-
καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει ενα μαγαζι στην αθηνα που εχει απλα τα παντα....
-
Τα σπαγε το Τ66 (το είχα και αυτό, πωπω ), αλλά βγήκε αρκετά προβληματικό και με χάλια μπαταρία. Κάθε 3 και λίγο στο σέρβις.
Αντίθετα, το Τ65 ήταν σκύλος μαύρος. Τι τούμπες έτρωγε, τι κλωτσιές, τι πετάγματα στον τοίχο από τα νεύρα, αυτό εκεί... Πέρσι τα φτυσε οριστικά όταν κόπηκαν από οξείδωση τα συρματάκια της κεραίας στο back cover...
Δες κανένα Τ600, παρόμοιο form factor και καπως πιο σταθερο...
-
Ναι, το θέλω για την συλλογή μου (εχω πάνω απο 50 κινητά,τα περισσότερα ειναι παλία μοντέλα). Το ξέρω αυτό για την αναμονή.. Και το τ600 είναι δυσεύρετο,μη νομίζεις, και ειναι και πιο ασχημο κατ εμέ.. Τέσπα, ότι βρούμε..
Για το Τ65 συμφωνώ, έχω 3 και δουλεύουν ρολόι..
-
Ρε παιδιά μιας και είπε ο ποπολαρος για μαγαζιά.. Έχετε ψωνίσει κανεις σας απο κάποιο μαγαζι εδώ στη Θεσνικη μεταχειρισμένο κινητο;; Είναι αρκετα μαγαζία και είχα βρει ένα στην Βενιζελου που έιχε πολλά παλιά κινητά με 10 και 20ε.. Να αξίζουν? Δε ξέρω τι παίζει με αυτα τα μαγαζιά..
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ebay is your (imaginary) friend
πέτυχα πριν λίγο αρκετά, εγώ έτσι πήρα ένα T68i όταν το δικό μου το πάτησα με το 304
δεν εχω βρει καινουργιο καινουργιο....ολα ειναι refubrished εκ κινας....
Εμένα υποτίθεται ότι είναι γνήσιο απο Αγγλία. Και εγώ το έψαχνα καιρό. Παντως μην φαντάζεσαι τίποτα ριζικές δουλειές. την πρόσοψη αλλάζουν κατά κύριο λόγο και μπαταρία. Οπότε το σημαντικό είναι να είναι γνήσια η πρόσοψη για να μην είναι καγκούρικο και φυσικά ει δυνατόν να είναι γνήσια και η μπαταρία και όχι κινέζικη. Θα μου έρθει και θα ενημερώσω για το θέμα. Άλλωστε δεν είναι τίποτα το λύσιμο στα παλιά Νοκια για να δω τη γνησιότητα η μη (κυρίως της πρόσοψης).
Πάντως μιας και βλέπω είμαστε αρκετοί οι αρχαιοκινητολάγνοι να σας εμπιστευτώ μια ωραία εμπειρία που είχα. Φοιτητής ακόμη (ολίγον αιώνιος αλλά δε βαριέσαι!) είχα πάρει ένα τέτοιο
με το οποίο συμπορεύτηκα 2 ολόκληρα χρόνια. Για ένα γκατζετάκια είναι πολλά αυτά τα χρόνια! Πραγματικά όμως το είχα καταβολευτεί αυτό το τηλέφωνο. Φυσικά, όχι σε κόκκινο οπως της φωτο, μη μας κρεμάσουν και κουδούνια στη σχολή! Ο καημός μου όμως ήταν αυτός εδώ :
αλλά εκείνη την εποχή ακόμα και το 8210 ήταν ήδη πανάκριβο οποτε φανταστειτε το 8850. Καποια στιγμη μετά απο ποοοολά χρόνια βρισκω σε μια αγγελια (μερικες φορες εχεις ραντεβου με καποια πραγματα ακομη και αν δεν τα ψάχνεις) ενα καλο 8850. Το παίρνω και αρχιζω μόνος ανακατασκευη (οπως ειπα και πιο πανω τα πιο παλια νοκια ηταν η χαρα του ερασιτεχνη ηλεκτρονικου. κυκλοφορουσαν αβερτα και τα service manual οπότε το λύσιμο ήταν σχεδόν αστείο.Με ένα τορξ εξαράκι τα διέλυες εις τα εξ ων συνετέθη. Τώρα ήθελα να λύσω τοΝ97 και οι κοπρίτες οι Φινλανδοί έχουν βάλει τορξ βίδες Νο 4. ΔΕΝ μπορώ να βρω κατσαβίδι πουθενά! Σε 4 μαγαζιά έχω πάει! ). Ψαξιμο για γνησια προσοψη, πορτακι, οθονη, ηχειάκι, πισω πορτακι, μπαταρια. Τα βρηκα ΟΛΑ γνησια (το πορτακι το ψάχνανε στα κεντρικα της Νοκια κανα μισάωρο ) το μοντάρω κάνω 1-2 κλήσεις και αισθανόμουν βασιλιάς. Τελικά όμως λυπήθηκα να το ταλαιπωρώ στην καθημερινότητα και το έβαλα σε ένα κουτάκι να το εχώ. Μου αρκούσε που το έκανα καινούριο!
