-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ξεθάβω.
Sony experia M4 παίζει γύρω στα 250 ευρώ. Γενικά είμαι εξοικειωμένος με το μενού της SONY αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάω με παρωπίδες. Ο ανταγωνισμός αυτού του τηλεφώνου ποιός είναι? Απόψεις? Το 'μπάτζετ' είναι 300 ευρώ ταβάνι αλλά κι αυτά δύσκολα θα τα έδινα.Μπες στο minideal να δεις τι παιρνεις με 200€
Εγω πριν 3 χρονια πηρα με 100€ το lenovo A820 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.......ποτε ξανα κινητο απο ελληνικη αγορα!!!Αφού εσύ είσαι γνωστός Κομμουνιστής από που αλλού θα αγόραζες?
Πλάκα κάνω ε?
Για τα lenovo ακούω ότι δεν είναι κακά, απλά δεν έχουν καθόλου υποστήριξη, service κλπ. Είναι αλήθεια?
Εχουν πλεον σερβις καθως ηρθαν επισημα στη χωρα μας.
Δεν εχω ομως εμπειρια απο αυτους καθως δεν μου παρουσιασε καποια δυσλειτουργια μεχρι τωρα -
Εχω ενα μηνα που αλλαξα σε Lenovo A806.. οκταπυρηνο στα 1.7Ghz ,16GB ενσωματωμενη και 2GB ram... εχει και απιστευτη φωτογραφικη ασχετως mp που δε λενε απαραιτητα κατι σε μια φωτογραφικη..5αρα οθονη να εχεις ανετο gps και καλο βαρος. Απο focalprice 120e...
Μανωλιο απλα παρτο σου λεω! -
Εχω ενα θεματακι με το εν λογω παραπανω κινητο.
Φορτιζει απελπιστικα αργα οποιο φορτιστη και να δοκιμασα. Μπαινει σε ενα 'charging protection mode'' ή καπως ετσι οπως αναγραφεται και το οποιο δε φαινεται να ειναι αποτελεσμα καποιας default εφαρμογης με την οποια ερχεται το τηλεφωνο. Να το ρουταρω σ αυτη τη φαση δε παιζει.
Να πω εδω οτι χρησιμοποιω αλλον φορτιστη παντα απο τον δικο του γιατι ο δικος του ειναι για αγγλικες-ξενες πριζες-δικτυο. Καποιος που να χει φερει τηλεφωνο απο Κινα να το εχει ξαναντιμετωπισει, και πως το ελυσε? -
Καλησπερα οταν στο κινητο - ταμπλετ δεν σου βγαζει επιλογη στις εφαρμογες 'μετακινηση σε sd card' , ενω δεχεται επεκταση καρτας μνημης, τι μπορει να συμβαινει; μιλαω για εφαρμογες απο το play store κ οχι προεγκατεστημενες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να πω εδω οτι χρησιμοποιω αλλον φορτιστη παντα απο τον δικο του γιατι ο δικος του ειναι για αγγλικες-ξενες πριζες-δικτυο. Καποιος που να χει φερει τηλεφωνο απο Κινα να το εχει ξαναντιμετωπισει, και πως το ελυσε?
Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τον δικό του φορτιστή βάζοντας ένα πρόσθετο για να ταιριάζει στις δικές μας μπρίζες.
Είχα παρόμοιο θέμα με iphone αγορασμένο από ΗΠΑ και το έλυσα έτσι.
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Καλησπερα οταν στο κινητο - ταμπλετ δεν σου βγαζει επιλογη στις εφαρμογες 'μετακινηση σε sd card' , ενω δεχεται επεκταση καρτας μνημης, τι μπορει να συμβαινει; μιλαω για εφαρμογες απο το play store κ οχι προεγκατεστημενες.Προφανώς υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας κινητού και έκδοσης adroid που φοράει.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Να πω εδω οτι χρησιμοποιω αλλον φορτιστη παντα απο τον δικο του γιατι ο δικος του ειναι για αγγλικες-ξενες πριζες-δικτυο. Καποιος που να χει φερει τηλεφωνο απο Κινα να το εχει ξαναντιμετωπισει, και πως το ελυσε?
Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τον δικό του φορτιστή βάζοντας ένα πρόσθετο για να ταιριάζει στις δικές μας μπρίζες.
Είχα παρόμοιο θέμα με iphone αγορασμένο από ΗΠΑ και το έλυσα έτσι.
Το προσθετο που λες εχει αγοραστει για καποιο ταμπλετ απο τον πατερα αλλα δυστυχως ειναι σε αλλη πολη. Το χα υποψιν σ ευχαριστω.
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Καλησπερα οταν στο κινητο - ταμπλετ δεν σου βγαζει επιλογη στις εφαρμογες 'μετακινηση σε sd card' , ενω δεχεται επεκταση καρτας μνημης, τι μπορει να συμβαινει; μιλαω για εφαρμογες απο το play store κ οχι προεγκατεστημενες.Οι εφαρμογές αυτές δεν υποστηρίζουν λειτουργία μέσα από sd κάρτα ή το tablet δεν υποστηρίζει λειτουργία εφαρμογών μέσα από τη sd κάρτα.
αν μπορείς να βάλεις προεγκατεστημένη εφαρμογή στη sd είναι το πρώτο αν όχι το δεύτερο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχω ενα θεματακι με το εν λογω παραπανω κινητο.
Φορτιζει απελπιστικα αργα οποιο φορτιστη και να δοκιμασα. Μπαινει σε ενα 'charging protection mode'' ή καπως ετσι οπως αναγραφεται και το οποιο δε φαινεται να ειναι αποτελεσμα καποιας default εφαρμογης με την οποια ερχεται το τηλεφωνο. Να το ρουταρω σ αυτη τη φαση δε παιζει.
Να πω εδω οτι χρησιμοποιω αλλον φορτιστη παντα απο τον δικο του γιατι ο δικος του ειναι για αγγλικες-ξενες πριζες-δικτυο. Καποιος που να χει φερει τηλεφωνο απο Κινα να το εχει ξαναντιμετωπισει, και πως το ελυσε?Αύριο θα τα παραλάβω (δεν είναι για μένα). Αν έχει τον αντάπτορα θα σου πω περί φόρτισης.
-
Θα παραλαβεις το ιδιο lenovo ή καταλαβα λαθος?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θα παραλαβεις το ιδιο lenovo ή καταλαβα λαθος?Lenovo A806 δεν είναι; Octa core, 1,7GHz, RAM 2GB, 16GB;
Αυτό θα παραλάβω! Παρακάλεσα να μου στείλουν και τον αντάπτορα ευρωπαϊκό. -
Ναι σωστα. Αναμενω!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι σωστα. Αναμενω!Λοιπόν, πρώτη φόρτιση έκανε 2 ώρες ..
Τον αντάπτορα εύκολα βρίσκεις στα ηλεκτρικά με 2 ευρώ περίπου! -
Δοκιμασες να το ξαναφορτισεις απο την πρωτη φορτιση να δεις αν σου βγαζει αυτο το 'charging protection activated'' και ποση ωρα κανει,αν αργει?
-
none σε πιο ποσοστό φόρτισης στο βγάζει αυτό; ( πχ ξεφόρτιστο τελείως ή έχει καμιά 50% και το βάζεις να φορτίσει;)
Ψάξε στις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας μήπως είναι καμιά επιλογή τύπου slow charge ενεργοποιημένη.
Λογικά δε φταίει ο φορτιστής. Όλοι οι φορτιστές android smartphone usb type-b micro είναι, εκτός και αν φταίει ο συγκεκριμένος που χρησιμοποιείς.επίσης αν φορτίζει γρήγορα μέχρι ένα ποσοστό πχ 85% και μετά κόβει μέχρι το 100% είναι φυσιολογικό για προστασία της μπαταρίας.
-
Θελω να καταθεσω καπου την εμπειρια μου με το One plus Two γιατι με τρωει πολύ:
Παρέλαβα το τηλέφωνο με προβληματική οθόνη. Είχε 4 σχετικά μεγάλα πράσινα στίγματα στη δεξιά πλευρά της οθόνης, πιθανώς καμένα pixels. Επειδή είχα ταξίδια, το άφησα για 2 βδομάδες. Όταν γύρισα, στέλνω mail στο support τους περιγράφοντας την κατάσταση. Γίνεται redirect σε λάθος τμήμα και καταλήγει στο support Ινδίας όπου με συμβουλεύουν να παραδώσω το τηλέφωνο στο τάδε service point στην Ινδία...
