-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Προσωπικά το βάζω offline όταν κοιμάμαι.Καλά αφήνετε το κινητό να εκπέμπει ΟΛΟ το βράδυ δίπλα από το κεφάλι σας ενώ κοιμάστε?
E δν κοιμομαστε με το κινητο στο κεφαλι...
το εχω σε αποσταση 1 μετρο και βαλε -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ποιος κληνει το κινητο του?
Εγω,γιατι να το εχω ανοιχτο;Υπαρχει σταθερο στο σπιτι αν καποιος θελει να με βρει για κατι επειγον,ουτε γιατρος ειμαι ουτε γραφειο κηδειων
Νταξ δεν με εχεις δει απο κοντα να δεις ποσο κουκλος ειμαι...θα καταλαβαινες οτι με την ομορφια μου ριχνω χιλιαδες γκομενες, οι οποιες μου τηλεφωνουν οτι ωρα να ειναι για να γευτουν το καλογυμνασμενο μου κορμι
-
ΡΕ, ποιος τον ξεμπαναρε αυτον?
-
-
Καλά αφήνετε το κινητό να εκπέμπει ΟΛΟ το βράδυ δίπλα από το κεφάλι σας ενώ κοιμάστε?
Ενω στην τσεπη, 5-10 εκατοστα απο τα γεννητικα οργανα, θεωρειται αμελητεο ;
Προσωπικα, το εχω να αναπαυεται καθε βραδυ σε κανονικο mode.
Ποτε δεν καταλαβα γιατι να το κλεινω/βαζω σε offline mode. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Καλά αφήνετε το κινητό να εκπέμπει ΟΛΟ το βράδυ δίπλα από το κεφάλι σας ενώ κοιμάστε?
Ενω στην τσεπη, 5-10 εκατοστα απο τα γεννητικα οργανα, θεωρειται αμελητεο ;
Προσωπικα, το εχω να αναπαυεται καθε βραδυ σε κανονικο mode.
Ποτε δεν καταλαβα γιατι να το κλεινω/βαζω σε offline mode.ούτε στην τσέπη εννοείται αλλά ούτε την νύχτα ανοικτό. Ο ύπνος είναι πολύτιμος για να μου το διακόψουν κινητά κ σταθερά.
-
Καλά εσυ ακόμα πιστεύεις οτι παθάινεις κάτι αν έχεις το κινητό ΟΛΟ το βράδυ δίπλα από το κεφάλι σου ενώ κοιμάσαι?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλά εσυ ακόμα πιστεύεις οτι παθάινεις κάτι αν έχεις το κινητό ΟΛΟ το βράδυ δίπλα από το κεφάλι σου ενώ κοιμάσαι?
Eγω παντως ετσι και αφησω ανοιχτο το κινητο το βραδυ σε αποσταση 2 μετρων απο το κεφαλι μου το πρωι σηκωνομαι με πονοκεφαλο ενω αν το κλεισω η το αφησω σε αλλο δωματιο δεν εχω καποιο προβλημα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ποιος κληνει το κινητο του?Αυτοί που δεν θέλουν να τους ενοχλούν?
ΡΕ, ποιος τον ξεμπαναρε αυτον?
Έλα ρε συ, ένα αθώο φλερτ είναι...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eγω παντως ετσι και αφησω ανοιχτο το κινητο το βραδυ σε αποσταση 2 μετρων απο το κεφαλι μου το πρωι σηκωνομαι με πονοκεφαλο ενω αν το κλεισω η το αφησω σε αλλο δωματιο δεν εχω καποιο προβλημα.
Δηλαδή εγω με 2 κινητά στα 50 εκατοστά δε θα έπρεπε να έχω κεφάλι τώρα...
-
Ή έχεις τρομερή ευαισθησία (οπότε πρέπει να ενοχλείσαι από όλες τις εκπομπές) ή ανθυποβάλλεσαι φουλ!
-
μηπως το κινητο σου μοιαζει με αυτο:??
-
Μπα οχι κανονικη συσκευη ειναι.
Παντως υπερβολικη ευαισθησια πρεπει να χω γιατι πανω απο 5 λεπτα με το ακουστικο στο αυτι δεν μπορω και το SAR του Κ750i,Diamond 2 δεν το λες και αρκετα υψηλο. -
Ελαφρα ενοχληση/πονος στο αυτι ;
-
Οχι πονοκεφαλος.
-
Οχι πονοκεφαλος.Κι εγώ το έχω πάθει αυτό 1-2 φορές που το άφησα ανοιχτό...δε ξέρω αν έτυχε, πάντως το έχω πάθει.
-
Εξαρτάται που είσαι (υπόγειο που δεν έχει καλό σήμα, κλπ) κι αν 'προσπαθεί' κάθε τόσο το κινητό να μιλήσει με κάποια κεραία. Έχω κάτι ηχειάκια PC της πλάκας που με το που κάνει εκπομπή το κινητό (για όποιοδήποτε λόγο - π.χ. δέχεται SMS) ακόμα και 3 μέτρα μακριά να είναι 'τρελαίνονται' (αρχίζουν και γκαρίζουν). Το βράδυ αν το έχω αφήσει ανοιχτό και δεν έρθει κανένα μήνυμα ή δεν πάρει κανείς τηλέφωνο δεν κάνουν κιχ. Αυτά με Vodafone που έχει τέλειο σήμα εκεί που είμαι. Με Cosmote, που έχει το άλλο κινητό, της δουλειάς, που το σήμα της είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (μια το πιάνει μια το χάνει) γίνεται χαμός.
-
Αν η συσκευή είναι κλειστή στέλνει σήμα ή πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να είναι απολύτως νεκρό?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αν η συσκευή είναι κλειστή στέλνει σήμα ή πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να είναι απολύτως νεκρό?Αν είναι κλειστή ή σε airplane mode τότε δεν δέχεται/εκπέμπει.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εξαρτάται που είσαι (υπόγειο που δεν έχει καλό σήμα, κλπ) κι αν 'προσπαθεί' κάθε τόσο το κινητό να μιλήσει με κάποια κεραία. Έχω κάτι ηχειάκια PC της πλάκας που με το που κάνει εκπομπή το κινητό (για όποιοδήποτε λόγο - π.χ. δέχεται SMS) ακόμα και 3 μέτρα μακριά να είναι 'τρελαίνονται' (αρχίζουν και γκαρίζουν). Το βράδυ αν το έχω αφήσει ανοιχτό και δεν έρθει κανένα μήνυμα ή δεν πάρει κανείς τηλέφωνο δεν κάνουν κιχ. Αυτά με Vodafone που έχει τέλειο σήμα εκεί που είμαι. Με Cosmote, που έχει το άλλο κινητό, της δουλειάς, που το σήμα της είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (μια το πιάνει μια το χάνει) γίνεται χαμός.γυρνα το σε 3G και δες αν ακουγονται ξανα τα ηχεια...
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]