-
+1
Και γώ την ίδια τρέλα εχω.. Εγώ το 8210 το πήρα σαν μαθητής, σε μπλέ χρώμα.. Πάνω στο 6μηνο μου χαλάει η οθόνη, ήταν μια παρτίδα με ελλατωματικές οθόνες, ευτυχώς αλλάχθηκε μεσα στην εγγύηση... Αρκετά χρόνια μετά έπεσε στα χέρια μου ενα 8850 το οποίο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.. Μόνο μπαταρία του άλλαξα με γνήσια Νokia από το amazon και κάθεται τώρα ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αντίθετα, το Τ65 ήταν σκύλος μαύρος. Τι τούμπες έτρωγε, τι κλωτσιές, τι πετάγματα στον τοίχο από τα νεύρα, αυτό εκεί... Πέρσι τα φτυσε οριστικά όταν κόπηκαν από οξείδωση τα συρματάκια της κεραίας στο back cover...ΑΘΛΙΟ πληκτρολόγιο όμως.
-
Με τα δικά μου λουκάνικα μια χαρά συμπεριφερόταν!
-
μιας και πιασατε αρχαιολογικες συζητησεις , ας πω και εγω για τον ερωτα μου. Εδω και 2 μηνες , αφου μου κλεψαν το ερικσον που ειχα μεσα στο τραινο , επεστρεψα στο πολυαγαπημενο μου (6+ ετων) Sharp v802 (απο τα πρωτα 3ης γενιας με καμερα 1.3 , περιστρεφομενη οθονη 260Κ χρωματων κ.α), για ενα μικρο (; ) χρονικο διαστημα
το οποιο προχτες εκανε ενα εκπληκτικο μπανακι με αντισηπτικό τζελ απο πανω μεχρι κατω, γιατι ανοιξε το μπουκαλι και ηταν στην ιδια τσεπη....
ΑΛΛΑ το made in japan τηλεφωνο δεν πολυμασησε , και αφου σκουπιστηκε και το αφησα λιγο, δουλεψε κανονικα και πλεον δεν θα εχει μικροβια και για τα επομενα 354232890 χρονια -
δοκιμασα για 2 μερες ενα Νοκια 5800.
μολις ειδα τι χρειαζεται για να μπορεσεις να βαλεις 'αγορασμενα' προγραμματα, το επεστρεψα
-
Μπά, μπορεί εκ πρώτης όψεως να σου φαίνεται ότι είναι δύσκολη η διαδικασία για να βάλεις 'αγορασμένα' στο κινητό, αλλά δεν ειναι.. Ουσιαστικά χακάρεται με ένα προγραμματάκι το οποίο όμως είναι ξεχωριστό για κάθε ΙΜΕΙ κινητού.. Από κει και πέρα περνάνε όλες οι εφαρμογές πανεύκολα.. Βέβαια τον τελευταίο μήνα κυκλοφόρησε και 'ετοιμη' rom την οποία περνάς και είσαι οκ.. Πάντως το symbian 5th edition που έχει το 5800,Ν97 κλπ είναι πολύ ευχρηστο σε καθημερινή χρήση
-
Panasonic GD87
Ακομα το εχω και το λειτουργω καμια φορα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δοκιμασα για 2 μερες ενα Νοκια 5800.μολις ειδα τι χρειαζεται για να μπορεσεις να βαλεις 'αγορασμενα' προγραμματα, το επεστρεψα
Εχω το 5800 και δεν το έχω χακάρει (γιατί βαριέμαι), όμως είναι εύκολο και δεν καταλαβαίνω πού κόλλησες.
