-
Με επιασες!
Αυτό είχα στο μυαλό μου! -
σε δυο μηνες δοκιμασα HD2/Hero/Palm Pre/Nexus One.
ενω εχω ηδη iPhone 3GS/2G.το Hero καλο πολυ αλλα εχει μικρη οθονη για καποιον που εχει iPhone απο το 2007.
το Palm Pre ειναι αυτο με το καλυτερο λειτουργικο αλλα η ποιοτητα κατασκευης το slide και τα πλαστικα του ειναι απλα για πεταμα ομως αν φτιαξουν ενα αλλο σαν το Αιφον θα γινει χαμος.
Το Νεξους το ειχα για 3 μερες...μια απο τα ιδια χωρις το sense δεν αξιζει ναι οκ ειναι γρηγορο και καλα κατασκευασμενο αλλα αυτο δεν αρκει...μονο το HD2 με ενθουσιασε.
πληρες ποιοτηκο μπορεις να το στησεις οπως θελεις και δυσκολα καποιο θα ειναι καλητερο.γι αυτο και το κρατησα και κανει παρεα με το 2G μου.
-
Το nexus εχει (απο οτι ακουω, δεν το τεσταρα) φανταστικη οθονη.
-
Amoled δεν έχει; Συγκλονιστική σε χαμηλό φως, εντελώς άχρηστη την ημέρα outdoors.
-
3.7'' σε wvga
Και απο μη OLED δεν εχεις κατι καλο σε sunlight.
Amoled στο nexus με τρομερη αντιθεση. -
εχει καλη οθονη αλλα με το android χωρις sense ειναι σχεδον αχρηστη...
πιο καλη θα φαινεται στο Bravo...
απο εκει και περα το Ηd2 στον ηλιο ειναι μια χαρα...περιμενω να δω και το Bravo/htc
-
HTC το ανάγνωσμα...
Diamond2 ή Touch Cruise (σφραγισμένο) ή Touch Pro ή Τouch Cruise 09
ποιο προτείνετε ; μεταχείρο όλα πλην του 2ου.
μάλλον με βλέπω για το diamond2, γράφει στα σπεκς για αυτονομία 500h. Πρακτικά με νορμάλ χρηση πόσο
βγάζει, 3 μέρες ; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
HTC το ανάγνωσμα...Diamond2 ή Touch Cruise (σφραγισμένο) ή Touch Pro ή Τouch Cruise 09
ποιο προτείνετε ; μεταχείρο όλα πλην του 2ου.
μάλλον με βλέπω για το diamond2, γράφει στα σπεκς για αυτονομία 500h. Πρακτικά με νορμάλ χρηση πόσο
βγάζει, 3 μέρες ;κανενα απο αυτα!
χτυπα ενα μτχ HTC HD και εισαι αρχοντας
-
Εγώ διαφωνώ. Έχω το d2 και έχω πολύ εμπειρία με το HD (μέχρι και στο κεφάλι το έχω φάει αντί για παντόφλα )... Το τελευταίο έχει ως φοβερό ατού την μεγάλη οθόνη, αλλά επίσης σε σχέση με το d2 είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Για γυναίκα που έχει πάντα το μπαούλο μαζί της είναι μια χαρά, εγώ που δεν φοράω φωτογραφικό γιλέκο συνέχεια δεν μπόρεσα να το βολέψω πουθενά. Αντίθετα το d2 είναι κομπλέ IMHO.
-
Και γω το D2 εχω και ειναι παρα πολυ καλο,η ποιο σημαντικη διαφορα με το HD ειναι η οθονη αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο.Η μπαταρια του ειναι καλη,με νορμαλ χρηση βγαζει ανετα 3 μερες μπορει και 4.
-
το HD απορριπτεται λογω μεγεθους.
οι 3.2' του d2 μου φτανουν...οποτε d2 ελπιζω.
-
ερωτηση προς τους εχωντες γνωση..η μπαταρια του htc hd2 με χαλαρη χρηση ποσο διαρκει?κ επισης,τελικα υπαρχει η δυνατοτητα εγκαταστασης των windows 7 κ αν ναι,ειναι ευκολη?
ευχαριστω εκ των προτερων.. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εχει καλη οθονη αλλα με το android χωρις sense ειναι σχεδον αχρηστη...Εγω αναφερθηκα στην οθονη και οχι στο OS
Το δευτερο οποτε δεν αφορα το πρωτο.Αν εχεις τον χρονο, γραψε 2-3 σχολια για το Hero.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ερωτηση προς τους εχωντες γνωση..η μπαταρια του htc hd2 με χαλαρη χρηση ποσο διαρκει?κ επισης,τελικα υπαρχει η δυνατοτητα εγκαταστασης των windows 7 κ αν ναι,ειναι ευκολη?
ευχαριστω εκ των προτερων..Δε ξέρω για το HD2, το diamond 2 πάντως που αναφέρεται ότι έχει 500 ώρες αναμονής αντί για 390 ώρες του HD2 με ελάχιστη χρήση (3-4 τηλεφωνήματα των 2 λεπτών το καθένα και 3-4 μηνύματα) στις 3 μέρες αδειάζει εντελώς. Χτες που είχα μπει και στο νετ για κανα 20λεπτο έπεσε στις 2 από τις 4 μπάρες μέσα σε μία μέρα.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
εχει καλη οθονη αλλα με το android χωρις sense ειναι σχεδον αχρηστη...
Εγω αναφερθηκα στην οθονη και οχι στο OS
Το δευτερο οποτε δεν αφορα το πρωτο.Αν εχεις τον χρονο, γραψε 2-3 σχολια για το Hero.
μα ναι το καταλαβα δεν σχολιασα αυτο που ειπες το κινητο σχολιασα!!!!!
οσον αφορα τον Ηρωα πιστευω πως στα 399Ε που πωλειται στην Ιταλια αυτην την στιγμη ειναι η τιμη του.
ειναι απιστευτα ποιοτικο τηλεφωνο εχει σημα παντου κυριολεκτικα και η οθονη του εχει αποκριση μια χαρα αλλα δεν ειμαστε σε επιπεδα iPhone αντε μισο κλικ πιο κατω.
απο εκει και περα το sense για μενα ειναι απλα πανεμορφο γρηγορο και ευχρηστο και αν εχετε καποιο πακετο δεδομενων στο νουμερακι σας τοτε ειναι ενα κινητο πραγματικο εργαλειο.
εχει πολλες λεπτομερειες που το κανουν πληρες και λειτουργικο.
το ειχα για 2 εβδομαδες και σε καφε χρωμα ειναι εκτος απο πολυ ποιοτικο και κουκλι.
στα συν η μπαταρια του πραγματικα βραχος.ο μονος λογος που το εδωσα ειναι o ακομα σχεδον ανυπαρκτος συγχρονισμος με Mac και η οθονη που μετα απο σχεδον 2,5 χρονια με iPhone μου φανηκε μικρη...
σε αυτα τα χρηματα ομως ειναι μονοδρομος αν πρεπει να αγορασετε ΤΩΡΑ.
αν δεν βιαζεται καποιος ομως αναμενεται να παρουσιαστει συντομα το HTC Legend με καλητερη αναλυση στην οθονη ακομα πιο ομορφο και ποιοτικο και πιο γρηγορο επεξεργαστη.αν ημουν τωρα στην γυρα για κινητο επομενως και δεν ηθελα η δεν μπορουσα να παρω το HD2 θα περιμενα τα νεα HTC--->Bravo/Legend.
-
Τελικά αγόρασα iPhone και πραγματικά το λογισμικό είναι φοβερό. Ένα μείον είναι ότι δεν έχει φλας. Είμαι εντυπωσιασμένος. Τι γνώμη έχετε για το blackberry bold 9700;
-
Μετά από 2 και κάτι ψηλά μήνες χρήσης αναφέρω οτι το μηλόφωνο με νορμάλ χρήση μπορεί να μου βγάλει 2 μέρες με αρκετή άνεση
-
πολλα μηλα τελικα....
ανετα βγαζει 2 μερες αν δεν χρησιμοποιεις το ιντερνετ και το εχεις μονο για κλησεις μηνυματα και iPod.
-
Εγώ πάντως με λίγη ομιλία και σχετικά λίγα μηνύματα (φυσικά off το wifi και 3G) κατάφερα και είδα 4 ολόκληρες μέρες...
Αλλά απο την στιγμή που το γέμισα με μαλακιουλες απο το app store και δεν έχω σταματήσει σαν βλαμενο να παίζω συνέχεια, μπορεί στην μέρα να το βάλω στο ρεύμα 2 φορες
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πολλα μηλα τελικα....ανετα βγαζει 2 μερες αν δεν χρησιμοποιεις το ιντερνετ και το εχεις μονο για κλησεις μηνυματα και iPod.
Χρήση με λίγο Ιντερνετ, κλήσεις και ipod.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]