-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Εδω ομως η μεταπωληση θα ειναι ακομα πιο επιπονη, για αυτο στην τελικη,
προτιμησε ενα S2K καθαρο (με 31-32κ περιπου νομιζω βρισκεις) και παρε και ενα
hard top για να μην αγχωνεσαι με το που θα το παρκαρεις, αλλα και για να κανεις
και κανενα ταξιδακι, χωρις πολυ θορυβο...Γρηγόρη η έρευνα που κάνω μου δείχνει οτι το EVO έχει πολύ καύτερη μεταπώληση απο το S.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλα αυτό βλέπω να ισχύει.
Οποιος έχει καλό EVO (γιατί για τέτοιο μιλάμε), εργοστασιακό και άβαφο/ατρακάριστο δεν το βλέπω διατεθιμένο να το δώσει κάτω απο 37-38 χιλιάρικα.
Μιλάμε για αμάξι 3 ετών που έχει αγοραστεί καινούργιο 50 χιλιάρικα (αν θυμάμαι καλά).Αντίθετα τα S αντίστοιχης χρονολογίας τα βλέπω στα 33-35 χιλιάρικα
Νομιζω οτι με τα λεγομενα σου, και σε αυτο το Post αλλα και στα επομενα που εχω διαβασει, θεωρω οτι μαλλον καταληγεις στα εξης:
Ή ψαχνεις να βρεις μια πολυ καλη περιπτωση σε EVO9, στο οριο των χρηματων που εχεις θεσει (35κ) και εφοσον η κριση κλπ καραδοκει περιμενεις λιγο για κατι τετοιο, ή πας σε ενα πολυ προσεγμενο επισης S2000 fl με 33κ περιπου, του βαζεις και ενα hard top και κανεις λιγο υπομονη στα ταξιδια.Υπαρχει βεβαια αλλη μια εναλλακτικη, η οποια μου φαινεται και η πιο λογικη, δεδομενης της γενικοτερης οικονομικης καταστασης, αλλα και περιπτωσης σου, της υπαρχουσας δηλαδη αγορας νεου αυτοκινητου που εκανες (το πορτοφολι σου βεβαια εσυ το ξερεις καλυτερα απο εμας και θα πραξεις στην τελικη αναλογως...), που σου προτεινε και φιλος παραπανω, αλλα με μια διαφορα, και παραλληλα ενα προσθετο χαρακτηριστικο:
κρατας μεν το GTI σου, αλλα μετα την φθορα των ελαστικων σου, αγοραζεις πακετο τις detroit 18αρες με ενα πολυ καλο λαστιχο (τις παλιες ζαντες ή τις πουλας, ή τις κρατας και παιρνεις και ενα ωραιο σετακι pzero corsa ή τα semi-semislick potenza 070 του professeur για κανενα trackday και εισαι και street legal...), εχεις ετσι αυτοματως λιγο πιο σφιχτη αναρτηση, αλλα οχι κουτσουρο, και ελαφρως βαρυτερο και λιγο πιο αμεσο τιμονι, και ψαχνεσαι αρκετα, παραλληλα και για αυτο:http://www.volkswagenracing.co.uk/Golf% ... 0Road.html
...ή καποιο αντιστοιχο μπλοκε της Quaife (ATB...?), εφοσον συνεργαζεται σωστα με τα υπαρχοντα ηλεκτρονικα βοηθηματα.
Πιστευω οτι με αυτες τις δυο προσθηκες, 18αρες + μηχανικο μπλοκε (ισως και μια προβλεπομενη για το VI μπαρα θολων εμπρος για περαιτερω σφιξιμο του μπροστινου συστηματος), θα μεταμορφωθει αρκετα το αυτοκινητο σου, ισως οχι στον απολυτο βαθμο που ενδεχομενως θα ηθελες, αλλα σιγουρα, ωστε να σου προσφερει μεγαλυτερη οδηγικη ευχαριστηση... -
Νομίζω πως ήδη είπε ο φίλος πως δεν θα μπει πίστα ....