Ειδικά με το f/w v40 έχει γίνει πολύ καλό -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δοκιμασα για 2 μερες ενα Νοκια 5800.μολις ειδα τι χρειαζεται για να μπορεσεις να βαλεις 'αγορασμενα' προγραμματα, το επεστρεψα
είσαι για ...και μου το παίζεις και χάκερ-κράκερ ... σιγά τα ωά ρε Σπύρε...
-
Ξεφορτώθηκα επιτέλους το αθλιότατο ΝΟΚΙΑ 6300 επιστρέφοντάς το στην εταιρεία, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πάρω επιδότηση (που θα πήγαινε καρφί για iPhone... ), πήρα καινούριο κινητό όμως...
Είναι το 6600i slide και είναι αρκετά συμπαθητικό και φαίνεται πως αυτή τη φορά η ΝΟΚΙΑ ήταν ενήμερη για μια τελευταία ανακάλυψη που λέγεται bluetooth ακουστικό!Bonus το μικρό μέγεθος, η κάμερα 5.0 Mpixel και το εύχρηστο μενού. Εννοείται, αν και είχα την ευκαιρία να πάρω ένα άλλο slide με Symbian, το ...απέρριψα ακριβώς γι' αυτό!
Τουτουδώ είν'.
(Σε μαύρο χρώμα εννοείται... )Αν βγει κι αυτό μούφα, δεν πρόκειται να ξαναγγίξω προϊόν της ρημαδοεταιρείας ποτέ!
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
μολις ειδα τι χρειαζεται για να μπορεσεις να βαλεις 'αγορασμενα' προγραμματα, το επεστρεψα
Εχω το 5800 και δεν το έχω χακάρει (γιατί βαριέμαι), όμως είναι εύκολο και δεν καταλαβαίνω πού κόλλησες.
Ειδικά με το f/w v40 έχει γίνει πολύ καλόπως χακαρεται με την 40?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ειδικά με το f/w v40 έχει γίνει πολύ καλόπως χακαρεται με την 40?
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost2627020
και μετά κατεβάζεις το hellox το εγκαθιστάς και είσαι open σε ΟΛΑ.
-
H 40 δεν χακάρεται με τους παραδοσιακους τροπους. Αυτό γίνεται μεχρι την 31. Για την 40 θα πρέπει να το φλασάρεις και να περάσεις 'ετοιμη' σπασμένη ρομ.. Εχει στο myphone οδηγίες
Εμένα όλα τα Νοκια που έχω αλλάξει μεχρι τώρα δουλεύουν ρολόι εκτός απο ένα, ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα. Αντιθέτως με sonyericsson αλλά και samsung επισκέφθηκα αρκετές φορές το service point και μάλιστα κάποια εκ αυτών ήταν ανεπισκεύαστα (πρόβλημα πλακέτας)
-
εγω γιατι διαβασα οτι με την 40 δεν γινεται αυτο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω γιατι διαβασα οτι με την 40 δεν γινεται αυτο?Δε γινεται να το χακάρεις με το helloOX, αλλά να βάλεις την έτοιμη ρομ γίνεται,το έκανε φίλος μου.. Επίσης αν το έχεις ήδη χακαρει παλαιότερα και το αναβαθμίσεις στην 40 χωρίς να κάνεις φορμάτ, θα παραμείνει χακαρισμένο. Εγώ δε το έχω αναβαθμίση βέβαια ακόμη, έχω την 31
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]