-
....αν συνδυάσει καλές τιμές με αξιόλογους κινητήρες.... -
Πόλο κροσοβερ.....Τέλος του 2017 το νεο Golf.Με μεγαλύτερο μεταξόνιο και πιο αεροδυναμικό,παρά τη χαμηλότερη γραμμή οροφής υπόσχεται μαγαλύτερους εσωτερικούς χώρους.
-
H Toyota στο Tokyo Auto Salon θα φέρει αυτό το πρωτότυπο, το οποίο το ονομάζει ViRA. Το concept ενός δίπορτου crossover είναι μια μίξη του Yaris (ViTZ ονομάζεται στην Ιαπωνία) και του RAV4, με το όνομα του να προέρχεται από το πάντρεμα των δύο αυτών μοντέλων.
Εμφανισιακά μπορεί να μην εντοπίζεται κάποια ''συγγένεια'' με τα τα δύο προαναφερθέντα μοντέλα, αλλά από το πρώτο δανείζεται τις compact διαστάσεις του και από το δεύτερο τον εκτός δρόμου σχεδιασμό του. Κάτι που πρακτικά μας οδηγεί σε ένα urban crossover, συνδυάζοντας τα θετικά στοιχεία κάθε μοντέλου. Ο έντονος και γεμάτος ακμές σχεδιασμός του δεν ακολουθεί την οικογενειακή ταυτότητα της ιαπωνικής εταιρίας και προσελκύει το νεανικό κοινό.Εμένα πάντως μου φαίνεται ενδιαφέρον και μου θυμίζει ένα ψηλό crossoveroειδές scirocco!
-
Kia Telluride concept..
Θηριάκι'αμερικανιά' απο τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.
Η ΚΙΑ αναφέρει πως δε σκοπεύει να το βγάλει στην παραγωγή .
-
Αμερικανικο και στον σχεδιασμο και στο μεγεθος και στους κινητηρες.
-
Fuck yeah.
-
Opel GT concept
Αν το βγάλουν σε τέτοιο στυλ και τεχνικά χαρακτηριστικά θα ξαναρχίσω να λέω κάλαντα
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/opel-gt-concept-protes-eikones
-
Ωραιο αυτοκινητο. Ομως αν βγει μην αρχισεις να λες τα καλαντα γιατι τα Opel δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα και μπορει να χρειζεται να βαζει το χερι στην τσεπη
-
-
ναι νταξ ...
Αλλά για να πάρω ένα όμορφο Citroen πρέπει να είμαι κινέζος ...
http://www.ds.com.cn/en/From my SMO72HD via Tapatalk
-
Τα ds3, ds4, ds5 ερχονται κι εδω.. και ναι εχουν ενδιαφερων απο πολλες αποψεις.. τα υπολοιπα που ειναι για Κινα δε μου λενε τιποτα. Το κριμα θα ειναι η DS9 οταν βγει που δε θα προοριζεται για την Ευρωπη.
-
Mitsubishi Crossover 2018: O μεγάλος άγνωστος
Το μικρομεσαίων διαστάσεων crossover της Mitsubishi αναμένεται να περάσει στην παραγωγή το 2018 και αν διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά τότε πρόκειται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του ASX ....
-
8 χρόνια ζωής του τωρινου Asx (από το 2010) που ήταν εξαρχής συντηρητικο μέχρι την αντικατάσταση του είναι παρα πολλά...
-
Δυστηχως αυτη την πολιτικη την διατηρει η mitsu(να κραταει αρκετα χρονια τα μοντελα της)περιμενα μηπως κανει κατι αλλα τιποτα,ετσι πεσαμε στο qq....οσο για συντηριτικο οντως ειναι 'πολυ μιτσουμπισι''που λεει και καποιος φιλος...(αν και το τελευταιο fl εχει καποιο ευρωπαικο αερα)
-
Ford Kuga Facelift
Με κινητηρες 1,5 diesel με 120 και 180 hp και βενζινη 1,5 με 120,150,180 -
Αυτοί με τα πολλά άλογα λογικά θα είναι διλιτροι...Διαφορετικά η ford έχει τσακίσει τον ανταγωνισμό στους κινητήρες!!! Χαχα!
-
Συμφωνα με το autobild o 1.5diesel αντικαθιστα τον 2λιτρο με δυο διαφορετικες ιπποδυναμεις 120 και 180.Επισεις 1,5 ειναι και ο βενζινης με διαφορες ιπποδυναμεις.Η καταναλωση για τον διεσελ με τους 120 ειναι 4,4 και 5,2 για allrad.
-
Δλδ θα κυκλοφορεί 1500αρης diesel με 180 άλογα; Αυτό αυτομάτως τοποθετεί τον κινητήρα στην κορυφή της κατηγορίας ξεπερνώντας ακόμη κ τους 1600αρηδες κινητήρες της Honda, της opel κ της renault με 160 κ 136 άλογα!
-
Eχουμε και λεμε:
WV t-roc
QQ facelift
Type R
C4 Aircross
X2
RS6
-
Tiguan CC
Concept Cars