-
Το duo είναι επιεικώς απαράδεκτο.
-
Εddie εξηγησε αγαπη μου στα παλιοπαιδα εδω μεσα ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ.
Και 'τι Κινες αι αρχιδιες μου λετε, εγω θελω να πεταχτω απο το σκρουτζομαγαζο, να το παρω και μετα να παω Ελευσινα να μου δειξει η Γιαννα σιδεροβεργες για το σπιτι'.
Εμενα θ ακους.
-
Αν είναι να ξεπεράσεις τα 100 Motorola Moto E.
-
ελαφρώς μτχ μοτο τζι στα 120-130
-
-
Lumia 630;
-
Αν θες smartphone χωρις να μπλέκεις με κινεζιες κλπ, Lumia 630 !!!
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
NOKIA 301Καλή ιδέα.
Γενικώς οι υπόλοιποι δεν πιάσατε το hint του Έντι. Δεν το πόσταρε ο άνθρωπος στο θρεντ του android, ούτε στο ifashionvictims. Αν θέλεις φτηνό, απλό κινητό τότε είναι ΙΜΟ καλύτερα να πάρεις ένα απλό featurephone.
-
Το θέμα είναι ότι δεν έχει αναφέρει τί ψάχνει από ένα κινητό και το vfm δεν έχει νόημα, άλλο value δίνει ο καθένας σε κάτι. Αν ψάχνει τελείως απλό π.χ κυκλοφορούν παλιά στην Ομόνοια/ebay με πολύ καλύτερη ποιότητα ή/και durability από τις καινούργιες πλαστικούρες των 50 γιουρίων της Νοκια.
-
Τότε σε μαλακία τοπικό το πόσταρα (καθόσον τσοπάνος).
Smartphone θέλω.Το duos γιατί είναι για τα ρέματα;
-
Πάρτα zorz
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τότε σε μαλακία τοπικό το πόσταρα (καθόσον τσοπάνος).
Smartphone θέλω.Το duos γιατί είναι για τα ρέματα;
Εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/4707391/Nokia-X ... m-4GB.html ελαφρυ λειτουργικο, smooth και απλο στη χρηση δωρεαν χαρτες καλη κατασκευη και αξιοπρεπης μπαταρια, με αρνητικο την ελλειψη φλας
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Πάρτα zorzΕπιστρέφοντας στις πλαστικούρες Nokia, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί κάτι φτηνά Nokia (πχ 220, 225, 206 κλπ) έχουν μεν Bluetooth αλλά δεν υποστηρίζουν handsfree γιατί έχουν προφίλ μόνο για ανταλλαγή επαφών;
Έχω ένα τέτοιογια δεύτερη συσκευή, το οποίο θα κληροδοτήσω σε ένα ψάρακα που παρουσιάζεται λιαν συντόμως στο ΚΕΤΘ. Ιδανικό φανταροτηλέφωνο για τη βασική πάντως, χωρίς κάμερα, έχει ράδιο, παίζει mp3, έχει φακό, η μπαταρία θα κρατήσει παραπάνω κι από το μνημόνιο.
Έλεγα επ' ευκαιρία να το αντικαταστήσω με κάτι λιγότερο τριτοκοσμικό, με λιγότερο σπασαρχίδικη δομή μενού, bt και micro usb φορτιστή.Πχ:
Έλα όμως που:
Bluetooth: Bluetooth 3.0
Προφίλ Bluetooth: Προφίλ πρόσβασης τηλεφωνικού καταλόγου (PBAP) 1.1, Προφίλ προώθησης αντικειμένου (OPP) 1.1 -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/4707391/Nokia-X ... m-4GB.html ελαφρυ λειτουργικο, smooth και απλο στη χρηση δωρεαν χαρτες καλη κατασκευη και αξιοπρεπης μπαταρια, με αρνητικο την ελλειψη φλας
Γιατί να πάρει wannabe WP και να μην πάρει απευθείας WP...
@Zorz Πιο είναι τούτο ?
Γιατι το Asha 208 είναι οκ... -
όταν το μοτο τζι παίζει στα
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Γιατί να πάρει wannabe WP και να μην πάρει απευθείας WP...
Κοιταξε, ο Εντυ ρωτησε για ενα μονοπυρηνο android αρχικα, γι'αυτο στα ιδια λεφτα του προτεινα αυτο που ειναι τουλαχιστον διπυρηνο, δεν κολλαει και στις βασικες λειτουργιες ανταπεξερχεται ανετα. Παιρνει και δυο καρτες. Τα υπολοιπα android σε αυτα τα χρηματα δεν ξερω κατα ποσο θα την παλευουν ενω απο wp δεν εχω εμπειρια.. Προφανως το 630 στα 100€ που ειπε πριν ο Busso θα ειναι bargain.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όταν το μοτο τζι παίζει στα -
Tα παραθυρα μου φαινονται ανυποφορα.
Το Android χαοτικο,αν και καλυτερο.
Δεν εχω παιξει αρκετα με Apple,υποπτευομαι οτι εχουν καλυτερη ισορροπία σαν λειτουργικο -
Χαοτικό αν θες να κάνεις πολλές παραμετροποιήσεις. Και για απλή χρήση μια χαρά είναι.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]