-
εδω αριβαρησε το σημα της κοσμοτες εχουμε τηλεφωνοοοοοο
-
Και 3G/3,5G καμπάνα
-
Mια χαρά συνομίλησα σήμερα το πρωί. Με κάλεσε από Θεσσαλονίκη αριθμός Cosmote και έχω κι εγώ Cosmote. Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό πρόβλημα.
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Mια χαρά συνομίλησα σήμερα το πρωί. Με κάλεσε από Θεσσαλονίκη αριθμός Cosmote και έχω κι εγώ Cosmote. Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό πρόβλημα.Αιφόν έχεις?
-
Sony ericsson K 310i
-
Nέα τηλέφωνα από τη Nokia
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... id=14&la=1
Εμένα προσωπικά μ' αρέσει πολύ το Ν8. Αρχικά υπολογιζόταν η τιμή του στα 450 ευρώ περίπου. Τώρα γίνεται λόγος για 520 ευρώ...
-
delete
-
Γιατί το symbian τι έχει?
Μήπως τελικά περισσότερο νόημα έχει οι εφαρμογές(και η ευχρηστία του φυσικά) που υποστηρίζει ένα λειτουργικό κι όχι αυτό καθ`αυτό ως λειτουργικό? -
οι δυνατοτητες του λειτουργικου καθοριζουν και το τι θα φτιαξουν οι αλλοι το last symbian θα εχει καλα πραγματα το ποσο θα τα υποστηριξει η Nokia ομως ειναι αλλο θεμα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ίδια λεφτά δλδ με το iPhone 4. Ίδια λεφτά δλδ με ένα κινητό που έχει παγιωμένη θέση στην αγορά και ένα στάνταρ αγοραστικό κοινό. Το κινητό, λοιπόν, που θέλει να αποκαθηλώσει το iphone (και ένας τρόπος είναι να το χτυπήσει και στην τιμή) κοστίζει το ίδιο. Ευχαριστώ.
Τον λόγο έχει ο κατήγορος.Αυτόν που δίνει 700 για adroid πως τον λέμε?
Επειδή το έχω δει να αναφέρεται ξανά απλά να πω πως τα 2 καλύτερα Android αυτή τη στιγμή παίζουν στα 450-500Ε.
Οπότε δεν τον λέμε κάπως γιατί κανείς δε δίνει 700Ε για Android.
Μπορείς να μου βρεις το galaxy-s 16GB σε αυτές τις τιμές που αναφέρεις;
Ψήνομαι να σπρώξω το iphone στα 500 ευρά και να χτυπήσω ένα galaxy να δουλέψω και το android λίγο.Όχι. Αλλά υπάρχει το 8GB εδώ:
http://www.vnp.gr/index.php?target=prod ... ct_id=1297
το οποίο έχει κάτι εξωπραγματικό που με το iPhone μπορεί να μην έχεις ξαναδεί.
Ονομάζεται memory card slot.not an option for me. Κυρίως για τις παιδικές τους ασθένειες (που δεν έχουν αποβάλλει ακόμα): τους ελεεινούς χρόνους read/write και το γεγονός ότι σου δημιουργούν corrupted αρχεία από το πουθενά...
Είναι βέβαια μια φθηνή λύση, αλλά συγχρόνως και συμβιβασμός για μια τέτοια συσκευή. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
not an option for me. Κυρίως για τις παιδικές τους ασθένειες (που δεν έχουν αποβάλλει ακόμα): τους ελεεινούς χρόνους read/write και το γεγονός ότι σου δημιουργούν corrupted αρχεία από το πουθενά...
Είναι βέβαια μια φθηνή λύση, αλλά συγχρόνως και συμβιβασμός για μια τέτοια συσκευή.Το 3G που είχα δεν ήταν κανένα τέρας ταχύτητας στη μεταφορά αρχείων. Όσο χρόνο έκανα να περάσω κάτι στο 3G άλλο τόσο ήθελα να περάσω κάτι σε μία MicroSD με card reader.
Μετά από 6 χρόνια χρήσης microSD δεν είχα ποτέ πρόβλημα με corrupted αρχεία.
Ίσως την επόμενη φορά να πρέπει να πάρεις καλύτερη μάρκα. -
Ο χρήστης Η καθημερινή έγραψε:
Θεσσαλονίκη: Aποκαταστάθηκε η βλάβη της Cosmote
Αποκαταστάθηκε πλήρως η βλάβη που προκλήθηκε νωρίς το πρωί κατά τη διάρκεια εργασιών αναβάθμισης του δικτύου της Cosmote και είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούν προβλήματα στην επικοινωνία στις περιοχές της Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.
Η Cosmote, με ανακοίνωση της, ζητά την κατανόηση των συνδρομητών της κι ενημερώνει ότι θα προχωρήσει στην πίστωση του παγίου του οικονομικού τους προγράμματος που αναλογεί στη διάρκεια της βλάβης, σε όσους συνδρομητές της επηρεάστηκαν.
http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
not an option for me. Κυρίως για τις παιδικές τους ασθένειες (που δεν έχουν αποβάλλει ακόμα): τους ελεεινούς χρόνους read/write και το γεγονός ότι σου δημιουργούν corrupted αρχεία από το πουθενά...
