-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι, αλλά για το κάπνισμα υπάρχουν αναμφισβήτητα στοιχεία ότι προκαλεί πρόωρους θανάτους. Για τα κινητά δεν νομίζω ότι η ΠΟΥ έχει αποφανθεί κάτι αντίστοιχο.
έτσι ξεκίνησαν και τα τσιγάρα, διαφημίσεις και άρθρα ότι δεν είναι βλαβερά γιατί δεν είχαν στοιχεία...
τέσπα ΟΚ κατανοητό αλλά το κινητό σε τσέπη δίπλα στην καρδιά δεν μπορεί να μην επηρεάζει έστω κ λίγο.
Αν υπάρχει θέμα με βηματοδότες κλπ, σαφώς και πρέπει να αποφεύγονται. Εδώ ακόμα και τα skidata στα χιονοδρομικά έχουν προειδοποίηση πάνω.
-
Για τον φίλο που ρωτάει του λέω να πάρει ΝΟΚΙΑ. Μπαταρία, συνεχη υποστήριξη, service κτλ.
Επίσης το θέμα του επεξεργαστή των κινητών είναι εντελώς χαζό. Ανάλογα το λειτουργικό. όσο 'βαρύ' είναι. Μέχρι και το Ε7 που μόλις βγήκε έχει 680 Mhz επεξεργαστή. Δεν σημαίνει όμως οτι κολλάει ή έχει προβλήματα.
Εγώ έχω το 5800 πλήρως ενημερωμένο και δεν μου λείπει κάτι απ' αυτό.
Εγώ λέω ΝΟΚΙΑ. Για μένα σίγουρη επένδυση. -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Εγώ λέω ΝΟΚΙΑ. Για μένα σίγουρη επένδυση.Θα γίνει συλλεκτικό;
-
Ανάλογα πως το χρησιμοποιεί ο καθένας. Με μένα σίγουρα
-
c6-01 και c7 πρεπει να παιζουν εκει , 5-6 τηλεφωνα ειναι ολα κι ολα (με symbian 3).
-
Αυτά που είπε και ο patro κοίτα σε αυτά τα λεφτά.
-
αν σε ενδιαφερει να χει κ qwerty κ να κανει τα παντα αρκετα καλα κοιτα κ το Ε5 . Απλα δεν εχει touch screen.
-
Γι αυτό να πάρει με touch που έχουν 'εικονικό' qwerty !!!
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
@MIXOStsi μιας και μου προτεινεις nokia και επειδη τα λεφτα που σκοπευω να δωσω ειναι 280 ευρω maximum ποιο ακριβως θα μου προτεινες να κοιταξω?Εγώ στα λεφτά αυτά προτείνω το Samsung Galaxy Ace που τρέχει android 2.2 και έχει 800άρι επεξεργαστή. Πολύ τίμια επιλογή
-
Προσπαθώ να περάσω τις ρυθμίσεις για νετ (Qcard) σε ένα Alcatel OT-806D αλλά τζίφος.
Περίεργο τηλ και το κακό είναι ότι δεν μου ήρθαν αυτόματα γιατί λέει δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Εστειλα σμσ στο 19234 αλλά τίποτα. Xειροκίνητα δεν έβγαλα άκρη. Ξέρω ότι είναι αυτές. Αλλά δεν κατάλαβα πως τις περνάω. Α ρε γάλλοι σε όλα ανάποδοι είστε.Any ideas ?
-
επεσα πανω σε αυτο
http://gs.statcounter.com/#mobile_os-ww-monthly-201003-201103εκει εχει πολυ ενδιαφεροντα στατιστικα , δειτε πχ οτι to iOS εχει χασει 6% ενω το symbian μονο 4% παρολο που το iOS σκιζει στην ευρωπη.
ναι το Samsung Galaxy Ace αξιζει για android
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προσπαθώ να περάσω τις ρυθμίσεις για νετ (Qcard) σε ένα Alcatel OT-806D αλλά τζίφος.
Περίεργο τηλ και το κακό είναι ότι δεν μου ήρθαν αυτόματα γιατί λέει δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Εστειλα σμσ στο 19234 αλλά τίποτα. Xειροκίνητα δεν έβγαλα άκρη. Ξέρω ότι είναι αυτές. Αλλά δεν κατάλαβα πως τις περνάω. Α ρε γάλλοι σε όλα ανάποδοι είστε.Any ideas ?
elteo, κριση κριση αλλα στο ταμειο εισαι συνεχεια τρελο value for money παντως σε βολεψε ;
αφού μου έκλεψαν το defy τι να κάνω, να μείνω με τον τηλέγραφο;
Ναι έχει ΚΑΙ φοβερή αυτονομία. Δεν είναι μόνο 3g αλλά δεν βαριέσαι, 90 ευρώ έδωσα.
σου δινω 3 μηνες με αυτο.
αναθεωρω σε 1 μηνα.
παρε τηλ στη wind, αλλιως myphone.gr
-
Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα λινκ που να εξηγεί τη διαφορά μεταξύ iphone, smartphone, ipod, ipad και απλών κινητών διότι τώρα τλευταία έχω εντελώς μπερδευτεί.
-
iphone = smartphone.
ipod = mp3-mp4 player
ipod = tablet pcΔεν υπάρχει κάτι που να μπερδευτείς.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
iphone = smartphone.
ipod = mp3-mp4 player
Και γιατί όλες αυτές οι ανούσιες ονομασίες για πράγματα που είναι τα ίδια;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
iphone = smartphone.
ipod = mp3-mp4 player
Μα δεν είναι ίδια.
Το iphone είναι ομομασία συσκευής/μοντέλου. Δεν είναι κατηγορία, smartphones υπάρχουν ένα σορό.
Το ipod επίσης ονομασία συσκευής/μοντέλου, που μπορεί να κάνει οτι κάνει και το iphone αλλα δεν είναι τηλέφωνο.
Το ipad ειναι ¨υπολογιστής¨, κάνει δηλαδή οτι το ipod αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
iphone = smartphone.
ipod = mp3-mp4 player
Μα δεν είναι ίδια.
Το iphone είναι ομομασία συσκευής/μοντέλου. Δεν είναι κατηγορία, smartphones υπάρχουν ένα σορό.
Το ipod επίσης ονομασία συσκευής/μοντέλου, που μπορεί να κάνει οτι κάνει και το iphone αλλα δεν είναι τηλέφωνο.
Το ipad ειναι ¨υπολογιστής¨, κάνει δηλαδή οτι το ipod αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. -
Τι έπαθες;
-
Άρχισα να μπερδεύομαι διότι δεν είχα συνειδιτοποιήσει τι χαμός γίνεται από τεχνολογικά προίοντα και ότι μαάλλον έχω μείνει πίσω. Άρα η αγορά ενός νέου κινητού γίνεται πολύ δυσκολότερη
-
Σιγά το πράμα ρε συ.
Βάζεις κάτω τι θες να έχει.
Βάζεις κάτω τι μοντέλα σου αρέσουν.
Πόσα θες να δώσεις.
Και πας σε ένα μαγαζι και παίρνεις...Τόσο απλό
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]