-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ολοκαίνουριο Civic FN2 Type-R.-έχει ημιάκαμπτο και κολλάω
έχω δει το top gear που το σύγκρινε με το προηγούμενο και το έθαβε
είναι αρκετα φουτουριστικό και δεν μου αρέσεικατα τα άλλα δεν το ξέρω το αμάξι
-
Ολοκαίνουριο Civic FN2 Type-R
Championship White με μπλοκέ εννοείται
-
Παίζει τρελή έκπτωση στο 10αρι EVO. 43000€
ΙΧ μαμά, όπως έιπε και άλλος, δεν υπάρχει απλά. Οπότε ΚΑΙ καινούριο.Θέμα γενικότερα όμως έχεις για εμένα με το parking. Ότι και να επιλέξεις από αυτά. Ειδικά για το S, το θέμα δεν είναι μόνο οι φθορές από αγνωστους. Αλλά και οι φθορές λόγο καιρικών φαινομένων. Βροχή-ήλιος-ζέστη, θα σου την μ@μήσουν την κουκούλα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Παίζει τρελή έκπτωση στο 10αρι EVO. 43000€
ΙΧ μαμά, όπως έιπε και άλλος, δεν υπάρχει απλά. Οπότε ΚΑΙ καινούριο.το 10 βγαίνει
44800 τελική τιμή το gsr χειροκίντο
46800 τελική τιμή το gsr sstEVO 9 υπάρχουν εργοστασιακά, αλλά τα ΚΑΛΑ τα πουλάνε ακριβά (με 38 μπορείς να βρείς)
Δε θέλω γενικεύσειςΘέμα γενικότερα όμως έχεις για εμένα με το parking. Ότι και να επιλέξεις από αυτά. Ειδικά για το S, το θέμα δεν είναι μόνο οι φθορές από αγνωστους. Αλλά και οι φθορές λόγο καιρικών φαινομένων. Βροχή-ήλιος-ζέστη, θα σου την μ@μήσουν την κουκούλα.
Πόσες φορές θα το πώ ρε παιδιά. Νοικιάζω γκαράζ και το αμάξι μένει σε κλειστό χώρο.
Και το GTI εκεί το έχω, δεν υπηρχε περιπτωση να αφήσω αμάξι 30 χιλιάδων στο δρόμο. -
43 το εβο, 35 το sti (από 50+- αρχικές) ...
Τελικά, δύσκολοι καιροί για Rally Replica ... -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Ολοκαίνουριο Civic FN2 Type-R.-
έχει ημιάκαμπτο και κολλάω
έχω δει το top gear που το σύγκρινε με το προηγούμενο και το έθαβε
είναι αρκετα φουτουριστικό και δεν μου αρέσεικατα τα άλλα δεν το ξέρω το αμάξι
εχουν ηδη προταθει πολλα και καλα αυτοκινητα. Δυστυχως αυτο που θες εσυ, πολυ απλα δεν υπαρχει ή ειναι πανω απο 2000κκ ή πανω απο 35Κ σε τιμη. Ολα δε μπορουμε να τα εχουμε. Ακομη και gtr να παρεις, εχει περιορισμους.
οποτε, σε καθε περιπτωση, οι συμβιβασμοι ειναι δεδομενοι, μην ψαχνεις λοιπον κατι που 'δεν υπαρχει', τουλαχιστον οχι με τους περιορισμους που εχεις βαλει.
-
Δεν είχα προσέξει το θέμα του γκαράζ.
Μα με με τόσο μικρή διαφορά, πας για 10άρι. Ναι μεν είναι πολύ σκληρά τα EVO, αλλά κανείς δεν το πήρε για να το πηγαίνει 'κυρία'. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις και τι έχει περάσει ακόμα και αν βρεις με λίγα χλμ. Όμοια και τα S. H συμβίωση όμως με ένα 2θέσιο, θα σε κουράσει αν κάνεις ταξίδια. Εϊναι ώρες που προσωπικά αγανάκτώ. Αθήνα-Θεσ/νίκη το έχω κάνει 2 φορές, και κατέβηκα με πονοκέφαλο.
-
Κράτα την γκολφαρα που ειναι ισως το πιο ολ αραουντ αμαξι (και εχεις σκασει τα €πουλα, μην χανουμε και αλλα απο μεταπωλησεις κλπ) και ψαξε βρες ενα 106 rallye του 2003. Μια αναρτησουλα 2 μπακετακια Φ.Π.Ε....αν θες να το πας και παρπαερα βαζεις και ενα μπλοκε και τελος. με 11.000 εισαι κομπλε και πραγματικα εχει χαρντκοριλα! Μην αρχισουμε τα ειχα ραλακι κλπ
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κράτα την γκολφαρα που ειναι ισως το πιο ολ αραουντ αμαξι (και εχεις σκασει τα €πουλα, μην χανουμε και αλλα απο μεταπωλησεις κλπ) και ψαξε βρες ενα 106 rallye του 2003. Μια αναρτησουλα 2 μπακετακια Φ.Π.Ε....αν θες να το πας και παρπαερα βαζεις και ενα μπλοκε και τελος. με 11.000 εισαι κομπλε και πραγματικα εχει χαρντκοριλα! Μην αρχισουμε τα ειχα ραλακι κλπΚαλώς το παιδι...