Τώρα φίλε μου το αμάξι το στυλ τα κάνω όλα και συμφέρω σε αυτά τα λεφτά και καινούριο δεν υπάρχει. Αναγκαστικά κάπου θα υστερεί. Το ένα θα σου κάνει κεφάλι καζάνι στο ταξίδι, το άλλο θα στέλνεις τις βαλίτσες με το τρένο αν πάρεις και 2ο άτομο για ταξίδι, το 3ο θα κοστίζει το σέρβις του ένα και μισό. Και στην τελική ικανοποιημένος δεν θα είσαι με κανένα. Απ ότι κατάλαβα ψήνεσαι για πισωκίνητο. Από τη στιγμή που έχεις απορρίψει την BMW (όχι πως είναι σκληροπυρηνικές ... ) οι λύσεις σου περιορίζονται σε διθέσια κάμπριο. Άρα διαλέγεις ένα (ΜΧ η καλύτερη λύση για μένα) και είσαι κομπλέ. Και με τα ρέστα αν θες παίρνεις κι ένα πραγματικά σκληροπυρηνικό για να ξεκ@βλώνεις ...
-
η λυση ειναι απλη... πολυ πιο απλη απ οσο πιστευουμε, τελικα..
αγοραζεις ενα καρτακι με 5 χιλιαρικα ΚΟΜΠΛΕ, δινεις αλλο ενα 500αρι ΜΑΞ για εξοπλισμο (γαντια, φορμα, κρανος) και πας και το αραζεις ασπροπυργο. Με τα λεφτα που σου περισσευουν, το δινεις εργολαβια σε καποιον να σου το συντηρει και γινεσαι 'εργοστασιακος'.. εσυ θα το ακουμπας μονο για οδηγηση...
δεν υπαρχει γηινο αυτοκινητο το οποιο να σου προσφερει τετοιες συγκινησεις.-
Κρατα τον αργο θανατο (λεγε με Golf GTI) για να καταπινεις χιλιομετρα χωρις να το παιρνεις ειδηση και κανε το αληθινο καρτ για τονους αδρεναλινης και αισθηση δυναμης και ταχυτητας, εξωπραγματικες... -
Ένα μκ2.5 με κομπρέσσορα είναι μία πολύ ικανοποιητική λύση για παιχνίδι κ δεν ξεφέυγει πολύ σε κόστος.
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Έχεις golf, και θέτεις θέμα αξιοπιστίας των MX-5;;
Έχεις αμφιβολία οτι το mk 2/2.5 είναι πολυ πιο ποιοτικό σε οτι αφορά τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί;
Δε ζητάω τη γνώμη κανενος πάνω στο θέμα αυτό (όπως ρωτάω για άλλα πράγματα που δεν γνωρίζω) μιας και ενας απο τους καλυτερους μου φίλους δούλευε στην rotary beat και τώρα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της mazda.
Ποιοτικότερο δεν θα το έλεγα. Πιο ανθεκτικό μοτέρ έχει ναι, αλλά σκέψου ότι το μκ3 έχει κατά 46% περισσότερη ακαμψία, 4 αερόσακους και ρίξε κ μια ματιά στις ροπές των 2 1.8.
-
Επίσης το έβο 9 μέσα είναι όπως ήδη γνωρίζεις χάλια αλλά σε μαμά μορφή ούτε κάνει τρελή φασαρία, ούτε τπτ. Αν ξεκινήσεις τα διάφορα (εξάτμιση/εγκέφαλο/κλπ) τότε πάει υπερβολικά γρήγορα, στρίβει απίστευτα (δεν θα ήθελα να είμαι μέσα όταν πηγαίνει στο όριο ) αλλά κάνει φασαρία κ καίει απίστευτα. Ενδεικτικά συγγενής κάνει μαξ 250 χλμ με ένα ρεζερβουάρ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επίσης το έβο 9 μέσα είναι όπως ήδη γνωρίζεις χάλια αλλά σε μαμά μορφή ούτε κάνει τρελή φασαρία, ούτε τπτ. Αν ξεκινήσεις τα διάφορα (εξάτμιση/εγκέφαλο/κλπ) τότε πάει υπερβολικά γρήγορα, στρίβει απίστευτα (δεν θα ήθελα να είμαι μέσα όταν πηγαίνει στο όριο ) αλλά κάνει φασαρία κ καίει απίστευτα. Ενδεικτικά συγγενής κάνει μαξ 250 χλμ με ένα ρεζερβουάρ.Ναι αλλά είναι μάλλον καλή λύση γιατί και feeling έχει και από χώρους κάλα πάει και είναι στα λ7 που διαθέτει , το νέο megane rs που έχει ξαναπροταθεί γιατί δν βρήκε ανταπόκριση ; και τέλος TT & S3 τα οποία εντάξυ σκληροπυρηνικά δν τα λές αλλά όπως λέει και ένα φιλαράκι evo και impreza audi quattro χαμηλομέν τεζα
