-
Ο χρήστης ΙΩΣΗΦ έγραψε:
Επειδή κι εγώ εψαχνα το καλοκαίρι αυτοκίνητο και όντας κάτοχος ενός megane του '99 που είδα κι άπόειδα να το πουλήσω θα σου πω το εξής ένα.
Πάρε ένα ΤΟΥΟΤΑ να μην πολυασχολείσαι ούτε με βλάβες ούτε με συνεργεία, που σίγουρα δεν θα θέλεις να σε απασχολήσουν στο καινούριο σου αυτοκίνητο.
Είναι στα ίδια λεφτά με το golf και με επι πλέον 4 χρόνια εγγύηση, πιο αξιόπιστο και πιο οικονομικό στην χρήση του και στην συντήρησή του.
Αν δεν θέλεις ΤΟΥΟΤΑ ή VW τότε πήγαινε στα υπόλοιπα αλλά να έχεις υπ΄όψη σου οτι κατεβαίνεις κατηγορία σε ποιότητα και αξιοπιστία.Καλά τα λες πολύ ανώτερα σε ποιότητα οι 2 μάρκες που αναφέρεις ... Επίσης η γη είναι τετράγωνη και στο φεγγάρι δεν πήγαμε ποτέ
-
Μικρέ αν θες να τσακωθείς βρές κανέναν άλλο, πές την γνώμη σου στην κοπέλα (αν έχεις) και άσε τα σχόλια.
Yποδείξεις για το τι θα σχολιάζει κάποιος χρήστης δεν χωράνε στο συγκεκριμένο φόρουμ. [mod]
-
Ο χρήστης ΙΩΣΗΦ έγραψε:
Μικρέ αν θες να τσακωθείς βρές κανέναν άλλο, πές την γνώμη σου στην κοπέλα (αν έχεις) και άσε τα σχόλια.Yποδείξεις για το τι θα σχολιάζει κάποιος χρήστης δεν χωράνε στο συγκεκριμένο φόρουμ. [mod]
Να τσακωθώ δεν θέλω αλλά δεν μ' αρέσουν οι γενικεύσεις που έκανες γι αυτό και σχολίασα στο ίδιο πνεύμα.
Τώρα αν θες να το κάνουμε προσωπικό No problem ....Και μπορεί να είμαι μικρός αλλά πόσο δεν θες να ξέρεις .... Γι αυτό καλύτερα τα υπονοούμενα για κοπέλες σε κάποιον άλλο ...
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Διάβασα ότι η 7ετής εγγύηση των KIA αναλύεται σε 5 έτη ολική εγγύηση και 2 επιπλέον έτη για τα μηχανικά μέρη. Δηλαδή όπως και τα επιπλέον 3 χρόνια των toyota μετά την 3ετή εργοστασιακή. Φυσικά τα 5 χρόνια είναι καλό διάστημα, αλλά μετά από αυτό αρκετά πράγματα δε θα καλύπτει. Όπως έχω ακούσει αρκετά παράπονα για toyota τελευταία που μετά την 3ετία δεν καλύπτουν ορισμένα ακριβά πράγματα (π.χ. μηχανισμός a/c σε aygo που κόστιζε 800€).Ξέρει κάποιος τι παρέχει η εγγύση στα toyota μετά τα 3 χρόνια ή υπάρχει κάποιο λινκ?
Μόνο μηχανικά να υποθέσω? -
Παρε οτι θες,πληρωσε οσα θες αρκει να μην ειναι ΙΤΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παρε οτι θες,πληρωσε οσα θες αρκει να μην ειναι ΙΤΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!Δαγκωνουν;
-
Δαγκωνουν;
Οχι δεν εχω ακουσει για δαγκωματα ουτε εχω δει,αλλα σιγουρα 2-3 φορες το χρονο θα πιεις πρωινο καφε με το μαστρομητσο μεχρι να το ματαξαναφτιαξει.Ισως με καλοεμαθε το accent που ειχα και το 6 που εχω!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παρε οτι θες,πληρωσε οσα θες αρκει να μην ειναι ΙΤΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Δαγκωνουν;
Λερώνουν στο σπίτι, τσακώνονται με άλλα ιταλικά κι ενός γείτονα το φίατ κυνηγάει τον ταχυδρόμο ...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παρε οτι θες,πληρωσε οσα θες αρκει να μην ειναι ΙΤΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!Φανταζομαι ειχες συχνα προβληματα με τα απειρα Φιατ που ειχες στη κατοχη σου στο παρελθον.
