-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πουλάνε πουθενά στην Αθήνα ξεκλείδωτα 3G USB Sticks να δουλεύουν με όλα τα δίκτυα ?
Το Prepay data pack της Vodafone στο πακετο των 50 ευρω, δίνει 10 μερες internet και ενα Huawei stick στα 3,6mbps... Ξεκλειδωτο είναι!
αν είναι έτσι τότε μπορώ να πάρω απ'το ebay ένα με λιγότερο κόστος και 7.2 mbps , κάποιο απ'αυτά θα κάνει. θέλω να βάλω την sim της wind
φυσικα... εδω ομως θα εχεις 2ετη εγγυηση, και μια καρτουλα για 10ημερων ιντερνετ... την οποια αμα θες την πουλας ενα 20 ευρω... οσο κανει δηλαδη... και σου βγαινει το stick 30 ευρω!
BEAT THAT
-
Καλησπερα!
Τελικα εχει εγγυηση το κινητο!!!!!Τι να κανω να το στειλω???Θα το φτιαξουν τσαμπα???
-
Άραγε στην SE κάνουν ακόμα φλασάρισμα σε παλιά κινητά;
-
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και για ποιό μοντέλο;
Πάντως στο www.9volto.gr πρέπει να κάνουν ακόμη. (εκει πουλάνε και εξοπλισμό για εργαστηρια flashing οπότε σιγουρα θα κανουν)
Πάρε εκεί ενα τηλ. (Αθήνα είναι )
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πουλάνε πουθενά στην Αθήνα ξεκλείδωτα 3G USB Sticks να δουλεύουν με όλα τα δίκτυα ?
Το Prepay data pack της Vodafone στο πακετο των 50 ευρω, δίνει 10 μερες internet και ενα Huawei stick στα 3,6mbps... Ξεκλειδωτο είναι!
αν είναι έτσι τότε μπορώ να πάρω απ'το ebay ένα με λιγότερο κόστος και 7.2 mbps , κάποιο απ'αυτά θα κάνει. θέλω να βάλω την sim της wind
φυσικα... εδω ομως θα εχεις 2ετη εγγυηση, και μια καρτουλα για 10ημερων ιντερνετ... την οποια αμα θες την πουλας ενα 20 ευρω... οσο κανει δηλαδη... και σου βγαινει το stick 30 ευρω!
BEAT THAT
αυτό λες?
υπάρχει ειδικό σοφτγουερ που αλλάζει τις ρυθμίσεις για να συνδεθεί σε wind ?
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και για ποιό μοντέλο;Πάντως στο http://www.9volto.gr πρέπει να κάνουν ακόμη. (εκει πουλάνε και εξοπλισμό για εργαστηρια flashing οπότε σιγουρα θα κανουν)
Πάρε εκεί ενα τηλ. (Αθήνα είναι )
latest version σε T68i
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Καλησπερα!Τελικα εχει εγγυηση το κινητο!!!!!Τι να κανω να το στειλω???Θα το φτιαξουν τσαμπα???
Aν δεν εχει σημαδια χτυπηματος και φυσικα δεν τους πεις οτι επεσε αλλα το εμφανισε ξαφνικα ναι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καλησπερα!
Τελικα εχει εγγυηση το κινητο!!!!!Τι να κανω να το στειλω???Θα το φτιαξουν τσαμπα???
Aν δεν εχει σημαδια χτυπηματος και φυσικα δεν τους πεις οτι επεσε αλλα το εμφανισε ξαφνικα ναι.
Μιλησα και με το Δημητρη(pik.) και μου ειπε οτι μπορει να το παρει γιατι απο αυτον το αγορασα,να το παει σε ενα μαγαζι της apple εφοσων εχει εγγυηση μπορω να δωσω 200Ε και να παρω ενα καινουριο 3gs.Μαλλον αυτο θα κανω πιστευω με συμφερει κατα πολυ.
-
Καλησπερα!