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επίσης το έβο 9 μέσα είναι όπως ήδη γνωρίζεις χάλια αλλά σε μαμά μορφή ούτε κάνει τρελή φασαρία, ούτε τπτ. Αν ξεκινήσεις τα διάφορα (εξάτμιση/εγκέφαλο/κλπ) τότε πάει υπερβολικά γρήγορα, στρίβει απίστευτα (δεν θα ήθελα να είμαι μέσα όταν πηγαίνει στο όριο ) αλλά κάνει φασαρία κ καίει απίστευτα. Ενδεικτικά συγγενής κάνει μαξ 250 χλμ με ένα ρεζερβουάρ.Πέστου ότι του καίει καλά.... Έχω γνωστό που του έφαγε τεπόζιτο σε 90χλμ
Εννοείται όχι μαμά. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Επίσης το έβο 9 μέσα είναι όπως ήδη γνωρίζεις χάλια αλλά σε μαμά μορφή ούτε κάνει τρελή φασαρία, ούτε τπτ. Αν ξεκινήσεις τα διάφορα (εξάτμιση/εγκέφαλο/κλπ) τότε πάει υπερβολικά γρήγορα, στρίβει απίστευτα (δεν θα ήθελα να είμαι μέσα όταν πηγαίνει στο όριο ) αλλά κάνει φασαρία κ καίει απίστευτα. Ενδεικτικά συγγενής κάνει μαξ 250 χλμ με ένα ρεζερβουάρ.
Πέστου ότι του καίει καλά.... Έχω γνωστό που του έφαγε τεπόζιτο σε 90χλμ
Εννοείται όχι μαμά.Eίπα max!
(κ αυτό που σου λέω έχει εισαγωγή, εξαγωγή, εγκέφαλο, εκκεντροφόρους, κλπ.) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αγοραζεις ενα καρτακι με 5 χιλιαρικα ΚΟΜΠΛΕ, δινεις αλλο ενα 500αρι ΜΑΞ για εξοπλισμο (γαντια, φορμα, κρανος) και πας και το αραζεις ασπροπυργο. Με τα λεφτα που σου περισσευουν, το δινεις εργολαβια σε καποιον να σου το συντηρει και γινεσαι 'εργοστασιακος'.. εσυ θα το ακουμπας μονο για οδηγηση...
Κρατα τον αργο θανατο (λεγε με Golf GTI) για να καταπινεις χιλιομετρα χωρις να το παιρνεις ειδηση και κανε το αληθινο καρτ για τονους αδρεναλινης και αισθηση δυναμης και ταχυτητας, εξωπραγματικες...+00
To μονο....'κακο' ειναι οτι δεν μπορει να διασκεδασει σε καμια πλατεια....κανα βραδι 15γουστου στην αδεια πολη κλπ.
-
το να κανεις 'πλατεια' οποτεδηποτε και οπουδηποτε απεχει απο την διασκεδαση και την εμπειρια που σου προσφερει το καρτακι...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εσυ θα το ακουμπας μονο για οδηγηση...
δεν υπαρχει γηινο αυτοκινητο το οποιο να σου προσφερει τετοιες συγκινησεις.-Σωστό.
Αν και θα έμπαινα στον πειρασμό να το ανταλλάξω με evo 9άρι ή Μήτρο 46... -
Τελικά το καινούριο STI μόνο σε εμένα και στον SV2 αρέσει.
Πάντως πιστεύω ότι ταιριάζει στην περιγραφή.
Κρίμα που είναι 2.5L. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
το να κανεις 'πλατεια' οποτεδηποτε και οπουδηποτε απεχει απο την διασκεδαση και την εμπειρια που σου προσφερει το καρτακι...συμφωνω απολυτα, μονο που τα κοστη δε νομιζω οτι ειναι τοσο χαμηλα.. το καρτ θελει πολλα (περισσοτερα) λεφτα τα οποια τα αξιζει μεν, αλλα αμα το καλοσκεφτεις πρεπει να το γουσταρεις παρα πολυ για να πεις με σιγουρια οτι αξιζει..
