-
Δύσκολο να πεις ποιος είναι το μεγαλύτερο ζώο απ' όλους αυτούς στο βίντεο....
Ο ένας μπαίνει λες κι οδηγεί Ντελτόνα σε SS, οι άλλοι κάθονται λες και το βλέπουν στην τηλεόραση. -
-
Σάββατο απόγευμα κατεβαίνουμε απο Γηροκομείο για να περάσουμε απέναντι την Κηφισίας προς Μεσογείων.
Ο χάρτης τα λέει όλα:Σε αυτή την διασταύρωση (έχω περάσει χιλιάδες φορές με όλες τις συνθήκες) έχει 3 μεγάλες πινακίδες στοπ για τους δεξιά (2 λωρίδες) γιατί οι από αριστερά (2 λωρίδες) έχουν καραμπινάτη προτεραιότητα.
Οδηγεί η γυναίκα μου πηγαίνοντας σχετικά γρήγορα για να μου δείξει πόσο καλύτερο είναι το Getz με τα νέα αμορτισέρ στο πανάθλιο στενό απο τα δεξιά και φυσικά σταματάει στο στοπ μια και ερχόντουσαν απο αριστερά.
Τύπος απο πίσω αρχίζει τα κορναρίσματα, και το βρίσιμο.....
Δεν λέω τίποτα....
Περνάμε την διασταύρωση και είμαστε στο φανάρι τις Κηφισίας... Ο τύπος δίπλα (όχι από την πλευρά μου) και αρχίζει να βρίζει.....
Του λέω ότι ο δρόμος έχει 3 στοπ και έρχονταν αυτοκίνητα !!! Συνεχίζει.... τον ρωτάω γιατι δεν μας προσπέρασε (2 λωρίδες), να περάσει αέρα να πάει στο καλό..... συνεχίζει......
Θέλω να τον βρω αυτόν τον άνθρωπο να τον ρωτήσω αν ήξερε πόσο τυχερός ήταν....... να πάει να ανάψει κανα κερακί, να πάρει κανα λαχείο, να παίξει ένα τζόκερ....
Γιατι αν ήμουν μόνος στο αυτοκίνητο θα τον είχα παλουκώσει επιτόπου και με τα **τρία στοπ **!!!
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
Youtube VideoO συγκεκριμένος θέλει γ@μήσι με άμμο, τσογλαναράδες...
-
Σε πολλούς εδώ μέσα φαίνονται περίεργα ορισμένα ζωώδη πράγματα που γίνονται στο δρόμο. Επειδή είμαι σε θέση να ξέρω, σας πληροφορώ ότι υπάρχει πάρα μα πάρα πολύς κόσμος που οδηγεί υπό την επήρεια ηρεμιστικών και άλλων χαπιών. Την επόμενη φορά λοιπόν αναλογιστείτε και αυτή την πιθανότητα.
Ήξερα κάποια που νοσηλευόταν στο Δαφνί παρακαλώ η οποία είχε το εξής χόμπυ: Έπαιρνε σβάρνα τα κόκκινα για να δει ποιον θα χτυπήσει. Δρούσε στην περιοχή Μαγούλας - Ελευσίνας. Φυσικά συνέχιζε πάντα να έχει κανονικότατο δίπλωμα.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
γ@μήσι με άμμοΓια πες λεπτομέρειες.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Σε πολλούς εδώ μέσα φαίνονται περίεργα ορισμένα ζωώδη πράγματα που γίνονται στο δρόμο. Επειδή είμαι σε θέση να ξέρω, σας πληροφορώ ότι υπάρχει πάρα μα πάρα πολύς κόσμος που οδηγεί υπό την επήρεια ηρεμιστικών και άλλων χαπιών. Την επόμενη φορά λοιπόν αναλογιστείτε και αυτή την πιθανότητα.Ήξερα κάποια που νοσηλευόταν στο Δαφνί παρακαλώ η οποία είχε το εξής χόμπυ: Έπαιρνε σβάρνα τα κόκκινα για να δει ποιον θα χτυπήσει. Δρούσε στην περιοχή Μαγούλας - Ελευσίνας. Φυσικά συνέχιζε πάντα να έχει κανονικότατο δίπλωμα.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση.
Πολυ σωστο,επισης να προσθέσω:
' οι ειδικοί θεωρούν ότι ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος αυξάνεται πολύ περισσότερο με το κινητό παρά με την κατανάλωση αλκοόλ όταν βέβαια η περιεκτικότητα αίμα δεν ξεπερνά τα 80 mg/ 100ml.'
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ήξερα κάποια που νοσηλευόταν στο Δαφνί παρακαλώ η οποία είχε το εξής χόμπυ: Έπαιρνε σβάρνα τα κόκκινα για να δει ποιον θα χτυπήσει. Δρούσε στην περιοχή Μαγούλας - Ελευσίνας. Φυσικά συνέχιζε πάντα να έχει κανονικότατο δίπλωμα.κυκλοφορει ακομα... ????
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ήξερα κάποια που νοσηλευόταν στο Δαφνί παρακαλώ η οποία είχε το εξής χόμπυ: Έπαιρνε σβάρνα τα κόκκινα για να δει ποιον θα χτυπήσει. Δρούσε στην περιοχή Μαγούλας - Ελευσίνας. Φυσικά συνέχιζε πάντα να έχει κανονικότατο δίπλωμα.
κυκλοφορει ακομα... ????