Παίρνω τηλέφωνο στο support στην Αμερική (να'ναι καλά το google hangouts που δίνει δωρεάν κλήσεις προς τα εκεί).
Μετά από 25 λεπτά αναμονή, μιλάω με μια κοπέλα της εξυπηρέτησης (άκρως ευγενική) η οποια μου ζητάει να της στείλω φωτογραφία απ το τηλέφωνο που να δείχνει επαρκώς το πρόβλημα. Αμέσως με το που κλείνουμε στέλνω το mail.
Την επόμενη μέρα λαμβάνω ενημέρωση ότι έχει προωθηθεί προς τον υπεύθυνο RMA.
2 μέρες μετά μου απαντάει ο υπεύθυνος RMA ότι εγκρίνει επισκευή και να περιμένω επικοινωνία από το συνεργαζόμενο courrier.
Αισίως έχουμε φτάσει τις 4 μέρες από τη δήλωση της βλάβης.
1 ακόμα βδομάδα μετά, καμία επικοινωνία ούτε από κούριερ ουτε από την one plus. Στέλνω mail με παράπονα, μου λένε το κοιτάμε περίμενε.
1 ακόμα εβδομάδα αργότερα , κι άλλο mail με παραπάπονα, το κοιτάμε περίμενε.
Την Δευτέρα πια έρχεται Ups να το πάρει για το κέντρο επισκευών στη Τσεχία (εξωτερικοί κοντράκτορες, καμία σχέση με την ίδια την one plus. Καλύτερα ).
Την Παρασκευή το είχα στα χέρια μου επισκευασμένο, όλα δειχνουν κομπλέ.Σημειώσεις:
-Έκανε ΕΝΑ ΜΗΝΑ να επισκευαστεί.
-Αρνήθηκαν να μου στείλουν καινούρια συσκευή αν και το τηλέφωνο είχε πρόβλημα από την αρχή.
-Αν είχαν σοβαρό support θα είχαν στείλει επιτόπου συσκευή αντικατάστασης μέχρι να κανονίσουν πως/πότε θα παραλάβουν το προβληματικό δικό μου τηλέφωνο.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, με ένα UPS APC (άσχετο αντικείμενο με τα κινητά αλλά λέμε τώρα) που πήρα και βγήκε βλαμμένο, η εταιρεία ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ με το οποίο δήλωσα βλάβη μου έστειλε απευθείας άλλο ίδιο UPS πριν καν εγώ τους στείλω το προβληματικό δικό μου...
Συμπέρασμα, κατά τα γνωστά: Ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
none σε πιο ποσοστό φόρτισης στο βγάζει αυτό; ( πχ ξεφόρτιστο τελείως ή έχει καμιά 50% και το βάζεις να φορτίσει;)Ψάξε στις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας μήπως είναι καμιά επιλογή τύπου slow charge ενεργοποιημένη.
Λογικά δε φταίει ο φορτιστής. Όλοι οι φορτιστές android smartphone usb type-b micro είναι, εκτός και αν φταίει ο συγκεκριμένος που χρησιμοποιείς.επίσης αν φορτίζει γρήγορα μέχρι ένα ποσοστό πχ 85% και μετά κόβει μέχρι το 100% είναι φυσιολογικό για προστασία της μπαταρίας.
Κι ομως φαινεται να ναι θεμα φορτιστη. Δοκιμασα εναν παλιοτερο nokia ξανα και ξανα και φορτιζει με κανονικο ρυθμο χωρις μηνυμα 'charging protection' κτλπ
-
Εχετε καποια αξιοπιστη εφαρμογη να μου προτεινετε για gps-φωνητικες εντολες στα ελληνικα? Υπαρχει κατι τετοιο.. Το προηγουμενο κινητο ειχε αγοραστει με εγκατεστημενους χαρτες της mireo και φωνητικες εντολες στα ελληνικα οποτε δε με εχει απασχολησει ως σημερα το ζητημα
-
Τι κινητό; ios? windows? android?
-
Android
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]