Μιλησα και με το Δημητρη(pik.) και μου ειπε οτι μπορει να το παρει γιατι απο αυτον το αγορασα,να το παει σε ενα μαγαζι της apple εφοσων εχει εγγυηση μπορω να δωσω 200Ε και να παρω ενα καινουριο 3gs.Μαλλον αυτο θα κανω πιστευω με συμφερει κατα πολυ.
αν ισχύει η εγγύηση (δεν καταλάβουν οτι έπεσε) θα σου το αλλάξουν ολόκληρο....
στην ελλάδα δεν επισκευάζουν μήλα...πόσο θα στο πάρουν και θα πάρεις με 200e 3gs?? 370???
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλησπερα!
στην ελλάδα δεν επισκευάζουν μήλα...πόσο θα στο πάρουν και θα πάρεις με 200e 3gs?? 370???
Ναι ετσι μου ειπαν απο τα κεντρικα της apple μιας και εχω την εγγυηση.
-
Καλησπερα!
για να γίνει αυτό , αναγκαία συνθήκη είναι να το βρούν εντός εγγύησης...
το ελέγχουν με υπέρηχους για υγρασία και για χτυπήματα -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλησπερα!
το ελέγχουν με υπέρηχους για υγρασία και για χτυπήματαΔε ξερω τι να σου πω.Εμενα αυτο μου ειπαν.Μαλλον θα το κανω.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει ειδικό σοφτγουερ που αλλάζει τις ρυθμίσεις για να συνδεθεί σε wind ?
αν εισαι καλο παιδι... θα σου δωκω και το software
-
Γιατί, χρειάζεται σοφτγουερ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί, χρειάζεται σοφτγουερ;για να τον εχουμε με τα νερα μας ρε μλκ... κρυβε λογια γμτ
-
Α, σορρυ.
Ναι, απαραίτητο το σοφτγουερ!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
latest version σε T68iΈχω σειριακό καλώδιο για παλιά Efricsson πάντως, αν το χρειαστείς.
το ελέγχουν με υπέρηχους για υγρασία και για χτυπήματαΥπέρηχους; Για την υγρασία έχει το ειδικό λευκό αυτοκολλητάκι, στο βάθος της υποδοχής για τα ακουστικά.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
latest version σε T68i
Έχω σειριακό καλώδιο για παλιά Efricsson πάντως, αν το χρειαστείς.
Σειριακο εχω και γω, αλλα μπορω μονος μου;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
latest version σε T68i
Έχω σειριακό καλώδιο για παλιά Efricsson πάντως, αν το χρειαστείς.
το ελέγχουν με υπέρηχους για υγρασία και για χτυπήματαΥπέρηχους; Για την υγρασία έχει το ειδικό λευκό αυτοκολλητάκι, στο βάθος της υποδοχής για τα ακουστικά.
υπάρχει μια συσκευή που το βάζεις μέσα και ελέγχει αν εχει υγρασία και το επιδιορθωνει ως ένα βαθμό... Λέγεται μπανιέρα υπερυθρων... Την είδα σήμερα που πήγα το n95 στο σέρβις του eclick...
-
Όσο πατάω cancel, εξακολουθώ να έχω tethering. Απορίες:
-
Στην επόμενη αναβάθμιση του iTunes (9.0.4?), ή με το OS-X 10.6.3 του οποίου η άφιξη είναι επικείμενη, θα έχουν ενσωματώσει και το carrier specific update? Αν ναι, δεν θα μπορούσα άραγε να μην τα κατεβάσω από το software update του Mac και να προτιμήσω να κατεβάσω το Combo Package που θα αναρτηθεί εδώ;
-
έχει τρόπο ο πάροχος να ξεχωρίσει αν τα δεδομένα κατεβαίνουν στο κινητό μου, ή στον υπολογιστή μου και να με χρεώνει παραπάνω σύμφωνα με την νέα πολιτική του;
-
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]