-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
28 θρεντσ με σπαμ... ΠΩ!
28 thread με μοιρασμα γνωσης.
Οι
DrDino
Mirage
Corsair
Taurus
Kid
Funis
Pasxos
Vasgti
Kon5
Krusenstern
KOYKΚαι σιγουρα παρα πολλοι ακομα που ξεχναω, μπορουν να στο βεβαιωσουν
Να προσθεσω charmak, adis4gr, flowerpower που ειναι και ο δημιουργος του 1 αν θυμαμαι καλα και πρεπει να ειναι κι αλλοι
Για τα περι σπαμ δεν θα σχολιασω καν, οποιος δεν γουσταρει δεν διαβαζει, Εγω γνωρισα καλυτερα ανθρωπους απο το φορουμ και κουβεντιασα μαζι τους. Το τοπικ 1 φτιαχτηκε ακριβως γι αυτο τον λογο για να μιλησουμε πιο χαλάρα για θεματα που μας ενδιαφερον, ενας ηλεκτρονικος τοπος ,μεταμεσονυκτιων ως επι το πλειστον, συναντησεων και ανταλλαγης αποψεων.
Those where the days+skye, n_olympios, tazio.
Δεν λεω για γαβριηλ Αριστειδη παπανωτα κλπ
-
O Γαβριήλ ήταν εκείνος που έβαζε φωτό με τα chicks?
Kαι giannis polo the white socks sex machine
-
Θέλουμε εδώ και τώρα Αριστείδη Παπανώτα!!!
-
Φτιάξε ένα λογαριασμό εσύ που ξέρεις τα κόλπα.
-
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Φτιάξε ένα λογαριασμό εσύ που ξέρεις τα κόλπα. -
Δεν ηξερα που να το ποσταρω αλλα εδω στο Αιγιο φουντωσε ενα σπιτι σημερα.Καποια ξεχασμενη νοικοκυρα ξεχασε ενα τιγανι με λαδι στη φωτια και εκανε καλη φωτια και καπνο.Μυρισε ολο το Αιγιο καμενο λαδι!
-
φανταζομαι χαρα που θα εκαναν οι ανθρωποι ε;
-
από ratanplan » 15/11/04 4:34
Καταρχήν καλησπέρα σε όλους, παρακολουθώ το φόρουμ λίγο καιρό αλλά δεν είχα ποστάρει.Αυτό που έχω να πώ είναι ότι τα Saxo και Rallye είναι κουβάδες και σκωτόστρες! Γυμνά, χωρίς ανέσεις άσε που δεν μπορείς να κάνεις και τον καμπόσο στις γκόμενες!
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τέτοιο μίσος? Για να μην πω κόμπλεξ!
Όσοι έχουμε αγοράσει Saxo ή Rallye συνειδητά, δεν έχουμε μετανιώσει ούτε για μια δραχμή που δώσαμε, προσωπικά δεν με τρελαίνει το γκάζι του, υπάρχουν πολλά πολύ πιο γρήγορα, ούτε το φοβερό στρίψιμο (ή κράτημα που λένε όλοι που οι μισοί δεν έχουν μπει καν μέσα) αλλά η αίσθηση, δεν θα το παρομοιάσω με καρτ διότι έχει γίνει κλισέ πια, δεν υπάρχει πιστεύω τρόπος να περιγράψεις σε κάποιον την αίσθηση που προσφέρει αυτό το αμάξι!
Ανατρέξτε σε παλιότερα περιοδικά και διαβάστε άρθρα από συντάκτες που τουλάχιστον αυτοί σαν καλύτεροι χειριστές της γλώσσας ίσως μπορούν να περιγράψουν τι είναι αυτό το μαγικό πια πράγμα που προσφέρει το αμάξι αυτό!
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.
To πρώτο ποστ του Ραντανπλανούκου στο φόρουμ!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
φανταζομαι χαρα που θα εκαναν οι ανθρωποι ε;Ναι ρε ειχαν στησει χωρο κιολλας εκει γυρω στα περιπολικα και στα πυροσβεστικα.Οπου γαμος και χαρα ο GiwrgosFocus πρωτος!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
O Γαβριήλ ήταν εκείνος που έβαζε φωτό με τα chicks?Kαι giannis polo the white socks sex machine
α) ναι
β) Ναι ρεο γιαννης πολο με τις ασπρες καλτσες και το γουοκμαν ντιουρινκ τηε σεξ προσιτζουρ
Εχουμε χασει πολλες μορφες ρε γμτ
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
φανταζομαι χαρα που θα εκαναν οι ανθρωποι ε;
Ναι ρε ειχαν στησει χωρο κιολλας εκει γυρω στα περιπολικα και στα πυροσβεστικα.Οπου γαμος και χαρα ο GiwrgosFocus πρωτος!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
O Γαβριήλ ήταν εκείνος που έβαζε φωτό με τα chicks?
Kαι giannis polo the white socks sex machine
α) ναι
β) Ναι ρεο γιαννης πολο με τις ασπρες καλτσες και το γουοκμαν ντιουρινκ τηε σεξ προσιτζουρ
Εχουμε χασει πολλες μορφες ρε γμτ
Eμένα σκύλε δεν μου δίνεις σημασία...
Είμαι και εγώ εδώ...
Πόσταρα και το πρώτο σου ποστ στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
-
Για τον Patrino
http://www.grapheine.com/bombaytv/movie ... d8572.html
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Για τον Patrinohttp://www.grapheine.com/bombaytv/movie ... d8572.html
-
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Για τον Patrinohttp://www.grapheine.com/bombaytv/movie ... d8572.html
ΘΕΟΣ!
-