-
Ο Gregory (HF) που έχει εξαφανιστεί;
-
Πατρινέ την υπογραφή σου να φτιάξεις
-
Ο χρήστης patrinos2 έγραψε:
Μιραζουλίνι μου που είσαι !!!Μη με ξανακάνεις μπανιο
Βρομιαρη!
-
Τhanix πολύ μπροστά η υπογραφή σου
-
εχει περασει στο επομενο level o θανος
-
Εχω βαρεθει ρε γμτ....δεν υπαρχει πλεον γαβριηλ, χρονομετρης, ραντομ κλπ...πολυ υσηχια γμτ
Βρεχει κιολας και δεν μπορω να κανω χαμηλες πτησεις στην Βαρης κορωπιου
-
giannis polo, παπανώτας, tomasso κλπ
Μεγάλες στιγμές -
Ναι ρε γμτ...ηταν βραδια που ελεγα κατα τις 11...θα την πεσω νωρις, εχει πολυ κουραση αυριο στη δουλεια....και φταναμε να πεσουμε 3 το βραδυ Ειδικα εποχες προ ντιριντινου μοντερειτορα...που περιμεναμε να πεσουν για υπνο οι ΚΟΥΚ, κρους κλπ
Χαθηκαν και αυτοι
-
Πωωωωω και μιλούσαμε και στο messenger παράλληλα.
Θυμάστε το επικό τοπικό με τους καθρέπτες? Τότε που μας την έπεσε ο Koyk και μας αποκάλεσε: κώτσος ο skiερός, μήτσος ο πλατανοφάγος κλπ -
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ρε χασοδικη βρες το τοπικ αυτο να γελασουμε?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχρε χασοδικη βρες το τοπικ αυτο να γελασουμε?
viewtopic.php?f=13&t=30444
-
Mπράβο bill
Όπου είχαν γραφτεί τα εξής επικά:
Ο χρήστης Τhanix έγραψε:
σιγουρα ειναι ενα θεμα που αρμοζει δικο του thread...Σας βλέπω να σας τρώει η Μαρμάγκα, Θανίξ, ΒασΓκόλφ, Κώτσος ο Σκιερός, Μήτσος ο Πλατανοφάγος (ζήτησε και συγγνώμη!)....
Παραθέστε και άλλα να πεθάνουμε στα γέλια
-
Θενξ ρε μπιλ!
-
Αυτη τη στιγμη γίνεται κάτι πολύ κουλό. Πρίν μερικά λεπτά έπεσε το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα. Τώρα κοιτάζω έξω και βλέπω μαύρο σκοτάδι. Δεν υπάρχει ούτε ένα φως σε όσα σπίτια βλέπω. Στο δικό μου δεν έχει πέσει κάποια ασφάλεια, τα φώτα δ εν δουλεύουν αλλά δουλευει ο υπολογιστής, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι 2 τηλεοράσεις?
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αυτη τη στιγμη γίνεται κάτι πολύ κουλό. Πρίν μερικά λεπτά έπεσε το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα. Τώρα κοιτάζω έξω και βλέπω μαύρο σκοτάδι. Δεν υπάρχει ούτε ένα φως σε όσα σπίτια βλέπω. Στο δικό μου δεν έχει πέσει κάποια ασφάλεια, τα φώτα δ εν δουλεύουν αλλά δουλευει ο υπολογιστής, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι 2 τηλεοράσεις?Θα πέρασε φαίνεται ο επίτιμος από εκεί.
-
Αυτη τη στιγμη γίνεται κάτι πολύ κουλό. Πρίν μερικά λεπτά έπεσε το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα. Τώρα κοιτάζω έξω και βλέπω μαύρο σκοτάδι. Δεν υπάρχει ούτε ένα φως σε όσα σπίτια βλέπω. Στο δικό μου δεν έχει πέσει κάποια ασφάλεια, τα φώτα δ εν δουλεύουν αλλά δουλευει ο υπολογιστής, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι 2 τηλεοράσεις?Έχεις τριφασικό;
-
Αυτη τη στιγμη γίνεται κάτι πολύ κουλό. Πρίν μερικά λεπτά έπεσε το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα. Τώρα κοιτάζω έξω και βλέπω μαύρο σκοτάδι. Δεν υπάρχει ούτε ένα φως σε όσα σπίτια βλέπω. Στο δικό μου δεν έχει πέσει κάποια ασφάλεια, τα φώτα δ εν δουλεύουν αλλά δουλευει ο υπολογιστής, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι 2 τηλεοράσεις?Η δευτέρα παρουσία είναι κοντά.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αυτη τη στιγμη γίνεται κάτι πολύ κουλό. Πρίν μερικά λεπτά έπεσε το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα. Τώρα κοιτάζω έξω και βλέπω μαύρο σκοτάδι. Δεν υπάρχει ούτε ένα φως σε όσα σπίτια βλέπω. Στο δικό μου δεν έχει πέσει κάποια ασφάλεια, τα φώτα δ εν δουλεύουν αλλά δουλευει ο υπολογιστής, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι 2 τηλεοράσεις?
Έχεις τριφασικό;
Τί έχω λέει?
Συνήθως στο ποδόσφαιρο γίνονται πάνω απο τρείς φάσεις/ ευκαιρίες για γκόλ. -
Έχεις τριφασικό;
Τί έχω λέει?
Συνήθως στο ποδόσφαιρο γίνονται πάνω απο τρείς φάσεις/ ευκαιρίες για γκόλ.Άστο άκυρο...
είναι για funniest
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]