-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Του τις πήρανε μπας και σοβαρευτεί μάλλον ...
Ναι και απο την συγκινηση δεν εκλεισε τελειως την διαβαση
-
Φιλε μου ετσι γινονται τα λεφτα ,αλλα και γενικα οι πλουσιοι δεν νοιαζονται για τους αλλους και δεν ξερουν τι θα πει φτωχεια.
η συγκεκριμμένη κότα, μάλλον έγινε πλούσια κατά την πορεία της ζωής της, παρά να τα είχε από πριν...
νεόπλουτοι, που κονόμησαν επειδή είναι πιο έξυπνοι και πιο εργατικοί! -
Ο χρήστης Stefanos13 έγραψε:
Ακουστε τι ζωα υπαρχου: Κυρια 40αρα με πολυ κομψο ντυσιμο, rolex, χρυσαφικα και αλλες ιστοριες τετοιες παει να ζητησει απο διοικητη της τροχαιας να της σβησει κληση. Η ερωτηση του ανθρωπου ειναι γιατι σασ εγραψαν? και απανταει πως δεν ειχε το διπλωμα σε εκεινη την Porsche αλλα στην αλλη και το εφερε να το δει και να της σβησει την κληση. Λεει λοιπον η διοικητης λυπαμαι η κληση δεν σβηνεται θα πρεπει να την πληρωσετε και εκεινη της την πεταει στα μουτρα και φωναζει δεν την πληρωνω. Και η διοικητης της την πεταει πισω λεγοντας, μην την πληρωνεις. Θα σε ειδοποιησει το δικαστηριο για τα περεταιρω...Και ετσι λοιπον πληρωσε τα 20 ευρω η κυρια με το rolex και τις 2 Porsche....και αναρωτιεμαι ειναι δυνατον?
Η Κα Ελίζα ???
-
Ο χρήστης Stefanos13 έγραψε:
Ακουστε τι ζωα υπαρχου: Κυρια 40αρα με πολυ κομψο ντυσιμο, rolex, χρυσαφικα και αλλες ιστοριες τετοιες παει να ζητησει απο διοικητη της τροχαιας να της σβησει κληση. Η ερωτηση του ανθρωπου ειναι γιατι σασ εγραψαν? και απανταει πως δεν ειχε το διπλωμα σε εκεινη την Porsche αλλα στην αλλη και το εφερε να το δει και να της σβησει την κληση. Λεει λοιπον η διοικητης λυπαμαι η κληση δεν σβηνεται θα πρεπει να την πληρωσετε και εκεινη της την πεταει στα μουτρα και φωναζει δεν την πληρωνω. Και η διοικητης της την πεταει πισω λεγοντας, μην την πληρωνεις. Θα σε ειδοποιησει το δικαστηριο για τα περεταιρω...Και ετσι λοιπον πληρωσε τα 20 ευρω η κυρια με το rolex και τις 2 Porsche....και αναρωτιεμαι ειναι δυνατον?
μ'αρέσει όταν οι γυναίκες γίνονται σκύλες για καλό σκοπό
είμαι χθες στην έξοδο της Ποσειδώνος (στο ρεύμα προς Γλυφάδα) για παλιά ποσειδώνος και όταν μπαίνεις ακολουθεί μια κλειστή στροφή περίπου 360. είμαι στην δεξιά αρκετά μέσα και στην αριστερή ένα άλλο αμάξι. πάνω στην στροφή αυτή είναι πολύ κοντά σε μένα, κοινώς έχει μπει στη λωρίδα μου κι εγώ επιταχύνω να φύγω απ΄τη στροφή να συνεχίσω, έλα όμως που στην έξοδο της στροφής αυτή με πλησιάζει περισσότερο και στον πόντο το γλυτώσαμε! ήταν 3 κοπέλες μέσα, δεν κατάφερα να δω την οδηγό, αλλά η συνοδηγός με κοιτούσε σαν χάνος άει τηγανίστε κανά αυγό ρεεεεεεεε
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Μια που όλοι βάζετε ξανά και ξανά αυτή τη φωτογραφία και από κάτω γράφουμε κάτι άσχετο, ας το κάνω κι εγώ. Ωραίο το LOST χθες. Καλό επεισόδιο. Πολλά υποσχόμενη η νέα σεζόν.
-
Μια που όλοι βάζετε ξανά και ξανά αυτή τη φωτογραφία και από κάτω γράφουμε κάτι άσχετο, ας το κάνω κι εγώ. Ωραίο το LOST χθες. Καλό επεισόδιο. Πολλά υποσχόμενη η νέα σεζόν.
