-
Με τα εργοστασιακά ήταν, ακριβώς πια έκδοση δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Δούλεψα λίγο τα Wn7 σε ένα Lumia 610. Δεν με ενθουσίασαν. Το facebook touch όπως και ο explorer δεν μπορούσαν να ανεβάσουν μια φωτογραφία καθώς όπως έγραφε δεν υποστηριζόταν η επιλογή αυτή από την εφαρμογή.
Το όλο μενού όχι και τόσο λειτουργικό κυρίως στις ρυθμίσεις του κινητού.WP7...
Αυτό με τις φωτογραφίες δεν ίσχυει και πρωτη φορά το ακούω... Έχω το κινητό 1 χρόνο σχεδον και φωτό και βίντεο ανεβάζεις απευθείας χωρίς κάποια εφαρμογή...
Φορούσε 7.8 (με διαφορετικά μεγέθη tiles στην αρχική) ή είχε μείνει στην 7.5 ?+1 για τις φωτο στο wp
-
Μπορώ να ζητήσω απ'την cosmote να τοποθετήσει μια 3G κεραία για να έχω σήμα στο εξοχικό ή θα πάρω τ'@@ μου;
Αλλιώς να γυρίσω σε VF που έχει τουλ. edge -
Ρε παίδες για βοηθήστε λίγο με το lumia 610 και μένα.Όποτε φορτώνει κάποια σελίδα με φωτογραφίες ο ie κολλάει και με πετάει στην αρχική οθόνη .Μου το κάνει εδώ και αρκετό καιρό και δεν μπορώ να μπω με τίποτα σε τοπικά με φωτοζ .Επίσης δε μου δουλεύει με τίποτα το bluetooth share παρά το τελευταίο update και τις άπειρες φορές που το έχω ξαναεγκαταστήσει Τί να κάνω,κυρίως για το 1ο θέμα που δε λέει να διορθωθεί και δεν ξέρω και τί μπορεί να φταίει?
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Ρε παίδες για βοηθήστε λίγο με το lumia 610 και μένα.Όποτε φορτώνει κάποια σελίδα με φωτογραφίες ο ie κολλάει και με πετάει στην αρχική οθόνη .Μου το κάνει εδώ και αρκετό καιρό και δεν μπορώ να μπω με τίποτα σε τοπικά με φωτοζ .Επίσης δε μου δουλεύει με τίποτα το bluetooth share παρά το τελευταίο update και τις άπειρες φορές που το έχω ξαναεγκαταστήσει Τί να κάνω,κυρίως για το 1ο θέμα που δε λέει να διορθωθεί και δεν ξέρω και τί μπορεί να φταίει?Μου συνεβαινε κ εμενα μια περιοδο το bug του explorer,μονο οταν εμπαινα στο 4ΤΦ ασχετα απο φωτο.ψαχτο στο νετ και κατι θα βρεις.ειμαι 99% πεποισμενος οτι το επαθε απ οταν εβαλα 7.5,αλλα δε παιρνω κ ορκο.τι φορας?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εχθες ξαφνικα το Ν8 εσβησε... στη μεση της μερας δεν φορτωνε δεν ανοιγε ουτε και με τον φορτηστη στη πριζα... Τα εφτυσε η μπαταρια αλλα ειναι στην εγγυηση και το αφησα να την αλλαξουν... για να δουμε η νεα που θα βαλλουν ποσο θα κρατησει... ομως σε κρεμαει τετοια συμπεριφορα στο ξαφνικο....Εχω ακουσει οτι το Ν8 ειναι το πλεον αναξιοπιστο τηλεφωνο (με την καλυτερη καμερα φυσικα). Συναδελφος που το ειχε του εκανε συνεχω επανεκκινησεις ή παγωνε πολλες φορες καθε μερα. Παρε κατι αλλο να δεις σταθεροτητα γιατι δεν λεει να μενεις χωρις τηλεφωνο στην μεση της ερημου.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μπορώ να ζητήσω απ'την cosmote να τοποθετήσει μια 3G κεραία για να έχω σήμα στο εξοχικό ή θα πάρω τ'@@ μου;
Αλλιώς να γυρίσω σε VF που έχει τουλ. edgeναι μπορείς να τους το ζητήσεις... δε σου απαγορευει κανεις να ζητάς οτι θες, οπως και αυτοι να σε γειώνουν κατα βουληση
Αν η ευρυτερη περιοχή του εξοχικου σου μαζευει πολύ κόσμο, μπορεί και να το κάνουν.... Μην υπολογιζεις ομως για φέτος το καλοκαίρι κάτι!
Κάποτε το είχα κάνει, και σε κάνα 6μηνο χώσανε κεραία 3G. Δεν εμαθα ποτέ αν επαιξε κάνα ρόλο το αίτημα μου....