Μετά το mr2 αγόρασα πάλι rallye.
Το έψαξα αρκετά και βρήκα ένα μαμα και ατρακάριστο (στα βασικά τουλάχιστον).Το πούλησα μετά απο 9 μήνες χάνοντας 2.000 € (επισκευές και χασούρα λόγω μεταπώλησης).
Μου έβγαλε πάρα πολλά (το πρώτο δεν μου είχε βγάλει ΤΙΠΟΤΑ).Δεν ξαναδοκιμαζω την τύχη μου.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δεν είχα προσέξει το θέμα του γκαράζ.Μα με με τόσο μικρή διαφορά, πας για 10άρι. Ναι μεν είναι πολύ σκληρά τα EVO, αλλά κανείς δεν το πήρε για να το πηγαίνει 'κυρία'. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις και τι έχει περάσει ακόμα και αν βρεις με λίγα χλμ. Όμοια και τα S. H συμβίωση όμως με ένα 2θέσιο, θα σε κουράσει αν κάνεις ταξίδια. Εϊναι ώρες που προσωπικά αγανάκτώ. Αθήνα-Θεσ/νίκη το έχω κάνει 2 φορές, και κατέβηκα με πονοκέφαλο.
Ακριβώς!
Γιαυτό από την αρχή λέω το 10άρη.
Είναι καινούριο, φρέσκο, όμορφο (σχετικά) και δε μπορώ να φανταστώ ότι είναι καλύτερο από 9άρι.
Αλλά είναι ακριβούτσικο.
Να ρωτήσω (ίσως το έχεις γράψει, συγνώμη προκαταβολικά) τι budget έχεις αν επιτρέπεται?
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Κράτα την γκολφαρα που ειναι ισως το πιο ολ αραουντ αμαξι (και εχεις σκασει τα €πουλα, μην χανουμε και αλλα απο μεταπωλησεις κλπ) και ψαξε βρες ενα 106 rallye του 2003. Μια αναρτησουλα 2 μπακετακια Φ.Π.Ε....αν θες να το πας και παρπαερα βαζεις και ενα μπλοκε και τελος. με 11.000 εισαι κομπλε και πραγματικα εχει χαρντκοριλα! Μην αρχισουμε τα ειχα ραλακι κλπ
Καλώς το παιδι...
Το έψαξα αρκετά και βρήκα ένα μαμα και ατρακάριστο (στα βασικά τουλάχιστον).Το πούλησα μετά απο 9 μήνες χάνοντας 2.000 € (επισκευές και χασούρα λόγω μεταπώλησης).
Μου έβγαλε πάρα πολλά (το πρώτο δεν μου είχε βγάλει ΤΙΠΟΤΑ).Δεν ξαναδοκιμαζω την τύχη μου.
Nταξ τοτε μην συζηρτας για τπτ προσθιοκινητο, ειναι χαζομαρα!
Σε μπροστα κινηση οι μονες αποδεκτες λυσεις (με καποιες μετατροπες για να τα πεις σκληροπυρηνικα) ειναι οι εξης: Clio RS182, 106R. 306Race Clio RS172 ειναι παλια. CTR & MCS δεν ειναι σε καμια περιπτωση σκληροπυρινκα και θελουν πολυ μετατροπη (να φτασουν σε επιπεδο σωβρακου με 2 καθισματα, αναρτησεις κλπ)
Αν βρω ενα καλο ΜΚ2,5 sporty σου πουλαω το 106 μου παντως που ειναι οπως πρεπει
-
Την e46 m3 γιατί την απορήπτεις;
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Την e46 m3 γιατί την απορήπτεις;πάνω από 2000cc
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Την e46 m3 γιατί την απορήπτεις;
πάνω από 2000cc
Άν μοιράσει την άδεια όμως;
-
καταρχην,το ''σκληροπυρηνικο'' με το ''θελω να κανει κ αλλα'' δεν ταιριαζει επ'ουδενι..οποτε ας αλλαξουμε το ''σκληροπυρηνικο'' με το ''καλη αισθηση κατα την οδηγηση''..
δευτερον,χωρις να εχω οδηγησει τα περισσοτερα,απο προσθιοκινητα θεωρω οτι πρεπει να κινεισαι σε μεγκαν ρσ,κλιο ρσ(αλλα μικροτερο-αργοτερο του μεγκαν),μινι κουπερ σ γουορξ κ σιβικ τυπε ρ(θα ελεγα κ ροκο ρ αλλα δεν γνωριζω αν θα απενεργοποιειται το esp που σε χαλαει κ επισης ειναι της εταιριας-αντιπροσωπειας που σε χαλαει)..το αν το τυπε ρ εχει ημιακαμπτο κ καταφεραν να το κανουν να στριβει ετσι(μην αρκεισαι σε δοκιμες αλλων..),ειναι σαφως προσον τους..δεν αρκεστηκαν(κ εννοειται το προτιμησαν για λογους κοστους..) σε ενα σαφως πιο ευελικτο σε ρυθμισεις συστημα πολλαπλων συνδεσμων..θα προτεινα να το απορριψεις εφοσον το εχεις οδηγησει(οπως κ ολα τα αλλα εννοειται..)..κ κυριως χωρις προκαταληψεις περι συνδεσμων κτλ..