Είναι επιδη θέλουμε να βλέπουμε το εργαλείο του Ζωου
-
Ζώο η κωλόγρια που κοκάλωσε το Ceed της πάνω στην στροφή της διασταύρωσης, μετά από ανηφόρα, χωρίς να ανάψει αλάρμ, για να πάρει 3 άλλους κωλόγερους και κωλόγριες.
ABS και στο τσακ το γλίτωσα.Ζωό 2ο ο παπάκουλας ΜΑΛΑΚΑΣ (καλά ρε ηλίθιε, μεσίληκας και κουβαλάς μυαλό 18-χρονου?) που σε φανάρι πετάχτηκε μπροστά μου ερχόμενος από πίσω με φόρα τη στιγμή που ξεκινούσα. Έχετε χάρη που λυπήθηκα το αμάξι μου, αλλιώς θα σε είχα στείλει στη νησίδα (καθώς αυτή ήταν η πορεία του) ρε παλιοχλεχλέ και να σ'εβλεπα τι θα έκανες, βλάκα που κυκλοφορείς και ακράνωτος με τις μαλακίες που κάνεις.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι βεβαια, δεν μπορει να σταματαει ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ σε αδειο δρομο, μπροστα σε πρασινο φαναρι. Ειδικα απο την στιγμη που μετα εβαλε κ οπισθεν...Θυμηθηκε οτι δεν ηθελε να παει ισια κ σταματησε στην μεση της Θησεως να γυρισει πισω...Δεν μιλαμε οτι εκοψε σιγα σιγα χθες η εν λογω κυρατσα κοτα οτι στο δι@ολο ειναι τελος παντων. Το κοκκαλωσε, εβαλε την οπισθεν και εγω απλα την εκοψα φρεναρισμα και ABS καργα! Και αν την χτυπαγα πισω ποιος μου εγγυαται οτι δεν θα το παιξει τρελη? Πληρωνοντας την κιολας?
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Φιλε μου ετσι γινονται τα λεφτα ,αλλα και γενικα οι πλουσιοι δεν νοιαζονται για τους αλλους και δεν ξερουν τι θα πει φτωχεια.
η συγκεκριμμένη κότα, μάλλον έγινε πλούσια κατά την πορεία της ζωής της, παρά να τα είχε από πριν...
νεόπλουτοι, που κονόμησαν επειδή είναι πιο έξυπνοι και πιο εργατικοί!Οχι, ακριβως αναποδα. Ή τα ειχε απο πριν/γεννηθηκε μεσα στα λεφτα κ εχει μαθει να συμπεριφερεται ετσι, ή τα απεκτησε αποτομα (γαμος/λοττο) κ νομιζει οτι επιασε τον ιμαμη απο τα @@.
Αυτοι που βγαζουν λεφτα με προσπαθεια+κοπο **συνηθως **δεν κανουν τετοιες καφριλες.
-
Κάποια στιγμη είχα κράξει κάποιον στην Κηφισίας με 911 για χαροτικες σφηνες και έκθεση συνεπιβατών σε κίνδυνο.
Χθές έκανε μετωπικη στην Πολιτεία...
Έπεσε αρχικά πανω σε δυο παρκαρισμένα, του δίπλωσε και μετά πηγαίνοντας κάθετα έκλεισε τον δρόμο και έπεσε στην φίλη μου (αξονική όλα ok πονάει στα πλευρά) στο αυτοκίνητο της, στράβωσε και ο ουρανός και RIP.
Του έκαναν αλκοτεστ ήταν οκ, αλλά δεν κάνουν τεστ για ματζούνια -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Ζώο η κωλόγρια που κοκάλωσε το Ceed της πάνω στην στροφή της διασταύρωσης, μετά από ανηφόρα, χωρίς να ανάψει αλάρμ, για να πάρει 3 άλλους κωλόγερους και κωλόγριες.
ABS και στο τσακ το γλίτωσα.Νέα Σμύρνη μήπως; Κι εμένα σήμερα μου έτυχε ακριβώς το ίδιο, γριά σταματημένη αμέσως μετά από αριστερή στροφή, στη δεξιά πλευρά, ακινητοποίησε τους δύο μπροστινούς μου που έστριβαν εκεί. Με τίγκα το ABS γλίτωσα στο παρά τσακ τον μπροστινό προφυλακτήρα!
-
Ζώο εγώ που κόζαρα ένα μωρό και δεν πήρα χαμπάρι ότι οι μπροστινοί μου φρενάρανε.. στον πόντο τον γλίτωσα τον προφυλακτήρα (τον δικό μου και του μπροστινού).
