Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις προτάσεις σας...
Απλά μεταφερθήκαμε και δεν νομίζω να ξαναγράψω εδώ...
Latest posts made by mixostsi
-
RE: Περι λιπαντικών γενικώς [#2]
-
RE: Περι λιπαντικών γενικώς [#2]
Castrol Magnatec 5W-40 C3 για το ταπεR FN2, yay or nay?
Γνωστός, μου λέει ότι είναι ευχαριστημένος σε ΕΡ3...Αλλιώς άλλες προτάσεις?
-
RE: Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#5]
Λένε οτι θα ακολουθήσουν κι άλλες...
-
RE: HONDA FORUM
Δεν είναι τίποτα παίδες... Αλλάξτε το άφοβα !!!
Μόνο το 1ο κλιψάκι, αυτό για να εμφανίσεις την ασφάλεια/βιδα που κρατάει την μπίλια, θέλει λίγο προσοχή, για να μην σπάσει κάποιο δοντάκι... -
- Μόνος μου το έκανα...
- Η ουσία είναι 15' υπόθεση. Τρώς τουλάχιστον άλλα τόσα μέχρι να βγάλεις την παλιά 'κάλτσα' και να κολλήσεις την καινούργια...
-
Είχαμε δουλίτσα σήμερα στο FN2 !!!
Είχε φθαρεί η 'κάλτσα' του λεβιέ και αποφάσισα να την αλλάξω...
Οπότε και παρήγγειλα ανταλλακτικό. Τέλεια ποιότητα, γνήσιο δέρμα, φαίνεται, και γρήγορη αποστολή.
Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό για να κάνω την δουλειά μου...
Όλα καλά, δεν σπάσαμε τίποτα και όλα τελείωσαν σε ~45'. Αν δεν έχετε μεγάλο συρραπτικό, και με hot glue κάνετε μια χαρά την δουλειά σας...Αν υπάρχουν απορίες, ρωτήστε ελεύθερα...
-
RE: Περί κινητών τηλεφώνων [#5]
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Βάλ'το στην αυτόματη ρύθμιση. εγώ ησύχασα
Δεν έχει light sensor...
Κι αυτό μείον για μένα. -
RE: TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος
Ο χρήστης koslyr έγραψε:
Στο Ε9 στην ενότητα που δηλώνεις το Οικόπεδο (που περιέχει κτίσμα) υπάρχει το πεδίο 'Ποσοστό Συνιδιοκτησίας' με τον κωδικό 20. Σε αυτόν τον κωδικό τι ακριβώς δηλώνεται; Μήπως το ποσοστό του οικοπέδου που δεν ακόμη έχει κτιστεί, σύμφωνα με τον συντελεστή δόμησης & υφιστάμενα τετραγωνικά μέτρα του κτίσματος ή κάτι άλλο;Σημειώνεται το % που σου ανήκει. Αν πχ είστε δύο αδέρφια που το 'χετε από μισό, ο καθής έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας 50%. Αν είναι όλο δικό σου, 100%...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Προσωπικά ό,τι συμβόλαιο έχω κάνει με νοικάρηδες, έχουν γίνει από δικηγόρο. Αυτό με τους λογιστές πρώτη φορά το άκουσα εδώ μέσα.
Με τη Μίσθωση Ακινήτων μέσω της ΓΓΠΣ, το αναλαμβάνουν κανονικά οι λογιστές... Δεν είναι τίποτα.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Τελικά ΕΝΦΙΑ πήγε Σεπτέμβρη ? Στο Taxis βλέπω ακόμα 29/8 για πρώτη δόση, αλλά όλα τα sites μιλάνε για τέλος Σεπτέμβρη. Περιμένουμε την υπουργάρα μας να καταθέσει τροποποιήσεις στη Βουλή ?Σεπτέμβρη...
@pgs
Είσαι ο εκμισθωτής...
Αν είσαι ο κύριος, κι όχι επικαρπωτής κλπ, τότε επιλέγεις κύριος...