-
Μετά από όσα έχω διαβάσει για το Χ5 μάλλον αισθάνομαι τυχερός που δε μου έχει παρουσιάσει τίποτε από αυτά!
-
Μια χαρα ειναι, εγω του κανω χρηση ως τηλεφωνου μονο και ειναι οκ. Κραταει και η μπαταρια 3 μερες με αρκετη κουβεντα!
και οσοι το χουν δει εχουν εντυπωσιαστει...δεν το πιστευουν οτι ειναι κινεζικο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
έχεις δει ιο σε προσωπικό μακ? έχει επηρεάσει το συστημά?Υπάρχουν μια χαρά malware και για το OSX, και δεν εννοώ μόνο proof of concept, κανονικότατα in the wild. Αρκετά λιγότερα από τα Windows βέβαια, ανάλογα με την εγκατεστημένη βάση που υπάρχει. Επίσης, το σύγχρονο malware δεν σου σβήνει τα αρχεία, πετάει άσχετα μηνύματα στην οθόνη και δεν σε αφήνει να δουλέψεις. Λειτουργεί πιο ύπουλα. Βάζει keylogger για να σου κλέψει κωδικούς τραπεζών και passwords, γίνεται μέρος botnet που κάνει DDOS, στέλνει spam, μοιράζει παιδική πορνογραφία κλπ.
Το αν έχω δει εγώ είναι αδιάφορο, σου παρέθεσα στα γρήγορα την πιο πρόσφατη τρύπα που ανακαλύφθηκε. Άλλαξε πλευρό τώρα, και όνειρα γλυκά.
Αναφορικά με το πάγιο, νόμιζα ότι λειτουργούσε αθροιστικά, αλλά με αυτά που γράψατε με βάλατε σε σκέψεις. Θα το τσεκάρω.
Όχι, Χρήστο, μπορείς να παρατείνεις προσωρινά την επιδότηση για μερικές εβδομάδες με κανένα μήνα, αλλά έπειτα χάνεται. Δεν μπορείς ας πούμε να μην πάρεις για ένα χρόνο, κι έπειτα να πάρεις μαζεμένα για 2. Αφού ο σκοπός της επιδότησης είναι να σε δεσμεύσει ως πελάτη για το επόμενο έτος. Αν περάσει η χρονιά γιατί να σου δώσει; Κίνητρο σου προσφέρει, όχι επιβράβευση.
και οσοι το χουν δει εχουν εντυπωσιαστει...δεν το πιστευουν οτι ειναι κινεζικο
Έκαναν κι αυτοί αξιέπαινη προσπάθεια. Όχι μόνο είναι καλοφτιαγμένο, αλλά και εντελώς stealth! Στην πρόσοψη δεν γράφει τίποτα (εκτός των πλήκτρων), πίσω στο καπάκι γράφει μόνο το όνομα του μοντέλου και την ένδειξη 'with Google', αλλά όχι τη μάρκα, ενώ ακόμα και στην ετικέτα με τους κωδικούς στη πλάτη της συσκευής, δεν έχει κάποιο μεγάλο λογότυπο Huawei, αλλά γράφει την επωνυμία της εταιρίας στη τελευταία σειρά από τα ψιλά γράμματα. Τόσο πολύ ντρέπονται!
-
@zorz
Ρε άνθρωπε του θεού , σου λέω Ότι ούτε εγω ούτε κανένας που ξέρω και χρησιμοποιεί μακ δεν έχει θέμα με ιούς --> αυτοί οι λίγοι που υπάρχουν είναι για στοχευμένες εφαρμογές που ο πολύς κόσμος δεν χρησιμοποιεί ... Συμβαίνει το ίδιο με τα παράθυρα ;
Τι στο δι@λο τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις ;; -
Μακριά απο τα παραθυρια λέμε. Μπαζουν ιούς απο παντού.
-
Ρε άνθρωπε του θεού , σου λέω Ότι ούτε εγω ούτε κανένας που ξέρω και χρησιμοποιεί ** 7 64-bit** δεν έχει θέμα με ιούς
μα κανενας ομως (ακομα και αυτοι που εκαναν τα xp σουρωτηρια )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ρε άνθρωπε του θεού , σου λέω Ότι ούτε εγω ούτε κανένας που ξέρω και χρησιμοποιεί ** 7 64-bit** δεν έχει θέμα με ιούς
μα κανενας ομως (ακομα και αυτοι που εκαναν τα xp σουρωτηρια )
δεν τα έχω δουλέψει τόσο τα 7αρια για να σου πω με σιγουριά...
από vista και πίσω που τα δουλεύω καθημερινά έχουν θέμα που καταντάει το λιγότερο κουραστικό...διαφωνείς ουσιαστικά σε κάτι από τα γραφόμενά μου?
-
Eχει κανείς την ελληνική java έκδοση του παιχνιδιού 'ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος' ?
-
διαφωνείς ουσιαστικά σε κάτι από τα γραφόμενά μου?
επειδη εχουμε καραβγει offtopic..
[spoiler=:15ytlxms]διαφωνω στο να κρινουμε και να γενικευουμε με βαση προσωπικες εμπειριες και γνωστους.οχι οτι αυτο δεν εχει λογικη ή δεν ειναι ανθρωπινο , αλλα οπως πιστευω οτι εχουμε συμφωνησει και στα θεματα του αυτοκινητου αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα για το αν υπαρχουν ή οχι καποια προβληματα
εγω εχω την τυχη να μη γνωριζω ατομα που να ειχαν θεμα με το συγκεκριμενο λειτουργικο, δε θα βγω να πω οτι δεν εχει θεμα με ιους (οσο και αν το υποστηριζω), γιατι πολυ απλα αυτο δεν ειναι αληθεια..
η προσωπικη εμπειρια (εμας των ιδιων , ασε τους γνωστους) βεβαια ειναι ιδιαιτερα σημαντικη μιας και αν εχεις ταλαιπωρηθει εσυ ο ιδιος απο κατι , λογικο ειναι να το απορριπτεις, ομως δεξου οτι και καποιοι απο μας δεν ειχαμε προβλημα ουτε με προηγουμενες εκδοσεις των παραθυρων (την εγκατασταση των xp μου , εγω την ειχα 4.5 χρονια στο προηγουμενο pc χωρις θεμα και τα εβγαλα μονο για να βαλω 7αρια ), οποτε μας φαινεται παραξενος ο τοσος ντορος που γινεται με τους ιους.
και στο κατω κατω αν προτιμας να πληρωνεις επιπλεον λεφτα απο το να μαθεις να προσεχεις 2,3 πραγματακια ειναι δικαιωμα σου , απλα καταλαβε οτι τα προβληματα που επικαλεισαι ειτε δεν υπαρχουν ειτε αντιμετωπιζονται σχετικα ευκολα ΑΝ κατσεις λιγακι να ασχοληθεις.
εσυ θες να το βαζεις στη πριζα και να δουλευει, απολυτως σεβαστο , αλλα σεβασου και την αντιθετη αποψη οτι δε θελουμε να μας πιανουν το κωλο για υπερτιμημενο hardware και ενα καρο περιορισμους πανω απο το κεφαλι μας
και δεν ειναι θεμα 'ψαγμενου' ή geek , γιατι εγω προσωπικα δεν ανηκω σε αυτη τη κατηγορια.. 'σκιτζης' ειμαι με το θεμα των υπολογιστων που απλα εμαθα καποια πραγματακια ειτε μονος μου στη πραξη , ειτε απο φιλους μου που κατεχουν αρκετα το θεμα (και με σπουδες μιας και ξερω οτι αυτο το θεωρεις σημαντικο..) , ωστε να βελτιωσω και γω τη δικη μου 'εμπειρια χρησης' , αλλα κυριως στο να βοηθησω τη τσεπη μου και ενα απο τα πραγματα για τα οποια νιωθω περηφανος ειναι εδω και χρονια δε χρειαστηκε να απευθυνθω σε επισημο service μη γνωριζοντας ποιο ακριβως ειναι το προβλημα μιας και μπορεσα σχεδον παντοτε να βρω λυσεις μονος μου
δεν πηρα ποτε το κουτι παραμασχαλα (ειναι και βαρυ ) και πηγα γεματος απορια στο πλαισιο να μου πιασουν το κωλο
παντα ηξερα τι φταιει , το αφαιρουσα και το πηγαινα για αντικατασταση
και ποτε μα ποτε δεν θα ξαναφησω τεχνικο να βαλει χερι στο μηχανημα μου γιατι ειναι χασαπηδες
το βλεπω και στα αυτοκινητα δηλαδη και ωρες ωρες σκεφτομαι να μαθω κι εκει να κανω πραγματακια μονος μου..και απο τη δικη μου προσωπικη εμπειρια σου λεω, και σου υπογραφω , οτι μπορει μεν να λες οτι δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις με καποια πραγματα , ομως ο χρονος που θα χρειαζοταν να αφιερωσεις δεν ειναι και τιποτα το φοβερο και τα πραγματακια αυτα θα σε συντροφευαν μια ζωη.
