-
-
Ακομα κι ο Ζικο ο προπονηταρας εχει μαθει να προσφωνει σωστα τους βαζελους... :
http://www.youtube.com/watch?v=qsWR9jVa ... r_embedded
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
καλημέρα
μπουγάτσα + μίλκο για πρωινό:
Πριτσινη
Επισης ψιτροβαγκ,απ τη ρομα θα φας αρκετα τεμαχια,οσο παρακολουθεις τον πρωτο της χωρας σου να περναει στους 8.. :iconool: Κοινως,τα δυο του κωστα ραμπογλου και το αλατι σου που θα μιλησεις για μπαλα,πουθεναδες.. :twsted: :iconcol:
ασχετος οπως και η ομαδα σου
-
Τελος παντων τι καθομαι και ασχολουμαι με τους απο κατω μου..μια ζωη στη φαπα δε βαρεθηκες; Ειπαμε ειστε πουθεναδες,τωρα που ερχεται κι ο μπεν αρφα μεγαλωνει κι αλλο η ψαλιδα,απο 5 σκαλες πανω απο σας παμε αυτοματως στις 8..χωρις γηπεδο,χωρις προεδρο,χωρις ομαδα,χωρις προπονητη..ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ???
Ελα σε βαρεθηκα,που ειναι ο κων5 να παιξουμε λιγακι; -
Διαγραφή ρατσιστικού σχολίου [ΜOD]
-
κων5 ακουει;
παλι για υπνο επεσες ρε ταγαρε;Που σκ@τσ τον βαζεις τοσο υπνο..
-
-
Εσυ ο κων5 λες σε μενα τον pasxo να μην κλεβω ΕΓΩ τις ατακες που εχω ηδη χιλιοπει; Μα τι πινεις;
-
Τώρα ένα εσπρεσσάκι
-
Δηλωνω οτι στοχος επετευχθη... Καταφερα και σ εκανα ιταλοφιλο.Μετα τη ducati πινεις ιταλικο καφε (παντου κορυφη οι ανθρωποι) αγοραζεις σιγουρα ιταλικα κοστουμια και παπουτσια,τρως πιτσα και υποστηριζεις φερραρι.. Ναι,ο επομενος παρακαλω...vagsti που εισαι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δηλωνω οτι στοχος επετευχθη... Καταφερα και σ εκανα ιταλοφιλο.Μετα τη ducati πινεις ιταλικο καφε (παντου κορυφη οι ανθρωποι) αγοραζεις σιγουρα ιταλικα κοστουμια και παπουτσια,τρως πιτσα και υποστηριζεις φερραρι.. **Ναι,ο επομενος παρακαλω...vagsti που εισαι; **:shifty:Συνεργείο λογικά!
Ήρθαν νέες παρτίδες Κ03! -
Κ04 δε φορανε οι αμπαλοι ρε με τα διλιτρα; Κ03s φορανε τα fr νομιζω που τις τελευταιες μερες σπανε ομαδικα..
-
Ξέρω γω τι σκατά φοράνε....τώρα που σκέφτομαι βασικά μπορεί και να κανα λάθος!! Στον οφθαλμίατρο πρέπει να είναι γιατί για να πάρεις Γκόλφω ΣΙΓΟΥΡΑ παίζουν προβλήματα όρασης!!
Τα αντίστοιχα ψυχολογικά τ' αφήνω στην απέξω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δηλωνω οτι στοχος επετευχθη...στάνταρ άσσος...
Καταφερα και σ εκανα ιταλοφιλο.Μετα τη ducati
κάτσε να την πάρουμε πρώτα, ανέκδοτο έχουμε γίνει
αγοραζεις σιγουρα ιταλικα κοστουμια και παπουτσια
Boss
-
Το μόνο που θα σας πω είναι πως ο Marchione παίρνει ιδέες (βλέπε saab)
Επίσης βρε λαδέμπορα εσύ έτρεχες συνεργεία όλη την εβδομάδα και εξαφανίστηκες. Τι έγινε το σκάσαμε το δωράκι των Χριστουγέννων στον μαστρο-Μήτσο;
-
Φίλε Βασίλη είμαι πολύ περίεργος να δω το αμάξι του πάσχου. Αλήθεια έχει καμιά φωτό? Και pm αρκεί
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όταν είμαι σε pc από το οποίο μπορώ να κάνω moderating και έχω τον χρόνο να ασχολούμαι με σβησίματα και μεταφορές, το κάνω.Καλά κατάλαβα, πήρες προσωπικά το warn. Δεν πειράζει, δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
Χέστηκα για το warn όπως κατάλαβες, έχω δεχτεί παρατηρήσεις αδιαμαρτήρητα πολλές φορές, στην συγκεκριμμένη περίπτωση είσαστε απαράδεχτοι, ακόμη βρίσκεται εκεί το συγκεκριμμένο πόστ, είναι θέμα επιλογής και θέσης, και ντροπή σας και τέλος
-
Καλά ρε παιδιά τώρα είναι δυνατόν? Υπάρχει λόγος να χαλάμε τη ζαχαρένια μας και να στενοχωριώμαστε όλοι? Ειλικρινά δλδ τόσο καιρό γράφουμε εδώ μέσα ενημερωνόμαστε και περνάμε όμορφα. Γιατί δλδ?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Φίλε Βασίλη είμαι πολύ περίεργος να δω το αμάξι του πάσχου. Αλήθεια έχει καμιά φωτό? Και pm αρκείΤι να το δεις το ποντικαράδικο βραδιάτικα... Θες να σου θυμίσει τη μαυρόγατα-ιδιοκτήτη του;
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]