Ζημιά που πήγες να μου κάνεις άτιμη -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ζώο εγώ που κόζαρα ένα μωρό και δεν πήρα χαμπάρι ότι οι μπροστινοί μου φρενάρανε.. στον πόντο τον γλίτωσα τον προφυλακτήρα (τον δικό μου και του μπροστινού).
Ζημιά που πήγες να μου κάνεις άτιμηΤουλαχιστον αξιζε η κοπελια? Δωσε μια περιγραφη της
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ζημιά που πήγες να μου κάνεις άτιμηΤουλαχιστον αξιζε η κοπελια? Δωσε μια περιγραφη της
Ντούκι 20χρονο καστανό πρασινομάτικο απ αυτά που κλείνουν σπίτια εταιρείες εκκλησίες μοναστήρια
Έπρεπε να τρακάρω και να κατέβω να τη ζητήσω για γκαφέ σαν αποζημίωση για τη συμμετοχή της στο ατύχημα -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ντούκι 20χρονο καστανό πρασινομάτικο απ αυτά που κλείνουν σπίτια εταιρείες εκκλησίες μοναστήρια
Έπρεπε να τρακάρω και να κατέβω να τη ζητήσω για γκαφέ σαν αποζημίωση για τη συμμετοχή της στο ατύχημαΠες μου οτι φοραγε και κανα κολλαν να κολαστω Σημερα στη σχολη τα κοριτσια ηταν......... οχι μονο θα εκανες ατυχημα αλλα καραμπολα ολοκληρη
-
Γκρι φορμίτσα bodytalk κολασμένη ήταν
Το έπος είναι που κατάλαβε τι πήγε να γίνει και γέλαγε
ΆτιμηΔεν ξέρω τι σχολή είσαι Θωμά, πάντως στη δικιά μου σήμερα τα πράγματα ήταν ντεκαβλέ
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
ABS και στο τσακ το γλίτωσα.Νέα Σμύρνη μήπως; Κι εμένα σήμερα μου έτυχε ακριβώς το ίδιο, γριά σταματημένη αμέσως μετά από αριστερή στροφή, στη δεξιά πλευρά, ακινητοποίησε τους δύο μπροστινούς μου που έστριβαν εκεί. Με τίγκα το ABS γλίτωσα στο παρά τσακ τον μπροστινό προφυλακτήρα!
Όχι Κυψέλη ήταν, αλλά τα ζώα δεν έχουν περιοχή, κυκλοφορούν παντού και πάντα.
Ζημιά που πήγες να μου κάνεις άτιμηBeen there, done that!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Γκρι φορμίτσα bodytalk κολασμένη ήταν
Το έπος είναι που κατάλαβε τι πήγε να γίνει και γέλαγε
ΆτιμηΔεν ξέρω τι σχολή είσαι Θωμά, πάντως στη δικιά μου σήμερα τα πράγματα ήταν ντεκαβλέ
πωωωωωωωωωω να αλλαξεις σχολη τη ρουφιανα
Σιβιτανιδειο πηγαινω τελος το γιατι θα μας τη πουν στο τελος! Στη Pub αυτα -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Ζημιά που πήγες να μου κάνεις άτιμηBeen there, done that!
Εμ βγαίνεις θολωμένος απ την Πληροφορικάρα (τη γνωστή ) και βλέπεις κάτι καλό, ε ξεθολώνει το μάτι θολώνει το μυαλό
-
Παιδια μου ηρθε στο μυαλο τρελο σκηνικο πριν κανα χρονο επι της μαραθωνος.Ειμαι στο φαναρι λιγο πριν το γηπεδο της παλληνης με μια 316( το προηγουμενο μοντελο) και απο διπλα ερχεται μια αλλη 316( ακομα πιο παλιο μοντελο) με φιμε τζαμια spoiler μασκες και ιστοριες. Εκανε κατι γκαζιεσ αυτος και λεω θα το ανοιξω και γω( οσο τελος παντων μπορει να παει μια 316..). Ξεκιναμε και οταν ειδα αυτοκινητα στα 100+ μετρα αρχισα σιγα σιγα να φρεναρω και ο τυπος με περνα βολιδα και τον βλεπω που δεν σταματα..Στα 20 μετρα και λιγοτερο πλακωνεται στα φρενα ψιλοδιπλωνει το αμαξι και γδερνει τους 2 μπροστινους μου και σκαει στον μπροστα του..Σκαω στα γελια και οταν εκαναν στην ακρη εκοψα για να δω τη φατσα του τυπου. Ηταν περιπου 30 τι να σας πω...Ειληκρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε αυτο. Δεν υπηρχε κανενας απολυτως λογος.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]