νομιζω οτι θα ξερεις πολλους γονεις (και παιδια στην ηλικια μας ισως) που χωρις να ειναι το επαγγελμα τους, ξερουν να φτιαχνουν ηλεκτρολογικα υδραυλικα κοκ.. να κανουν μικροδουλειες για να μην φωναζουν με το παραμικρο τον 'ειδικο'καπως ετσι ειναι ,ή θα πρεπε να ειναι, και το θεμα των υπολογιστων για μας τους νεοτερους.. και απο τη στιγμη λοιπον που εχεις μαθει να λειτουργεις ετσι το θεωρεις αδιανοητο να παρεις κατι που ειναι περιορισμενο/κλειδωμενο και γενικα δε σε αφηνει να 'βαλεις χερι' στη περιουσια σου και να κανεις ο,τι γουσταρεις.. και να το χρυσοπληρωνεις και απο πανω, λες και σου περισσευουν χρηματα να σκορπας απο δω και απο κει..
αρα ειναι θεμα νοοτροπιας η ολη κοντρα. δε θα πω ποια ειναι καλυτερη, προφανως θεωρω καλυτερη αυτη που ακολουθω εγω, προσπαθω ομως να σεβαστω και τη νοοτροπια της αλλης πλευρας, αλλα δε θα δεχτω πραγματα που αγγιζουν τα ορια της υπερβολης ειδικα αν αυτο γινεται για να αναδειξουμε την apple μεσσια[/spoiler:15ytlxms]
-
Απο την αρχικη σελιδα του site: http://www.t-mobile.de/
-
ειναι στα πλαισια της συνιδιοκτησιας με τον ΟΤΕ...χεχε
-
Σε λογαριασμο συνδεσης WIND αναφερεται η ημερομηνια εκδοσης του. Ποια ειναι η περιοδος χρησης του ποσου ;
Ειναι προπληρωμη ;
Δηλαδη, σε λογαριασμο εκδοσης στις αρχες μαιου αφορα χρηση απριλιου ή προπληρωση μαιου ; -
στειλε κενο sms στο 1212 να σου πουν το υπολοιπο των λεπτων σου και μεχρι ποτε ειναι
εμενα παντως η ανανεωση γινεται καθε 19 του μηνα , οχι καθε πρωτη οπως γινοταν με τη cosmote
(αναλογα με το ποτε εκανες την αιτηση)παντως νομιζω οτι στι wind πληρωνεις παντα το επομενο παγιο + οτι χαλασες το περασμενο μηνα
-
Η συνδεση ειναι double play. Απλα δεν το ανεφερα γιατι η τιμολογηση ειναι η ιδια.
Οποιος γνωριζει ας βοηθησει μια αθωα ψυχη
-
H wind δεν έχει το e-bill ?
Εκεί δεν λέει? -
http://www.engadget.com/2011/05/15/ntt- ... ith-windo/
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
http://www.engadget.com/2011/05/15/ntt-docomos-fujitsu-loox-f-07c-goes-official-coming-with-windo/αυτο θα χει καποια σοβαρη αυτονομια ή @@?
(λογω επεξεργαστη κυριως..)
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
http://www.engadget.com/2011/05/15/ntt-docomos-fujitsu-loox-f-07c-goes-official-coming-with-windo/Μωρέ μπράβο! Αν και γενικά στην Ιαπωνία κυκλοφορούν κάτι τέρατα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο θα χει καποια σοβαρη αυτονομια ή @@?
(λογω επεξεργαστη κυριως..)
Of course, the main concern is how the battery life fares here: we're told that in 'mobile phone mode' you get up to 600 hours of generous standby time and up to 370 minutes of 3G talk time; whereas in Windows 7 mode you'll have to make do with just two hours, and then you're forced into mobile phone mode when the battery level is low.
Κτηνος παντως
-
για τους nokia funs
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]