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Ρε παίδες για βοηθήστε λίγο με το lumia 610 και μένα.Όποτε φορτώνει κάποια σελίδα με φωτογραφίες ο ie κολλάει και με πετάει στην αρχική οθόνη .Μου το κάνει εδώ και αρκετό καιρό και δεν μπορώ να μπω με τίποτα σε τοπικά με φωτοζ .Επίσης δε μου δουλεύει με τίποτα το bluetooth share παρά το τελευταίο update και τις άπειρες φορές που το έχω ξαναεγκαταστήσει Τί να κάνω,κυρίως για το 1ο θέμα που δε λέει να διορθωθεί και δεν ξέρω και τί μπορεί να φταίει?Εμένα δεν μου 'χει παρουσιάσει κάτι τέτοιο... Δοκίμασε ένα reset αφου πρώτα κάνεις backup αυτά που θές, αλλιώς μίλα το support της ΝΟΚΙΑ...
-
Εχω μια αρχαιλογια νοκια που ουτε το μοντελο δεν θυμαμαι...
Η καρτα ειναι what's up και εχω ακομα πολλα μηνυματα να στειλω!
Απο το πρωι μολις παω να στειλω μηνυμα μου βγαζει : Αποστολη μηνυματος απετυχε. Ελεγξτε στοιχεια.
Παω στα στοιχεια το μηνυματος και μου λεει: Δεν υπαρχε υποστηριξη δικτυου για τα μηνυματα.Επικοινωνηστε με το παροχεα υπηρεσιων.
Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος??
Ευχαριστω! -
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Εχω μια αρχαιλογια νοκια που ουτε το μοντελο δεν θυμαμαι...
Η καρτα ειναι what's up και εχω ακομα πολλα μηνυματα να στειλω!
Απο το πρωι μολις παω να στειλω μηνυμα μου βγαζει : Αποστολη μηνυματος απετυχε. Ελεγξτε στοιχεια.
Παω στα στοιχεια το μηνυματος και μου λεει: Δεν υπαρχε υποστηριξη δικτυου για τα μηνυματα.Επικοινωνηστε με το παροχεα υπηρεσιων.
Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος??
Ευχαριστω!Δίκτυο πιάνεις;Μήπως έχεις πολύ καιρό να κάνεις ανανέωση και τελείωσε η κάρτα;
-
Δικτυο εχω! Καρτα εβαλα την τεταρτη αλλα πρεπει να μου εχει τελειωσει....
Αληθεια, οταν εχεις ενεργοποιησει πακετα μηνυματων ή λεπτων ομιλιας παιζει ρολο αν εχεις καρτα?? -
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Δικτυο εχω! Καρτα εβαλα την τεταρτη αλλα πρεπει να μου εχει τελειωσει....
Αληθεια, οταν εχεις ενεργοποιησει πακετα μηνυματων ή λεπτων ομιλιας παιζει ρολο αν εχεις καρτα??Αν παει η καρτα στο ''μειον'' αυτοματα δε μπορεις να στειλεις μηνυματα,ακομα κ αν αυτα ειναι τα δωρεαν προς whatsup.
Μπορεις να χρησιμοποιησεις τα λεπτα των κλησεων,αλλα οχι τα μηνυματα.Οταν ανανεωσεις,θα συνεχισουν να υπαρχουν τα μηνυματα που αγορασες και φυσικα θα μπορεις να στελνεις χωρις περαιτερω χρεωση -
Ναι, το ελυσα μολις εβαλα καρτα....
-
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα, αλλά θα ρωτήσω,
Ανάμεσα σε Iphone 4S και Samsung Galaxy S3 τι προτείνετε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τιμές 512€ για το πρώτο καμιά 400ρια για το δεύτερο.
Στο Galaxy S3 με χαλάει που παντοφλίζει -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα, αλλά θα ρωτήσω,
Ανάμεσα σε Iphone 4S και Samsung Galaxy S3 τι προτείνετε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τιμές 512€ για το πρώτο καμιά 400ρια για το δεύτερο.
Στο Galaxy S3 με χαλάει που παντοφλίζειGalaxy S4 στα 580...
-
Galaxy S3 εκτός κι αν ψαχτείς για Iphone 5.
-
πλαστικούρα είναι το s3 νομίζεις ότι θα διαλυθεί αν το βάλεις στη τσέπη
-
Δεν θα ανεβάσω το πήχη τόσο ψηλά! Δεν ασχολούμαι τόσο με τεχνολογία οπότε το Iphone 5 κόβεται. Σιγά μην δώσω και 970 φράγκα που απαιτούνται
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν θα ανεβάσω το πήχη τόσο ψηλά! Δεν ασχολούμαι τόσο με τεχνολογία οπότε το Iphone 5 κόβεται. Σιγά μην δώσω και 970 φράγκα που απαιτούνται729 chf πρεπει να ειναι το πιο φθηνο στην Ευρωπη. Ευκαιρεια αν με ρωτησεις.
-
Lumia 920...
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]