σιγουρα ομως ειναι καλυτερη λυση απο το να παει σε 'σκληροπυρηνικο' αυτοκινητο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το καρτ θελει πολλα (περισσοτερα) λεφτα τα οποια τα αξιζει μεν, αλλα αμα το καλοσκεφτεις πρεπει να το γουσταρεις παρα πολυ για να πεις με σιγουρια οτι αξιζει..Δεν είναι και τόσο ακριβό, ακόμα και σε αγωνιστικό επίπεδο ψιλο-υποφέρεται για ένα μέσο εισόδημα.
-
δεν ειπα οτι δεν υποφερεται, αλλα δε νομιζω οτι καθαρισες με 5500
σε αγωνες δεν ξερω τι παιζει(φανταζομαι πολυ περισσοτερο χρημα), μονο για χρηση 'χομπυ' ξερω και θελει σιγουρα περισσοτερα5500 θες για να ξεκινησεις αγοραζοντας ενα μεταχειρισμενο , μετα εχει κι αλλα τα οποια ειναι σαφως μικροτερα , αλλα αναλογα τη χρηση ειναι και αυτα υπολογισιμα
σιγουρα ομως ειναι πολυ προσιτο σε σχεση με αλλα μηχανοκινητα χομπυ και ακρως διασκεδαστικο.. οταν εχω τα λεφτα θα τσιμπησω κι εγω ενα γιατι κανενα αυτοκινητο δεν συγκρινεται σε διασκεδαση με καρτ..ειναι το μονο πραγμα που πραγματικα με εκανε αφου μπηκα στο αυτοκινητο μου και να ξενερωσω μαζι του και να νιωθω οτι οδηγω atos (κατι το οποιο δεν μου εχει τυχει με αλλα αυτοκινητα και δεν ηταν μονο απο πεισμα )
-
Εγω σου εχω δυο προτασεις και εισαι αρχοντας.
http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... s&id=43245
ή
http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... s&id=43244Με 40Κ παιρνεις 106 Maxi S1600 ή Saxo S1600 και κανεις δουλεια σου!
ΥΓ:Πλακα πλακα δεν ειναι και πολλα 40Κ για ενα τετοιο, οταν αντιστοιχα Renault Clio S1600 πωλουνται και 110Κ!!!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
καταρχην,το ''σκληροπυρηνικο'' με το ''θελω να κανει κ αλλα'' δεν ταιριαζει επ'ουδενι..οποτε ας αλλαξουμε το ''σκληροπυρηνικο'' με το ''καλη αισθηση κατα την οδηγηση''..στα 35+ εξήγησα οτι θέλω το αμάξι να μπορεί (όπως όπως) να καλυψει και άλλες ανάγκες
π.χ. μπορεί να χρειαστεί μια φορά το μηνα να ταξιδέψω με την αδερφή και τη μητέρα μου
ή να πρέπει να μεταφέρω κάτι σχετικά ογκώδεςαυτό εννοώ με τη λογική θέλω να κάνει και άλλα. Δε με απασχολεί αν θα πρέπει να πάω αργά ή αν δε θα πάμε άνετα, αλλα οτι θα ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πάμε.
Επειδή είχα διθέσιο και την έχω ζήσει τη φάση, αν δεν υπάρχει δεύτερο αμάξι, συναντάς αρκετες δυσκολίες στην καθημερινή συμβίωση.δευτερον,χωρις να εχω οδηγησει τα περισσοτερα,απο προσθιοκινητα θεωρω οτι πρεπει να κινεισαι σε μεγκαν ρσ,κλιο ρσ(αλλα μικροτερο-αργοτερο του μεγκαν),μινι κουπερ σ γουορξ κ σιβικ τυπε ρ(θα ελεγα κ ροκο ρ αλλα δεν γνωριζω αν θα απενεργοποιειται το esp που σε χαλαει κ επισης ειναι της εταιριας-αντιπροσωπειας που σε χαλαει)..το αν το τυπε ρ εχει ημιακαμπτο κ καταφεραν να το κανουν να στριβει ετσι(μην αρκεισαι σε δοκιμες αλλων..),ειναι σαφως προσον τους..δεν αρκεστηκαν(κ εννοειται το προτιμησαν για λογους κοστους..) σε ενα σαφως πιο ευελικτο σε ρυθμισεις συστημα πολλαπλων συνδεσμων..θα προτεινα να το απορριψεις εφοσον το εχεις οδηγησει(οπως κ ολα τα αλλα εννοειται..)..κ κυριως χωρις προκαταληψεις περι συνδεσμων κτλ..
