-
Αντε γεια κι εσυ..
Youtube Video -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
οριστε και το βιντεακι με το αειμνηστο δυναμο-βαο 6-1...Λαγε,εκει που σε εχω τρεξει εγω...
εντάξει μλκ το μάμησες
δεν είναι το θέμα τι έκανες πριν 500 χρόνια αλλά τώρα -
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Μου θυμισες εποχες Superleague topic εδω στο φορουμ οταν τους καρπαζωνα ΑΣΥΣΤΟΛΑ ολους και μου εβαζαν βιντεακια τη γιουβεντους.Την τοτε γιουβεντους που μαμουσε κι εδερνε.. τελος παντων,ειμαι 15 χρονια κυριαρχος,οταν φτασει ο λαγος τα κατορθωματα μου θα σκεφτω να απαντησω..
edit
Τωρα ειδα οτι ψαρσε ο νονος.. Ρε νονε,σου εβαλα βιντεο απο μια ομαδα που δεν την ηξερε ουτε ο ιδρυτης της τοτε (μεθυσμενος λεγεται οτι την ιδρυσε) απο την οποια εχασες 6-1. Και μου βαζεις την τοτε γιουβεντους; Ε το ΑΛΑΤΙ σου λοιπον.
-
**Τελος με τα ποδοσφαιρικα παιδια **
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δε ξέρω ρε παίδες. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όχι απλά έχω δεο το Χριστό φαντάρο αλλά τον έχω δει στα ΟΥΚ.
Πονάω παντού, ούτε τα πόδια μου δε με σηκώνουν.Μπας και ειναι η νεα γριππη? Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο κανεις για 3-4 μερες 39 πυρετο και μετα φευγει! Το περασαν οικογενειακως οι κουμπαροι οικογενιεακων μας φιλων. Τωρα εινα περδικι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Τελος με τα ποδοσφαιρικα παιδια **Ασε με λιγο να παιξω με το πασχο...
Βρε καρπαζοαρπαχτρα.. περιγελε... αντε φερε μου κανα μπουφανακι και γαντακια γιατι εδω ψηλα κανει κρυο..
**Τελος λεμε **
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Τελος με τα ποδοσφαιρικα παιδια **+1000
-
Ρε γμτ κι ηλπιζα να ειχε δουλεια ο μπιλ36..
Νονε απο που κι ως που ξερεις εσυ απο κορυφες κλπ;Την παραπανω φωτο σου,τα διπλα πιστολιδια του κωστα ραμπογλου τα φετινα και το ΑΛΑΤΙ σου.
Τελος ειπαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
-
Λοιπον παω να αλλαξω την τουρμπινα που ειχα βαλει προχειρη.Για 3αρα καλη ηταν της precision.θα την ξυραφιασω στο cnc για να αλλαξω γωνιες και θα προσθεσω και τα μαγικα μου υλικα ως επιστρωση στα πτερυγια.Ηρθε το γουρουνι σημερα και πρεπει να το κουμπωσω να δουμε τι θα σηκωσει.Ευελπιστω πανω απο 2.6 οβερ.Αν δε δουλεψει θα εφαρμοσω πανω της το συστημα ψεκασμου καυσιμου ΜΕΣΑ στην τουρμπινα κι ας καταληξει οπως και οι τουρμπινες των γκολφ,στα @@ μου λουλουδια και γυρω γυρω μελισσες.Ουρτ.
-
-
Ειμαι ο Γιωργος και δεν ειμαι καλα!Καθολου καλα!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ειμαι ο Γιωργος και δεν ειμαι καλα!Καθολου καλα!Τι επαθες?
-
Τι εγινε ρε αγορι?? Βρεθηκε st στο αιγιο και τωρα σε πατανε..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι εγινε ρε αγορι?? Βρεθηκε st στο αιγιο και τωρα σε πατανε..? -
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Youtube VideoΕνα γκολ ρε γμτ Ένα γκολ
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λοιπον παω να αλλαξω την τουρμπινα που ειχα βαλει προχειρη.Για 3αρα καλη ηταν της precision.θα την ξυραφιασω στο cnc για να αλλαξω γωνιες και θα προσθεσω και τα μαγικα μου υλικα ως επιστρωση στα πτερυγια.Ηρθε το γουρουνι σημερα και πρεπει να το κουμπωσω να δουμε τι θα σηκωσει.Ευελπιστω πανω απο 2.6 οβερ.Αν δε δουλεψει θα εφαρμοσω πανω της το συστημα ψεκασμου καυσιμου ΜΕΣΑ στην τουρμπινα κι ας καταληξει οπως και οι τουρμπινες των γκολφ,στα @@ μου λουλουδια και γυρω γυρω μελισσες.Ουρτ.Bγηκες τελικα στον δρομο ?
http://www.youtube.com/watch?v=gHCxdlZ7 ... re=channel
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Λοιπον παω να αλλαξω την τουρμπινα που ειχα βαλει προχειρη.Για 3αρα καλη ηταν της precision.θα την ξυραφιασω στο cnc για να αλλαξω γωνιες και θα προσθεσω και τα μαγικα μου υλικα ως επιστρωση στα πτερυγια.Ηρθε το γουρουνι σημερα και πρεπει να το κουμπωσω να δουμε τι θα σηκωσει.Ευελπιστω πανω απο 2.6 οβερ.Αν δε δουλεψει θα εφαρμοσω πανω της το συστημα ψεκασμου καυσιμου ΜΕΣΑ στην τουρμπινα κι ας καταληξει οπως και οι τουρμπινες των γκολφ,στα @@ μου λουλουδια και γυρω γυρω μελισσες.Ουρτ.
Bγηκες τελικα στον δρομο ?
http://www.youtube.com/watch?v=gHCxdlZ7 ... re=channel
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κατά την Τρίτη-Τετάρτη να ετοιμαστεί κάποιος εδώ για facepalm
έχει σχέση με το videaki ή κάτι άλλο?
καμία σχέση με το βιντεάκι, άλλο, άλλο
single or double?
Λογικά διπλό (και μάλλον αναβάλλεται για Πέμπτη γιατί Δε-Τε έχω υπηρεσία γμτ )
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]