-
Μεχρι τις 9 30 - 10 παρα ειχα και εγω προβλημα (what's up)... αλλα τωρα κανονικα sms και τηλεφωνο...
Επειδη νομιζα οτι εγω ειχα το προβλημα εβγαλα και εβαλα την μπαταρια ξανανοιξα το κινητο και λυθηκε... Δοκιμαστε το δεν εχετε να χασετε τιποτα...
-
Καταναλώνει και πολύ γρήγορα την μπαταρία έτσι. Ψάχνει διαρκώς για σήμα.
Ούτε σε 3G μπαίνω εγώ. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καλά το ξεφτυλίσατε. ένα τεχνικό πρόβλημα έχουν και προσπαθούν να το λύσουν. πέσατε και τους φάγατε..καλά εντάξει δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Δεν δικαιολογείται downtime σε τέτοια δίκτυα, κάπου κάποιοι ετοιμάζουν λογαριασμούς πολλώωωων χιλιάδων €€€€€
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
καλά το ξεφτυλίσατε. ένα τεχνικό πρόβλημα έχουν και προσπαθούν να το λύσουν. πέσατε και τους φάγατε..
καλά εντάξει δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Δεν δικαιολογείται downtime σε τέτοια δίκτυα, κάπου κάποιοι ετοιμάζουν λογαριασμούς πολλώωωων χιλιάδων €€€€€
δε διαφωνώ αλλά δε θα τους καταδικάσουμε επειδή έτυχε ένα τεχνικό πρόβλημα. το αν οι τεχνικοί τους είναι άμπαλοι είναι άλλου tasosdev ευαγγέλιο
-
μα δεν ειναι το τεχνικό προβλημα το ζήτημα.
Αλλά ότι ό,τι τεχνικό πρόβλημα και να προκύψει, δεν πρέπει να υπάρχει downtime. Υπάρχουν σχεδιασμοί γι' αυτά, ρήτρες σε συμβόλαια και πολλά κατοστάρικα χιλιάδες €€€€ στη μέση...
-
σε γενικές γραμμές η cosmote έχει την καλύτερη κάλυψη σε δυσπρόσιτες περιοχές.
μετά ακολουθεί η vodafone που προσπαθεί να τη συναγωνιστεί η Wind, η οποία έχει αλλάξει 500 φορές CEO και πηγαίνει συνέχεια άπατη.στατιστικά δλδ η cosmote έχει το καλύτερο σήμα εκεί που πραγματικά το χρειάζεσαι, και υποκειμενικά αλλά και αντικειμενικά.
τώρα που έγινε αυτό ναι είναι δικιά τους μλκια και θα χάσουν λεφτά, αλλά δε νομίζω να χάσουν και πελατεία
-
*Δύσκολη έως αδύνατη είναι από το πρωί η επικοινωνία των συνδρομητών της Cosmote στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα της Β.Ελλάδας, εξαιτίας τεχνικής βλάβης στο δίκτυο της εταιρίας. *
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=202977 -
Καλοί είναι και στη VODA που μου είπαν οτι θα πρέπει να τους επιστρέψω την επιδότηση μετα απο μεγάλους λογαριασμούς μου για να αλλάξω εταιρία.
Χωρια που μετά απο αυτό με πήραν να μου κάνουν προσφορά που αυτοί ανακάλυψαν ειδικά για την περίπτωσή μου και να με κρατήσουν στην εταιρία.
Χαμός. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Καλοί είναι και στη VODA που μου είπαν οτι θα πρέπει να τους επιστρέψω την επιδότηση μετα απο μεγάλους λογαριασμούς μου για να αλλάξω εταιρία.?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Καλοί είναι και στη VODA που μου είπαν οτι θα πρέπει να τους επιστρέψω την επιδότηση μετα απο μεγάλους λογαριασμούς μου για να αλλάξω εταιρία.
?
Αν δεν εχει ληξει το συμβολαιο λογικο ειναι.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
H cosmote στη Βόρεια-Κεντρική Ελλάδα είναι off.
Η κοσμοτε εχει!!
@drdino
Έχει πέσει ένα κέντρο στην Ερμού και δεν δρομολογείται τίποτα προς (σχεδόν) όλους τους συνδρομητές.
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφέρει κανένας την είδηση, ούτε καν σε blogs της Θεσσαλονίκης.Α οκ, αντιλαβού. Το μόνο που κατάλαβα σε κάποια φάση είναι ότι έχασα το hsdpa, αλλά σμσ μου ήρθαν κανονικά.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ίδια λεφτά δλδ με το iPhone 4. Ίδια λεφτά δλδ με ένα κινητό που έχει παγιωμένη θέση στην αγορά και ένα στάνταρ αγοραστικό κοινό. Το κινητό, λοιπόν, που θέλει να αποκαθηλώσει το iphone (και ένας τρόπος είναι να το χτυπήσει και στην τιμή) κοστίζει το ίδιο. Ευχαριστώ.
Τον λόγο έχει ο κατήγορος.Αυτόν που δίνει 700 για adroid πως τον λέμε?
Επειδή το έχω δει να αναφέρεται ξανά απλά να πω πως τα 2 καλύτερα Android αυτή τη στιγμή παίζουν στα 450-500Ε.
Οπότε δεν τον λέμε κάπως γιατί κανείς δε δίνει 700Ε για Android.
Μπορείς να μου βρεις το galaxy-s 16GB σε αυτές τις τιμές που αναφέρεις;
Ψήνομαι να σπρώξω το iphone στα 500 ευρά και να χτυπήσω ένα galaxy να δουλέψω και το android λίγο.Όχι. Αλλά υπάρχει το 8GB εδώ:
http://www.vnp.gr/index.php?target=prod ... ct_id=1297
το οποίο έχει κάτι εξωπραγματικό που με το iPhone μπορεί να μην έχεις ξαναδεί.
Ονομάζεται memory card slot.Αν θυμάμαι καλά το HTC Desire με Android 2.2 παίζει στα 499.
-
Σε κινητό με συνδεση βονταφον , που καλώ για να μάθω το υπόλοιπο ομιλίας μου και SMS??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σε κινητό με συνδεση βονταφον , που καλώ για να μάθω το υπόλοιπο ομιλίας μου και SMS??κενο sms στο 1284 ή τηλ στο 13830 (εξυπ. πελατων).
-
Cosmote τίποτα ακόμα
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Σε κινητό με συνδεση βονταφον , που καλώ για να μάθω το υπόλοιπο ομιλίας μου και SMS??
κενο sms στο 1284 ή τηλ στο 13830 (εξυπ. πελατων).
είσ' ωραίος...
-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφέρει κανένας την είδηση, ούτε καν σε blogs της Θεσσαλονίκης.Το ανέφεραν στις ειδήσεις της ΕΤ3 (Χριστίνα Καλημέρη FTW!)
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Cosmote τίποτα ακόμαΠριν μια ώρα όλα ΟΚ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Cosmote τίποτα ακόμα
Πριν μια ώρα όλα ΟΚ
Και τωρα μια χαρα...Sms τουλαχιστον...
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]