σε πισωκινητα μεχρι 2λτ(αν κ τα 2 λτ παλι εχουν τεκμηρια κ φορολογιες,μεχρι 1924κ.εκ ειναι νομιζω το ''οριο'',οσα εχουν περαιτερω δεν εξαιρουνται..βεβαιως μπορει κ να λανθανω) ειτε σ2000(κορυφη κ αν εχεις εμπειρια απο 2τροχα,που εχεις,θα το εκτιμησεις δεοντως..),ειτε μχ5(με τα οσα προβληματα αξιοπιστιας λες οτι παρουσιαζει..),ειτε μια μπεμπα 120 που πιστευω ταιριαζει στις αναγκες σου(δεν εχει τις επιδοσεις του γκολφ,αλλα εχει οδηγικη αισθηση κ κανει κ αλλα..).αν μπορεις κ σε πετρελαιο,λυνεις κ το προβλημα των επιδοσεων..
στα 4κινητα εχεις εβο 9(μεταχειρισμενο),εβο 10(τα κανει ολα κ με αυτες τις τιμες συμφερει..αλλα δεν σου αρεσει),γκολφ ρ(μια πιο ''σκληροπυρηνικη'' εκδοση του τωρινου αυτοκινητου σου..με αντιπροσωπους που παλι δεν σου αρεσουν),αουντι σ3(ρωτα τον κιουση-βελλερεφοντη για περαιτερω πληροφοριες..)έκανες μια πολύ σωστή ανακεφαλαίωση
εγω σου (ξανα)λεω να ξεχασεις ολα τα παραπανω κ να κοιταξεις το μαζντα ρχ8(οχι απλως την εκδοση κοσμο,αλλα την σπορτ με τις αναβαθμισμενες αναρτησεις..)..επιδοσεις καθολα αξιολογες,οδηγικη αισθηση παρα πολυ καλη,εσπ που απενεργοποιειται,καταναλωση στα πλαισια των εβο9-10 οποτε κατα τα λεγομενα σου την αντεχει η τσεπη σου,κ κανει κ αλλα,οπως ταξιδια,μεταφορες,ανεση κτλ.εχει κ τελη-ασφαλειες 1.3λτ..πιστευω το πιο σκληροπυρηνικο all around( ) που κυκλοφορει στις μερες μας..
το mazda δεν μου αρέσει ιδιαίτερα
καίει όσο ενα EVO και δεν πάει βήμα μπροστά του
έχει γεμίσει ο τόπος απο αυτά
έχει χαλια μεταπώληση
δεν μου αρέσει το σύστημα με τις πόρτες
δε σου περναει την αίσθηση οτι βρίσκεσαι σε σπόρ αμάξιαν δεν σε ικανοποιει κανενα απο τα ανωτερω αυτοκινητα,εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχει αυτοκινητο με τα κριτηρια που θετεις..
Προσωπικά ξέρω ποιο αμάξι ΘΕΛΩ αυτή την περίοδο. Απλώς γίνεται μια πιο γενική συζήτηση για αν μάθουμε όλοι κάτι παραπάνω.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kαλά εδω λεμε σκληροπυρινικο το ΜΧ-5 Το κλιουλινι ειναι για εμενα πιο σπορ απο ταπερ.Σκύλε, εγώ προσωπικά δεν ειπα σκληροπυρηνικό το mx5.
Το mx5 θα έχει συγκεκριμένη αποστολή (να με μάθει να driftαρω) και έτσι πρέπει να το βλέπουμε.Άλλωστε στα λεφτά που θα κοστίσει (περίπου 13.000 €) δεν έχω άλλες απαιτήσεις απο αυτό, παρά να είναι αξιόπιστο.
