-
Η αλήθεια είναι ότι το σχήμα μόνο η Ferrari και ο Pininfarina το ξέρουν. Όλοι οι άλλοι μαντεψιές κάνουν.
-
-
ωρε μανωλαμ.....
-
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Καλα ο μαλακας στο 1:00 πηγε να στουκαρει πανω στο μουλαρι
Ο τάπητας στην Ιταλία δεν έχει σχέση με το Ελληνικό σαπούνι (μερικώς λόγω και των ασβεστολιθικών αδρανών....) οπότε δεν θα έπεφτε πάνω του.
Αν σκεφτούμε ότι ο άλλος πήγαινε χαλαρά... η διαφορά στις επιταχύνσεις είναι....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε διαγωνισμό άσχημου μουλαριού, την πρώτη θέση την έχει στο τσεπάκι...
-
Αν είναι οπως στις πρώτες φωτο απλά δεν υπάρχει πιο ομορφο αυτοκίνητο!
Μπροστά φερνει προς 459 αλλά απο κει και πίσω,πλαγια δεξια αριστερα παντού ειναι αλλο super car! Oι αεραγωγοι στο μπροστινό μέρος και οι διαχήτες που συνεχίζουν απο πλαγια προς πίσω και τελειώνουν ειναι απίστευτα εντυπωσιακό και λειτουργικό φυσικά για υψηλές ταχύτητες!
Τι βγαζουν οι ανθρωποι!!! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αν είναι οπως στις πρώτες φωτο απλά δεν υπάρχει πιο ομορφο αυτοκίνητο!
Μπροστά φερνει προς 459 αλλά απο κει και πίσω,πλαγια δεξια αριστερα παντού ειναι αλλο super car! Oι αεραγωγοι στο μπροστινό μέρος και οι διαχήτες που συνεχίζουν απο πλαγια προς πίσω και τελειώνουν ειναι απίστευτα εντυπωσιακό και λειτουργικό φυσικά για υψηλές ταχύτητες!
Τι βγαζουν οι ανθρωποι!!!Η 459 είναι 458 με aftermarket xenon?
-
Ναι, έχει ένα LED παραπάνω!
-
Διάβαζα για την 959 της porche και μου βγηκε 459. Ποιός ξέρει πάλι.Μπορεί και να υπάρξει 459.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Διάβαζα για την 959 της porche και μου βγηκε 459. Ποιός ξέρει πάλι.Μπορεί και να υπάρξει 459.Ναι, έχουν στα σκαριά ένα 9κύλινδρο
-
Πούν'τος?....Ελα να το ακούσω....
-
Τεράστιο πλάτος πίσω!
EDIT: Τώρα Βασίλη;
-
Τεράστιο πλάτος!
Οντως!!!
Δεν βλεπουμε τιποτα
-
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://www.autoblog.com/photos/ferrari-f70-rendering/#photo-5261899/Κωνσταντίνε φίλε μου, 2η φορά που μπαίνει αυτό το βδέλυγμα σε αυτή την σελίδα. Δεν έχει καμία σχέση φυσικά με αυτό που θα δούνε ορισμένοι σε 1-2 μήνες και εμείς οι υπόλοιποι σε 5-6.
-
http://www.autoblog.com/photos/ferrari-f70-rendering/#photo-5261899/
Κωνσταντίνε φίλε μου, 2η φορά που μπαίνει αυτό το βδέλυγμα σε αυτή την σελίδα. Δεν έχει καμία σχέση φυσικά με αυτό που θα δούνε ορισμένοι σε 1-2 μήνες και εμείς οι υπόλοιποι σε 5-6.
Eλπίζω να διαψευστούν οι φωτοσοπάδες!
-
Έχουν ήδη διαψευτεί αν δεις το τελευταίο βίντεο.
-
LaFerrari (πρώην F70/F150)