-
Συνέχεια από εδώ:
viewtopic.php?f=5&t=35907&p=1689462#p1689462 -
Συνέχεια από εδώ:
Συνέχεια από εδώ:
Σήμερα πέτυχα το κλασικό ζώο που στην αριστερή λωρίδα της Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας (λίγο πριν την Μεταμόρφωση, ρεύμα προς Λαμία) αποφάσισε να καθαρίσει τα τζάμια με τα ψεκαστήρια. Μου ηρθε ο μισός ψεκασμός στο παρμπρίζ.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Σήμερα πέτυχα το κλασικό ζώο που στην αριστερή λωρίδα της Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας (λίγο πριν την Μεταμόρφωση, ρεύμα προς Λαμία) αποφάσισε να καθαρίσει τα τζάμια με τα ψεκαστήρια. Μου ηρθε ο μισός ψεκασμός στο παρμπρίζ. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σήμερα πέτυχα το κλασικό ζώο που στην αριστερή λωρίδα της Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας (λίγο πριν την Μεταμόρφωση, ρεύμα προς Λαμία) αποφάσισε να καθαρίσει τα τζάμια με τα ψεκαστήρια. Μου ηρθε ο μισός ψεκασμός στο παρμπρίζ.
Με την λέξη 'κλασικό' δεν εννοώ έναν συγκεκριμένο που το κάνει αυτό συνεχώς. Κλασσικό ως προς τον τύπο του ζώου.
-
Με το ' ' εννοω οτι δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κακο και 'ζωο' να πλυνει τα τζαμια του.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με το ' ' εννοω οτι δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κακο και 'ζωο' να πλυνει τα τζαμια του.Με 110 χλμ/ω στην εθνική οδό?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με το ' ' εννοω οτι δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κακο και 'ζωο' να πλυνει τα τζαμια του.Γιατί πλένει τα τζάμια του από πίσω του .
Η ταχύτητα δεν έχει σημασία, από τη στιγμή που δε βλέπεις μπροστά, πρέπει να καθαρισεις το παρμπρίζ. Το θέμα είναι να μην ποτίσεις τον γείτονα.
Εμένα μου είχε κάνει παρατήρηση ακράνωτος μοτοσυκλετιστής επειδή αποφάσισα να καθαρίσω το παρμπριζ πηγαίνοντας με 30 επειδή είχα κόντρα ήλιο. Τα ψεκαστήρια μου όμως είναι μια χαρά ρυθμισμένα, απλά αυτόν τον πήρε το σπρέι από τα σταγονίδια. -
Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο. Εχουν αναφερθει πολλες περιπτωσεις που ειχαμε ολικη καταστροφη του παρμπριζ απο σταγονιδια ψεκαστηρα, ενω σε Ιταλια, Λιθουανια και Μοζαμβικη θεωρειται ως η πρωτη αιτια θανατηφορων δυστυχηματων. Εδω ομως ειμαστε Ελλαδα και ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Ενα ξαδερφακι μου στη Γερμανια το επιασαν να ψεκαζει τα τζαμια του και του πηραν το αμαξι για 6 μηνες, το διπλωμα για 8 μηνες και τη γυναικα του για 3 χρονια.
-
Ευτυχισμένος άνθρωπος ο ξάδελφος ε;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο. Εχουν αναφερθει πολλες περιπτωσεις που ειχαμε ολικη καταστροφη του παρμπριζ απο σταγονιδια ψεκαστηρα, ενω σε Ιταλια, Λιθουανια και Μοζαμβικη θεωρειται ως η πρωτη αιτια θανατηφορων δυστυχηματων. Εδω ομως ειμαστε Ελλαδα και ο καθενας κανει οτι γουσταρει. Ενα ξαδερφακι μου στη Γερμανια το επιασαν να ψεκαζει τα τζαμια του και του πηραν το αμαξι για 6 μηνες, το διπλωμα για 8 μηνες και τη γυναικα του για 3 χρονια.Για το τελευταίο είδα ρεπορτάζ στις ειδήσεις. Ο άνδρας (δη. ο ξάδελφός σου) ευχαριστούσε την αστυνομία και ζητούσε η 'παρακράτησή' της να επεκταθεί επ' αόριστον.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
και τη γυναικα του για 3 χρονια.Σε ποια πολη εγινε, γιατι παω Γερμανια την αλλη βδομαδα και ενδιαφερομαι;;;
-
Με προλαβαν 2 ομοϊδεατες...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
και τη γυναικα του για 3 χρονια.
Σε ποια πολη εγινε, γιατι παω Γερμανια την αλλη βδομαδα και ενδιαφερομαι;;;
Στο Σχαϊβανσμπαντενσταντ. Οχι στο κεντρο ομως στην περιφεριακη
-
Δηλαδή θεωρείτε φυσιολογικό να αποφασίσει κάποιος να πλύνει το παρμπρίζ ενώ πηγαίνει με 110 χλμ/ω...
Οκ, πάσο, what was I thinking! -
Δηλαδή θεωρείς φυσιολογικό κάποιος χωρίς να μπορεί να δει καθαρά μπροστά του να συνεχίσει να οδηγεί με 110;
Αν ξαφνικά αποκτήσεις κόντρα ήλιο και το παρμπρίζ σου είναι λερωμένο, δε βλέπεις τίποτα.
Στη σκιά πολύ πιθανό να μην φαίνεται καν η βρωμιά. -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Δηλαδή θεωρείτε φυσιολογικό να αποφασίσει κάποιος να πλύνει το παρμπρίζ ενώ πηγαίνει με 110 χλμ/ω...
Οκ, πάσο, what was I thinking!Εγω το πλενω και με 180 αν ειναι λερωμενο.
Προσεχω βεβαια λιγο μην ειναι απο πισω κανενας μοτοσυκλετιστης... -
Πρέπει να δείτε με τι δύναμη πετάvε τα μπεκάκια στα xenon στα Audi
-
Ok, στο σταματάω εδώ. Το τζάμι το καθαρίζουμε πριν ξεκινήσουμε, όχι κατά τη διάρκεια της πορείας. Έτσι το' μαθα εγώ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]