Ούτε χώρους θέλω, ούτε ανέσεις... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Νομιζω οτι με τα λεγομενα σου, και σε αυτο το Post αλλα και στα επομενα που εχω διαβασει, θεωρω οτι μαλλον καταληγεις στα εξης:
Ή ψαχνεις να βρεις μια πολυ καλη περιπτωση σε EVO9, στο οριο των χρηματων που εχεις θεσει (35κ) και εφοσον η κριση κλπ καραδοκει περιμενεις λιγο για κατι τετοιο, ή πας σε ενα πολυ προσεγμενο επισης S2000 fl με 33κ περιπου, του βαζεις και ενα hard top και κανεις λιγο υπομονη στα ταξιδια.Γρηγόρη έτσι ειναι τα πράγματα ψάχνω για EVO και μόνο αν βρεθεί καμία 'ευκαιρία' θα κοιτάξω για S2000.
Υπαρχει βεβαια αλλη μια εναλλακτικη, η οποια μου φαινεται και η πιο λογικη, δεδομενης της γενικοτερης οικονομικης καταστασης, αλλα και περιπτωσης σου, της υπαρχουσας δηλαδη αγορας νεου αυτοκινητου που εκανες (το πορτοφολι σου βεβαια εσυ το ξερεις καλυτερα απο εμας και θα πραξεις στην τελικη αναλογως...), που σου προτεινε και φιλος παραπανω, αλλα με μια διαφορα, και παραλληλα ενα προσθετο χαρακτηριστικο:
κρατας μεν το GTI σου, αλλα μετα την φθορα των ελαστικων σου, αγοραζεις πακετο τις detroit 18αρες με ενα πολυ καλο λαστιχο (τις παλιες ζαντες ή τις πουλας, ή τις κρατας και παιρνεις και ενα ωραιο σετακι pzero corsa ή τα semi-semislick potenza 070 του professeur για κανενα trackday και εισαι και street legal...), εχεις ετσι αυτοματως λιγο πιο σφιχτη αναρτηση, αλλα οχι κουτσουρο, και ελαφρως βαρυτερο και λιγο πιο αμεσο τιμονι, και ψαχνεσαι αρκετα, παραλληλα και για αυτο:http://www.volkswagenracing.co.uk/Golf% ... 0Road.html
...ή καποιο αντιστοιχο μπλοκε της Quaife (ATB...?), εφοσον συνεργαζεται σωστα με τα υπαρχοντα ηλεκτρονικα βοηθηματα.
Πιστευω οτι με αυτες τις δυο προσθηκες, 18αρες + μηχανικο μπλοκε (ισως και μια προβλεπομενη για το VI μπαρα θολων εμπρος για περαιτερω σφιξιμο του μπροστινου συστηματος), θα μεταμορφωθει αρκετα το αυτοκινητο σου, ισως οχι στον απολυτο βαθμο που ενδεχομενως θα ηθελες, αλλα σιγουρα, ωστε να σου προσφερει μεγαλυτερη οδηγικη ευχαριστηση...Ευχαριστώ γιατι δεν ήξερα οτι υπάρχει αυτό το site www.volkswagenracing.co.uk .
Από εκεί και πέρα δε θέλω να πειραματιστώ με αυτό το αμάξι.
Νομίζω οτι ειναι πολύ εύκολο να το 'χαλάσω' παρά να το βελτιώσω. Δεν έχω σκαλίσει κανένα απο τα προηγούμενα αμάξια μου, οπότε δεν μου ειναι και πολύ εύκολο να αλλάζω διαφορικά σε καινούργιο αμάξι.
Οσο καιρό έχω το GTI (μέχρι να πουληθεί) θα παραμείνει εργοστασιακό. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κρατα τον αργο θανατο (λεγε με Golf GTI) για να καταπινεις χιλιομετρα χωρις να το παιρνεις ειδηση και κανε το αληθινο καρτ για τονους αδρεναλινης και αισθηση δυναμης και ταχυτητας, εξωπραγματικες...το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό το ενδεχόμενο
αυτό μαζί με το να αγοράσω μια μηχανή εντουρο και να παίζω στα βουνά ειναι ωραία ενδεχόμεναόμως ο χρόνος μου ειναι περιορισμένος
σπάνια έχω 3,4,5 ώρες μαζεμένες να διαθέσω για να κάνω το χόμπι μουοπότε πιστεύω πως τελικά θα τα βαρεθώ (πολύ νωρις κιόλας και χωρίς φίλους να με τραβάνε προς αυτή την κατεύθυνση...) και τσάμπα τα λεφτά που θα δώσω
Κρατα τον αργο θανατο (λεγε με Golf GTI)
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου