-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
'ρε φίλε, από περιέργεια, τόσο χάλια φρένα έχει το εργαλείο ή προσπαθείς να μειώσεις την κατανάλωση?'..Πολύ σύνθετο για να το σκεφτούν
Εγώ συνήθως όταν έχουν παρκάρει με αλαρμ ή σε καμία στροφή και γενικά εμποδίζουν τους φωνάζω: 'Καφεδάκι να κεράσω?'
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Προλίγο στην Κηφισίας, ενώ γυρνούσα απ' τη δουλειά...
Ζώο (γένους θυλικού) με ασημί Μπόξτερ κινούμενο στην αριστερή σφάζει το κόκκινο στα φανάρια του Υγεία 1 δευτερόλεπτο και κάτι ψιλά αφού είχε ανάψει. Εγώ λίγο πίσω της, στη μεσαία, σταματάω. Λίγο παρακάτω χωρίς να βιάζομαι την έχω προλάβει και την περνάω καθώς όλοι οι 'γλήγοροι' έχουν στοιχηθεί στην αριστερή η οποία έχει μπλοκάρει. Παρακάτω στα φανάρια μετά τον ΟΤΕ (ανεβαίνοντας) τυπάκος με Λέξους περνάει κι αυτός με κόκκινο, 2 σχεδόν δευτερόλεπτα αφού έχει ανάψει. Κολλάει πιο μπροστά, φτάνω δίπλα του, τον καρφώνω (λες κι έβλεπα εξωγήινο ), με κοιτάζει, κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει με μάγκικο ύφος 'είπες τίποτα???'...Πρέπει να βρω μια καλή, ευγενική, απάντηση να έχω πρόχειρη για κάτι τέτοιες φάσεις, γιατί πολύ συχνά μου συμβαίνουν τελευταία. Του στυλ 'ρε φίλε, από περιέργεια, τόσο χάλια φρένα έχει το εργαλείο ή προαπαθείς να μειώσεις την κατανάλωση?'..
Το καλύτερο στο ποστ αυτό είναι η ακρίβεια των χρόνων!
-
Καλοκαιρινό ζωάκι που θυμήθηκα τώρα.
Στην παραλία στην ν. Αρτάκη το πεζοδρόμιο έχει άπειρο πλάτος ενώ ο δρόμος είναι μόνο μία λωρίδα τσίμα τσίμα. Ένα απόγευμα έχω κατέβει για βόλτα με το αυτοκίνητο και πετυχαίνω 50άρη μετά της συζήγου να περπατάνε που αλλού; Στον δρόμο!
Περνάω από δίπλα και του λέω 'που να μην είχε και 1 χιλιόμετρο πεζοδρόμιο' και γυρνάει και μου λέει 'άντε γαμήσου ρε μαλάκα'
Σκέφτηκα να κατέβω να τον ξαπλώσω, αλλά είπα να μη χαλάσω την ωραία μου βόλτα (μόλις είχα γυρίσει από αγ. άννα).
Πόσο δίκιο έχεις ρε kacey....
-
Ναι... επρεπε να τους πατησεις κατ'ευθειαν μαλλον
Φιλε για μενα κακως μιλησες. Δε μπορει να σου κανει τιποτα ο πεζος, μπορεις πολυ απλα να τον αντιμετωπισεις ως εμποδιο. Το πολυ πολυ να επιβραδυνεις λιγο μεχρι να σε παρει χαμπαρι κ να κανει ακρη. Δε χρειαζεται να σε απασχολει εαν εχει διπλα πεζοδρομιο η οχι... Οσο ζωο κ να'ναι να σε εμβολισει αποκλειεται. Προτεινω λιγη περισσοτερη εγκρατεια την επομενη φορα
Φιλικα,
Ευθυμης -
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
'άντε γαμήσου ρε μαλάκα'μερικοι πλεον ειναι τοσο ζωα που δεν σκεφτονται ποσο ψυχακιας μπορει να ειναι ο αλλος ο οποιος μπορει ανετα να κατεβει κατω και να τους χαλασει τα μουτρα...
α ρε ελλαδισταν με τα πρωτοζωα σου -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ναι... επρεπε να τους πατησεις κατ'ευθειαν μαλλονΦιλε για μενα κακως μιλησες. Δε μπορει να σου κανει τιποτα ο πεζος, μπορεις πολυ απλα να τον αντιμετωπισεις ως εμποδιο. Το πολυ πολυ να επιβραδυνεις λιγο μεχρι να σε παρει χαμπαρι κ να κανει ακρη. Δε χρειαζεται να σε απασχολει εαν εχει διπλα πεζοδρομιο η οχι... Οσο ζωο κ να'ναι να σε εμβολισει αποκλειεται. Προτεινω λιγη περισσοτερη εγκρατεια την επομενη φορα
Φιλικα,
ΕυθυμηςΔεν είναι έτσι.
Επειδή ζούμε στο Ελλαδιστάν, στα (πολλά σημεία) που δεν έχει πεζοδρόμιο (ή έχει αλλά έχει κλείσει από αυτοκίνητα κλπ), κατά κανόνα προσπαθώ να διευκολύνω τον πεζό.
Όταν όμως έχει ένα τεράστιο πεζοδρόμιο ΑΠΑΙΤΩ να είναι πάνω και να αφήσει τον δρόμο ελεύθερο. Σε αντίθετη περίπτωση είναι τα Χ κιλά του εναντίων του 1,5 τόνου μου...
-
Koλλα πισω του και πατα του μια κορνα να πανε απο καρδια....
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Koλλα πισω του και πατα του μια κορνα να πανε απο καρδια....Κατι σαν αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=24DFiLfzjfE ?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ναι... επρεπε να τους πατησεις κατ'ευθειαν μαλλον
Φιλε για μενα κακως μιλησες. Δε μπορει να σου κανει τιποτα ο πεζος, μπορεις πολυ απλα να τον αντιμετωπισεις ως εμποδιο. Το πολυ πολυ να επιβραδυνεις λιγο μεχρι να σε παρει χαμπαρι κ να κανει ακρη. Δε χρειαζεται να σε απασχολει εαν εχει διπλα πεζοδρομιο η οχι... Οσο ζωο κ να'ναι να σε εμβολισει αποκλειεται. Προτεινω λιγη περισσοτερη εγκρατεια την επομενη φορα
Φιλικα,
ΕυθυμηςΔεν είναι έτσι.
Επειδή ζούμε στο Ελλαδιστάν, στα (πολλά σημεία) που δεν έχει πεζοδρόμιο (ή έχει αλλά έχει κλείσει από αυτοκίνητα κλπ), κατά κανόνα προσπαθώ να διευκολύνω τον πεζό.
Όταν όμως έχει ένα τεράστιο πεζοδρόμιο ΑΠΑΙΤΩ να είναι πάνω και να αφήσει τον δρόμο ελεύθερο. Σε αντίθετη περίπτωση είναι τα Χ κιλά του εναντίων του 1,5 τόνου μου...
Καταλαβαινω γιατι αγανακτησες κ φυσικα δε τους δικαιολογω, απλα σου λεω, αφου τοσες φορες εχεις δωσει προτεραιοτητα στον πεζο, καν'το συνηθεια, οταν ο αλλος εχει 2 μετρα πεζοδρομιο κ περπαταει στο δρομο, αποκλειεται να συνετιστει οταν του κανεις εσυ παρατηρηση. Οπως αποδειχτηκε ετσι εγινε και χαλασες τη διαθεση σου μαλιστα. Οσο λιγοτερο ασχολεισαι με τους αλλους χρηστες του δρομου τοσο πιο ηρεμος βγαινεις μετα απο καθε διαδρομη
Κι εγω δεν ειμαι ο δαλαι λαμα, εαν καποιος βγει πχ απο στοπ κ παει να με σκοτωσει ουτε ξερω τι θα του σουρω, αλλα καλο ειναι τις λιγοτερο σημαντικες περιπτωσεις να τις αγνοουμε.
Κατι ακομα για τους πεζους: Μπορει να περπατουν αφηρημενοι οπως κ στον οδηγο εχει τυχει να αφαιρεθει πανω στο τιμονι. Οταν ο αλλος ειναι στον κοσμο του και γυρισεις να του φωναξεις μην περιμενεις ουτε καλο λογο ουτε αδιαφορια.
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
Koλλα πισω του και πατα του μια κορνα να πανε απο καρδια....
Κατι σαν αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=24DFiLfzjfE ?
Αυτό έχει και ηχώ.. Ferry Horn
-
όλοι αυτοί που κάνουν ταρζανιές στα λιμανάκια στα προηγούμενα βίντεο δε μπορεί η αστυνομία να τους βρει μέσω των βίντεο ?
-
Αν πρόσεξες σε ένα άλλο βιντεάκι του ίδιου χρήστη, εκεί λίγο πιο πέρα ήταν η αστυνομία...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όλοι αυτοί που κάνουν ταρζανιές στα λιμανάκια στα προηγούμενα βίντεο δε μπορεί η αστυνομία να τους βρει μέσω των βίντεο ?την αστυνομια που κανει ταρζανιες μπορει να τη βρει κανεις μεσω των βιντεο?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εφαγε μουτρα, μπηκε στο αντιθετο, ειδε τον απεναντι και επεσε στα φρεναγια να φας μουτρα εκει πρεπει να εχεις τζιπ μιλαμε λογω κλισης αλλιως την πατανε οπως την εχουν πατησει και αλλοι που ειναι θαμενοι εκει κατω..
ειδε οτι ερχοταν με πολλα και πατησε φρενο μπαινοντας στην στροφη κλασσικη μαλακια ηλιθιου ελληνα
ας την κανουν πιστα τουλαχιστον εκει κατω (μιας που υπηρχε και αυτη η σκεψη καποτε) για να γλυτωνουμε απο αυτους φοβασε μην σου ερθει κανεις απο απεναντι καθε τεταρτη-πεμπτη εκει περα -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Α τη βρήκα (pdf): Jason Watson, David Strayer, Psychonomic Bulletin and Review, Supertaskers: Profiles in Extraordinary Multi-tasking Ability.
Μόλις 2.5% του πληθυσμού μπορεί να κάνει δυο πράγματα ταυτόχρονα. Βέβαια οι Ελληνάρες μπορούν και τρία, και τέσσερα και πέντα αφού καταγόμαστε από τον Σείριο...δηλαδη το να σκεφτομαι την ωρα που οδηγαω στο οριο και πινω φραπε ενω μιλαω στο κινητο τι ειμαι i7?
αμα ειχεις 10 χερια δεν θα μιλαγαμε για multitasking -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εφαγε μουτρα, μπηκε στο αντιθετο, ειδε τον απεναντι και επεσε στα φρενα
για να φας μουτρα εκει πρεπει να εχεις τζιπ μιλαμε λογω κλισης αλλιως την πατανε οπως την εχουν πατησει και αλλοι που ειναι θαμενοι εκει κατω..
ειδε οτι ερχοταν με πολλα και πατησε φρενο μπαινοντας στην στροφη κλασσικη μαλακια ηλιθιου ελληνα
ας την κανουν πιστα τουλαχιστον εκει κατω (μιας που υπηρχε και αυτη η σκεψη καποτε) για να γλυτωνουμε απο αυτους φοβασε μην σου ερθει κανεις απο απεναντι καθε τεταρτη-πεμπτη εκει περαωστε καθε Τεταρτη και Πεμπτη συμβαινουν εκει οτι συνεβαινε και παλια?
χμ ενδιαφερον
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
εφαγε μουτρα, μπηκε στο αντιθετο, ειδε τον απεναντι και επεσε στα φρενα
για να φας μουτρα εκει πρεπει να εχεις τζιπ μιλαμε λογω κλισης αλλιως την πατανε οπως την εχουν πατησει και αλλοι που ειναι θαμενοι εκει κατω..
ας την κανουν πιστα τουλαχιστον εκει κατω (μιας που υπηρχε και αυτη η σκεψη καποτε) για να γλυτωνουμε απο αυτους φοβασε μην σου ερθει κανεις απο απεναντι καθε τεταρτη-πεμπτη εκει περαωστε καθε Τεταρτη και Πεμπτη συμβαινουν εκει οτι συνεβαινε και παλια?
χμ ενδιαφερον
ε τις πιο περιεργες μερες(οταν πηγαινα και χαζευα κανα γκομενακι που τα εβγαζε ολα στην φορα στον παραδρομο μαζευοντουσαν εκει ξημερωματα και περιμεναν στρουμφακια για να φυγουν προς την μεσογειων και να διαλυθουν οπως παντα..
μετα βρηκαν στο σχιστο(ενας θεος ξερει τι διαολο βρηκαν εκει ) μετα η γνωστη αγνωστη ευθεια μετα τον διονυσο (ακομη δεν καταλαβα γιατι την λενε κρυφη) μετα το σεφ οπου μαζευοντουσαν καθε λογης καγκουροταψο αν και ηταν πιο ασφαλης απο ολα τα αλλα η αστυνομια καταφερε να μαζεψει και αυτους και γλυτωσαμε απο πολλα 'σπαω τα τρια mach με το ηχοσυστημα μου' καγκουρες -
Συνεχιζουμε στο viewtopic.php?f=5&t=45288 [mod]
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]