-
-
Ξερω οτι υπαρχουν και ΙΤΑΛΟΦΙΛΟΙ και καλα κανουν αλλα για μενα το αυτοκινητο δεν ειναι η βαρια πορτα,το μαλακο ταμπλο και τα φωτακια led.Ειναι το μοτερ που δεν καιει λαδια και που οταν του πινω το αιμα γινεται καλυτερο.SORRY
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ειναι το μοτερ που δεν καιει λαδια και που οταν του πινω το αιμα γινεται καλυτερο.SORRYΠαρε ενα Punto τοτε.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ξερω οτι υπαρχουν και ΙΤΑΛΟΦΙΛΟΙ και καλα κανουν αλλα για μενα το αυτοκινητο δεν ειναι η βαρια πορτα,το μαλακο ταμπλο και τα φωτακια led.Ειναι το μοτερ που δεν καιει λαδια και που οταν του πινω το αιμα γινεται καλυτερο.SORRYSorry τώρα που θα το συνεχίσω αλλά δεν κρατιέμαι:
- δηλ τα Ιταλικά φημίζονται για τα πρώτα bold??
- Εγώ που έχω και Ιταλικό και Γερμανικό πχ και το Γερμανικό πίνει 3 φορές τα λάδια που πίνει το Ιταλικό τι να κάνω?? Να τα πετάξω και τα 2??
-
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ 6 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ PUNTO-ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ 6 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ PUNTO-ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ....Που να το δεις. Δεν το προλαβαινεις.
-
Ο χρήστης ifigeneia έγραψε:
Την καλησπερα μου σε ολους σας
Πιστευω οτι εχετε αρκετη γνωση για τα διαφορα μοντελα και μπορειτε να βοηθησετε
Θελω να αγορασω στο 2010 ενα αυτοκινητο μικρομεσαιο, με οικονομικη καταναλωση [κανω πολλα χιλιομετρα καθημερινα], με καλη ποιοτητα κατασκευης και μεγαλη εγγυηση στα μηχανικα μερη, σχετικα ασφαλες, [γρηγορο στις προσπερασεις, να ...κραταει στις στροφες], σε τιμη μικροτερη των 20.000,00 Ε
διαβαζω για
το TOYOTA AURIS 1.6,
το RENAULT MEGANE 1.6 110HP,
το FORD FOCUS 1.6 115HP Ti-VCT
το VOLKSWAGEN GOLF VI 1.4 TSI 122HP
το HONDA CIVIC 1.4 100HP
το CITROEN C4 1.6 120HP
αλλα δεν εχω τη γνωση να καταλαβω τα τεχνικα [πχ η ροπη, αναρτησεις, φρενα κλπ]
Ακομη αν εχετε γνωμη για τα πετρελαιοκινητα[τα + και -] ή τα υβριδικα πχ honda Insight θα τη διαβαζα με πολυ προσοχη .
Ακομη μπορω να περιμενω και ως το φθινοπωρο αν υπαρχει καποιο νεο μοντελο που θα ελθει
Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να μην σας κουρασαGolf και το Auris 1.6 132ps και κάνε μια βόλτα απο Fiat,Renault,και Seat.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ξερω οτι υπαρχουν και ΙΤΑΛΟΦΙΛΟΙ και καλα κανουν αλλα για μενα το αυτοκινητο δεν ειναι η βαρια πορτα,το μαλακο ταμπλο και τα φωτακια led.Ειναι το μοτερ που δεν καιει λαδια και που οταν του πινω το αιμα γινεται καλυτερο.SORRYνα ξερεις οτι ολες οι μηχανες καινε λαδια ,αλλες λιγο αλλες πολυ.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Ξερω οτι υπαρχουν και ΙΤΑΛΟΦΙΛΟΙ και καλα κανουν αλλα για μενα το αυτοκινητο δεν ειναι η βαρια πορτα,το μαλακο ταμπλο και τα φωτακια led.Ειναι το μοτερ που δεν καιει λαδια και που οταν του πινω το αιμα γινεται καλυτερο.SORRY
να ξερεις οτι ολες οι μηχανες καινε λαδια ,αλλες λιγο αλλες πολυ.
Και μάλιστα πολλές ειδικών προδιαγραφών (πολύστροφες, αγωνιστικές κλπ) μηχανές είναι φτιαγμένες να καίνε επίτηδες λάδι γιατί βοηθάει στην ψύξη. Δεν είναι κακό να καίει λάδι αρκεί να είναι κατασκευασμένο έτσι. Κακό είναι να αρχίσει να καίει λάδια στα καλά του καθουμένου ενώ δεν είναι αυτές οι προδιαγραφές του.
-
Ρε παιδία ηρεμίστε μην πορόνεστε δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να μη βγάζει προβλήματα η να μην καίει λάδι.
-
Υπάρχουν. Τα ιαπωνικά.
Επιλογη αυτοκινητου με 5 δεδομενα