Απ' όσο ξέρω ναι...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
' οι ειδικοί θεωρούν ότι ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος αυξάνεται πολύ περισσότερο με το κινητό παρά με την κατανάλωση αλκοόλ όταν βέβαια η περιεκτικότητα αίμα δεν ξεπερνά τα 80 mg/ 100ml.'Μολονότι δεν γνωρίζω αυτή την έρευνα, εμπειρικά θα συμφωνήσω 100%. Μάλιστα θα έλεγα ότι το κλασικό σύμπτωμα οδήγησης με κινητό δεν είναι τα οχτάρια αλλά μια σταθερή ολίσθηση του οχήματος έξω από τι γραμμές του και προς την κατεύθυνση του αυτιού του ηλίθιου. Δηλαδή αν κρατά το ακουστικό αριστερά τον βλέπεις σιγά - σιγά και σταθερά να φεύγει προς αριστερή λωρίδα.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
' οι ειδικοί θεωρούν ότι ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος αυξάνεται πολύ περισσότερο με το κινητό παρά με την κατανάλωση αλκοόλ όταν βέβαια η περιεκτικότητα αίμα δεν ξεπερνά τα 80 mg/ 100ml.'
Μολονότι δεν γνωρίζω αυτή την έρευνα, εμπειρικά θα συμφωνήσω 100%. Μάλιστα θα έλεγα ότι το κλασικό σύμπτωμα οδήγησης με κινητό δεν είναι τα οχτάρια αλλά μια σταθερή ολίσθηση του οχήματος έξω από τι γραμμές του και προς την κατεύθυνση του αυτιού του ηλίθιου. Δηλαδή αν κρατά το ακουστικό αριστερά τον βλέπεις σιγά - σιγά και σταθερά να φεύγει προς αριστερή λωρίδα.
ακομα και με το bt hands free,εμενα με ενοχλει να μιλαω.αλλα οταν μιλαω δινω παντα προτεραιοτητα στο δρομο και μου μιλανε και τους κλανω
-
Α τη βρήκα (pdf): Jason Watson, David Strayer, Psychonomic Bulletin and Review, Supertaskers: Profiles in Extraordinary Multi-tasking Ability.
Μόλις 2.5% του πληθυσμού μπορεί να κάνει δυο πράγματα ταυτόχρονα. Βέβαια οι Ελληνάρες μπορούν και τρία, και τέσσερα και πέντα αφού καταγόμαστε από τον Σείριο... -
3 απανωτα περιστατικα σημερα
Στην πανεπιστημιουπολη σημερα και σε μια διασταυρωση λιγο πριν την εξοδο ενα Saab που ερχοταν απο απεναντι μου, χωρις να βγαλει φλας, στριβει και μπαινει μπροστα μου. Ευτυχως που προλαβα να φρεναρω ειδαλλως θα ειχαμε ντραβαλα
Το δευτερο περιστατικο που με εκνευρισε περισσοτερο ηταν ενας με c5 ο οποιος ενω φαινοταν αρχικα οτι θα περιμενε, ξαφνικα ξεκιναει και μπαινει μπροστα μου Φρεναρω αποτομα και πλακωνομαι στην κορνα και οχι μονο δεν ξεκινησε λιγο πιο γρηγορα αλλα πηγαινε κι αργα.. Τελικα λιγο αργοτερα πηγε πιο δεξια και τον περασα
Τελος ενω κοιταζα σε μια διασταυρωση και προχωρουσα δεν πηρα ειδηση μια γιαγιακα που περνουσε απεναντι. Το γλιτωσα το χτυπημα πατωντας λιγο φρενο -
Ο χρήστης imago έγραψε:
κυκλοφορει ακομα... ????
Απ' όσο ξέρω ναι...
Θενξ...
-
Οταν λεω εγω οτι την κυριακη βγαζουν βολτα τα καρα τους... Καιρο ειχα να πατησω τοση κορνα σε μια μερα..Εβρισα στο δρομο μετα απο 9 μηνες..
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
γ@μήσι με άμμο
Για πες λεπτομέρειες.
Άσε αδερφέ, πονάει
-
-
-
Προλίγο στην Κηφισίας, ενώ γυρνούσα απ' τη δουλειά...
Ζώο (γένους θυλικού) με ασημί Μπόξτερ κινούμενο στην αριστερή σφάζει το κόκκινο στα φανάρια του Υγεία 1 δευτερόλεπτο και κάτι ψιλά αφού είχε ανάψει. Εγώ λίγο πίσω της, στη μεσαία, σταματάω. Λίγο παρακάτω χωρίς να βιάζομαι την έχω προλάβει και την περνάω καθώς όλοι οι 'γλήγοροι' έχουν στοιχηθεί στην αριστερή η οποία έχει μπλοκάρει. Παρακάτω στα φανάρια μετά τον ΟΤΕ (ανεβαίνοντας) τυπάκος με Λέξους περνάει κι αυτός με κόκκινο, 2 σχεδόν δευτερόλεπτα αφού έχει ανάψει. Κολλάει πιο μπροστά, φτάνω δίπλα του, τον καρφώνω (λες κι έβλεπα εξωγήινο ), με κοιτάζει, κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει με μάγκικο ύφος 'είπες τίποτα???'...Πρέπει να βρω μια καλή, ευγενική, απάντηση να έχω πρόχειρη για κάτι τέτοιες φάσεις, γιατί πολύ συχνά μου συμβαίνουν τελευταία. Του στυλ 'ρε φίλε, από περιέργεια, τόσο χάλια φρένα έχει το εργαλείο ή προαπαθείς να μειώσεις την κατανάλωση?'..
-
-είπες τίποτα?
-ήπιες τίποτα?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]