Είναι βέβαια μια φθηνή λύση, αλλά συγχρόνως και συμβιβασμός για μια τέτοια συσκευή.Το 3G που είχα δεν ήταν κανένα τέρας ταχύτητας στη μεταφορά αρχείων. Όσο χρόνο έκανα να περάσω κάτι στο 3G άλλο τόσο ήθελα να περάσω κάτι σε μία MicroSD με card reader.
Μετά από 6 χρόνια χρήσης microSD δεν είχα ποτέ πρόβλημα με corrupted αρχεία.
Ίσως την επόμενη φορά να πρέπει να πάρεις καλύτερη μάρκα.παντως εχουν ενα σημαντικο κακο τα android το οποιο δεν οφειλεται στην ιδια τη google, αλλα στον εκαστοτε κατασκευαστη..
το οτι ο καθε κατασκευαστης περναει οποτε θελει και αν θελει τις νεες εκδοσεις του λειτουργικου
με λιγα λογια παρολο που αυτη τη στιγμη υπαρχει το 2.2 μονο η htc εχει μπει στο κοπο να το βαλει στα κινητα της.. η samsung πχ τον παιζει στο κινητο που εχω βαλει στο ματι δε ξερω αν θα μπει καν (ειναι πολυ πιθανο να μεινει για παντα 2.1)
η sony ericsson βαζει το 1.6η ιδια η google θελει να τα κοψει αυτα, αλλα δε μπορει να τους αναγκασει κιολας..
σε αυτο το θεμα υπερτερει η apple μιας και καθε νεο ios μπαινει παντου
-
Ερώτηση από κάποιον άσχετο:
Θέλω να πάρω ένα κινητό,χρήση: τηλέφωνο, SMS, (σπάνια) MMS, απαραίτητο Bluetooth και καμιά φωτογραφία να βγάζει. Eίδα το LG Cookie Fresh, αξίζει; Ή να βρω το LG Viewty? Προτιμώ μέχρι 100-150 ευρώ, καινούριο και κατά προτίμηση LG ή Nokia. Ευχαριστώ προκαταβολικώς
-
Θέλεις μόνο touchscreen;
WiFi, 3G και λοιπά σε ενδιαφέρουν;Από τα lg θα προτιμούσα το Viewty.
Αν δε σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω καλή περίπτωση φαίνεται και το Nokia X2.
Επίσης θα έριχνα μία ματιά και στο Samsung S7220.
Στην τιμή που είναι πλέον το Viewty πάντως εκεί θα κατέληγα.
-
http://www.pomegranatephone.com/
too good to be true οπως και να εχει αμα υπηρχε θα ηταν Must! -
Σ'ευχαριστώ Angel, ναι, δε ψήνομαι για 3G και WiFi.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
too good to be true οπως και να εχει αμα υπηρχε θα ηταν Must! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
too good to be true οπως και να εχει αμα υπηρχε θα ηταν Must!Και ύστερα μου λένε εμένα ότι τα τελευταία Smart Phones μόνο καφέ δεν φιάχνουν!!!
Τελικά φιάχνουν και καφέ και μάλιστα σε 3 ποικιλίες για όλα τα γούστα....'Αγάπη μου! Μπορείς να μου φιάξεις ένα καφαδάκι;!'
'Φυσικά μωρό μου!!! Μισό λεπτό να κλείσω το τηλέφωνο γιατί δεν έχει multitasking!!!' -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ξέρει κανείς γιατί δεν περνάει η ΝΟΚΙΑ σε Android και επιμένει σε Symbian ?
ειναι μια στρατηγικη , η nokia πουλαει με διαφορα τα περισσοτερα smartphone. το οτι εχουν το δικο τους λειτουργικο(ειναι πλεον open) τους δινει πλεονεκτηματα πχ το ovi maps ειναι μεγαλο πλεονεκτημα στις πωλησεις. τυχαιο οτι και η samsung φτιαχνει δικο της λειτουργικο ? το να πανε σε android χανουν πλεονεκτηματα και αποτι φαινεται η αναβαθμιση σε καινουργιο android ειναι χρονοβορα διαδικασια. εχει γινει ενας πανικος με τις εκδοσεις android. γιατι να βγει τωρα nokia σε android ? , αλλη μια συσκευη. ετσι κι αλλιως motorola , samsung , htc εχουν αριστο hardware που δεν βρισκεις ευκολα σε nokia. παρολο που ειχαν μπει στο αρχικο consortium του android , θεωρουν οτι δεν ειναι ακομα ετοιμο για νοκια και η νοκια δεν ειναι ακομα ετοιμη για android.
επισης στρατηγικη τους ειναι οτι δεν ασχολουνται (ακομα) με παπατζομπλιμπλικια και εχουν κατι που δουλευει.ειναι πολυ ρευστη η κατασταση , τωρα βγαινουν windows phone , η samsung παιζει πολυ δυνατα , η apple θα μεινει με ενα τηλεφωνο? η nokia εχει το 45% στα smartphones αυτο το ποσοστο θα πεσει αναγκαστικα με τοσους νεους παιχτες , υπαρχουν 5-6 λειτουργικα δεν μπορει να εχει ενας το 45%.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]