-
Και να το φτιάξεις και να γίνει σαν καινούριο, μόνον τα βασικά θα κάνει, την στιγμή που ένα καινούριο και φτηνό κινητό κάνει παπάδες...
Ματαιοπονείς φοβάμαι. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρωτώντας σε φόρουμ με αντικείμενο τα αυτοκίνητα χωρίς να γνωρίζεις καν τις βίδες torx.
(δε στην λέω, μην παρεξηγηθείς )τι σχεση εχει το που ρωτησα με αυτο που συζηταμε ρε ελτεο;
ή μηπως ο Αντιλογος δεν ειναι θεματικα ευρυς;Για κάποιον που είναι της δικιάς σου λογικής θα το θεωρήσει περιττό το μαξιλαράκι-εσώρουχο.
Μια χαρά κάνεις την δουλειά σου με ένα σώβρακο.
Θύμα του υπερκαταναλωτισμού.η εμπειρια μου μου εδειξε πως τα Χ χιλιομετρα ΔΕΝ γινονται με σωβρακο.
δεν βλεπω το πως ακριβως ειναι αυτη μια ευστοχη αναλογια γι' αυτο που θεναπειςφιντελιτι, τι εννοεις θα κανει μονο τα βασικα;
μηπως προβαλλεις τις δικες σου αναγκες και ορισμο του καταλληλου κινητου στις δικες μου την στιγμη που δεν γνωριζεις ποιες λειτουργιες θεωρω εγω απαραιτητες;και ολο αυτο επειδη ειπα ν' ανοιξω και να φυσηξω το πληκτρολογιο λολ
παντως ναι η επιδραση του καταναλωτισμου ειναι νομιζω ευδιακριτη σ' αυτα τα μερικα ποστ
(καθολου ασυνηθιστη συμπεριφορα)οκ βιλλ δεν θα ξανα
-
Τα σημερινά smartphones κάνουν πολύ παραπάνω πράγματα από το να παίρνουν τηλέφωνα. Είναι σαν να συγκρίνεις μια γραφομηχανή και έναν υπολογιστή με Word. Ο τελευταίος και είναι καλύτερος στο να γράφεις κείμενα, αλλά κάνει και ένα σωρό πράγματα ακόμη.
Τώρα, μπορεί να σου φαίνονται άχρηστα γιατί δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει. Μόλις τα χρησιμοποιήσεις, θα απορείς γιατί σήμερα, παιδεύεσαι με ένα απηρχαιωμένο κινητό.
Θα δεχόμουν τα περί καταναλωτισμού, αν μιλούσαμε για κάτι ακριβό, ή κάτι που το αλλάζεις συνέχεια σαν τα πουκάμισα. Αλλά και με οικονομικούς όρους, το υπάρχον κινητό σου, τα έχει βγάλει τα λεφτά του, άρα αν πάρεις κάτι καινούριο και φτηνό, δεν είσαι υπερκαταναλωτικός.Μπορείς βέβαια να παραμείνεις... εναλλακτικός!
Αλλά ειλικρινά, παιδεύεσαι χωρίς λόγο και χάνεις μπόλικες ευκολίες. Αυτά, και με καλή διάθεση πάντα. -
Wall huggers βασικα ολοι οι σμαρτφοναδες
Για μενα ειναι σημαντικο να...εχω τηλεφωνο εκτος σπιτιου,αυτο ακομα δεν ειναι εφικτο απο οτι καταλαβαινω,αντεχουν 1 ή αντε 2 μερες με λιγη χρηση,σωστα; -
Και 3 και 4, δεν υπάρχει κανένα θέμα
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για μενα ειναι σημαντικο να...εχω τηλεφωνο εκτος σπιτιου,αυτο ακομα δεν ειναι εφικτο απο οτι καταλαβαινω,αντεχουν 1 ή αντε 2 μερες με λιγη χρηση,σωστα;Με λίγη χρήση 3-4 ημέρες. Αλλά σχεδόν κανένας δεν κάνει λίγη χρήση... Το προσωπικό μου αντέχει μία ημέρα. Το εταιρικό, όταν δεν το χρησιμοποιώ (δεν είμαι σε κάποιο έργο), αντέχει άνετα 4 ημέρες. Είναι το παλιό μου καλό και αγαπημένο Motorola Defy, ένα κινητό αξίας
-
To Nοte μου που είναι και παντόφλα με λίγη χρήση αντέχει χαλαρά 5 ημέρες.
-
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεθάψω το stupidphone μου, γιατί βαρέθηκα να φορτίζω συνέχεια.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα σημερινά smartphones κάνουν πολύ παραπάνω πράγματα από το να παίρνουν τηλέφωνα. Είναι σαν να συγκρίνεις μια γραφομηχανή και έναν υπολογιστή με Word. Ο τελευταίος και είναι καλύτερος στο να γράφεις κείμενα, αλλά κάνει και ένα σωρό πράγματα ακόμη.
Τώρα, μπορεί να σου φαίνονται άχρηστα γιατί δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει. Μόλις τα χρησιμοποιήσεις, θα απορείς γιατί σήμερα, παιδεύεσαι με ένα απηρχαιωμένο κινητό.
