτο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
γιαυτο
Ναι.Πιστευω θα πρεπε να παρει λιγο παραπανω.
Hyundai i20 vs Chevrolet Aveo