-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κατούρα και λίγο το παρπριζ του...fixed...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχεις δοκιμασει, ως αντιδοτο στην ειρωνια κ το θρασσος, την κουτουλια? Δουλευει τελεια...Και αυτο που εκανε, δουλεψε. Ο παππους εφυγε.
-
Kacey τι κουτουλιά μου λες... Με το 1 πόδι στον τάφο ήταν Δεν παίζει να τον έστελνα εγώ... Και ότι του μίλησα πολύ ήταν πιστεύω...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Kacey τι κουτουλιά μου λες... Με το 1 πόδι στον τάφο ήταν Δεν παίζει να τον έστελνα εγώ... Και ότι του μίλησα πολύ ήταν πιστεύω...αμα σου εβγαζε κανα desert eagle ομως τι θα εκανες?..
-
Δε νομίζω η πιθανότητα τέτοιου ή ανάλογου γεγονότος να επηρρεάζει τη συμπεριφορά λογικού ανθρώπου .
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα σου εβγαζε κανα desert eagle ομως τι θα εκανες?..Θα έβγαζε αυτό απ' το ντουλαπάκι.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Kacey τι κουτουλιά μου λες... Με το 1 πόδι στον τάφο ήταν Δεν παίζει να τον έστελνα εγώ... Και ότι του μίλησα πολύ ήταν πιστεύω...
αμα σου εβγαζε κανα desert eagle ομως τι θα εκανες?..
Προβλεπόμενη αποφυγή και αφόπλιση...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
αμα σου εβγαζε κανα desert eagle ομως τι θα εκανες?..
Θα έβγαζε αυτό απ' το ντουλαπάκι.
Μ1911Α1
-
Τώρα μιλάμε για τα scariest, all-conquering handgun cartridges... and the .500 S&W Magnum is the meanest (production) sonofabitch in town.
-
Τώρα μιλάμε για τα scariest, all-conquering handgun cartridges... and the .500 S&W Magnum is the meanest (production) sonofabitch in town.Not really. Το διαμέτρημα δεν λέει τίποτα. Το 0.45 είναι γατάκι μπροστά στο 7.62 πχ.
-
Τώρα μιλάμε για τα scariest, all-conquering handgun cartridges... and the .500 S&W Magnum is the meanest (production) sonofabitch in town. -
Τώρα μιλάμε για τα scariest, all-conquering handgun cartridges... and the .500 S&W Magnum is the meanest (production) sonofabitch in town.
Παράδειγμα φίλε μου. Αν το πάμε διαμετρικώς και μόνο θα πάμε σε Eagle .50 και Pit Biri. Το θέμα είναι άλλο. Η διατρητική ικανότητα δεν είναι ανάλογη του διαμετρήματος μόνον!
-
Είχα καιρό να πάω Σούνιο και μια και με είχαν τρελάνει κάτι τρυπάνια από τον πάνω όροφο, άδραξα της ευκαιρίας.
Βρήκα μια κοπέλα με peugeot 207 άσπρο στην Παλαιά Φώκαια η οποία μέχρι να στρίψει αριστερά λίγο πριν τον Ναό πήγαινε τάπα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια οδήγηση σε δημόσιο δρόμο!
(είμαι και εγώ ζωάκι γιατί την ακολούθησα)
-
Δεν ειναι και σπουδαιο αλλα με τσαντισε προ ολιγου. Ζωο ενας με σκουτερ που παρκαρε το ρημαδι του μπροστα απο τους καδους σκουπιδιων. Δεν μπορουσα να ανοιξω τον καδο της ανακυκλωσης με ευκολια και στα λαγια ειχαν κολλησει τα παρκαρισμενα. Οποτε πεταξα τις δυο σακουλες στο καδοι με δυσκολια καιτην τριτη την κρεμασα στο τιμονι του σκουτερ. Αλλη μια φορα το εκανα που παρκαρε ενας ακριβως μπροστα με αποτελεσμα να μην υπαρχει χωρος.......... το αποτελεσμα? Του πεταξα την μαυρη σακουλα σκουπιδων στο καπώ και εφυγα ( ας ειμαι και ζωο) να μαθουν να μη παρκαρουν στους καδους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παράδειγμα φίλε μου. Αν το πάμε διαμετρικώς και μόνο θα πάμε σε Eagle .50 ...http://en.wikipedia.org/wiki/.50_Action_Express
Διάβασε την πρώτη παράγραφο.
-
Σιγα μην εβγαζε κ φωτοσπαθο...
ΥΓ Αν κ εχουμε κ τετοιο...http://www.wickedlasers.com/lasers/Spyder_III_Pro_Arctic_Series-96-37.html
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σιγα μην εβγαζε κ φωτοσπαθο...ΥΓ Αν κ εχουμε κ τετοιο...http://www.wickedlasers.com/lasers/Spyder_III_Pro_Arctic_Series-96-37.html
Star wars Και ετσι?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σιγα μην εβγαζε κ φωτοσπαθο...ΥΓ Αν κ εχουμε κ τετοιο...http://www.wickedlasers.com/lasers/Spyder_III_Pro_Arctic_Series-96-37.html
Έχω το πράσινο Fusion 125mW εδώ και αρκετά χρόνια.
-
1 watt φιλαρακι...Αμα δειτε τιποτα μπλε να ξεπηδαει απο Πειραια μερια, εγω θα ειμαι. Κατσε να φτασει στα χερια μου πρωτα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
1 watt φιλαρακι...Αμα δειτε τιποτα μπλε να ξεπηδαει απο Πειραια μερια, εγω θα ειμαι. Κατσε να φτασει στα χερια μου πρωτα...Πόσο πήγε με μεταφορικά;
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]