Θα δεχόμουν τα περί καταναλωτισμού, αν μιλούσαμε για κάτι ακριβό, ή κάτι που το αλλάζεις συνέχεια σαν τα πουκάμισα. Αλλά και με οικονομικούς όρους, το υπάρχον κινητό σου, τα έχει βγάλει τα λεφτά του, άρα αν πάρεις κάτι καινούριο και φτηνό, δεν είσαι υπερκαταναλωτικός.Μπορείς βέβαια να παραμείνεις... εναλλακτικός!
Αλλά ειλικρινά, παιδεύεσαι χωρίς λόγο και χάνεις μπόλικες ευκολίες. Αυτά, και με καλή διάθεση πάντα.- γνωριζω αρκετα καλα τι μπορουν να κανουν τα σμαρτφοουν μιας και αυτα ειναι η δουλεια μου. συνεχιζεις να θεωρεις πως ολοι εχουν αναγκη ενα σμαρτφοουν (απλα καποιοι δεν εχουν νιωσει ακομα τον παραδεισο στα χερια τους)
- ο καταναλωτισμος δεν ισχυει μονο σε ακριβα αγαθα ή σε συγκεκριμενο χρονικο κυκλο (αλλος στο πουκαμισο, αλλος στο κινητο, αλλος στο αμαξι κοκ)
- δεν εχω.. ιδεολογικο προβλημα να αγορασω κατι καινουριο λολ. το θεμα μας ειναι πως κατι που επισκευαζεται δεν υπαρχει λογος να αντικατασταθει.
και ρε συ φιντελιτι αυτη την πιπα του ειρωνικου χαρακτηρισμου οταν καποιος δεν βλεπει τον κοσμο οπως μια πλειοψηφια; ποσο δυσκολο να κατανοησεις την ειλικρινεια οποιασδηποτε διαφορετικοτητας;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Υπάρχουν κινητά από την Lenovo πχ με τεράστια μπαταρία που αντέχουν και εβδομάδα με νορμάλ χρήση.Ενδιαφερον,υπαρχει το 860 που πραγματι εχει μπαταρια οχι μαλακιες.
Ακουγεται οτι το χειμωνα θα ερθουν και επισημα στην ελληνικη αγορα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για μενα ειναι σημαντικο να...εχω τηλεφωνο εκτος σπιτιου,αυτο ακομα δεν ειναι εφικτο απο οτι καταλαβαινω,αντεχουν 1 ή αντε 2 μερες με λιγη χρηση,σωστα;Για πες μας και τι χρήση κάνεις στο δικό σου να δούμε πόσο βγάζει ένα καινούριο.
-
I rest my case.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
και ρε συ φιντελιτι αυτη την πιπα του ειρωνικου χαρακτηρισμου οταν καποιος δεν βλεπει τον κοσμο οπως μια πλειοψηφια; ποσο δυσκολο να κατανοησεις την ειλικρινεια οποιασδηποτε διαφορετικοτητας;+1
Βρε HiFi, ώρες-ώρες τρως κάτι κολλήματα...
ΥΓ: Για δεύτερο κινητό έχω αυτό
βγάλε φλύκταινες τώρα! -
-
Aυτά είναι σύγχρονα, το δικό μου είναι βιντάζ μπροστά τους. Άμα το βάλω θα κρασάρει το τοπικό.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεθάψω το stupidphone μου, γιατί βαρέθηκα να φορτίζω συνέχεια.Εγώ παρόπλισα το ένα μου android και γύρισα σε feature phone για το νούμερο της δουλειάς και ησύχασα. Τo 2ο android βρίσκεται υπ' ατμών για να κάνει χώρο για WP.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεθάψω το stupidphone μου, γιατί βαρέθηκα να φορτίζω συνέχεια.
Εγώ παρόπλισα το ένα μου android και γύρισα σε feature phone για το νούμερο της δουλειάς και ησύχασα. Τo 2ο android βρίσκεται υπ' ατμών για να κάνει χώρο για WP.
Εσύ είσαι γνωστός σεσημασμένος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ παρόπλισα το ένα μου android και γύρισα σε feature phone για το νούμερο της δουλειάς και ησύχασα. Τo 2ο android βρίσκεται υπ' ατμών για να κάνει χώρο για WP.
Δεν ξέρω τι λέτε, πάντως και μόνον η ικανότητα των σύγχρονων smartphones για ένα σωστό backup, μου έχει λύσει τα χέρια. Εγώ που έχω Android και στα δύο τηλέφωνα (δουλειάς και προσωπικό), έχω όλες τις επαφές μαζί, στο Gmail μου και τις επεξεργάζομαι με την άνεσή μου και δεν τις χάνω ποτέ.
Τα συμβατικά τηλέφωνα δεν έχουν τέτοιες ευκολίες, πώς τα δουλεύετε, με... ατζέντα; -
Ειναι απλα τραγικο αυτο το πραγμα, να σου δινουν εταιρικο το οποιο δεν μπορει να κανει τσεκαρει email η να εχεις προσβαση στις επαφες, να χεσω την μπαταρια τους
-
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]