σε πισωκινητα μεχρι 2λτ(αν κ τα 2 λτ παλι εχουν τεκμηρια κ φορολογιες,μεχρι 1924κ.εκ ειναι νομιζω το ''οριο'',οσα εχουν περαιτερω δεν εξαιρουνται..βεβαιως μπορει κ να λανθανω) ειτε σ2000(κορυφη κ αν εχεις εμπειρια απο 2τροχα,που εχεις,θα το εκτιμησεις δεοντως..),ειτε μχ5(με τα οσα προβληματα αξιοπιστιας λες οτι παρουσιαζει..),ειτε μια μπεμπα 120 που πιστευω ταιριαζει στις αναγκες σου(δεν εχει τις επιδοσεις του γκολφ,αλλα εχει οδηγικη αισθηση κ κανει κ αλλα..).αν μπορεις κ σε πετρελαιο,λυνεις κ το προβλημα των επιδοσεων..
στα 4κινητα εχεις εβο 9(μεταχειρισμενο),εβο 10(τα κανει ολα κ με αυτες τις τιμες συμφερει..αλλα δεν σου αρεσει),γκολφ ρ(μια πιο ''σκληροπυρηνικη'' εκδοση του τωρινου αυτοκινητου σου..με αντιπροσωπους που παλι δεν σου αρεσουν),αουντι σ3(ρωτα τον κιουση-βελλερεφοντη για περαιτερω πληροφοριες..)εγω σου (ξανα)λεω να ξεχασεις ολα τα παραπανω κ να κοιταξεις το μαζντα ρχ8(οχι απλως την εκδοση κοσμο,αλλα την σπορτ με τις αναβαθμισμενες αναρτησεις..)..επιδοσεις καθολα αξιολογες,οδηγικη αισθηση παρα πολυ καλη,εσπ που απενεργοποιειται,καταναλωση στα πλαισια των εβο9-10 οποτε κατα τα λεγομενα σου την αντεχει η τσεπη σου,κ κανει κ αλλα,οπως ταξιδια,μεταφορες,ανεση κτλ.εχει κ τελη-ασφαλειες 1.3λτ..πιστευω το πιο σκληροπυρηνικο all around( ) που κυκλοφορει στις μερες μας..
αν δεν σε ικανοποιει κανενα απο τα ανωτερω αυτοκινητα,εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχει αυτοκινητο με τα κριτηρια που θετεις.. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλώς το παιδι...
Σε μπροστα κινηση οι μονες αποδεκτες λυσεις (με καποιες μετατροπες για να τα πεις σκληροπυρηνικα) ειναι οι εξης: Clio RS182, 106R. 306Race Clio RS172 ειναι παλια. CTR & MCS δεν ειναι σε καμια περιπτωση σκληροπυρινκα και θελουν πολυ μετατροπη (να φτασουν σε επιπεδο σωβρακου με 2 καθισματα, αναρτησεις κλπ)
το rs 182 ειναι σκληροπυρηνικο αυτοκινητο? και μαλιστα περισσοτερο απο cooper s?
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Αν θες να σου πω και εγω τη γνώμη μου για το clio rs. Το έχω 7 μήνες, έχω κάνει 10.000Km και συμφωνώ απόλυτα με τον spyros. Το αυτοκίνητο δεν κάνει τσικ (εκτός από ένα θόρυβο στην κλειδαριά της πίσω πόρτας που εξαφανίστηκε με λίγο γρασσάρισμα ).αυτο ελειπε να κανει θορυβους μετα απο 10.000 χλμ ελα στα 50 να μας πεις αν τριζει
(δεν προεξοφλω οτι θα τριζει, αλλα να εχει περασει και καποιος καιρος πρωτα..) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν θες να σου πω και εγω τη γνώμη μου για το clio rs. Το έχω 7 μήνες, έχω κάνει 10.000Km και συμφωνώ απόλυτα με τον spyros. Το αυτοκίνητο δεν κάνει τσικ (εκτός από ένα θόρυβο στην κλειδαριά της πίσω πόρτας που εξαφανίστηκε με λίγο γρασσάρισμα ).
αυτο ελειπε να κανει θορυβους μετα απο 10.000 χλμ ελα στα 50 να μας πεις αν τριζει
(δεν προεξοφλω οτι θα τριζει, αλλα να εχει περασει και καποιος καιρος πρωτα..)Μου φαίνεται ότι δεν συμπαθείς ιδιαίτερα τα γαλλικά....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Καλώς το παιδι...
το rs 182 ειναι σκληροπυρηνικο αυτοκινητο? και μαλιστα περισσοτερο απο cooper s?
Kαλά εδω λεμε σκληροπυρινικο το ΜΧ-5 Το κλιουλινι ειναι για εμενα πιο σπορ απο ταπερ.
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου