-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Γιώργο το ξέρω οτι είσαι ανοιχτόμυαλος!
pm
*αν υποθέσουμε βέβαια ότι τα δηλώνεις σωστά τα εισοδήματά σου
δε θέλω να ειμαι ο πίο βλάκας από όλους.
ΘΈΛΩ ΚΙ ΕΓΩ NA παρευρεθώ στην συζήτηση αυτή παρακαλώ...
όσο για το αν γυρίζει το S3 έλα μαζί μου... δεν το έχεις απλά. Κανένας φίλος μου με μπροστοκίνητο στην κατοχή του δεν κατάλαβε αμέσως τι να κάνει με το S3. Μα κανένας!
όσο για το αν τιμάνε τα λεφτά σου οι αντιπρόσωποι της VW.... μπούρδες! γιατί δηλαδή στου σακαράκη τα τιμάνε? η τέλος πάντων που? ΠΟΥΘΕΝΑ!
η επιλογή είναι δική σου αλλά μόνο μια επιλογή έχεις με αυτά που θες! Ένα αιματί κόκκινο EVO9 τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο!
αλλά μην νομίζεις ότι αυτό γυρίζει κόλους! ΔΕΝ! με τίποτα ακτός αν το βιάσεις σε ολισθηρό οδόστρωμα και με πολύ μικρές ταχύτητες... γιατί αν κινείσαι και τα λάστιχα έχουν πιάσει δρόμο δεν φεύγει το πίσω! εκτός αν είσαι άσχετος από γραμμές και οδήγηση και σου ντριφτάρει. Καμία σχέση με τα προηγούμενα EVO που ο κώλος τους ήταν πιο ζωντανός... Αν θυμάσαι τα έχω οδηγήσει όλα από το Makinen και μετά για μέρες το καθένα...
με σεβασμό,
Vellerefontis.- -
αυτό για να απαντήσω στο θέμα με το γούστο μου... μια Lotus Exige SC
-
πολύ καλή περιγραφή !!!
ποια είναι τα υποψήφια μετά το GTI ?
Κοίτα αυτό που θέλω ειναι το EVO 9.
Επίσης υποψήφια ειναι το:
type r ep3 (το λατρεύω αυτο το Honda )
mazda mx-5 mk 2.5 (για να μάθω να driftαρω και οχι να 'χαζογλιστράω', αν και δεν μου αρέσει κατα τα άλλα το mazda)Ακούω προτάσεις...
το ΕVO δεν σου φάνηκε τόσο σκληροπυρηνικό θα ήθελες ? λίγο marketing style ?
Κοίτα σαν αμάξι γενικά ειναι βελτιωμένο σε σχέση με το 9.
Μπορείς πιο εύκολα να χρησιμοποιήσεις το 10 για καθημερινό αμάξι (άλλο αν δεν κάνει γι΄αυτό).
Το θέμα ειναι πως γι΄αυτο που ειναι το EVO το βήμα ειναι προς τα πίσω.
Δεν κρίνω την αποτελεσματικότητα του...
Σαν αίσθηση πάντως, ήρθε πιο κοντά σε καθημερινό αμάξι.Ακόμα και η οδήγηση του (τουλάχιστον σε ρυθμούς προς το γρήγορο) δε σου βγάζει τη μοναδικότητα που βγάζει το 9.
Σχετικά με την ποιότητα του βελτιώθηκε, αλλα παραμένει πάρα πολυ πίσω σε σχεση με οτιδήποτε απο 15.000 € και πάνω.
Για ΕΜΕΝΑ καλύτερα να το αφήνανε οπως ηταν, γιατί έτσι φαινόταν οτι:
'οκ εμας δεν μας νοιάζει η ποιότητα πλαστικων και σχεδιασμός, εμεις πουλάμε rally replica'Τώρα όμως εγώ λέω 'θέλατε να βελτιώσετε την ποιότητα και αυτό ηταν το καλυτερο που πετύχατε;;;'
Επίσης σε μανούβρες με μικρές ταχύτητες (εμπρός-πίσω) και στριμένους τους τροχούς, ακούγονται κάποιοι θόρυβοι απο τη μετάδοση (σαν να έχει κενά). Δικαιολογείται, απλά το αναφέρω.
Έχει πολύ μεγάλο κυκλο στροφής...
Αφού σου άρεσε το 10άρι...πάρε αυτό!
Σε μπλε
-
Η μοναδική ένσταση που έχω για το Evo, είναι ότι η κατανάλωση του, όσο και χαλαρά να το πας δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει κάτω από 14-15+λτ. Ακόμα και να σου κάνει όλα τα υπόλοιπα, δεν θα περάσει λίγος καιρός, που θα αρχίσεις να αναζητάς την αγορά ενός 2ου μικρού, οικονομικού γιατί τα έξοδα για τις βενζίνες θα είναι υπέρογκα. Σχετικά με τα κεκ, πιστεύω ότι αν κάνεις το σκαλί +1928cc, η διαφορά για το πόσο λίγο ή πολύ πλούσιος θεώρησε από το κράτος είναι μικρή. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει αύριο στην Ελλάδα, καθώς ακούγεται ότι από του χρόνου μπορεί να αρχίσουν να φορολογούν με το CO2
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
CO2λέτε να μας μετρήσουν να δουν πόσα πραγματικά βγάζουμε εμείς οι πειραγμένοι?
-
γιατι δε το πανε απλα με euro...
(μαμα δεν ειμαστε και τοσο χαλια παντως )αν το βαλουν με μετρησεις παντως θα γινει χαμος απο λαδωμα στο ελλαντα
θα βλεπεις cayenne turbo να βγαζουν ρυπους οσο ενα picanto
-
Επειδή είδα ότι σου αρέσει και το ep3.. Tο type -r fn2 το έχεις σκεφτεί καθόλου; Νομίζω απενεργοποείται πλήρως το esp. Tο οδήγησα και μου άρεσε πολύ (δεν το οδηγησα στο όριο βέβαια). Αν πάρεις και το championship (λευκό χρώμα) έχει και μπλοκέ διαφορικό..
Επιπλεόν εχε χαμηλότερο κόστος συντηρησης απο evo, το παιρνεις άνετα καινούριο, έχει μεγαλο πορτ παγκαζ (485 λιτρα), και πολύ καλή παθητική ασφάλεια..
Αυτά απο μένα
(εννοειται δεν συγκρινεται με evo,απλά το λέω σαν μια πιο προσιτή εναλλακτική)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αφού σου άρεσε το 10άρι...πάρε αυτό!Σε μπλε
Δεν μου άρεσε το 10!
-
Χωρίς να το χω δει με τα μάτια μου, έχω διαβάσει από έμπιστο άτομο πως μέσω vagcom μπορείς να κάνεις το abs σου πολύ λιγότερο παρεμβατικό ( ας πούμε) με αποτέλεσμα το esp να γίνεται κι αυτό πολύ λιγότερο παρεμβατικό. Τώρα όταν το ενεργοποιείται στα φρένα πάνω στη στροφή ε; Διαφορετικά impreza sti 2,0 του 04 ή 2,5 sti των οποίων οι τιμές έχουν πέσει κατακόρυφα. Σε πισωκίνητο s2000 και τέλος αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψει σε γρήγορο ταξίδι στην εθνική...
ΥΓ: Κρίμα είναι πάντως αφού θες κάτι σκληροπυρηνικό όπως λέει ο τίτλος να πας σε προσθιοκίνητο.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
όσο για το αν γυρίζει το S3 έλα μαζί μου... δεν το έχεις απλά. Κανένας φίλος μου με μπροστοκίνητο στην κατοχή του δεν κατάλαβε αμέσως τι να κάνει με το S3. Μα κανένας!δεν ξέρω πως γυρίζει...
αυτό που είδα εγω (χωρις να ρισκάρω ΤΙΠΟΤΑ με ξένο αμάξι) είναι οτι μόνο σε γλιστερό δρόμο ξεκολλάω την ουρά του και μόνο από στάση
θες να μου πεις οτι μια πλατεία μπορεί να τη φέρει με το πλάι;Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν κάνει ή οχι κατι τέτοιο, αλλα ΕΓΩ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ οτι μπορεί να το κάνει
αλλά μην νομίζεις ότι αυτό γυρίζει κόλους! ΔΕΝ! με τίποτα ακτός αν το βιάσεις σε ολισθηρό οδόστρωμα και με πολύ μικρές ταχύτητες... γιατί αν κινείσαι και τα λάστιχα έχουν πιάσει δρόμο δεν φεύγει το πίσω! εκτός αν είσαι άσχετος από γραμμές και οδήγηση και σου ντριφτάρει. Καμία σχέση με τα προηγούμενα EVO που ο κώλος τους ήταν πιο ζωντανός... Αν θυμάσαι τα έχω οδηγήσει όλα από το Makinen και μετά για μέρες το καθένα...
Αν θες γυρνάει πολύ εύκολα κιόλας.
Δεν ξέρω τι θα κάνει με 150 στο κοντερ, αλλα με δευτέρα γυρνάει άνετα και απόλυτα ελγχόμενα.όσο για το αν τιμάνε τα λεφτά σου οι αντιπρόσωποι της VW.... μπούρδες! γιατί δηλαδή στου σακαράκη τα τιμάνε? η τέλος πάντων που? ΠΟΥΘΕΝΑ!
Θα σου πω ενα παράδειγμα που ηρθε αμέσως στο μυαλό μου.
TOYOTA -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
CO2
λέτε να μας μετρήσουν να δουν πόσα πραγματικά βγάζουμε εμείς οι πειραγμένοι?
αποκλείεται να μετρήσουν .... ότι λέει το εργοστάσιο .....
-
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν κάνει ή οχι κατι τέτοιο, αλλα ΕΓΩ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ οτι μπορεί να το κάνει
αυτο τουλαχιστον μπορει να το κανει σιγουρα
παλι απολυτος εισαιχαζοπαιχνιδακια με 2α κανει , απλα πρεπει να το πιεσεις ωστε να στειλει ροπη πισω
επισης δεν το κανει με την ιδια ευκολια που το κανουν αλλα αυτοκινητα , ουτε το κανει εξισου 'γλυκα' για αυτο λεω οτι πρεπει να το κατεχεις , αλλιως θα βρεις σε κανα πεζοδρομιο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν κάνει ή οχι κατι τέτοιο, αλλα ΕΓΩ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ οτι μπορεί να το κάνει
παλι απολυτος εισαιχαζοπαιχνιδακια με 2α κανει , απλα πρεπει να το πιεσεις ωστε να στειλει ροπη πισω
επισης δεν το κανει με την ιδια ευκολια που το κανουν αλλα αυτοκινητα , ουτε το κανει εξισου 'γλυκα' για αυτο λεω οτι πρεπει να το κατεχεις , αλλιως θα βρεις σε κανα πεζοδρομιο
ρε συ Γιώργο δεν είμαι απόλυτος
απο αυτά που ξέρω (τεχνικα) και εχω διαβάσει λεώ οτι δε νομιζω οτι το κάνειπιστεύω οτι στο μικρό άσε που θα κάνει για να το ζυγίσεις θα σταματήσει να στέλνει τη δύναμη πίσω και το αμαξι θα ισιώσει μέχρι να το ξαναπατήσεις
αν το κάνει οκ το δέχομαι
-
ΥΓ: Κρίμα είναι πάντως αφού θες κάτι σκληροπυρηνικό όπως λέει ο τίτλος να πας σε προσθιοκίνητο
Αν τελικά καταλήξεις σε προσθιοκίνητο θα μιλάμε για θαύμα του marketing... Πες πες έγινε και η εμπρός κίνηση hardcore...
Tα κριτήρια σου φίλε αντιστοιχούν σε μια 911 αλλά επειδή φαντάζομαι δεν σου περισσεύει το μαρούλι, πάρε κάποιο εκ των MX5 - RX8 - S2K γιατί αν το ψάξεις περισσότερο μπορεί να βρεθείς με κανά Scirocco... -
ρε συ Γιώργο δεν είμαι απόλυτος
απο αυτά που ξέρω (τεχνικα) και εχω διαβάσει λεώ οτι δε νομιζω οτι το κάνειπιστεύω οτι στο μικρό άσε που θα κάνει για να το ζυγίσεις θα σταματήσει να στέλνει τη δύναμη πίσω και το αμαξι θα ισιώσει μέχρι να το ξαναπατήσεις
αν το κάνει οκ το δέχομαι
στο μικρο ασε δε θα σταματησει να στελνει πισω , αμα αυτο το ασε ειναι παραπανω απο οτι πρεπει ναι θα σταματησει και θα ισιωσει και μπορει να φερθει και ατσουμπαλα.. βασικα αμα αποφασισεις να πατησεις το γκαζι πρεπει να εχεις τα @@ να μεινεις σε αυτο
εγω παραδεχομαι οτι δεν το πολυκατεχω , εχω κανει κατι παρα πολυ καλα καποιες φορες που ειχα εμπνευση και κυριως τυχη (μαλιστα μια φορα ημουν πισω απο Ζ4 και ανοιξα πολυ περισσοτερο την ουρα μου ) , αλλα γενικα ειναι δυσκολο
τον vellerefonti δεν τον εχω δει αλλα ο volvozeus που ξερω οτι δε φοβαται το γκαζι (γιατι εγω ειμαι χεστης και θελω και απλα) παει πορτες
παντως το αυτοκινητο δεν ειναι φτιαγμενο για να οδηγειται ετσι , ουτε σε προδιαθετει να το πας ετσι, απλα μπορεις να το πας ετσι, για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους
-
Δημήτρη, πρέπει να κανονίσεις καφέ με τον vellerefontis
Απλά...μπορώ να είμαι μπροστά στη συζήτηση?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΥΓ: Κρίμα είναι πάντως αφού θες κάτι σκληροπυρηνικό όπως λέει ο τίτλος να πας σε προσθιοκίνητο
Αν τελικά καταλήξεις σε προσθιοκίνητο θα μιλάμε για θαύμα του marketing... Πες πες έγινε και η εμπρός κίνηση hardcore...
γιατι ένα προσθιοκίνητο δεν μπορεί να ειναι hardcore?
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Tα κριτήρια σου φίλε αντιστοιχούν σε μια 911 αλλά επειδή φαντάζομαι δεν σου περισσεύει το μαρούλι, πάρε κάποιο εκ των MX5 - RX8 - S2K
για mx5 και S τα είπαμε
rx8 με τίποταΟ χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
γιατί αν το ψάξεις περισσότερο μπορεί να βρεθείς με κανά Scirocco...
και δεν κρατάω αυτό που έχω
δεν ξαναψωνίζω απο τους κυρίους -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δημήτρη, πρέπει να κανονίσεις καφέ με τον vellerefontisΑπλά...μπορώ να είμαι μπροστά στη συζήτηση?
Γιατί το λές αυτό
-
γιατι ένα προσθιοκίνητο δεν μπορεί να ειναι hardcore?
Πως πως... μόνο που δεν μπορείς να το αγοράσεις...
Α ρε τι θυμήθηκα με αυτή τη φώτο...
-
Καλοτάξιδο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/481783/
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου