-
@ QsisVTS & @Nikos120i
Νίκο .... έχεις δίκιο .... -
dimgster σε παρακαλω λυσε μου μια απορια.
πως παει το 6αρι?εχει παρει γνωστος και λεει οτι ειναι και ισα με 1 κολωνα μπροστα απο 5αρι...
εχει ανοιξει με απειρα αμαξια πηγαινοντας σα δαιμονισμενο.
προσωπικα θεεωρω οτι εχει βαλει προγραμμα....αδυνατω να πιστεψω οτι με +20αλογα (στα μαχα βγαζουν ως 230 σε σχεση με 205-210 τα 5αρια) και -10κιλα ειναι τοσο πιο γρηγορο...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
dimgster σε παρακαλω λυσε μου μια απορια.
πως παει το 6αρι?εχει παρει γνωστος και λεει οτι ειναι και ισα με 1 κολωνα μπροστα απο 5αρι...
εχει ανοιξει με απειρα αμαξια πηγαινοντας σα δαιμονισμενο.
προσωπικα θεεωρω οτι εχει βαλει προγραμμα....αδυνατω να πιστεψω οτι με +20αλογα (στα μαχα βγαζουν ως 230 σε σχεση με 205-210 τα 5αρια) και -10κιλα ειναι τοσο πιο γρηγορο...
θα σου πω κάτι που είδα-ξερω εγώ και εσυ θα κρίνεις
σε άνοιγμα με 5αρι dsg με πρόγραμμα είμαι ελάχιστα πίσω (και οταν λέω ελάχιστα πίσω σημαίνει οτι στα 170 έχω μείνv ένα αμάξι πίσω)
απο κολώνες και τετοια δεν ξερω να σου πω -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
μην το βλεπεις σαν εθνική...
δες το σαν
Μπράλο
Γαλαξίδι-Ιτεα
Ναυπακτο-Γαλαξίδι
Αντιριο-Μεσολόγγι
Μεγαρα-Κορινθο απο παλιάΠολλες φορες, 'κουτρουβαλωντας' , ακομα και με το ταπεινο Vectra (Sport... ), με κατευθυνση προς Κορινθο, ειναι κατηφορικο και 'γρηγορο'.
Με δυνατο αυτοκινητο βεβαια (200ps και πανω) η ιδια διαδρομη αναποδα, ειναι επισης
'συγκινητικη' αλλα και ασφαλεστερη...P.S Ο 'Αγιος Βασιλης' τελικα αποφασισε, -εστω με μικρη καθυστερηση -να φερει EVO IX ή να περιμενουμε καμμια εκπληξη απο Τσουφενχαουζεν μερια?
-
-
Σε ειδα που ρωταγες για υποτιτλους για το Best Motoring.Τελικα βρηκες τιποτα?
Γιατι και εγω το παρακολουθω ανελειπως.Πιστευω ειναι η καλυτερη εκπομπη αυτοκινητου που βγηκε ποτε.Αν ειχαμε και υποτιτλους θα ηταν ακομα καλυτερα.Edit
Το 2010-01 απο που το κατεβασες?
Γιατι δεν υπαρχει σε torrent. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Youtube Videobest motoring 2010-1
για σου ρε λιζα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
best motoring 2010-1
για σου ρε λιζα
Στην ευθεία τους περνάει σαν σταματημένους, στη στροφή δεν φαίνεται να κάνει (οφθαλμοφανή τουλάχιστον) διαφορά -τουλάχιστον με το Spec C που είναι κοντά.
Εξαιρετικό, ωστόσο, το grip στην εκκίνηση. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
best motoring 2010-1
για σου ρε λιζα
δεν είναι λίζα... είναι η κακια αδερφή της , η εξίζα
-
Δυστυχως εδω τα 'θηρια' καταπινουν πολυ γρηγορα την 'Exigeαρα'!
Αν στα πηδαλια της ηταν ο Tsuchia και οχι ο Κinushita, μαλλον θα δυσκολευονταν
λιγο περισσοτερο να την περασουν...
Το 'γαργαλημενο'(?) GT-R υπερθεμανθηκε στον τελευταιο γυρο, αφου πηγαινε
'καροτσι' την Gallardo, εχοντας για 'αναπνοη' τα ζεστα της καυσαερια.
Το R8 V10 απο την αλλη 'χαλασε' νωρις. -
μαμανε οι 'λοτοι'
-
Ο χρήστης ninja kabamaru έγραψε:
μαμανε οι 'λοτοι'+1000000
Ειχα την τυχη να το διαπιστωσω με την μοναδικη μπλε Cup στην Ελλαδα του Τheo!
-
μωρε κ μια ''απλη'' 111s μια χαρα θα μου πεφτε
-
και μεταχειρισμένες, τις βρίσκεις πιο φθηνά από μια 316
-
O φυσικοθεραπευτής και ο χειρουργός ορθοπαιδικός συμπεριλαμβάνονται στην τιμή ?!?!
Εξαιρετική η όποια Λίζα αλλά δυστυχώς πολύ 'μονόπλευρη' ως όχημα.
-
παιχνίδι, που εκτελεί και χρέη οχήματος
-
Συμφωνώ! Απλά, πολλοί που την αγοράζουν δεν το έχουν καταλάβει αυτό και μετά τραβάνε τα βυζιά τους.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Συμφωνώ! Απλά, πολλοί που την αγοράζουν δεν το έχουν καταλάβει αυτό και μετά τραβάνε τα βυζιά τους.ναι γιατί τα μαλλιά τους τα έχει πάρει ο αέρας!
και... μεταξύ μας τους έχει αφήσει κ ανίκανους με το πολύ το κτύπημα των αρχιδιών στις λακούβες!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Συμφωνώ! Απλά, πολλοί που την αγοράζουν δεν το έχουν καταλάβει αυτό και μετά τραβάνε τα βυζιά τους.
ναι γιατί τα μαλλιά τους τα έχει πάρει ο αέρας!
και... μεταξύ μας τους έχει αφήσει κ ανίκανους με το πολύ το κτύπημα των αρχιδιών στις λακούβες!
ζηλιάρηδες !!!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ναι γιατί τα μαλλιά τους τα έχει πάρει ο αέρας!
ζηλιάρηδες !!!!
σοβαρά τώρα, τις λατρεύω τις μικρές... προχθές πήρα το νέο αγγλικό έβο και έχει τεστ την νεα εξιζέ κάπ!
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου